Disse?



Eftersom M blivit något otillgänglig sedan hon flyttade västerut tänker jag härmed uppmärksamma det!
Malin vi saknar dig som tusan!!! Hör gärna av dig och förtälj hur du mår osv..


/S


Barn med cancer

Har tittat på en dokumentär om barn med cancer ikväll. Ett av barnen hade AML- akut myeloisk leukemi, en utav alla de leukemier vi behandlar hos oss på hematologen.
Det är en nån form av skräckblandad fashination inför sjukdomen jag känner. Jag grät en skvätt det ska jag inte förneka. Det var skönt på nåt vis. Skönt och sorgligt. Tycker om att bli berörd för det gör att man känner sig mer levande. Kanske är det därför jag tycker så mycket om mitt jobb.

Nu ska jag sova och se fram emot min lediga dag imorgon. Festligt värre. Önskar mig sol.

/S


Det tar sig.

Just nu vill jag så mycket så jag vet inte riktigt vad jag ska ta vägen!
Mest av allt vill jag att lägenheten ska bli minminmin! har redan börjat planera hur jag ska fräscha upp den, vilka golv och tapeter jag skulle vilja ha osv. Det kliar verkligen i fingrarna på att få sätta igång och få vara massa kreativ! har verkligen saknat det.
Har börjat lite smått idag med att äntligen ta tag i byrån jag fyndade i början på sommaren. Den har nu slipats och grundmålats och min plan är att det imorrn fm ska spacklas innan det ska kletas på ytterligare färg. Oklart ännu vilken kulör det ska bli.
Har myst med sofaja ikväll också, blev verkligen en kanonkväll med god mat och massa kaffe och prat.
Vet inte vad som tagit åt mig sista veckan, men helt plötsligt har jag blivit så trött på jobbet att jag inte vet vad som tagit åt mig. Jag som hela sommaren har sagt att jag trivts så himmla bra osv känner plötsligt ett behov av att röra på mig och inte bli kvar där på samma ställe alltför länge. Men förmodligen är de väl också mitt stora behov av lite ledighet som talar. Efter att pratat med sofia har jag blivit sugen på nån form av volontärarbete oxå. kunde ju vara kul och säkert väldigt lärorikt för sig själv om inte annat. Samtidigt som jag sitter och pratar mig varm om att jag vill åka utomlands nångång och jobba en sväng, och åka till norge och tjäna storkovan- sitter jag och budar på en bostadsrätt mitt i örebro, hur tänker jag då kan man ju undra? vet inte riktigt själv mer än att jag behöver en förändring i mitt liv och jag tror att en ny bostad är en mycket bra början hur som helst. Resten visar sig med tiden tänker jag.
men fram tills dess tänker jag skaffa mig örebros frääschaste lya!håll tummarna för att den blir min bara!
soo long!
/S

Hey baby

Snällasnälla bebis i magen, du kan väl stanna kvar där inne i magen ett tag till? varför måste du ha så bråttom?
Ska hålla alla tummar jag kan för att du väntar lite till. Även om du är sjukt efterlängtad så vet jag att din mamma och pappa skulle bli så jätteglada om du stannade där inne i tryggheten ett par månader till..
Magen i fredags. Världens finaste mage för övrigt. Hoppas jag också får en sån fin bebismage nån dag.
/S

Hate you like hate would hate love if they could hate each other

Jag trodde jag skulle bli bättre av att komma hem men sällan mått sämre tyvärr. Jag blir tokig. Var fan är mitt problem! 
Men älskar annars de här videosarna. Erik Hassle är ju fantastisk när han är avskalad. /j

http://www.youtube.com/watch?v=Z6vs_0vMKmk&list=FLc6OvBWH5ONVIOs1PQoqNhw&index=5

http://www.youtube.com/watch?v=wzY8yQejoOs&feature=autoplay&list=FLc6OvBWH5ONVIOs1PQoqNhw&index=6&playnext=1

http://www.youtube.com/watch?v=3AomLgoLeXU&feature=autoplay&list=FLc6OvBWH5ONVIOs1PQoqNhw&index=7&playnext=2

Loneliness is better when you are not alone

Stockholm, Rydbo på fotboll, mötte Mikael på tåget, Örebro, drinkkväll, s-sundet och räkmacka, sol, kissebebisar, glömma askersund nyckel, årets första och sista dopp, grilla på klipporna utanför huset, glass i askersund, loppis, köra bil, markaskogen, träffa Marie för första gången på 3 år?, hyra film, frukost mormor, kajsa, strömpis, långprommenad i hällregn, tröstande hand, grythyttan på guidad tur, siggebohyttan, kolsva, moster, syster, mollsan, mys med eliten, spa med mor och lillebror, oset, sommarstuga 2, räddningspatrullen, kräftfiske i Åtorp, 13 stjärnfall & en fullmåne, 14 kräftor, loppis, Nora, till far med lillebror, rensa svamp, äta lingon, hamra, mötte jehovas, luncher på stan med mamma+chef, amerikanska pannkaksmys, Mollymys i Kumla, biokväll, storaholmen, drinkkväll nr2, ramla med cykel, romantisk-pizzamiddag-för-två-i natten-vid-slottet, skavis med Bellis, frukostbuffé Java, pussa Molly&syster hejdå innan tillbaka till Uppsala, världens bästa semester med världens bästa tjejer (och killar). D r ö m m e n och tack! Nu när jag är tillbaka hemma hos mig känner jag mig ensam för första gången på typ 2 och ett halvt år och saknar att ha S hos mig och spela sovlistan med varje kväll. Du borde helt enkelt varit här! <3 /j














Kommer sakna er!

Hatar verkligen att mina 2 finaste tjejer inte kommer finnas kvar här hos mig i höst. Ogillar starkt att de har sina liv i uppsala och jag har mitt här.
För fan var mysigt det har varit att ha en sambo här. Nån som väntar på en när man kommer hem helt slut efter jobbet om kvällarna och som bara finns där. Har verkligen älskat det. Hade nog glömt hur mycket jag gillar att bo tillsammans med nån, har alltid fått för mig att jag har ett stort behov av att få vara i fred och få vara själv ibland, men de här veckorna har jag inte kännt det minsta behov av det utan bara njutit av fint sällskap. Att hon dessutom fyller en mer praktiskt funktion i form av diskare, min sängbäddare, matinhandlade osv är ju inte alls dumt det heller.
Och B hur mysigt har det inte varit att nästan bo grannar uppe i brickemountains precis som förr i tiden? Även om vi typ alltid lyckas jobba om varandra så är det så mysigt att veta att du funnits i närheten.



Har nog aldrig längtat efter semester så mycket som jag gör just nu! Blir förbannad på alla som inte hinner mer än komma tillbaka från sina semestrar och redan börjar gnälla över att de vill ha lite ledighet och roliga resor att se fram emot i höst!! vafaaaaan!!Ni ska vara jävligt glada att ni varit lediga överhuvudtaget!! känns inte alls som dom ens tänker tanken att vi slavat runt och slitit arslena av oss just för att de skulle få ha sin semester.

ne nu ska ja sluta va bitter och gå och lägga mig och njuta av min otroligt långa tredagarsledighet ja lyckats byta till mig i helgen. wooho! sovmorgon imorgon oxå. jo man tackar ja. här slås de på stort. är ju nästa i klass med 5 veckors semester faktiskt.

/S



Godmorgon världen vilken underbar dag!

Jag stiger med glädje upp fast det är grått ute och jag egentligen är as trött när jag vet att jag får vakna med en av de finaste flickorna i stan. Älskar att ha semester med er alla. /j

Jimmy Jansson – Godmorgon världen


Inte utan min JB !

En kanontjej som jag tycker väldigt väldigt mycket om, som om det vore nåt nytt ;)
/S

Är vår käre Eric smittad?

Jag har ju hävdat en ganska lång tid att jag tror den käre eric saade har hybris. Detta grundar jag ju såklart på mina djupt rotade fördommar och genom starka källor som se&hör, aftonbladet. se osv.
Men trots hans hybris sitter jag och tittar på honom och tänker jävel vilken begåvad kille. vem fan skulle inte få hybris i hans situation liksom.
nej jag får väl erkänna mig besegrad helt enkelt.
har killen en fanclub månne?







Hejdå Uppsala, snart hej Örebro.

Nu lämnar jag Uppsala och åker mot den stora huvudstaden. Jag har alldeles för mycket packning så jag vet inte riktigt hur det ska gå men jag vet inte vad jag ska ta bort ur min packning heller. Har redan sorterat ut hälfen som jag ville ta med. Packa är ju inte det lättaste när man ska vara borta på obestämd tid. Men ska prova mig på att ta bussen till stan så jag slipper gå hela vägen till stationen i alla fall. /j

Den flygande mattan

Min matta har idag anlänt och det var verkligen spännande att öppna paketet, som ett litet barn på ens födelsedag. Den skulle vara mörkblå, och det är den, men den skulle också vara rosa, men det är den inte. Personen som sålde den måste vara färgblind för den är roströd/brun (eller så är det jag som är färgblind?). Den är väl i övrigt bra bara det att den inte är som jag tänkt mig, men säg är något någonsin som man tänkt sig? Förmodligen inte. Blir bra på ett annat sätt helt enkelt. Första semesterdagen har varit super skön, vaknade och såg en av filmerna i sängen, åt sedan frukost, gick till "biblio" och lämnade tillbaka böcker, letade över hela staden efter solskyddsfaktor 30, köpte en målarbok, köpte hårspray, packade, drack latte vid ån med Sofia och Kristina, lagade supergod sparris och städat. Nu skulle jag först varit i sthlm men blev inget idag, plan två var att gå på spinning men jag orkar inte så plan tre är att packa klart istället och kolla på tv eller läsa en ny bok (min 6e för denna sommar). Jag trivs. /j

RSS 2.0