kräkräkan

NU Sara Maria Lundh är det hög tid att du tar tag i dina mat&motionsvanor som har varit utspårade alldeles för länge nu! under sommaren&hösten fick mina downs över mr P mej att tappa några kilon av bara farten då och då, väldigt effektivt även om det inte var det roligaste sättet att gå ner i vikt av. nu har jag inte varit riktigt ledsen över han sen i december o detta har satt sina spår på min lilla kropp. inte okej. även om inte andra märker det så blir ja själv störd av det.
så därför är de nu daxs o styra upp mej lite! tänker att den kommande vecka som kommer innehålla praktik alla dagar utom en inklusive helgen, kan vara en bra start. det kommer då inte heller bli något alkoholintag vilket är bra. känner att min kropp kan behöva renas lite.
gårdagskvällens planerade utgång blev ju bara alkoholintag hemma med erika, för precis när vi ska gå upptäcker jag att jag är dyngfull o hamnar istället liggandes över toastolen. där har jag även spenderat halva dagen idag, mindre kul men välförtjänt antar jag. kontrollerade idag hur mycket jag druckit egentligen o halva spritflaskan var tom, inte riktigt okej. blir faktiskt lite rädd för mej själv att jag tappar kontrollen så totalt.
dessutom fick jag för mej att ringa Mr trysil mitt i allt, tråkigt bara att när ja äntligen fick tala med han på riktigt så kommer jag ändå inte ihåg vad vi pratade om. men vet att han lät glad o hade fin röst, alltid nåt;) han hävdade idag att jag föreslagit att vi skulle ha en trekant med nån kompis som jag visst skulle passa perfekt för detta, undra vem jag syftade på då?

jaja så kan det gå. nu sovdaxs o ladda inför praktik 7-16 och sen jobb hos marita 18-22.

/S



fick denna lilla goding av mattias häromdagen, frågan är bara var bella är? <3


Hon som alltid lyckas!


Vad vore en blogg-comeback utan lite skandaler från sänghalmen. Det är därför det bloggats så lite från mina sida den senaste tiden, skandalerna har varit för få. Men nu har knät och jag börjat samarbeta och min kropp törstar efter alkohol.
Igår var det girlsnight. Det började med kaffedrinkar och melodifestival och övergick till danskväll på bj för att sedan avslutas med efterfest på helt fel sida av staden.
Jag gillar mig när jag är full, jag är så himla framåt. Jag spotade en kille på dansgolvet, glider fram och snackar lite med honom (tidsuppfattningen är dålig) men det slutar med att han ska leta rätt på sina vänner men han tar mitt nummer. Full som jag var tänkte jag väl inte så mycket mer på det och jag och c drog vidare på efterfest. Där var det dåligt drag, drinkarna såg ut som toalettvatten och stämningen var ganska dämpad. På något sätt så börjar i alla fall jag och den här killen från bj att skicka lite meddelande till varandra och det slutar med att jag säger att jag gärna åker från efterfesten och träffar honom istället om han lovar att han kommer till mig ifall jag åker. Han är positiv, klockan har hunnit bli 04 och jag sätter mig i taxin hem. Mycket riktigt så kommer han också gående.
Jag är nu lite orolig för jag minns ju honom som galet snygg, men jag och mina minnerbilder är ju inte riktigt att lita på. Jag blir lite lätt nervös och undrar som vanligt vad jag gett mig in på. (jag får ju alltid sådana fantastiska idéer på fyllan) Jag kan i alla fall andas ut för snubben är skitsnygg och natten blev lång. Vi vaknar på morgonen och chillar lite innan jag ska iväg och käka brunch med tjejerna. Jag vet inte, men det är något med att iq och utseende inte alltid förekommer tillsammans. Jag vet liksom inte om jag ska skratta eller om han är seriös i vissa lägen. T.ex. pratar vi om att vi ska till v-dala och äta brunch. Han och hans kompisar ska också iväg och han undrar vilka argument han ska använda för att de ska gå till v-dala de också. Jag säger såklart: våfflor! det är det absolut bästa argumentet.
Han: är de frasiga?
Jag: Ehh, jaa man gör ju dem själv
Han: gör man de själv?
Jag: Japp
Han: finns det grädde och sylt?
Jag: Japp
Han: (det här är min personliga favorit) är det lång kö då eller?
Jag: var? in på v-dala?
Han: nej till våfflorna
Jag: ehh njae det vet jag inte
Han: hur länge ungefär brukar du få stå i kö
Jag: (dööööör av skratt) Vad är det för jävla frågor du ställer??
Han: men man måste ju veta, jag kommer få sånna frågor av grabbarna och då gäller det ju att ha svar på tal
Jag: .. fortsätter skratta

I alla fall så går han och jag inser att jag inte vet vad killen heter, ålder, vad han gör. det jag vet är att han bor i sthlm fast är ganska mycket i uppsala och att han har jobbat som modell. Han har säkert berättat de andra sakerna också men det var visst inget jag la på minnet. Så bye bye baby! Vi kommer kanske springa på varandra igen men räkna inte med att jag kommer att känna igen dig.


Vi låser in oss i rutor vi inte vågar gå ut ifrån


Andreas Grega – Rädslan
Andreas Grega – Imorgon

Svaga minnesluckor, Javisst!
Ångest dag, Javisst!
Gröt och melodifestivalen, Javisst!

/j

äntligen helg!

har varit en sjukt intensiv o jobbig vecka, med uppstigning kl 5 alla dagar utom en, detta gör att man är konstant trött- så trött att jag varit nära att somna ståendes flera gånger, även att krypa ner hos en patient har känts inte så lite föga lockande ett flertal gånger. funderar lite på om de är såhär de känns att vara småbarnsförälder?

lika mycket som veckan varit jobbig har den oxå varit intressant, lärorik och rolig!:) har lärt mig massor om allt som har med intensivvård att göra och diverse sjukdomar.
idag har jag dessutom överlevt mitt första oförberedda korsförhör med överläkaren på vår avdelning.
jag blir nervös bara ja tänker på det. helt appropå ingenting spänner han blicken i mig o frågar vad jag spec. ska vara uppmärksam på vad gäller vår patient med meningit?(hjärnhinneinflammation) jag började rabbla massa allmänt typ prover, smärta, urinproduktion osv. för jag kände inte riktigt att jag kunde sätta fingret på vad han var ute efter=S kramper var rätt svar! nästa fråga: vilka läkemedel ger du då? öhh...läste detta i skolan för typ ett år sedan så kände inte riktigt att de va friskt i minnet..stesolid var rätt svar. de borde ja verkligen ha kommit ihåg! nu kommer jag aldrig glömma det igen.
när han dök upp nästa gång försökte jag lite diskret att smita in i läkemedelsrummet- men inte kom jag undan inte: vad misstänker du hos pat med kraftig huvudvärk och hög feber? jo meningit va svaret, såklart!
hur säkerställer du diagnosen? rätt svar:röntgen eller LP (lumbalpunktion-prov på spinalvätskan) vad tittar du efter i vätskan? jo bakterier eller blod, annars är den klar i färgen- dessa frågor kunde ja iaf.
när han sen började fråga om vilken typ av röntgen vi skulle göra sa ja faktiskt stoppstopp, ja kan typ inget om röntgen så de är lika bra att du säger på än gång så ja slipper förnedringen! fick även upplysningsvis veta att man kan kolla blodsockret för att bekräfta misstänkt meningit, är sockret lågt innebär det att det finns gott om bakterier som kalasat på sockret, man kan altså anta att det är en bakteriell meningit. :) vår patient hade ett B-glucos på 1,1 (normalt ska de ligga mellan typ 4-9 lr nåt) han hade altså vääldans massa bakterier och typ inget socker kvar. inte konstigt att han inte va på topp direkt.
jaja hur som helst tyckte iaf dom andra sköterskorna som fick vara åhörare under förhöret(ja han förhörde mej inför alla andra) att jag skött mej bra, heh skönt att nån tyckte de iaf.

denna doktor kommer för övrigt att sitta med i "expertpanelen" i boston tea party som börjar på måndag, ja ska definitivt titta och hoppas att han gör bort sej.

har alltid kännt mej lite rädd för doktorerna- dom pratar konstigt så man inte förstår o ställer frågor som man absolut inte förstår. i hate it! därför har jag försökt att undvika dom så gott det går, men idag slapp jag uppenbarligen inte undan längre.

just ja, har även fått söva en patient idag, stort ögonblick på min väg mot toppen, o de gick finfint:) vet dock inte om han vaknade upp igen för då hade jag lämnat över honom till post op. 


-kollat på lets dance och solsidan ikväll, även intagit lite mat med mor som var på besök, de va precis vad jag orkade med ikväll o nu funderar ja allvarligt på att gå o söva. fast klockan bara är halv 11 en fredagskväll. men är man småbarnsförälder så är man.

/S


idoler



Snö snö snö och vinter vinter vinter
Idag är jag mer positivt inställd
Lite pågrund av alvendon och en halv kanna kaffe
Men mest för att jag pratat med Moa en lång stund och varit på vinteräventyr med Sofia.
Moa är nog min största idol eller är ni alla nära vänner när jag tänker efter, alla på sitt eget vis.

Onsdagmiddag, javisst! /j


vovve

jag kan kommit fram till en sak!
att det är i sommar det ska hända, det är denna sommar om någon som jag ska skaffa hund!

letar lämplig ras för fullt, och har hittat dvärgpincher som lämplig kanditat so far!
lagom stor o verkar ha bra mentalitet o dessutom jättfin, finns i brun eller svart/brun!



jag är kär!
/S

Vitt jäkla mörker

Vinter vinter vinter och snö snö snö
Så långt ögat når
Fattar ni hur lång tid de kommer ta innan de där meterhögarna med snö kommer försvinna?
Fattar ni hur mycket slask det kommer vara innan allt har lyckats töa bort? (kommer ju behöva ha gummistövlar och galonisar till skolan)
Jag vill seriöst inte mer, jag orkar inte mer, jag vill gå i ide om det ska fortsätta.
Det är ju till och med alldeles för kallt så man vill ju bara ligga i sängen hela dagen. 
Just nu mår jag dessutom illa, har ont i huvudet och är sjukt yr. 
Så därför ska jag strejka och vinkla persiennerna och ligga i sängen resten av kvällen och tycka synd om mig själv och alla andra som hatar vintern. För jag hatar på riktigt det här idag. Hoppas att det är något på tv:n i alla fall. 


/j



måndag

vill ha helg igen, o nu är det bara 3 dagar kvar innan det är freitag. bra!
när ja skulle gå till bussen 05.30 imorrse var jag smart nog att inte titta på termometern innan, funderade på väg dit hur jävla kallt det kunde vara egentligen då näsa, ben och fötter domnat innan ja ens gått runt hörnet. konstaterade att det verkligen var kallt då till o med busschauffören hade en stor björnmössa på huvet. konstaterade även att jag var lite extra trött imorrse då ja tagit fel matlåda och hade en som enbart innehöll spagetti med mej. delikat!
annars har dagen varit intressant, vi fick in 2 pat. akut direkt på morgonen varav en som blev "våran" med misstänkt lungödem o andningssvårigheter. de blir en perfekt pat för min andningsuppgift ja ska skriva denna vecka, hade tänkt styra den ikväll men fastnade visst i soffan ist.
är så trött nu så ja måste lägga mej antingen ja vill lr inte. känns lite jobbigt för då är det snart morgon o kallt igen. när ja tänker efter tror ja att jag ska få va på post-op imorrnbitti o va med o sätta lite nålar/infarter på pat. som ska in på operation, wish me luck!

/S


stanna enda fram tills det att våren kommer

Det började redan när jag gick och lade mig igår.
Plogbilen, den kör fram och tillbaka och det låter som tredje världskriget brutit ut på gatan.
Men jag somnar trotts allt eftersom jag var så trött. 
Sedan vaknade jag tidigt. Tänker att klockan är inte så mycket än så jag somnar om. 
Vaknar igen och bestämmer mig för att det måste vara dags nu. Nej då är kl 07.50. 
Men går upp. Läser aftonbladet, sätter på musik och somnar om.
Vaknar igen innan 11 och gör frukost i godan ro. Så pluggar jag lite.
Då ringer mobilen. Isabella, hon vill komma över en stund. 
Okej, men visst tänker jag en stund är okej så kan jag plugga vidare senare.
Men, problemet är att hon lurat mig. Hon hade inte tänkt komma på besök en liten stund utan kom för att stanna.
Stanna enda fram tills det att våren kommer! 
Hon ville att jag skulle föda henne med mat där hon låg under flera filtar i sängen och frös pågrund av vargavintern. Men eftersom jag är så snäll så visst. Lite moussaka kan hon väl få och kaffe, då kanske hon går sen. Stanna enda fram tills det att våren kommer, var det ja!
Så jag födde henne lite mer med scones. Men hon ville inte gå. 
Då tappade jag ett glaslock till min sockerskål så jag får glassplitter i hela köket och till och med sår på magen. Ja ni kan kalla mig Johanna med betoning på k, som i klantig och klumpig (var andra grejen på två veckor).
Efter det så infann jag mig i det faktum att hon tänkte stanna ett tag och la mig i sängen bredvid henne. Så där har vi legat och kollat på kort och tv hela dagen lång.

Tänker jag efter så var det ju väldigt mysigt!
Isabella- som i bästis
/j




(Menade fåtölj inte fothölj. Det vore ju konstigt)



höj

jaha vad är de ja ser här då när jag ska gå in o läsa lite blogg! jo att jag i egen hög person visst lämnat ett litet avtryck inatt. se där! de verkar som vanligt som att jag va mer full än va ja kände mej. ja som trodde ja gick hem från krogen för ja kände mej för "nykter"?







förfesten blev som ni ser en tjejfest, men en mycke trevlig sådan! tilda som numera är mamma va ju inte igår man träffade så de va riktigt skoj! sen trotsade vi snöstormen o begav oss till strumpan!

dagen har innehållit bakislunch och sen semelfika i kumla men anna blev magsjuk så vi begav oss illa kvickt därifrån igen. nu är ja parkerad i soffan o kommer troligen inte röra mej en millimeter mer idag!

auf widersehen!
/S


köjköj

jag är hägst onykter, och har tallat ett par sanningens ord med möling, de va mycket sköjj! jag tycker om hennel<3 sådärja! hejdå ja va på strömpis

hela livet var ett disco

Jag har köpt köksbord! Kors i taket.  
Nu är det bara att få den där Jonny Björkman att köra hit det, och mormors fothölj. 
För att sen åka till Ikea och köpa min soffa. Så kan jag kanske bjuda hit folk sen. 

Nu blir det norrlandsfika /j

r


Jag hade tillbringat dagen i tvättstugan, vid ugnen (bakat dubbelstats matbröd), och framför skolarbete fram till det att Isabella med betoning på B ringde och sa att hon nu var redo för att leka på stan. Jippi!
Blev systemet, h&m och luncha. Sen ställde jag mig i kön på ICA kl 18, vilket är idiotiskt. Men är man sugen på äpplen så är man. Nu har jag tryckt i mig två stycken och känner mig tämligen svullen. Har även druckit ett glas rött vin (?). Känner mig tragisk. Borde nog gå ut och umgås med vänner istället, fredagskvällen har ju anlänt. 

Hej! /j

händelserik kväll!

aah gud är helt uppspeedad, har varit på post-OP ikväll o de va lätt bland de mest spännande ja varit med om sen ja kom till linde! vi hade fullt upp med bara en pat. från de att han kom från operation tills ja gick hem vid 21, helt färdig, men glad:)
fått se väldigt mycke intressant ikväll, vår pat. hade amputerat båda benen och var dessutom diabetiker och hade otroligt ont efter operationen. vi gav han massor med smärtstillande men inget hjälpte o han blev bara argare o argare på oss fast vi sprang som idioter runt han o gjorde allt vi kunde. dessutom sjunk blodtryck och blodsocker väldigt lågt=inte alls bra! vi fick pressa i han massor vätska och glucos och massa smärtstillande på det, och fick så småningom ordning på de alltihopa, han blev stabil o trycket, hyffsat blodsocker o mindre smärta! iaf mådde han hyffsat när ja begav mej hemåt även om han fortfarande hade ont till viss del.
de här var en sån pat. som var otroligt krävande, han bara klagade precis hela tiden o skällde på oss, vad vi än gjorde,  vi kunde inte göra nånting rätt enl. honom, trots att vår uppmärksamhet var riktad mot han till 100% i flera timmar o de andra pat. fick stå tillbaka, men detta reflekterade han nog inte över överhuvetaget. till o med vattnet jag gav honom för o va snäll var det fel på, det var alldeles för varmt tydligen.

men det är otroligt lärorikt att ha sånna här pat. och man får verkligen öva på att vara professionell och inte låta humöret ta överhand, mycket intressant att få öva sitt tålamod, men de va inte långt ifrån att det rann över för nån av oss. samtidigt kan ja inte klandra pat, hade nog inte hellre varit på nåt vidare bra humör i hans situation:(

det va oxå jäkligt intressant o de att sånt vi lärt oss i skolan faktiskt fungerar o ger reslutat i verkligheten:)-gillart!

har troligtvis oxå fått sommarjobb idag! ska dit imorrn o prata lite med chefen, men som det ser ut nu blir de ett nattvikariat på torax-iva, spännande!:) wish me luck imorrn!

/S
såhär tjusig va ja häromdan när ja va på med på en operation, visst ser ja nästan riktig ut?;)


Från bubbla- maskin - till frihet- extas

1. Först kommer fasen av ångest, ångest över början.
2. Sen övergår det till att jag plockar fram och kryper in i min bubbla och är som en maskin i 1-2 veckor, svarar på tal men vet inte riktigt vad jag sagt. Jag tappar lätt fokus på allt annat, och har svårt att ens se människor i ögonen utan att se något annat långt bort. "Johanna vad fan gör du? Vad stirrar du på egentligen? Hör du ens vad jag sagt? Jag berättade ju det för dig i morse när vi gick hit!". Människor runt omkring blir lätt irriterade över min arrogans. Men jag menar inget illa, jag hör bara inte, ser inte, försöker men det går inte.   
3. Så infinner sig den där fasen då jag känner mig full och helt melankolisk. Det går som det går, bära eller brista- ja ni vet nog precis.
4. Så vaknar jag, äter jättefrukost, läser allt en gång till, tar mig iväg, sätter mig i den stora salen. Skriver skriver skriver och märker inte när de där 70 personerna som också varit där försvinner. Sitter kvar näst längst som alltid och känner mig nöjd. Jag hann- 4 timmar och 44 min. Jag vann nog över tentan som såg ut som ett kompendium, 1cm tjockt.
5. Går ut ur salen och känner ingenting. Helt tomt. Går på stan, äter mig så mätt som aldrig förr. Går hem och sätter på älsklingsmusiken och sover.
6. När jag sedan vaknar infinner sig den där känslan- LYCKA! Jag har fan gjort det, kan krypa ur bubbla och lämna maskinen i garderoben igen där den ska få stå till april.
7. Städar hela lägenheten eftersom jag helt plötsligt blivit fylld av överskottsenergi, och lagar soppa som jag längtat efter i 2 veckor eftersom mina luncher och middagar bestått av grönsakslasange, skink- och potatisgratäng eller falukorv. Så kom Sofia och Mikael hit och vi tittade på ett förlorat OS-guld. (Grattis)

Nu är jag så extas att jag inte kommer kunna somna på några timmar. Men ska vila i alla fall för imorgon börjar vi kl 8 igen. Men sen är det helg och jag ska inte göra någonting! 

/j




kill me!


Jag dör.
Det känns som att jag tentapluggat i en evighet
Inte förens på fredag skrivs tentan 13-17 sämsta tiden!
Jag dricker alldeles för mycket kaffe
Lagar alldeles för mycket mat
Tänker alldeles för mycket på annat
Hur ska detta sluta?
VG minst, hoppas jag!
Herregud, på fredag är det fest.
Hah i wish, jag är ju för fasen invalido
Inte ens supa kan jag glädja mig åt
OCH så snöar det?
Hur mycket snö finns det egentligen?
Nej ni, vår ska det va!

/B

Pain

Om ni vill mig illa, mata mig med gröna ärtor. Ju fler desto värre. 
Och imorgon är det tenta. Så vill ni mig illa önska mig inte lycka till.

/j 


Måndag och vardag

Igår var en jätte mysig dag som jag och Mattias inledde med en sovmorgon. Sen åt vi lite snabb frukost när Mattias telefon ringde och hans bror ville att vi skulle skjutsa honom till mcdonalds för bakiskäk. Snälla som vi är kastade vi i oss frukosten och mötte honom vid bilen. Som en ursäkt för att han kvällen/natten innan ringt och bett oss komma och betala hans taxi (vilket vi inte behövde för när vi kom fram hade han tydligen hittat sitt kort och däckat i sin lägenhet.) så köpte han en teambox med mcnuggets till oss. Fast vi redan hade ätit frukost tryckte vi i oss denna och det var faktiskt mumsigt. Sen tog vi en långpromenad till affären och handlade middag. Kvällen avslutades med bakad potatis och presenter:) för att i total matthet somna väldigt tidigt.

Idag lyckades vi också "försova" oss och vaknade tolv (jag måste ha varit hur trött som helst för i vanliga fall vaknar jag aldrig så sent). Sen blev det lite pluggande och OS tittande för min del. Men nu kommer det chockerande med denna dag!!!

Jag skulle ha tränat klockan 18 men kände att det var väldigt långt att cykla så jag skrev och frågade Mattias om han inte ville ta en promenad istället. Då säger han att han vill, hör och häpna, springa. Det här är alltså killen som blir helt slut av en promenad till affären. I vanliga fall tränar han bara på gymmet och lyfter vikter. Jag sken hur som helst upp och tänkte jaaa vad roligt. Jag sprang bort till rydsskogen och mötte honom vid 2,5 km spåret. Han frustade och pustade bakom mig men tog sig igenom hela banan så jag är mycket stolt över honom. Hoppas att han följer med fler gånger. Måste också få skryta lite om att jag faktikst sprang 8 km på 43 minuter för några dagar sen. Kankse inte är någon supertid men för mig är det en stor prestation att jag ens sprang 8 km. Nu ska jag ta mig en varm dusch för jag håller på att frysa ihjäl. BRRR /m


snart så.

Håller med föregående talare, fast för vill jag ha VÅR! blev så glad igår när jag gav mej ut på en cykeltur till mor för lite intag av föda, då jag möttes av inget mindre än fågelkvitter, strålande sol som till och med värmde, drippdropp från hustaken och blöt asfallt på bilvägarna-helt underbart!

idag är det dock inte lika underbart väder men de gör inte så mycket då jag ändå varit inne o pluggat hela dan, förutom en lunch med madde o en rask promenad med sofia i morse, så nu tänker jag inte sticka ut näsan utanför dörren mer idag vill jag bara meddela, känns som förkylningen har återvänt idag dessutom-inte okej!

känner mej nöjd att jag varit diciplinerad för en gångs skull varit effektiv och fått mycket gjort, skrivit en helt ny inlärningsplan till praktiken då min aka inte tyckte den gamla va tillräcklig, så nu jävlar fick hon nåt o bita i. Har dessutom läst ut en av böckerna vilket känns skönt, o nu ska ja jag ta itu med akutsjukvårdsboken och läsa på om IVA, börjar där imorrn o ska vara där i 2 veckor o lära mig så mycket som möjligt om akutsjukvård, spännande!

johanna du som är drömmexperten själv kanske kan tyda den hemska drömmen jag hade inatt, vaknade helt kallsvettig med ett ryck precis innan jag höll på att bli våldtagen av 2 killar i sälen, va instängd i en fjällstuga o ja visste att ingen jävel skulle höra mig hur högt jag är vrålade, jätteobehagligt :( de sjuka va att en av killarna va jimmy från början, men dom sen förvandlades till en jävligt sjuk kille, varför drömmer ja sånt här?=S
blev så rädd för att somna om att ja va tvungen att kontakta min trysil-vän som ser stor&farlig ut(men nog är ganska snäll, iaf mot mej..tror jag.) o han lovade att skydda mej nästa gång, man tackar. helst hade jag dock sett att han kommit hit direkt för min skull, ja menar 40 mil är ju inte så farligt långt ändå, men han valde trots allt att stanna kvar på jobbet (han jobbar natt) dålig stil tycker jag.



va tror ni om ja härmar idas frisyr, skulle de passa mej? fast inte så mycke snelugg då.
/S


sommar sommar sommar sommar sommar

Här har jag nu suttit och gråtit till One Tree Hill i 40 min istället för att plugga. 
Men ska sminka mig och gå till norrlands för att ta tag i mitt liv istället för att gråta över någon annans påhittade. 
Fick också en känsla av att jag ville åka till havet, nu på en gång. Men än är det ju inte sommar så får väl vänta några månader.  


Ha en fin dag /j



plugga?

funderar stark på att gå till typ weynes coffee lr nåt annat hyffsat stillsamt ställe o sätta mej o läsa i nån av de typ 10 böcker ja måste plöja igenom. har dessutom fått krav från bibilioteket att lämna tillbaks dom illa kvickt...o ja som inte ens börjat läsa dom. kanske kan vara daxs nu sara!
eftersom jag intog lite alkohol igårkväll så är mina hjärnceller inte riktigt allerta idag känner jag...men antar att man mår som man förtjänar. är grymmt hungrig för övrigt så måste nog äta nåt innan ja sätter igång.
ikväll är de planerat anti-alla hjärtansdag mys med tjejerna hos linda kombinerat med pizza o svulla-mys. hoppas det blir så, dock blev de en liten fnurra på tråden igår, som jag egentligen inte är orsak till men på nåt jäva sätt hamnade jag i kläm...så vi får väl se hur dagen utvecklar sig. wish me luck!

/S

KÄRLEK

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

Min klocka har stannat
Under dina ögonlock
Fladdrar drömmarna förbi
Inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag
Utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
Om du inte ser på
Och genomskinlig grå
Vad vore jag
Utan dina andetag

Vad vore jag
Utan dina andetag


Jag vore inget utan er! /j

Asfalten, vart är du?

Självklart vaknar man denna lördag, drar upp persiennerna, blundar och hoppas hoppas hoppas att se asfalt på vägarna, se att solen är påväg fram. Men nej det snöar ute idag igen. Det är helt vitt, eller snarare brunt på backen. Inte för att jag tycker illa om snön. Men jag orkar inte cykla genom den. Det fastnar tonvis med snö mellan stänkskärmen och däcket och gör att det går sjukt tungt att cykla fram, jag blir genomsvettig vart jag än ska ta mig. Håret som en gång var plattat och i en fin frisyr ser nu förjävlig ut. Det lockar sig lite och underhåret är stripigt och vått av svetten. Nej tack, nu får det vara nog.

Men så kommer jag hem, sätter mig vid datorn i köket och tittar ut. Där sitter två ensamma barn på dagisgården och gungar på gunghästarna och gungbilarna. Det ser faktikst ganska roligt ut. Dem gungar lite, sen springer dem och kastar snö på varnadra. Ligger och vilar lite i snön. Fortsätter gunga, springer av och kastar lite mer snö. Och så fortsätter det. Varför tar jag inte bara på mig mina täckbyxor, skiter i frisyren, och bara springer ut i snön. Gör några snöänglar, kanske en snögubbe, åker lite pulka, gungar lite på gunghästarna för att i totalt matt tillstånd slänga mig ner och låta mig kylas av snön. Är det inte världens bästa känsla när man kommer in efter att ha lekt i snön. Tar av sig ytterkläderna. Man är lite svettig och kall. Tar antingen en varm dusch eller kryper ner under en filt med lite varm oboy.

Jag säger bara det, det märks att man börjar bli lite till åren. Har jag mitt barnasinne kvar? /m

true color

Måste bara berätta om min fruktansvärda mardröm som jag hade i natt.
Det började väldigt bra, jag och Sara var på en spabåt och hade de underbart. Kajsa A. fyllde år och massa av hennes vänner var också där och vi fick alla handmassage och mycket med uppmärksamhet från snygga killar.
Men när allt är som bäst så händer det. Jag trodde att jag skulle göra mig lite snyggare, men vet inte hur jag tänkte men förmodligen måste jag fått ett slag i huvudet. Köpte blonderings färg i den lilla butiken och började lägga i den i topparna och på ena sidan av mittbenan. Men efter två minuter vaknar jag i drömmen och kommer på att jag måste ju vara dum i huvudet. Jag vill inte bli ljus! Så springer och tvättar ur allt, tänker att de inte hunnit ge någon verkan på så kort tid. Men oj så fel jag tog. 

Resultatet blev Hejfjortisgult hår a la Cruella de vil! Jag grät och grät och skämdes. Och när jag väl kom till frisören sa att de skulle bli svårt att få tillbaka den mörka jämna färgen eftersom jag hade så slitet hår och stora tussar redan lossnat. 

Tro att jag var rädd när jag vaknade. Men allt är som vanligt och nu ska jag plugga. / j 




Forever young

Jag tänker ju alltid väldigt mycket, men vad jag tänker på varierar väldigt i perioder. Senaste tiden har jag funderat mycket över var min vardag tagit vägen, och vad som är min vardag, om den ens finns. Och jag har nog kommit fram till att livet som student bidrar till att varje dag mer eller mindre är helg. Jag märker då ingen skillnad på helg och inte i alla fall, ingen dag är den andra lik. Som Sara frågade en dag "Men om jag kommer en helg, kan vi gå ut då? Gör man de på helger i Uppsala?".
Det är ju skolan i stort sett varje dag för min del men på kvällarna händer det oftast något ändå så som: Utgång/fest, onsdagsmiddagar, te-kvällar, tränings och bastukvällar, filmkvällar och det händer inte ofta att jag är ensam, inte ens alla nätter. Men trotts att jag ofta kommer försent och har mörka ringar under ögonen nu förtiden så älskar jag det. Och tror att jag kan uppskatta det bara för att under tiden i Oslo blev det nog snarare så att varje dag till slut var vardag, mer eller mindre.     Helg är roligare än vardag. 

Just nu tentapluggar jag och det är ju kanske inte jättekul men samtidigt ger det en speciell känsla som jag börjar gilla. Det är skönt att känna sig smart och duktig ibland och extra skönt känns det, just nu i min tentapluggpanikfas, att veta att jag på tisdag kommer kunna rabbla namnet på en rad mikroorganismer som jag från början inte ens kunde uttala. Det känns till och med okej att tillbringa alla hjärtans dag ensam med dessa organismer. 

/j






Allahjärtansdag Present

Nu har jag äntligen lyckats hitta på en present som jag tror och hoppas kommer ta matteboy med storm, sweep him of his feets, så att säga. Jag tänkte att i denna tid med lite pengar så bränner jag inte stålar utan en skiva med några låtar som beskriver hur mycket jag tycker om honom. Här kommer min spellista vad tror ni om den?

1.  Bon Iver - Blood Bank
2.  U2 - City of blinding lights
3.  Johossi - 18 karat gold
4.  Katie Melua - Nine million bicykles
5.  Håkan Hellström - Det är så jag säger det
6.  Kent - Romeo återvänder ensam
7.  Marit Bergman - Can I keep him
8.  Håkan Hellström - Så länge du är med mig
9.  Mando Diao - You cant steel my love
10. Smokescreen - Flying Blind
11. Tiger Lou - All i have
12. Amanda Jenssen - I choos you
13. Lars Winnerbäck - För dig
14. B.A.R - Synd att du är så söt
15. Foo Fighters - My Hero
16. Jumper - När hela världen står utanför

Jag ska fortsätta fila på den imorgon men jag känner mig ganksa nöjd / m

I jobbsökandets tider

Sitter hemma och har precis filat på mitt cv. Nu är det faktikst väldigt fint. Jag har gjort en layout med lite rosa inslag som jag hoppas kommer fånga alla arbetsgivares intresse. Sökte förövrigt ett jobb som Camilla tipsade mig om, när jag efter att ha tryckt på skicka in ansökan knappen läser lite nogrannare inser jag att detta jobb är beläget i Stockholm. Hmm det var kanske inte så smart. Men men mit CV är som sagt finare än någonsin. Jag har förövrigt skrivit in mig på varenda konsultsida som finns i hopp om att någon ska hitta mig.

Jag ska på pitchers ikväll med min pojkvän hör och häpna. Ingen av hans vänner med Canal+ var hemma så vi måste bege oss dit ikväll för att se på arsenal - ?. Vet inte vilka dem möter men det är ju arsenal och det är livet enligt Matteboy. Jag får helt enkelt måla lite flaggor på kinderna, ta på mig något rött, plocka fram mina pompoms och möta honom utanför med en hemmasnickrad hejarramsa. Det vore väl en förnämlig prestation av mig.

Nehepp nu ska jag försöka plugga lite arbetsrätt / m

hey I made it!

..i´m the worlds greatest;) för att citera min kära Bella.
dagen har gått asbra och de blev en grym start på denna vecka! bara att hoppas den fortsätter så. berättar mer en annan dag, är så trött så om ja ska orka upp till bussen som går 05.40 imorrn så är de daxs för sängen nu ögona böjj!

/S
-du gör mej glad;)


dom blivande sjuksköterskorna taggar på föreläsning


Mysväll


Det har varit en effektiv helg men mycket plugg och mycket socker. Lördagskvällen toppade helgen när jag fick krypa upp i sängen med Bambi och se melodifestivalen och bara vara i varandras sällskap. Det var länge sedan!
Hon har förövrig många skillz den tjejen, bland annat absolut gehör, så ni som jag missuppfattat och tyckte att ola sjöng bra kan slänga er i väggen, det  var tydligen falskt och inte alls särskillt bra enligt expertuttalandet. Man lär sig någonting nytt varje dag. Det är fantastiskt att hon är tillbaka i alla fall, jag har saknat att känna mig som 14 i hennes sällskap .. det är så det ska vara. jag älskar dig! B


"Må du leva i intressanta tider"

Är en kinesisk förbannelse, men jag förstår inte riktigt hur det kan vara det för det är ju ounvikligt att livet, världen och tiden inte skulle vara intressant. Självklart behöver det inte vara så intressant att det förekommer världskrig, men det är inte intressant de är skrämmande och hemskt som jag ser det. För om vi inte skulle leva i en intressant tid vad vore det då för spänning med att leva livet. Vad vore det egentligen för nöja i att leva om man visste vad som låg framför våra fötter och vad vi skulle snubbla över imorgon eller om femtio år. Jag gillar att allt är oförutsägbart i den meningen att jag personligen i alla fall inte vet vad som kommer ske om 20 sekunder. Det vore fruktansvärt tråkigt annars, ingen mening att leva, ingen mening att älska eller hata, hoppas och drömma. Strindberg sa ”att slåss med troll, befria prinsessor och döda varulvar-är att leva” vilket jag tycker är helt rätt. Man behöver pasera troll och varulvar för att kunna känna glädjen med att befria prinsessor.

Just därför ska jag snart ägna mig åt att slåss med troll- det vill säga att jag ska ägna mig åt mina underbara studier och försvinna in i mikroorganismens värld. Och detta i min jättefina lägenhet som jag älskar och inte ville gå ut ifrån i morse när jag vaknade. Är verkligen nöjd. Det tog en hel dag igår eftersom väggarna är så sjukt snea och Anders gick i taket ett flertal gånger, men med min otroliga charm, ris a la malta, en påse bilar, en påse gelehjärtan, massa kaffe och mat så gick det att få honom till att göra jobbet. Jag är så tacksam. Isabella kom sen igår och vi såg melodifestivalen, och jag håller med Sara, Salem Al Fakir blev min nya kärlek. Jag och Isabella hade det mysigt och roligt, hon är kärlek. 
Idag har jag tillbringat dagen med mamma, lillebror och Mimmi. Vi var och åt, så såg vi high school musical och fikade på Ofvandahls. Det har varit mysigt men jag är glad att jag inte behövde tillbringa de där sista timmarna med dem i bilen då de åker tillbaka till Örebro, då min brors dryghet ibland är påtagligt kännbar och det krävs att man är likadan tillbaka för att kunna tackla den. Vilket jag är och gör men inte min mor.

 

Nej men tack så mycket och ha det bra, nu måste jag dra! /j


i´m in löööööv

Jag har funnit min nya stora kärlek! salem al fakir eller "facke" som jag brukar kalla honom. ja ÄLSKAR hans låt, han fick mej att känna mej gladare än ja gjort de senaste dagarna faktiskt, tack för det. även ola bidrog med sin del av kakan. linda&ja har redan bestämmt att dessa 2 låtar är givna nästa helg när jag ska ta igen allt o lite till av vad jag missat denna kukvecka!

min lista över önskningar detta år:(utan inbördes ordning)

-någon form av resa med er mina bästastebästa vänner, gärna till nåt varmt o soligt ställe men vad som helst skulle nog gå bra bara jag får vara med er!(helst i början av sommarn)
-att jag blir godkänd i allt som har med skolan att göra
-att det blir en härlig o solig vår snart med massa fina tulpaner o man får ha sina ballerinaskor,skinnjacka&solglajjer på sig..de är lycka det!
-att jag håller i med min träning som ja kommit igång lite med, o att det ger nån form av resultat som ja märker av.
-att ja drar ner på min okynnesätande-konsumtion och får aningens bättre matvanor
-att jag hittar ett sommarjobb som jag trivs med, jag är öppen för förslag
-att jag slutar vara så beroende av andra människor och aktiviteter för att jag ska trivas, lär mig lita mer på mig själv med andra ord. tycker att jag kommit långt bara det senaste året men än finns det saker att jobba på.
-att det blir en grymmt kul midsommar/sommar, kanske kusten lr nåt sånt detta år?
-är för övrigt redan dyngtaggad för putte i parken- kommer bli ännu iår:D

och såklart att mina nära&kära runt omkring ska finnas kvar o må bra dom oxå!

så...de va väl inte så orimmliga krav? borde väl kunna uppfyllas tycker jag om jag bara anstränger mej lite.

love!
/S




vi kan väl vänta tills imorgon

Om tio minuter kommer det ringa på min dörr, och där utanför kommer mamma och Anders stå. Pigga och glada och redo att göra min lägenhet vit. Jag är allt annat än redo. Jag är trött, har ont i huvudet, mår illa och vet inte riktigt hur jag ska orka med att vara trevlig så här tidigt på morgonen. Korridorsfesten igår har satt sina spår och jag borde verkligen aldrig druckit, av flera anledningar. Fan. Men om jag ser det från den ljusa sidan så oj vad fint jag kommer få det nu. Äntligen. Så jag ska klistra på ett leende och vara redo och göra sjukt mycket ris a la malta till Anders. Så han kan äta tills han mår lika illa som jag, allt för att visa min tacksamhet till världens bästa.

ett två tre på det fjärde ska det ske! /j

it is complicated

Inget i livet ska vara enkelt
Inget i livet är enkelt
Jag är inte enkel
Ganska svår faktiskt
Till och med jag själv förstår inte alltid
Vilket inte gör livet lättare att ta i tu med
Men det blir som det blir och inblandade får ta det som det är

Jag har ju förvarnat om mig själv / j

It started with a feeling deep inside of me..

Varit hos biggan&pappa o ätit mat ikväll, mysigt o komma ut o få va lite social faktiskt. kunde ja behöva.
nu är ja hemma o lugnets trygga o tråkiga vrå igen...o efter att ha snokat runt lite på fejjan inser ja att ja nog inte alls tycker det är så lungt och ok med mr J som ja inbillat mej. känns lite småjobbigt faktiskt och ja inser att han är på väg bort, eller har försvunnit för länge sen fast jag inte riktigt villat inse det. det som är mest jobbigt är nog att ja inte vet varför han beter sej som han gör..känner mej lite ensam o övergiven.

mitt självförtroende är kört i botten efter att ha sett mej själv i spegeln...osminkad, oduschad o flottigt hår sen 4 dgr tillbaka har satt sina spår. usch!

ne nu ska ja gömma mej under täcket.
adjö!
/S


sjuklighets status:

snorig, slemmig, trött&uttråkad. men de kunde va betydligt värre oxå. halsen känns bätte för studen men inatt mådde ja skit o sov dåligt vilket resulterade i att ja tog mej en liten sovmorron till 11 idag. men har inte nån ork att göra så mycke annat ändå så. men ska försöka mej på den enorma prestationen att ta mej nerför alla 5 våningar, ut genom porten och runt hörnet till swedbank så ja kan få lite pengar av dom. det plus att skaffa en hemförsäkring är mina mål med dagen..inte så illa pinkat va?
har sjukskrivit mej från praktiken över helgen oxå, känns inge bra o gå dit o gå med handledaren för första gången o bara gå på halvfart, känns inte som ja gör ett överdrivet bra intryck då. satsar fullt på måndag ist.

om ni vill veta exakt HUR uttråkad jag är så kan vi säga som så att jag har nu fått ragg på den otroligt tragiska o efterblivna sidan zoosk.com, dessutom addat en av dom på msn och börjat prata med han. han är jugoslav, den största killen ja sett, säkert 2 meter bred, spelar amerikans fotboll, är sexfixerad o jobbar som vakt o bartender i trysil för tillfället men bor egentligen i karlstad, detta enligt vad han själv säger, ja har ju egentligen ingen som helst aning. det sjuka är att han är de roligaste ja har just nu.. då förstår ni min nivå.
funderar på o gå in på match.com lr nåt annat serriöst för att fördriva tiden...de va ju faktiskt där sofia hitta sin mattias back in the days. okej deras förhållande har kanske inte varit en dans på rosor hela vägen, men just nu verkar de bra iaf.

nåt som iaf är positivit med att ligga hemma är att ja fått lite gjort som ja aldrig tagit mej för annars..som tex. att säga upp nerikes allehanda som ja betalat typ 200 spänn i månaden för, helt klart ovärt. dessutom fixat jobbansökan o skickat in till onkolgen- varpå ja fick svaret att dom antagligen redan va klara med rekryteringen av sommarvikarier, jaha? dom hade ju i princip lovat mej jobb där!! inte trodde väl ja att dom va SÅ snabba. känns jävligt synd för ja trivdes verkligen där. men så nu har ja sökt centralt till hela sjukhuset ist. annars börjar ja faktiskt fundera lite på norge, kanske daxs även för sara att prova sin lycka där? hur tänker ni andra? för ja tänker givetvis inte åka dit själv. usch så hemskt.

nixpix/S




sjuklighets status:

inte alls bra:(
har sovit nu på eftermiddagen med förhoppning att ja skulle må bättre när ja vakna. men inte...mår verkligen skit. varenda rörelse man gör gör ont, o de gör så ont i svälja så ja helst undviker det helt..samtidigt som ja börjar bli hungrig. o i käften smakar de skit, man riktigt känner hur mycke äckliga bakterier de är där inne :(
har redan skippat min regel att inte ta alvedon för att ha feber suger balle.
pappa ska ta sej hit i snöstormen efter att ha varit på apoteket och affärn o handlat div. halstabletter o soppor. de ska ja iaf försöka få i mig.

som ni märker tycker ja rejält synd om mej själv..men all rätt tycker jag. säg till om ja ska tycka synd om er oxå för ja har inte mycke bättre för mej.

/S

Livet som invalido


I nästan två veckor har jag nu fått erfara livet som invalido. Inte nog att man har skadat sig utan som grädde på moset ska man även dagligen göras till åtlöje. Jag har förlorat typ all min coolfaktor genom att gå på kryckor. Kryckor är inte coolt! Inte nog med det så bidrar denna snö till att man måste gå med dubbarna utfällda, Pensionärsdubbarna! Ni tror kanske att eländet slutar här, men inte då ... När jag kommer och haltar fram med mina pensionärsdubbar utfällda så börjar det nämligen blåsa, detta resulterar i att kryckorna börjar ge ifrån sig ett visslande ljud. Som om man inte drog till sig tillräckligt med uppmärksamhet sedan innan!
I samband med detta ringer telefonen och man måste stanna för att ta upp den och svara, sedan blir man stillastående till samtalet är slut innan man kan fortsätta gå. 9 av 10 gånger tappar man dessutom kryckorna när man ska börja fiffla med telefonen och måste på ett smidigt sätt försöka fiska upp dem från marken.

Jag går numera ensam till skolan, det är ingen som vill ta sällskap med mig när en promenad som tar 5 minuter i vanliga fall nu tar minst 15. Så där stapplar jag fram, i min ensamhet med visslande kryckor!
Det är inte lätt att upprätthålla sin coolfaktor då ska jag tala om ...

/B

intagit soffläge

och så lär de förbli resten av dagen oxå. började känna mej hängig igår med ont i halsen o ont i kroppen. varit vaken hela natten från och till känns de som för att ja frusit så trots täcke, överkast, filt och morgonrock samtidigt som jag va asvarm på huden-måste vara någon slags rekord.
har ställt lite diagnos på mej själv: feber och halsfluss lutar det åt, är vit i halsen, de gör ont och svälja och svullna lymfkörtlar, blä.
inatt när ja va lite groggy kom ja på mej själv med att ligga o känna på min puls för att se om den va snabbare än vanligt vilket kan innebära feber. har fått ytterligare användning för mina ssk kunskaper då ja låter febern vara, istället för att proppa i mig massa alvedon, kroppen sköter det så bra själv har ja fått lära mig, det är ingen nackdel att ha feber. så länge den inte är skyhög förståss.

så här ligger jag nu och oroar mej över att inte kunna gå med min handledare som ja ska träffa första gången på fredag..känns sådär att ringa sej sjuk de första man gör. har iaf 2 dagar tills dess att hinna kurrera mig på. ringde vårdcentralen förut o ville bli testad för halsflussen o få pencillin men han sa att ja skulle avvakta tills efter helgen...vilket innebär att isf. missar ja ju praktiken hela helgen, inte bra alls.
jaja the time will tell.
har iaf fått klar min arbetsansökan till onkologen nu så de känns skönt, ska bara skicka in den oxå.

/S som i sjukling.

Paradiset har försvunnit, what a buhu.

Måste bara börja med en liten kommentar om Paradise Hotell som hade sin intrigrika final ikväll. Det kan ha varit den roligaste säsongen av någon dockusåpa som någonsin gått. Jag har inte missat ett enda avsnitt. Vad ska jag och Mattias nu roa oss med på kvällarna? Helt rätt att Jacki och Patrik vann i alla fall. Frågan är bara om inte jag skulle skjutit min partner i ryggen och gått hem med alla pengarna. Vet inte om samvetet skulle klara det men det låter minst sagt lockande.

Nej här sitter jag och drömmer mig bort i 250 000 kronors vinsten när saldot på kontot knappt syns på grund av de små siffrorna. USHa mig. Inte blir det bättre av att alla runt omkring mig verkar hitta extrajobb och börjar bli seriösa med sin fritid. Jag har dock sökt ett antal receptionsjobb men det ser mörkt ut. Jag skyller min brist på pengar och arbete på att jag måste få min träningstid. Hur skulle jag annars hinna träna i veckorna om jag hade ett kvällsjobb. Jag får helt enkelt gå stenhårt in för beach 2010. Jag vet att det låter klyschigt men jag har aldrig gett det ett seriöst försök att bli fit så nu ger jag det en chans. Kan mina lovehandles och chipsmage försvinna under våren. Någon som är beredd att betta lite pengar?

Har även investerat i en personaljuridikbok idag. 840 pix. I LOVE IT. Nog för att jag uppskattar juridiken och tycker att det är en interessant kurs. Men ska det kosta så mycket pengar så ska "arbetsrätt och förhandling" veta att min kärlek svalnat en aning. Jag känner mig hur som helst otroligt förberedd inför föreläsningen imorgon, (även om det kommer två veckor för sent). jag har nämligen skrivit ut alla lagar och organiserat i en pärm, köpt boken, skriver med min finaste stil i kollegieblocket och använder bara de finaste färgerna av överstruknings-pennor.

Nu ska jag krypa till kojs, min man har precis tagit en dusch och ligger och ropar på mig. Som den kvinna jag är lyder jag hans begäran och måste slita mig. Vem vet han kanske har en trevlig surprise till mig, hihihi. Sleep tight / m

2 olika världar

Måste bara börja med att länka till denna helt otoliga blogg:

http://annajansson73.blogspot.com/

Den skapades av Anna, en nybilven mor och fru som hade livet framför sig, när hon plötsligt drabbades av en aggresiv form av tjocktarmscancer. hon kämpar nu för sitt liv med de få krafter hon har kvar. senaste tiden har hennes man uppdaterat bloggen då hon själv inte är i skick för detta.
man har fått följa hennes blogg under lång tid, jag har bara gjort det ett par månader, men den är så otroligt gripande o man blir så engagerad i hennes öde..så otroligt sorgligt och man fattar inte hur livet kan vara så orättvist! bloggen har fått mig att tänka till och stanna upp. den är så otroligt fylld av kärlek, glädje och sorg.
 -gå in och läs nu!

--------


Nu till min egna värld som just nu känns aningen ytlig efter vad jag just har skrivit om.
Men oavsett så känner jag mig lycklig efter att ha upplevt den roligaste o galnaste helgen på längre! känns dock lite tråkigt att vara tillbaka i verkligheten, att ta itu med alla uppgifter som ska göras samtidigt som praktiken ska utföras.
Började igår min första dag på lindesbergs lasarett kirurgavd. 4. går med undersköterska igår och idag för att lära mig hitta o känna mej lite hemma på avd. men gårdagen gav i stort sett ingenting, då hon jag gick med var den mest oinspirerande människa jag träffat. hon bidrog absolut inte med nånting, o inte lärde hon mej hitta heller! så hoppas de blir en roligare människa att gå med ikväll, o att framför allt min handledare som ja träffar på fredag är bra, de är ju de viktigaste!

helgen går inte att beskriva i ord, men ja har hittat en ny helt fantastisk vän i erika! tillsammans upplevde vi de mesta och det bästa, utnyttjade tiden maximalt med i snitt 3 timmars sömn/natt, ägde både i backarna och på dansgolvet och kunde inte ha haft roligare!! det kommer deffinitivt att bli en repris på denna succe´;)







/S



RSS 2.0