Så orättvist.

det måste vara ens värsta mardröm verkligen. herregud.


Jag var tvungen att ringa min egen pappa direkt för att försäkra mig om att han mådde bra och fick honom att lova att inte dö.
för då skulle jag också dö.


/S

Andas andas andas, allting snurrar runt

Nu är jag redo! Rapporten som är på tre sidor med 25 sidor i bilagor är nu färdig. Idiotiskt upplägg för övrigt att skriva att man ska skriva en rapport på 2 sidor och ha resten som bilagor. Varför inte ha bilagorna i arbete så de faktiskt blir ett riktigt arbete, med ska de ju ändå och allt är ju resultat. Lärare är inte helt genomtänkta! Men jag väntar ivrigt på att M ska höra av sig och säga att han är hemma så jag kan komma och snylta på hans skrivare för att sedan cykla tvärs genom hela staden igen för att lämna in rapporten. Sedan blir det inget mer plugga till klockan 02.00 om nätterna denna vecka för nu gäller det bara att åka till systemet, norrlands och fixa allt för kvalborg och valborg. Tvättstugan har jag avklarat på morgonen och städningen också mitt i allt. Sen ska jag avsluta dagen på gymmet och förhoppningsvis vila och stressa ner mig lite. Att plugga under press har sina baksidor men är väldigt effektivt, jag har gått på högvarv och till och med uteslutit kaffe för att inte bli helt koko. Men åh underbara kvalborg, valborg, sol och nästa vecka London! Jag längtar, ring nu M! /j

I remember when you lost your head

"Att räkna får är en huskur mot sömnlöshet, där man skapar en mental bild av får och räknardem. En idé är att fårräknandet ska stimulera rapid eye movement, vilket gör att man lättare kommer in i ett stadium som förbereder för sömn. Att man fokuserar på räknandet sägs ge en lugnande effekt om oförmågan att somna beror på stressande tankar och oro. Men att räkna får är inte alltid effektivt. Studier visar att det kan vara bättre att föreställa sig en lugn scen, exempelvis ett rofyllt vattenfall eller en äng."

Kanske är det bättre låtsas att man ligger på stranden i en hängmatta och lyssna på havet... Ska kolla på en bild på havet innan jag lägger mig och låtsas. För jag är inte ens trött fast jag borde vara det. Godnatt /j




Du är en del av mig, vi ses igen när morgonen gryr.

Har haft en väldigt mysig och kvalitetsig dag- trots att det är tisdag :)
Först en gruppuppgift i skolan som vi klarade av lätt som en plätt, sen en låång mysig lunch på java med J & E där vi bland annat smidde planer för helgen- kommer förmodligen bli såå bra! 
Fröken S irrade sen runt på stan i jakt på examensklänning, det är sanneligen inget lätt projekt de där inte. den ska vara lagom av allt liksom och framför allt vill man ju känna sig fin i den ! fick med mig hela 3 stycken olika varianter hem, ska prova och fundera och klura lite och se om jag behåller nån av dom överhuvudtaget. kanske tar nån gammal trasa i värsta fall. 

Ikväll blev det försenat firande av min födelsedag med bästa erkisch, hon hade lagat finfin mat som vi kalajsade på, följt av bio som jag fick välja. jag valde king´s speach, fantastiskt bra film och vi tar dessutom ensamma i salongen förutom ett par till. drömmen !

hade sen någon form av överskottsenergi när vi kom hem från vår långpromenad för att gå ner lite av allt godis vi tryckt i oss, så sen tog jag tag i projektet "hemma" som länge varit en form av svinstia. skura toalett, badkar osv..sånt där äckelpäckel men som känns väldigt bra när det är gjort.

så NU känner jag mig mer än nöjd och tänker sova som en stock tills handverkarna sätter igång kl 7 imorrn, då blir de att sätta igång med hemtenta 2! börjar få rutin på de här snart tror ja bannimej!
tjing!
/S


Så sant.



"Visdom är att veta att man kanske inte alltid vet"




/S


Påsk på Holmsbuvis

Ja som ni förmodligen vet vid detta laget beslutade jag mig efter mycket velande fram och tillbaka, att följa med de två kärlekskrankarna för att vara ett tredje hjul när de hälsade på T´s hemtrakter, vänner och familj i holmsu.
det visade sig bli en mycket angenäm helg på det stora hela. om man bara bortser från några små detaljer som jag definitivt inte tänker avslöja här. men jag kan säga som så att jag har nog aldrig vaknat en morgon och fått en sån chock och fått sån panik som på lördagsmorgonen. herregud säger jag bara. och tackar övre makter för att det ändå "löste sig" så bra som det ändå gjorde. tur i oturen minst sagt.. ja fy fan.

Men annars bjöd helgen bara på roliga saker, superfint väder, rena sommarvärmen vafan. detta gjorde att vi kunde ligga ute och sola bakis o ofräscha hela lördagen för att sen svira om inför firande av påskafton. grillning med t´s vänner stod på schemat för att sen avancera ner till byn och båda kvällarna spenderades på de trevliga uteserveringarna som holmsbu har att bjuda på, sjukt mysigt och med massa trevligt folk. eller jag tror iaf dom var trevliga. var väl mer än en gång jag inte riktigt förstod språket om jag ska vara helt ärlig. speciellt norskar som är aningens på lyset är fan skitsvåra att förstå sig på. men att le och se glad ut funkar ju ofta så jag följde detta trixs även denna gång.


on our way. som vanligt fick jag platsa i baksätet medans de tu kedjerökte i framsätet varvat med ömma kärleksbevis till varandra. okej inte kedjerökte kanske, men nästan. men hey det är okej, vi är ju på väg till norge för fan! :)


som alltid när jag träffar en hund blev jag kär direkt.


löööv is in the air.


på väg hem från I´s gård där vi övernattade första natten. malin och jag fick sitta som hundar i bur på golvet i det sk "baksätet". men det var kul tro det eller ej.


påskafton




öl&rose´i en salig blandning. jatack!





givetvis skötte grabbarna grillen. dom gjorde det bra dessutom.






m du får bjuda på den här!


för den här är så mycket värre.




tack M för en fin helg!

/S

Hvordan föles det å vare levende (jo takk du så lenge jeg flyter) Hvordan föles det å bare sveve med (jo takk du så lenge jeg flyr) Hvordan föles det å vare levende (jo takk du så lenge jeg holder..) Hodet over Vannet

Nu är jag tillbaka hemma hos mig själv och jag är mycket imponerad över att mina blommor faktiskt inte dött, men något synd var det då jag faktiskt köpt ny blomma i hopp om att en skulle dött. Det är i alla fall mycket skönt att vara hemma igen för de senaste dagarna har jag haft ett inre mord pågå (stor överdrift), precis som i julas. Förmodligen kommer detta lugna sig som alltid nu när jag åter är hemma, kan äta mina tider, min mat, sova i säng och länge för första gången på över 10 dagar, jag längtar redan till jag ska få sova, och ha mina egna rutiner. Denna gång behöver jag i vart fall inte vara orolig och gå till doktor i onödan utan bara vänta på att allt blir normalt igen. Men jag har haft den mysigaste veckan hemma i Örebro på länge. Myst med er alla, plus träffat Kajsa, Malin och umgåtts mycket med min bror och träffat de flesta andra. Dessutom är våren inte alls lika långt kommen här så blir att jag får se allt blomma ut två gånger. Denna tid på året är ju den bästa och det har faktiskt varit värt att inte plugga för att bara kunna få vara! Men nu ska jag de närmaste tre dagarna styra upp mig själv för att sedan kunna fira kvalborg och valborg och för att sedan åka till London! Tack för veckan alla. /j



Heaven can wait we're only watching the skies

Jag mår som ett lyckligt litet barn, känns sinnes. Men det är ju sådan man blir när man gör saker man annars inte gör och som man tycker är läskiga men ändå lyckas göra och det slutar bra, en sällsam känsla. Haft en super dag som spenderats till större delen med Malin M. Hon berättade för mig att när hon räknar får räknar hon antalet får på en äng som är full med får i grå nyans. När jag räknar får räknar jag ett vitt får i taget som hoppar över ett häst-hinder-hopp. Jag funderar nu på vilket som är det rätt, "räkna får". Ska nog forska lite i det. Imorgon är det kalas för moster och det ska väl motsvara påskfirandet för min familj sedan bär det av mot Kolsva för att på måndag åter komma till Uppsala. Nog för att den första timmen i stan inte var kul så har resten av veckan varit det, kul kul kul. Örebro har visat sig från sin finaste sida. Nu börja det nog en efterfest hos min bror, han och hans små kompisar. Godnatt mina kära /j

Tjejer, killar, blickar, kläder, attityder ...

Jag är glad att jag inte är en av dem. 
Jag känner mig inte som en av dem.
Jag vill inte vara en av dem.
Så skönt !

Grattis på påsk!

Givetviiiiis ska jag åka till norge!
förstår inte ens vad jag hade sån beslutsångest över igår. jag sov på saken och vaknade med en enda tanke i huvudet- jag ska åka till norge och köra KAOS!!

kommer förmodligen bli supermysigt och jag ska bara njuta av fint väder (förhoppningsvis) och fina människor (förhoppningsvis) och sippa lite vin dagarna, kvällarna och nätterna i enda (eller sprit snarare då idag gjorde den horibla upptäckten att systemet har stängt, vee och fasa- tur att man har lite backup hemma).

soo long vänner och fiender! och grattis i påsk ;)




/S


Gaaaaaah!

åååååh vad jag hatar det här. hatar när det blir såhär att jag varken vet ut eller in om något överhuvudtaget!! man kan tro att världen håller på att gå under med tanke på hur jag känner mig just nu! men den trista sanningen är att jag inte kan bestämma mig för om jag ska stanna kvar här i örebro eller följa med till holmsbu, norge o fira påsk där istället. därför tänker jag nu göra en för och emot lista:

För:
-får umgås med Malin & Thyge i dagarna 3
- blir säkert massa roliga aktiviteter med roligt folk
- alkohol
- homsbu är superfint sommartid så det skulle säkert vara ännu finare nu på våren
- I ? (kan dock vara ett ganska starkt skäl)
- spontana äventyr brukar ju alltid bli kul så varför tvekar jag?
- om det är varmt och fint väder vill jag inte sitta inne i min lgh, den blir som en bastu- bättre då att vara ute i norge


Emot:
- jag träffar inte min familj för påskfirande. jag som är väldigt mycket för det där med traditioner tycker det är ganska jobbigt, har dock firat mormor idag så de blev som påskfirande ändå kan man säga fast lite i förskott
- känns lite dumt att ja drar från stan nu när alla mina fina vänner kommer hit och vi inte hinner umgås så mycket som jag skulle vilja
- vi skulle göra roliga utflykter tillsammans som jag isåfall kommer missa.
- jag hinner knappt ha någon ledig tid här hemma och fixa och dona som jag skulle önska, hela ledigheten kommer i stort sett spenderas i norge.
- har lovat emil att ja ska komma på hans galejj på lördag som är planerat sen länge, nu i sista stund kommer jag isf ändra mig. känns taskig.

/S

Det var 19 år, 19 i staden där vi växte upp och så, märker du hur fort det går?


Lars Winnerbäck <3

http://www.youtube.com/watch?v=8UJ93Ob0j2g

Den 20 december 2004, kl 23.04.09

När jag sätter på min dator idag står det att mitt virusskydd är inaktiverat och uråldrat. När jag kollar på klockan står det att hon är slagen 23.04 och dessutom att det är som rubriken säger December 2004. Jaha tänker jag och det känns som jag färdats i en tidmaskin. 2004 i december hade jag absolut inte velat åka tillbaka till för det var en tid att glömma! Så jag tittade ut genom fönstret och konstaterade glatt att det är den 19 april 2011, kl 10.00.09. Shiihoo! För ute skiner solen och björkarna börjar bli gröna och vitsipporna och blåsipporna är utslagna i backarna och skogarna. Men jag ska ändå försöka sitta inne idag och plugga men i valet och kvalet om jag bör gå till biblioteket och plugga. Helst vill jag dricka kaffe med Moa i solen på stan och sedan ta ett varv i oset och tillverka några silverhjärtan som jag kan sälja och känna extra pengar på. Mamma tycker för övrigt att jag ska starta en hemsida och sälja dem på för det är så många av henne vänner och folk på stan som tycker att mina änglar och hjärtan är fina (som frågar henne spontant var man kan köpa likadant)... Igår fick jag till och med nummret till tjejen som jobbade på Outlet i Vingåker om de vore så att jag fick för mig att göra ett åt henne som hon kunde köpa. Ganska lustigt men kanske borde... Lättförtjänta pengar om inte annat! 
Nej nu ska jag packa mitt pick och pack och bege mig mot stan. Ha en bra dag! /j

Den sista.

Det är måndag idag.
Inte vilken måndag som helst faktiskt.
Denna måndag har vi haft våra 2 sista föreläsningar någonsin i vår kära sjuksköterskeutbildning. man tackar!
flitiga och nördiga som vi är satt erika&jag kvar ända till slutet trots det finfina vädret utanför. det var typ vi och 5 till. verkar som de flesta andra i klassen inte kommer sakna föreläsningarna värst mycket.
jag är ju dock en sån som faktiskt oftast gillar att ha förelsäningar på schemat, om det är något som engagerar mig vill säga. men nu är dom slut oavsett vad jag tycker.

Idag har jag & C dessutom finslipat det sista på C- uppsatsen så nu är det bara betygsättningen vi ska invänta. känns skönt att det äntligen är över även om det kändes som vi gick vidare och släppte den ganska snart efter examinationsseminariet.

Imorgon väntar hemtenta några dagar framåt. blir intressant eftersom vi bara haft hemtenta en endaste gång i hela utbildningen och det var den första tentan vi hade i termin 1. undrar om det är uttänkt att vi ska få börja och avsluta med hemtentor. kan ju faktiskt vara så.

Har för övrigt beställt namnskylt nu. En röd fin med vit text blev de :)

ne krypa till kojjs nu kanske.
/S




Det är tur att ni finns i mitt liv!

Jag har inte silver och inte guld, inget du kan få
det jag äger ligger blottat för din syn
mina händer är tomma, men hjärtat fullt av nåt du inte ser
så jag har nånting som är mera värt ändå
För om du tappar modet och faller ner på knä kan du vila här hos mig
som en klippa i stormen att luta dig mot
och jag sviker aldrig dig

Jag ska följa dig genom eld och vatten 
Över land och hav
Jag ska älska dig tills hjärtat slutar slå 
Från det högsta berg till den djupaste av dalar ska jag gå
Genom tid och rum
Ja, alla mina dagar ska du få.



Först kom ni till Uppsala sen tog vi bilen till Örebro och jag kände mig återigen som då, 13 ungefär. Men efter att ni lämnat av mig dröjde de väl cirka fem minuter innan jag ångrade att jag satt min fot i Örebro igen. Men så tänkte jag om och tänkte på allt roligt som kommer ske i veckan och att vi alla är så nära varandra. Men hatkärleken är stark till denna stad så jag är glad att de ändå är på begränsad tid med ett uppbokat program som jag är här, det är svårt att älska människor individuellt men som inte fungerar i grupp. Men individerna i sig är det viktigaste, hellre fler individer än en grupp. Har hunnit med myssconeskväll med moa och timmar hos mormor (där jag fick nya trosor) och så myspromenadglasssolningsmatlagningsfilmdagkväll med lillebror. Kvalitétstid när den är som bäst och Örebro när den är som finast i vårsolen. Men tack för att ni finns! /j

Vår !









Mitt bland alla vitsippor och blåsippor satt en liten moa med sin mamma och sken som en liten sol. :)

/S

With you nothing can´t go wrong.













tack för en fin helg i uppsala mina vänner <3

japrika!

/S

Kära Gud

Imorgon är en sån där dag när jag behöver lite extra hjälp från ovan. det skulle verkligen vara jättesnällt om du kan skänka mig en liten extra tanke mellan 8.15- 10.00.
jag behöver verkligen all hjälp jag kan få. det finns nog inget jag så gärna har velat klara under denna utbildning som det här.

så snälla snälla. hjälp mig att göra mitt allra bästa och sätta den där tentan så de skriker om det.  det är jag faktiskt värd så som jag har kämpat med dessa tal. det bara snurrar i huvudet vid de här laget.
och OM jag inte klarar det imorrn, så är de minsann inte för jag inte kan för jag kan de här som ett rinnande vatten nu. då är det ren och skär jäkelskap. och det har jag fått tillräckligt av vad de gäller LM räkning om ni frågar mig.
så det så.

/S
- en otroligt nervig sådan. inte likt mig att hetsa upp mig på detta vis inför en tenta. =/


Då, nu och för alltid !






Var har du varit hela mitt liv?



Ramlösa ananas är den nya kärleken i mitt liv och jag lämnar därför mango och päron bakom mig! /j

Du ger mig sömnlösa nätter

Ah hatar sömnlösa nätter! Hopplöst och onödigt. Somnade runt kl 05 i morse och innan det hade jag gjort allt för att somna, räknat får, lyssnat igenom sovskivan, varit uppe en sväng och druckit vatten, varit uppe en annan sväng och tränade lite, svurit och låtsas att jag var på en varm strand. Slutligen när jag konstaterade att min kropp inte gick att kontrollera utan magen fortsatte att göra ont och tankarna var alldeles för många då hämtade jag min i-pod och satte på Lars Winnerbäck på högt ljud för att överröst min egen hjärna (då låtsades jag att Lars var hos mig och sjöng nattvisor). Det kändes som jag hade druckit alldeles för mycket cola eller något med mycket socker i, eller som jag var full för hjärtat slog i hundraåttio. Kanske är jag bara glad och nervös för att ni kommer? Uppspeedad i alla fall och nu ska jag iväg till skolan, för att sen tvätta, träna, städa, packa och allt till imorgon, imorgon imorgon! /j



Hur tänkte jag nu?

Blir lite trött på mig själv ibland faktiskt.
Idag är ett sådant exempel.
Hade bestämmt mig för att viga idag och imorrn fullständigt åt den förbannade läkemedelsräkningen.
Men vad händer? jo TIVA ringer på morgonen och ber så väldigt snällt om jag kan komma in och jobba kvällen hos dom?
jag hör min egen hjärna skrika NEJNEJNEJ jag har inte tid! samtidigt hör jag min röst uttala dom magiska orden , 
-"jo men de går bra jag kommer till 16". 

fan oxå. så jävla typiskt mig att försöka vara alla till lags hela tiden. 
men nu är de bara att bita i de sura äpplet, hoppas att det är lugnt på jobbet så kanske jag hinner räkna lite där om jag har tur, och hoppas att jag inte kuggar  på fredag på grund av min dåliga förmånga att prioritera. 
får tänka på att jag iaf tjänar lite kosing. 
men vad de är värt jämfört med att inte få ut nån legitimation innan sommarn kan man ju fundera över...

/S 

En paus

Jag ogillar verkligen min dator för första gången under dess existens. Jag har inte haft några som helst problem med storleken och tycker det är jobbigt att sitta vid en större för det blir jobbigare för ögonen att ha koll. Men just nu sitter jag och försöker göra min matsedelsplanering för äldreboende och det är drygt som tusan att sitta vid min lilla då. För jag skulle behöva ha så många fler fällt uppe samtidigt och nu går ju inte det eftersom de inte ryms att se mer än två, alltså måste jag öppna- stänga- öppna - stänga hela tiden. Dessutom är det svårt att pilla med detta för det är inte lätt att få ner protein innehållet och upp kolhydrat innehållet på måltiderna ska ni veta, protienpulver är verkligen inte behövligt. Och jag vill inte behöva lägga in lättdryck eller öl för att det hela ska funka för de känns inte rimligt. Men men det löser sig i slutet ändå tror jag minsan. Har varit flitig och tvättat, sökt kurser för hösten och handlat och gjort 4 dagar av 11 dagar. Ju mer jag gör nu, desto mindre behöver jag göra under påskveckan när jag är hemma. /j

Hon har inte längre någon haka.





tänk vad lite hockus pockus kan göra.
fröken lundh gör just nu tydligen vad som helst för att slippa sätta igång med läkemedelsräkningen.

/S


Idag mår man.

Gårdagskvällen var fanimig helt underbar. var länge sen jag hade en sån helkväll som var rolig från början till slut.
kvällen började i tybble med korridorsfest, för att sen fortsätta på olearys där örebro hockey hade lagfest, självklart såg E & jag till att nässla oss in där. mycket angenämt minst sagt.
det bar sen vidare till strömpis där P låtsades att han kände nån vakt så vi även där lyckades nässla oss in utan att varken behöva stå o kö eller betala. sånt gillas starkt. 


trots gårdagen, eller kanske just därför har jag mått sjukt bra idag. har liksom gått runt och känt mig sådär småbusig hela tiden och känt att inget kan få mig på dåligt humör. trots det är jag galet trött, måste krypa till sängs snart. tur att man har sovmorgon till kl 10 imorrn. det är hårt att studera minst sagt.
har träffat annelie idag oxå, var ju verkligen hundra år sen sist så de va verkligen jättemysigt. hon var väl ungefär i samma skick som jag idag så vi utförde inte några alltför ansträngande aktiviteter. lunch och fika på stan var alldeles lagom.

hade ju för övrigt supit bort cykeln som vanligt inatt. är ju inte första gången jag kommer ner dagen efter att jag varit ute och ska ta cykeln och åka iväg och den inte alls står där jag tror att den ska stå. fattar inte att det ska vara så varenda jävla gång. som väl var är den nu återfunnen hur som helst efter en cykel letartur på staden.

/S  aka "tårtan"



Ett konstanterande

Samtidigt som jag tycker det är lite läskigt med kommunikationssamhället och alla sociala medier måste jag bara säga att det vore ju bra ensamt om de inte fanns! Inte för att jag inte gör saker ändå under dagar och kvällar men för att när man annars kommer hem efter en fin dag med långpromenad x2, fika i solen och soffhäng och ska äta middag och det inte finns någon som är inne på msn eller facebook under måltiden, då känner man sig ensam och det är bra mycket tråkigare att äta ensam (samtidigt som man är glad att man kan se på gamla avsnitt av tv-program på internet t.ex K special). Det är "bara att flyta med Johanna" som mamma sa häromdagen och det är sant. Jag kommer säkert sitta med en iphone eller liknande snart också, fast jag inte vill, på samma sätt som jag vägrade skaffa digitalkamera när den kom för att det skulle göra att man aldrig framkallade korten. Sant är det också men vad vore man utan digitalkamera? Man skulle bara ha massa fula kort i alla fall och det vore inte lika kul, förmodligen skulle man knappt ha några kort alls för att man inte skulle vilja betala för att framkalla kort som man inte ens viste var fina. /j




Våren är kort, det mesta regnar bort...

Jag har påskpyntat med gula ljus, påskris, tussilago och en gul liten kyckling. Ganska nöjd med det. Hade däremot bara 2 stycken vita fjädrar i mitt pysselförråd så borde investera i några fler. Glömde det dock när jag var på stan precis. Handlade i alla fall ramar till mina bilder som jag letat fram från vinden, bilder som jag målade när jag gick på målarkurs 1999. De är faktiskt charmiga och jag tänkte att jag inte kommer ha råd med några nya tavlor på ett tag så de får duga så länge. Nu har jag tänkt att jag ska tag i mig själv och framkalla lite kort också, eller jag började häromdagen men lyckades klantig som jag är trycka bort allt så de raderades...
Har varit och fikat med Sofia och hennes farmor, farfar och faster idag plus Emmy, det var mysigt och jag längtar faktiskt till påskveckan (kors i taket) då jag ska hem till Örebro en hel vecka, eller räcker med att längta till på fredag då ni kommer hit. /j




Guten morgen!

Här ska hurtas. ska iväg till friskis snart, tänkte passa på innan den väntande träningsvärken från gårdagen förmodligen kommer slå till. då lär jag inte kunna röra mig på ett par dagar misstänker jag.

sen står lite barnvaktning,( inte barnvakning denna gång) på schemat, mamma ska ha elsa tills imorrn så vi ska hitta på nåt mysigt med henne, iaf va ute i de fina vädret.


men ååh nu blev jag sådär längtig efter er, mina finaste. men nästa helg då kommer jag till er, äntligen! :D

nehepp, iväg då!
tjing!
/S

Våffeltorsdag

har typ haft jordens trkigaste dag idag. har inte pratat med en människa på hela dagen tror ja, bara suttit inne och försökt plugga men inte fått värst mkt gjort överhuvudtaget. hatar sånna dagar!
så jag gav upp, kände mig besegrad, tog mitt pick&pack och cyklade till brickemountains istället. tänker passa på att bjussa pappsen på våfflor innan jag ska iväg till M och jobba lite. de är mkt trevligare än att sitta hemma själv i min gråa lilla lya. urk.
och imorrn hörrni då är de helg, äntligen! denna vecka har nog varit den segaste och tråkigaste på länge.
hoppas ni finingar har det roligare än jag!

/S

Mitt hjärta blöder



http://www.youtube.com/watch?v=XpnnhTfpBaE

Så bra !

Det sitter en liten gubbe i mitt öra

Jag är syyyyk som Bella brukar säga, men bara lite. Det håller nog på att bli bättre så det är ju positivt men igår kliade de något hemskt i mina öronen och jag hatar när det är någon rackare som sitter där inne i öronen och bråkar. Dessutom är jag snorig och nyser och nyser men som sagt blir det bättre. Jag har plockat fram min vän näspray som jag egentligen ogillar men som doktorerna brukar rekommendera mig när mina öron bråkar. Så jag tänkte de var väl bäst att prova, brukar ju funka. Annars är jag en glad tjej idag för jag har fått tillbaka min tenta och fick vg på den så då blir de vg i kursen, naajs. Och så har jag ju hela våren att se framemot först denna helg då jag eventuellt ska till Sthlm, sen nästa helg då Moa kommer och vi alla tar en roadtrip till Örebro för att vara där i över en vecka under påsk och mosters födelsedag, för att sen åka tillbaka till Uppsala för att fira valborg, för att dagarna efter ta flyget till London och för att sen två veckor senare fira mormor som fyller 80 år, för att sedan fira lillebrors student i juni! Lika bra att vara lite sjuk nu så jag kan ladda upp mig inför allt annat roligt, även om de kryper i hela mig nu, men imorgon ska jag vara frisk så de blir bra! Ikväll blir det att fira tentan och Fridas nya boende hos Frida... mys. /j



Bokat&klart

För att fira oss själva att vi tar examen och som en liten uppladdningen inför sommaren ska erika, jag & jossan unna oss en liten spa-resa till selma spa i Sunne. den 31 maj- 1 juni tar vi vårt pick&pack och beger oss till till denna härliga atomosfär som förhoppningsvis ska ge oss ett inre lugn och frid som vi sen kan plocka fram när vi behöver det som mest. kan bli i sommar. när vi får panik över att vi inte vet vad fan vi ska göra eller när vi upptäcker att patienterna vet mer än oss själva eller när vi får den där sågningen av en översittarläkare som undrar om vi inte får lära oss någonting alls på ssk-utbildningen nuför tiden.
DÅ tänker jag mig att vi kommer vara selma spa evigt tacksamma och gå in i "andra andningen" istället för att bryta ihop och börja tjuta. 

Nee så illa kommer det förhoppningsvis inte att bli, men ska bli jävligt gött att komma iväg hur som helst.
fröken lundh hade dessutom lite extra flyt när hon ringde och bokade, hon jag talade med var tydligen på lite extra gott humör idag (hade hon fått ligga kan man ju undra) för hon bjussade på någon form av budget-svit eller vad hon sa till samma pris. det skulle hur som helst vara 2 rum och 2 badrum istället för bara ett vanligt hotellrum. joman tackar jag sa jag och skyndade mig att lägga på innan hon hann ändra sig.



/S



Weekend och London här kommer vi !

Resan är bokad, hotellet är bokat och den 4 maj- 7 maj åker jag och Sofia till London. Vi ska åka de röda bussarna och shoppa och bo på hotell och busa. Vi ska möta våren! Det blir super najs för jag har inte varit utomlands på flera år och aldrig varit på weekend! Har man ingen kille att hålla i handen funkar alltid vännernas hand minst lika bra. /j


En helg.

Denna högst gråa och regniga söndag ville mamma åka och titta på svanar. visserligen har jag redan varit där en gång i år med B men beslutade mig ändå för att följa med, regnet till trots. det visade sig vara ett lyckokast då jag numera har funnit mitt andra hem. det är dock inte hos svanarna utan i ett superfint hus som örebro kommun har styrt upp ute i de fria.
svanarna har betydligt fler och mer högljudda än sist jag var där, plus att jag nu lärt mig vad dom faktiskt gör där- försöker hitta en partner. så utan att överdriva tror jag numera att jag kan titulera mig sann fågelskåde-entusiast. känns stort.  nu till stugan.















åh ja hoppas verkligen ni ser och fattar hur mysigt det var. här tänker jag mig att vi skulle kunna ha en högst angenäm stund tillsammans nästa gång vi sammanstrålar. hur mysigt vore inte det? man skulle ju också kunna åka dit en kväll och ta med sig mat osv. och bara vara där och ha kvalitetstid ihop framför brasan istället för att sitta hemma i soffan framför teven. jag röstar för. 

ibland lyckas ju faktiskt örebro kommun göra något bra. som det här. dock måste jag få ifrågasätta varför dom väljer så galet påkostad inredning när man lika gärna kunde ha hittat fina möbler på typ ikea för x- antal tusen mindre.. men fint blev de ju iaf det kan man ju inte sticka under stol med.

på tal om fint. var hemma hos E i kga igår. L var också där. vi lagade mat och pratade i ett antal timmar, det var terkligen teamwork kan ja avslöja. det är ju så mkt roligare att laga mat i ett fint kök där man får plats än tex i min lilla vrå.
själva ätprocessen tog om möjligt ännu längre tid eftersom emil envisades med att vi skulle äta woken vi tillagat med pinnar. på något sätt lyckades jag i alla fall få i mig maten. 
när jag väl skulle bege mig hemåt blev det lite av ett äventyr för fröken lundh. nästan ingen bensin kvar och dimma tjock som gröt. men hem kom jag, mätt, belåten och trött som ett as. 




/S



 






Fem rätt av fem möjliga, ibland är det kanske möjligt att spå sig i stjärnorna.

Igår på väg till jobbet läste jag tidigningen "18 minuter" och mitt horoskop där det stod att jag skulle vara glad och skulle på en fest som skulle styra upp min kärleksliv. Jag var däremot allt annat än glad och inte på väg till fest utan till en låång dag på jobbet. Som inte vara rolig utan ganska jobbig då vi jobbade 2 kort. Så nu när jag sitter här uttråkad kom jag på att jag skulle läsa dagens och se om det stämde bättre och denna sidas horoskop stämmer till hundra procent in på mig!

1.Tur En tråkig händelse kan undvikas med turens hjälp idag. Dock visar tecknen på otur i allt som gäller spel.

- fast jag har väl aldrig haft tur i spel så de var ju ingen vidare gissning men.

 

2. Hälsa Om du sätter igång och jobbar i stället för att oroa dig för eventuell ohälsa, klarar du av allt mycket lättare än du anar.

- jag har sovit bort halva dagen för att jag känner mig som gele och har ont i halsen och huvudet. Borde nog styra upp mig själv och göra något vettigt av dagen.

 

3. Ekonomi Antingen slipper du en större utgift eller så finns just nu möjligheten till goda extrainkomster

- jag har fått extrainkomst genom att få tillbaka pengar.

 

4. Kärlek Kärleken har varit på sparlåga den sista tiden, och det kan idag få dig att reflektera. Kanske går du nu din egen väg.

- det första stämmer men vet inte om jag ska börja reflekter dock, går alltid min egen väg.


5. Relationer En tilltagande irritation kan märkas hos dig. Du bör just nu gå varsamt fram i känslomässiga sammanhang.

- exakt vad som visats hela veckan då jag haft väldigt svårt att sitta still och varit lite över irriterad tex på tjejen i klassen som alltid äter äpple i plastfolie.


Fast detta hade i för sig kunnat stämma på nästan vem som helst men... Dags att måla naglarna! /j


RSS 2.0