Amorteringarnas vara eller icke vara.

Jaha här sitter jag och funderar och blir gråhårig när jag egenligen har hur mycket som helst att göra på min förengångsskull ledig dag.
Har just varit på en bank. inte min vanliga bank altså. funderar starkt på att byta bort den nämligen och låta den nya banken få ge mig ett bättre bolån till bättre räntor helt enkelt. tror att det får bli så..men ska fundera några vändor till fram och tillbaka till innan jag bestämmer mig.
men fy fan vad jag tycker sånt här är tråkigt. bottenlån, topplån, amorteringar och räntor i en salig blandning.. hatar verkligen sånt där tjaffs.
kan spontant känna att det är tur att jag inte jobbar på bank.

Snart ska jag iaf ge mig upp på stan för att möta upp syster och gurra, vi ska äta lunch och spana runt lite innan jag ger mig ut till marieberg/ikea i jakt på skohylla/hatthylla/matta och diverse andra saker jag behöver investera i. funderar starkt på att ev köpa en kohud att lägga på vardagsrumsgolvet.. men kan som vanligt lite riktigt fatta några beslut.
meeen de blir nog en bra dag de här trots att den började på en bank. för övrigt var de en stekig bankkille jag fick träffa. en sån där person som jag nog i vanliga fall har lite svårt för, men på nåt sätt kändes han ändå så mycket roligare än den där lite hängiga 60+ kvinna jag har i nuläget.
well well time will tell!

Tjing!

Det finaste.





Har sagt det förr och jag säger det igen. Kärleken jag känner till er underbara barn är större är jag kan förstå.

Anna har haft klädparty hos mamma ikväll och jag fick äran att vara barnvakt åt gurra som var med medan E fick stanna hemma och ha pappamys.  Ville inte släppa taget om honom när de skulle åka. En sån snäll bebis som G hade jag mer än gärna tagit med mig hem. Hoppashoppas mina barn blir lika lugna och snälla.

/S




Jag kan vara kära !

Jag är ju inte den som gillar killar med mycket hårväxt. Jag gillar killar med stort lockigt hår och knallblåa ögon däremot och möjligen mustach. Denna kille har dock skägg också men han är ju gaaaaalet snygg! Ge mig! Dessutom sjunger han underbart också. Jag kan inte ens konsentrera mig på det jag ska, som mitt plugg. Som sagt jag kan vara kär. /j



Angus & Julia Stone – Paper Aeroplane

http://www.youtube.com/watch?v=oTbObag1r0I



Trollungen&vi

Idag har det grillats som aldrig förr! Kallt som tusan var det men vad gör man inte för lite friluftsliv, desto skönare var det när vi fick komma in igen. Speciellt E tyckte det var väldigt skönt att få gå in och leka med sina kulor istället.







Mysigt var det hur som helst.
Resten av dagen har gått i jobbets tecken. M sa ganska snart efter att vi börjat jobba att det var konstigt att det inte hänt nåt spec en dag som henna när det är 111111. Som på beställning fick jag en minst sagt händelserik kväll efter att detta sagts. Det var som att någon kände på sig att vi just uttalat de orden. Men det var nog uttänkt att det skulle bli just på det viset. Ödet liksom.

/S

Ledig städdag.

Idag har jag fått finfin hjälp av min kära mor, vi har rensat och rensat i mitt något röriga och välfyllda vindsförråd. herregud vad många blomkrukor jag ägde kunde jag konstatera. och kuddfodral. har helt klart en förkärlek för dessa föremål men nu är iaf vissa av dom ett minne blott. känns skönt på nåt vis att få rensa ut och slänga/skänka bort- förmodligen för jag vet att jag då har mer plats till att köpa nytt. yes.




Tack för att du alltid ställer upp!

/S

Ljuva 60- tal

Det vankas julfest på jobbet. inte vilken julfest som helst tydligen. iår är det undersköterskorna som arrangerar galejjet och har beslutat om 60- tals tema. Tänkte först att det kändes som ett ganska tråkigt tema men efter lite surfande för att få inspiration vad man egentligen hade på sig det årtiondet känner jag mig minst sagt upprymd. kan ju bli hur fränt som helst om man bara går in för det ordenligt. för många andra är förberedelserna i full gång så tänker att det är lika bra jag också sätter igång. ska bege mig till mormors garderober snarast för att botanisera lite tänkte jag. annars fick ju alltid tradera eller myrorna. för att inte tala om de schnygga frillorna man hade på den tiden. man skulle levt på 60- talet istället.


 








/S

Tack för en underbar helg!




Det är lycka att ha vänner som ni, vänner man kan göra allt med och även göra inget med. Stavanger gav allt de där och jag har inte känt mig så lugn som jag varit i helgen på länge. Vi ses till jul igen! <3

Socker


Hur underbart är ditt liv? Kalkyleramera...

Svar:
Ditt liv är bevisat av oberoende forskare och processorer här på KalkyleraMera till att vara underbart till exakt 54 %.

 

Analys : Ditt liv är så underbart att när solen tar semester så åker den till den platsen där du lyser.


RSS 2.0