Danger will follow me now Everywhere i go Angels will call on me And take me to my home Well this tired mind Just wants to be lead home And i fall on my knees Tell me how's the way to go Tell me how's the way to see Show me all that i could

http://www.youtube.com/watch?v=c4s3dOn0GfQ
Lissie – Everywhere I Go


.

Har en obehaglig känsla i kroppen som inte vill ge med sig. vet inte vad jag ska göra åt det. det gör mig ledsen.
känns som jag vill gråta men de kommer inga tårar.
var rädd för att gå o lägga mig igårkväll för jag var orolig att jag inte skulle kunna sova trots att jag var tröttare än döden själv. trodde att jag skulle må bättre idag efter en hel natts sömn men nu vet jag inte riktigt.
svårt att förklara..
antar att jag har fått mig en riktig tankeställare och att det som hände påverkade mig på ett sätt jag inte riktigt räknat med. jag känner mig så sårbar på något vis.

/S



Ibland vet man inte vad som har hänt, men man vet ialla fall att något är helt fel.

Gårdagskvällen blev allt annat än lyckad. den blev helt fruktansvärd faktiskt. förmodligen den värsta utekvällen någonsin. och då är det mitt samvete för vad jag utsatt mina föräldrar för som är allra värst såhär dagen efter.
börjar nästan tjuta när jag tänker på det. mamma trodde att jag typ var på väg att dö på riktigt, att jag höll på att sluta andas helt och hållet och hoppades att hon skulle hinna hit innan det var för sent typ. i och för sig kändes det typ som det eftersom jag verkligen inte kunde andas normalt utan hyperventilerade som en galning och verkligen hade panik. måste ha varit under en ganska lång tid dessutom för armar och händer började sticka och domna. så jävla otäckt när man känner att man verkligen inte har kontroll på vad som händer med ens kropp, den lever sitt eget liv och man har ingen aning om vad som händer.

hur kunde det då bli på detta viset? ja det lär jag ju aldrig få reda på dessvärre, trodde först att ja blivit drogad på nåt vis, men eftersom jag bara drack vatten på krogen har jag svårt att lista ut hur jag skulle kunna fått i mig nåt...visst man kanske kan lägga i nåt i ett glas med vtn oxå inte vet jag..
mina vänner erika o mattias hittar mig iaf sittandes i en snödriva utanför strömpis, dyngpackad. de bestämmer att M ska följa mig hem och övertygar poliserna som hittat mig att jag är okej.. hur hemfärden gick till vet jag inte för ja kunde inte ens stå upp, men hem kom vi iaf på nåt vis. ja vet att jag låg på toan och försökte spy men de gick inte, jag har nog aldrig mått så dåligt nånsin och hela tiden hade jag en sån obehaglig känsla av att något var väldigt fel, det var ingen vanlig fylla det handlade om.
jag ringer min mamma och bara gråter och säger att jag inte vet vad som hänt, hon får typ oxå panik och  skyndar sig hit och ringer pappa som oxå kommer farandes. M ringen henne snart igen och säger att hon måste skynda sig och komma nu för min andning låter inte alls bra. han ringer även en till ambulansen och likaså gör mammas granne som ska skjutsa mamma.
kändes som det tog hundra år innan ambulans och mor&far äntligen kom. sen när dom väl kom blev jag bättre ganska snart. dom lät mig andas i nån påse o då blev andningen bättre. (vet att dom gick igenom de där med att andas i påse i skolan en gång i tiden, för att minska koldioxidhalten nånting var det...ska nog slå upp det och läsa på lite). det funkade uppenbarligen i alla fall. väldigt skönt för mig kan jag säga. åkte inte med till sjukhuset för att ta några prover men nu kan ja tycka att de hade vart skönt att göra de för att se om det nu hade visat nåt...
att tillägga är att de va en av mina klasskompisar som jobbar på ambulsen som fick göra en insats med mig, men han skötte sig väl så han får absolut en eloge för det.

gud på ett sätt känns de som att jag ställde till med en jävla cirkus och så många människor blev engagerade när de nu slutade bra. men det kunde man ju å andra sidan inte veta då...

sen sov iaf mammi i min säng och vakade vid min sida natten lång, pappsen fick dock åka hem till sitt.
summan av kardemumman; jag har definitivt lärt mig en läxa att även jag kan drabbas av sånt man aldrig tror ska ske. jag är obeskrivligt tacksam över att jag 2 föräldrar som skulle gör vad som helst för mig och kastade sig hit så fort dom hörde att allt inte var som det skulle. dessutom har jag en väldigt fin vän i mattias som inte vek av vid min sida ens för en sekund. för jag var inte kaxig kan jag säga. fy fan. jag är så tacksam att det slutade bra trots allt men ångest har gnagt i mig idag över hur det kunde ha slutat, över hur mkt jag skrämde upp de andra. men antagligen kommer man bli exakt likadan som förälder själv...tror det värsta.


var förbi malin för en fika nu i em, när jag berättar vad jag hade för mig inatt svara hon följande: "i know, been there done that så att säga" (hon blev ju antagligen drogad i sälen när jag var där o hälsade på). ne usch inte läge att skoja om.

nu ska jag ta ett bad och sen förmodligen somna som en stock...har inte blivit många timmar sömn denna helg. (J hörde av sig och kom hit i fredagsnatt). men de fick de väl va värt.

/S




Kär i en ängel

Igår blev det en kväll med Sofia och Mikael och sedan utgång på Snerikes där det verkligen var lite folk! Men de fanns en kille som såg bra ut, men jag var trött och inte så full men tydligen var Sofia och Viktoria väldigt sugna på att ragga åt mig. Så de lämnade en toalettpapperslapp med en fin dikt på till killen med mitt namn och nummer. Jag fick lätt panik och gick hem eftersom de inte ens var mycket folk så jag inte kunde gömma mig. Typiskt va!? När jag kom hem tidigt, så var mina ögon tröttare än tröttast vilket inte var konstigt eftersom jag gick upp 07 för att ha tvättstugan hela dagen. Men fick i alla fall sms så jag vaknade en gång i halvtimmen och svarade förmodligen konstiga saker innan jag en gång för alla tvärdecka kl 03. Idag är jag på riktigt bushumör men bara för det så är alla upptagna eller så vill alla och ska alla gå ut ikväll. Och jag vill inte dricka! Jag ska inte dricka! Mina händer skakar för mycket och mitt huvud dunkar trots en halv flaska vin och en drink (en4a). Neh vi får se. Ska nog gå och springa! /j

10 snabba tips på hur du kan må bättre när du är bakis

  1. Drick vatten! Alkoholen har påverkat dina njurar så du lider av vätskebrist.
  2. Drick Resorb! Bäst att ta innan man går och lägger sig men fungerar även dagen efter (finns att köpa på Apoteket).
  3. Ät pickles!
  4. Ta en promenad och se till att andas djupt (om du är på jobbet och inte kan ta en lång promenad, gå till fönstret och dra några djupa andetag).
  5. Ha sex! För många är bakissex bättre än sex utan att vara bakis och det sägs att endorfinerna som skapas hjälper dig att lindra din baksmälla (har du ingen partner får du lösa det på egen hand…).
  6. Ta dig till en simhall eller sjö och ta dig en simtur! Mycket effektivt mot baksmälla.
  7. Ät eller drick saker med mycket fruktos. Frukter i alla dess former eller juice. Är apelsinjuicen för stark för din mage testa med äppeljuice.
  8. Drick sportdryck typ Gatorade eller Powerade.
  9. Ät kolhydrater då du antagligen har låg blodsockernivå.
  10. Gå och lägg dig! Sova bort baksmällan är alltid effektivast.

Följ dessa råd, gå sedan in på Bakishistorier och läs om andra som har mått sämre än du gör nu. Att läsa om andras ångest gör att du genast känner dig mycket bättre!

Är din huvudvärk outlidlig så gå in på denna sida omhuvudvärkstabletter.



Lohse isabella fait ma journée

http://www.poulpava.dk/default.asp?id=youtube

När jag blir vuxen ska jag lätt att ett rum där jag kan måla och måla på väggarna och bara slarva. Det vore verkligen drömmen. För om jag skulle ha ett sånt rum skulle jag slippa drömma mardrömmar om att jag vaknar upp och hela min fina vita vägg är full med kritmålningar av hästar, papegojor och massa blyertsstreck. Texter där det står "Johanna är söt" med en handstil som lätt tillhörde Sara Lundh! Detta är på riktigt vad jag drömde i natt och det var hemskt, jag var så upprörd och arg och grät och gjorde allt för att sudda ut den fula papegojan utan resultat, och hade panik. Dumma dumma Sara! Usch, nej det ska aldrig få hända, därför ska jag ha ett riktigt målarrum. Sker det inte i det här livet så kanske i nästa, då när jag ska prata franska men inte bära basker! /j

Fina onsdag

Har varit på Vårdcentralen nu på morgonen. när jag kom in i väntrummet sitter det redan ett gäng där och väntar. jag går fram och tar en gravid-tidning som jag mycket intresserat sätter mig och läser.
varför gör jag så? jo för jag tycker det är roligt att låtsas och få dom andra att tro att jag är gravid och ska på ultraljud eller nåt sånt. det är liksom lite roligt att få låtsas man befinner sig i nån helt annan fas i livet än vad man egentligen gör ibland.
sen när jag kom in till barnmorskan och hon ställer den obligatoriska frågan om jag är i nåt "förhållande" och jag hör mig själv svara N E J är jag plötsligt tillbaka i verkligheten igen. tusan.

Fick mig i alla fall en väldigt fin promenad dit & hem i strålande solsken och det är ju inte så illa det heller.





Har den senaste tiden kännt ett verkligt sug efter att få vara ute och vara frilufsig så i helgen har jag&mor bestämmt att vi ska göra nån typ av frilufsaktivitet. antagligen blir det längdskidor. ser verkligen fram emot det. ska se till att vi har med oss massa gott fika oxå så kan det inte bli annat än bra, oavsett om jag bara orkar åka ett par km. mamma hurtbulle kommer ju förmodligen tvinga mig att åka minst en mil innan jag får nåt fika dock.

jaja nu är det hög tid för c-uppsats.

tjing!
/S


Maria Montazami i allas våra hjärtan.

”Jag klär upp mig till allt, till gymmet, till affären, för andra folk tittar ju. Dom vill ju inte se någon ful människa som går omkring”

”En gång kräkte hon två Victoria Secret-trosor på rad.” (om sin hund)

"Vi har ett fantastiskt system. Han betalar allt. Toppen!" (om familjens ekonomi)

”Jag tycker folk ska klä upp sig när man går bort, lägg lite effort och ha lite stil! Kommer du i sweatpants eller joggingbyxor, ja, men då kanske din man lämnar dig”

”Jag lärde mig faktiskt att göra kaffe för ett år sen, så jag har blivit expert”

”Jag har hört att man inte ska ha på sig en massa juveler för det skimrar i vattnet som gör att hajen blir intresserad av att ta en tugga. Så inga juveler idag!”

”Utan läppstift känner jag mig exposed, rädd och nervös.”

”Jag älskar tofsar! Eller som vi då säger, tassels, tofsar tycker jag låter lite tofsigt men tassels låter mer elegant”
”Hade jag haft en lite större sån med lite kristall, som jag ska leta efter kan man även hänga en sån stor jätte som bara hänger ner på soffan, mmm snyggt!”

”The pillow costs 565 dollars… Ouh is Cameron gonna watch this program?”

”Först skulle jag betala med mina egna pengar men så tänkte jag, nej, Cameron får betala det. Nu börjar jag bli ganska ekonomisk med mina egna pengar av en orsak, fast det kommer från samma källa. Jag tycker det är jätte kul att spara pengar!”

”4000? Jaah… Dyrt… Men nu är den kudden min i hela mitt liv!”

”Det är lite workout att bädda!”

”Jag är så lång och stor med hår och allting så jag kan inte ha ett rött läppstift så skulle det se jätte rolig ut.”

”Hej din sena kotte!”

”Jag tycker man ser ganska ful ut när man tar på läppstift, för vissa gör så här men jag går mer underifrån så”

"Nu måste jag tänka snabbt, och då menar jag riktigt snabbt"

"Hon har ju sådana tajta kruller" (om sin hunds päls)

"Det är lycka att få en såndär riktigt gul ostkrok"

"Jag målar läpparna kanske 50 gånger om dagen, och tro mig, det är ett heltids jobb"

"Hon har konserverats väldigt bra" (om sin mamma)

"Och varenda jäkla gång säger jag: Nu maria, läs boken...Nä. Det händer inte"

/S

Man måste dö några gånger innan man kan leva

Måste ju berätta att lördagens arbete var väldigt mycket bättre! Personalen mycket trevlig, de boendena var ganska roliga, jag fick stressa av mig genom att hålla mig aktiv med damsugaren, och servera mat och allt. Det var på det hela taget en mysig lördagskväll fast den inte spenderades med vänner utan med de äldre. Jag fick god mat, fika och diskutera ätstörningar med en utbildad dietist och kostvetare som arbetat på ätstörningsklinik. Det var en mycket intressant diskussion om huruvida dagens ungdomar inte har så många kreativa aktiviteter längre. Utan att mycket idag ligger på sociala medier, utseende och mode. Förr var det vanligare med sysselsättning som sticka, måla, baka, laga mat, pyssla, intresse för blommor, trädgård, sy osv. Idag finns det ofta inte detta intresse för något annat som kan göra att vi skapar oss en identitet i det, utan det kanske är lätt att falla för modevärldens ideal med skönhet i form av smala, fina tjejer och att man vill eftersträva det. Självklart är det ju inte den avgörande saken men var ändå en intressant diskussion och jag tycker ju faktiskt att de i många fall kan stämma att identiteten som idag är mer flytande kan göra oss förvirrade och att det inte är lika självklart att vi har några intressen på det sättet. Träning är ofta de som förekommer som intresse bland många ungdomar med det i sig behöver ju inte alltid vara ett bra intresse eftersom det kan leda till någon form av överkontroll på matintaget och kalorier. /j

Lean on me.

http://www.youtube.com/watch?v=PXBKaOkmQhw


måste höras. ni kanske känner igen den här finfina biten. 
obligatoriskt är att titta på videon samtidigt. helt underbar.

/S

Helgen i bilder.




som vanligt var jag ganska bra på att naptapa. som under bowlingen tex. mitt lag förlorade konsigt nog.




Helgen blev som väntat mycket lyckad. har skrattat nästan oavbrutet. 
men nu har vi alla drabbats av lite "grus i maskineriet" så att säga och behöver vila upp oss lite.

tack för mig.
/S som i schteeeeeeek.

Solen skiner och himlen är blå, jag går ut och tittar inte på

Det gick okej igår. Det var kanske inte kul och det var kanske inte helt enkelt. Men hur ska jag kunna komma till ett jobb och kunna allt utan att ens varit där innan? Nej de är ju faktiskt omöjligt! Så om man tänker på de så får jag vara nöjd. Jag hade en kort stund av panik då jag behövde hjälp att hitta draglakarn och det inte fanns någonstans och han som jobbade med mig var på rast i trettio minuter och ingen annan personal svarade. Lite lätt jobbigt. Allt jag ville var ju bara att patienten skulle få sova. Men jag har nog en förmåga att stressa upp mig i onödan. Att jobba på hem verkar inte vara så stressigt och jag är inte van vid att vara lugn direkt, jag vill vara effektiv och strukturerad. Och nej inget fanns där. 
Men idag ska jag på demensavdelningen där det verkligen var kaos igår så de blir ju spännande och kanske inte så kul men kanske mycket roligare. Nu ska jag ut och gå med fröken Lohse. /j

Lisa Ekdahl – Ljug för mig älskling - (akustisk version)


Solen skiner och himlen är blå, jag sitter inne och tittar på

Idag ska jag jobba min första dag och jag är inte nervös just nu men kommer vara. Jobbar 16-21 och de är bara jag och en annan tjej och som sagt får jag inga introduktionsdagar utan börjar på en gång. Men ska bli kul att prova något nytt och man ska ju verkligen ta vara på alla nya erfarenheter. Idag ska jag vara på en vårdavdelning och imorgon kommer jag jobba på en av demensavdelningarna, och jag har ju verkligen noll koll. Helst av allt hade jag velat träna, äta glass och kolla film med Bella men att jobba är trots allt nyttigare. Men önska mig lycka till! Nu ska jag skriva ett arbete till seminariet på tisdag. Ha en fin dag! /j

City and Colour – The Girl
City and Colour – Sleeping Sickness


Idag är jag ingen maskin.

När jag säger såhär, inatt gjorde jag allt annat än att sova. och då menar jag inte nåt så trevligt som att ha sexuellt umgänge, faktum är att förmodligen ingen på denna jord hade frivilligt idkat samlag med mig om jag så var den sista kvinnan på jorden.
här kommer en detaljerad redogörelse för den som är intresserad: först kunde ja inte somna överhuvetaget. sen vaknade jag en timme senare av att grannen hade "efterfest" och av att ja hade feber. tog en ipren o somnade om. vaknade igen en stund senare av att jag inte kunde andas genom näsan. tog nässpray. började blöda näsblod höger näsborre. somnade om. vaknade. snöt mig. började blöda näsblod i andra näsborren. somnade om. vaknade av att ja frös ihjäl. somnade. vaknade klockan 10 mindre utvilad. går på toaletten. får mens.

toppa den natten om ni kan.

Idag är jag en skadad människa.
gör ALLT som står i min makt för att vara frisk på fredag kl 18 när nyköpingsgrabbarna stiger av tåget och drömmen-helgen startar som jag/vi har sett fram emot i typ 2 månader nu.
höjden av dålig tajming av mig.

/S
:(

Vit som snö

Igår när jag kom till skolan var de tre stycken regnbågsstaplar på parkeringen. Idag har de fallit duntussar från himlen i den strålande solen. Det är verkligen mycket fint ute. Men jag hatar att de är så förbannat kallt, jag sitter och dör min allergidöd just nu och vet inte riktigt hur jag ska låta bli att klia sönder mina armar. Hemska hemska kyla, men får väl skylla mig själv som går ut och låter mig luras av solen. Dags för lunch under täcket. 
Krya på dig Sara, ät ett geléhallon så blir det kanske bättre! /j

Robyn – Get Myself Together

Bitter.

Sitter i mitt favorithörn i soffan, försöker hitta den motivation som krävs för att gå fram och stänga av tv:n, ta två steg åt höger och slå mig ner vid matbordet och den väntande uppsatsen. idag är sista dagen för oss att skriva resultatdelen innan det ska lämnas in. och jag har verkligen noll motivation, noll!
har kraxhosta och ont i kroppen. gör till och med ont att röra på ögonen. är inte läge för snurra på ögonen- tricket idag med andra ord.
dessutom lyckades ja lova bort mig att komma o jobba på tiva ikväll, stackars patienter som blir utsatta högst ofrivilligt för mina bacillusker.
har ont i tuttarna oxå. inte som vanligt utan på ett annat sätt. försökte känna efter knölar men de gjorde mest bara ont så ja la ner.
så ja, jag tycker ganska synd om mig själv just nu.

hoppas ni mår bättre.

/S

Grattis på alla hjärtans dag.


Och eftersom jag ju är aningens anti mot denna dag, anser att det mest är en dag för handeln att tjäna pengar på så väljer jag här att lägga in ett sånt här fint riktigt hjärta istället. kändes mer äkta tyckte jag.
jag föredrar annars att sprida kärlek till mina medmänniskor andra dagar på året än just denna. tycker man alltid ska göra det, varför ska det finnas just en speciell dag?
och nej, jag tror faktiskt inte det beror på att jag är singel utan även de senaste åren jag hade någon som jag verkligen tyckte om var varken han eller jag så mkt för att hålla på o köpa och göra sig till just en dag som denna. så det så.

MEN, ändock vill jag tala om att jag är väldigt glad och tacksam över alla fina människor som finns runt omkring mig för utan er vore livet väldigt tomt och tråkigt.

när E frågade mig vad jag skulle göra just idag svarade jag nåt i stil med, att bara vara hemma och bojkotta allt kärleksdravel som alla ska envisas med att hållas med just idag. då blev hon lite sur, sa åt mig att skärpa mig och så imorse damp det ned en finfin inbjudan om middag för 2, 2 våningar ner prick kl 19 ikväll. jag ser det som en allmänt mysig kväll med en fin vän och inte alla hjärtansdag-mys, då känns de mkt bättre :)

kärlek till er!
/S

Och även i det tysta finns det alltid kvar, att man känner något särskilt för det gudbarn som man har, lilla kräkan!

Allt har gått bra! 
Pappa kom, jag snubblade inte, jag stammade inte, jag och jesper läste fint. Alla var glada, kakorna underbara och vädret strålande. Nu sitter jag återigen hemma, mamma sjussade hem mig, vi åt och så åkte hon så att jag nu hunnit läsa en artikel och sammanfattat den i sista minuten till morgondagens seminarium. Jag har även packat upp och tagit på mig mina nya converse som lillebror köpte i USA och kliar mig på ryggen men kliaren han köpte i Colombia till mig, den är bättre än alla andra naglar i världen. Jag har även på mig nya trosor, nya strumpor och nytt nattlinne som jag fått av min kära moster (inte tantmodell faktiskt) och den stora stickade blommiga tröjan med mitt nya husdjur Papegojan som jag köpte på den nya second-hand butiken som öppnat i Örebro, den är kanske inte snyggaste plaget jag äger men är definitivt snyggare och skönare än den utslitna polygonarbetströjan som jag brukar ha.
Tack för en super mysig dag/eftermiddag Malin.
Tack Sara för den super mysiga helgen och för din (min) soffa.  
Tack lillebror för grejerna.
Tack moster för alla underkläder.
Tack för att det inte blev totalt kaos. 
Tack för helgen, nu dröjer det länge igen.
Jag känner mig faktiskt mycket lättare. Godnatt mina bästa! /j



Alltid i tid?

Björkman (eller bjortman som jag numera föredrar att kalla henne) & Lundh har hittat sina blivande män:


Gissa vem som valt vem? B vill ha killen med asberger så det vore mer okej för henne att oxå va väldigt konstig, medans ja föredrar killen med dom finaste ögonen jag någonsin skådat!


Pax för honom säger jag bara! och har ni inte sett i rymden finns inga känslor så bör ni verkligen se den, helt fantastisk film!

/S&J

En bön eller två som inte blev bönhörda

Det första som jag hör när jag stiger utanför dörren är en gubbe skrika "helvetes jävla skit", han hade nog kört fast. Därefter kommer ambulansen i full fart. Därefter ramlar jag omkull och blir sittandes på knä med all min packning framför massa med folk. Därefter kommer bussen i tid. Därefter kommer jag till stationen i Enköping endast 4 minuter sen. Därefter ser jag att tåget är minst en timme försenat. Därefter skulle jag kunna slagit alla som gick in på stationen genom den mest gnislande dörren i universum. Därefter blir vi bjudna på fralla och kaffe i Enköping. Därefter blir tåget lite senare men kommer lagom till de att jag skulle varit i Örebro. Därefter står vi still pågrund av växelproblem. Därefter börjar tjejen brevid mig smacka i sig en baguette (och alla vet vad jag tycker om de). Därefter kommer jag tillslut två timmar försent till Örebro och blir räddad av mormor som lagat mat till mig, tur att hon bor granne med stationen! 
Nu skiner solen och stormen har lagt sig och mitt humör är återigen bättre, men jag sitter trött i saras soffa och funderar på att vila medan hon pluggar som den flitiga Lisa som hon är. På återhörande! /j

De går bra nu...

Är helt i exstas! vet inte riktigt var ja ska ta vägen faktiskt. förstår inte hur jag ska kunna sätta mig ner o ta tag i uppsatsskrivandet nu.
o inget är ens klart ännu så ja booorde verkligen inte ta ut nåt i förskott, men omom de blir som de med största sannolikhet verkar som, så vore de så sjukt roligt, spännande, utmanande och allt på samma gång!


håll tummarna nu flickor för här kommer er blivande sjuksköterska redo att prestera till tusen!


/S


En bön eller två

Jag ber om vackert trafikväder och jag hoppas att tåget och bussen är i tid och inte kör omkull.
Jag ber att jag kommer fram till örebro kl 11.04 utan att behöva lifta som de i Stockholm. /j

i'm always in this twilight in the shadow of your heart

Föräten på laktos+ glutenfritt, skolad, tränad, duschad, äten, packad, one tree hillad, gossip girlad, städad och snart förhoppningsvis sovd för imorgon kl 08.50 rullar bussen till tåget till Örebro till mormor, sara, malin, lillebror och dop. /j

Har förövrigt hittat en ny favorit låt:
Florence + The Machine – Cosmic Love

Jana Kramer – I Won't Give Up - Acoustic

TACK ÖREBRO!

Känner mig såå jävla nöjd att vara örebroare och INTE karlskoging just nu!

Att örebro äntligen, första gången på hela säsongen lyckades vinna över bofors är fan värt allt just nu!! speciellt när ja va på matchen med karlskogas största hockeyfan(typ) och sämsta förlorade jossan. haha drömmen verkligen. har kommit fram till att hockey nog ska bli min nya hobby! ska bli örebros trognaste fan och hockeyhoran nr 1. jajjemän så får de bli!
var en så jvla spännande match oxå, va jämt fanimej hela tiden o så blev de lika i sista minuten typ, förlängning på de som slutade oavgjort så örebro tillslut avgjorde på straffar! kunde inte bli mer spännande, måste nog fan lägga mig i sängen nu o försöka få ner pulsen lite annars kommer ja aldrig kunna sova.

tjoflöjt!!
/S
 (er nya hockeykommentator)


Gör saker utan att veta hur man säger stopp!

Jag sökt jobb hela förmiddagen, jag sprang sedan till tåget som skulle ta mig till Knivsta för jag var inte i god tid, jag satte mig på tåget som jag trodde gick till Knivsta, konduktören kommer och säger "du sitter på fel tåg, du skulle åkt SJ tåget som gick för 2 minuter sen", jag får lite panik, hon fortsätter "men de är okej, du kan åka med oss denna gång och du behöver inte betala igen men detta är UL och de är inte samma biljett", tio minuter senare kliver jag av tåget, går till ICA Kniven där jag ska bli hämtad 40 minuter senare, väntar väntar väntar, äter en banan, hon kommer och hämtar mig och vi går till byggnadsområdet straxt bakom butiken och kliver in, det luktar nytt, de är nytt, de öppnar på måndag, jag får en rundtur på alla tre avdelningar, när vi är klara med det tar hon fram en stor bunt papper, hon förklarar läser och ber mig skriva under papper efter papper. Jag fick jobbet utan att hon ställde mig en fråga. Utan att lämna referenser, hon gick på sin intition. När hon frågar vad jag vill ha i lön blir jag chockad, när hon tar fram ett schema ännu mer chockad. Jag börjar nästa lördag på ett jobb jag inte sökt och först inte ens viste vad det var för något. Det ligger 10 minuter utanför Uppsala med tåg, och de finns inga regler eller riktmärken. Allt är nytt, jag är ny, de anställda är nya, chefen är nya, de boende är nya. Vi får se nästa lördag hur det går. Men vem anställer någon utan att ha en intervju? Bara ta fram papper först? Bättre betalt än i Björklinge i alla fall och jag får ytterliggare erfarenhet. Men jag sa ju att jag aldrig någonsin skulle jobba inom vården och nu gör jag det igen, hur är det möjligt? /j

Allt jag vill är att sova

Jag är trött trött trött men mitt hjärta är uppe i varv och jag kan inte varva ner. Super skön känsla för man orkar mycket mer men problemet blir att mina händer skakar mer än vanligt, jag blir femton gånger klumpigare, kan inte konsentrera mig, magen krampar och jag kan inte sova. Igår var jag ute och åt med R på vdala, drack en öl och när jag kom hem vid halv 9 typ så var jag trött och tänkte utnyttja alkoholen. Så gick och la mig, men inte kunde jag somna inte. Som tur var ringde Mange mig vid 22 och räddade mig från mitt sov försök. Hon berättade att hon fått ett oväntat samtal från vår gamla arbeteskamrat som ingen av oss tänkt på sen vi slutade och dessutom hade vi glömt namnet, men kom på det till slut. Aja jag somnade väl framåt 23 någon gång och har lyckats ta mig upp nu, tror jag måste vända på dygnet och lägga mig vid 01 för att kunna somna. 
Idag har jag en dag fylld av händelser, ska äta klart frukost, sen gå till banken och se om jag kan köpa fonder åt Molly i doppresent, ska skaffa sparkonto till mig själv, sen ta mig till Knivsta på intervju på det där jobbet, borde även söka andra jobb idag, så i eftermiddag ska vi skriva klart ett arbete som ska redovisas imorgon, jag måste hinna träna och så är det onsdagsmiddag hos Elin ikväll. Tror på en bra onsdag! Sen åker jag ju till Örebro imorgon eller på fredag, och jag hoppas på en bra helg! Ha deee /j

Smart Johanna, smart !

Idag på förmiddagen när jag satt i skolan och skrev ett arbete ringde telefonen från ett nummer jag inte kände igen. I vanliga fall så svarar jag inte på sådana nummer men nu gjorde jag det eftersom det är sommarjobbs tider. Och mycket riktigt var det de. Vi bokade ett möte på Onsdag kl 13, utanför Ica kniven i Knivsta, jag fick hennes namn och hon skulle hämta mig där för att de var så svårt att hitta till rätt plats annars. Bra tänkte jag och säkert ni också, problemet är att jag inte har någon som helst aning om vad det var för ett jobb. Hon hade mitt CV men jag vet inte om att jag sökt jobb i Knivsta, för jag vill ju slippa pendla. Vill ju inte ens ha mitt gamla jobb i Björklinge för att jag tyckte de var jobbigt att åka dit varje dag. Smart Johanna, smart! Mamma erbjöd sig att ringa numret imorgon och låtsas att hon ringt fel för att se var hon kommer, numret finns nämligen inte att hitta på eniro eller hitta.se. Men spänning i vardagen, det kan ju alltid behövas! (tänk om någon bara luras) /j

En bra lördag.

Sitter uppkrupen i min soffa, beundrar mina nya införskaffade kuddar och dricker lite kaffe. har det ganska bra minsann. 
vi har varit på ikea och marieberg idag, och även kollat in den nya megastora loppisen som erikshjälpen öppnat, drömmen med ett till stort ställe att leta fina renoveringsobjekt på! träffade för övrigt gamla tyskaläraren astrid där, hon jobbar tydligen där och försökte kränga på oss några böcker, men kände inte riktigt att den milslånga kön var vart för en bok som ja inte ens ville ha.
men en annan gång kanske :)

Ska gå ner till grannen/särbon/fina vännen Erika om en stund. älskar verkligen att vi blivit grannar. är så skönt att bara kunna tassa ner i strumplästen när man känner för lite sällskap. det är så enkelt. inga avstånd att skylla på för att inte kunna umgås precis när man vill eller inte vill.
kommer förmodligen oxå bli lite farligt då vi har en tendens att trigga igång varandra på diverse upptåg.
återstår att se hur kvällen kommer bli. är trots allt lite trött just nu, och E har ont i skinkan som vanligt. var nere med en värmedyna till henne förut, får se om de hjälper.

var hos E i karlskoga igårkväll o hälsade på litte. var mycket trevligt med lite riktig kvalitetstid, laga mat tillsammans, dricka lite vin, sitta och prata om allt mellan himmel&jord utan nån teve eller nåt annat som stör. så skönt! borde man göra oftare minsann!

ne nog för nu, hoppas ni har de de bra mina raringar där börta i rymden <3
/S

Nu är han hemma igen

Jag överlevde gårdagens engelska redovisning okej, bortsett från skakande ben och lätt rodnande kinder. Det kändes bra, men hur tusan ska jag kunna bli vuxen med mitt "handikapp" det är frågan. Det hindrar mig ju från mycket och lite mer, samtidigt som inte alls. Men men... igår hade jag världens mysigaste kväll med Linnea. Riktigt romantisk middag för två med middag, frukt och ost&kex och självklart tända ljus. Vi hade däremot myskläder och inget smink så var kanske inte så passande men, mysigt. Eftersom jag är inte vågade cykla hem sent igår så fick jag även sova över, lite som pricken över i på vår romantiska kväll. Dock blev de på en madrass på golvet bredvid hennes säng, men var mitt önskemål. Vi bestämde att hon ska bli min dateingcoach eftersom jag är hennes livscoach.
Nu har jag precis prata med lillebror som är tillbaka i Sverige igen ! Ska bli kul att åka hem och se och höra honom berätta om sin resa nästa helg. Dessutom har han köpt nya skor åt mig, jees. Och så ska jag ju få leka med Sara och döpa Molly (eller inte jag som ska döpa henne förstås men på dop).
Ikväll blir det inflyttningsfest hos Calle och Viktoria, vårt fina klass-kärleks-par! /j

Bättre sent än aldrig.

Äntligen har jag fått iväg mitt cv, har varit stressad över detta i flera veckor men nu så ligger på landstingets databas o bara väntar på att få läsas av förhoppningsvis en kommande arbetsgivare. har även fyllt i en fin ansökan för sommarvikariat som sjuksköterska och så fick man välja vilka avdelningar man helst ville jobba på. är så himla svårt att bestämma sig och jag vet verkligen inte vad ja helst vill! men till slut så blev det iaf en medicinavdelning i första hand, onkologen som andra val och neurologen som tredjeval.
men jag väljer att gå in med attityden att det typ är ödet som bestämmer min framtid som sjuksköterska och att det säkert kommer bli bra var ja än hamnar. men det återstår att se! är glad bara jag får ett jobb minsann. är ju inte precis ensam att va på jakt.

vi har pluggat riktigt effektivt idag dessutom, o nu har jag varit o tränat, ska stoppa i mig lite käk o sen fortsätta med våra artikelsökningar.
vi fick ju iaf bra kritik på handledningen igår så de va verkligen superskönt, är så jävla skönt o känna att man är på rätt väg o att allt slit man lagt ner inte varit för gäves.
vi fick även tips om att leka detektiver när vi skriver uppsats, att smyga runt omkring, inte kasta sig dirket på bytet liksom, utan två steg framåt o så två tillbaka hela tiden. kändes ju upplyftande när man verkligen vill att det ska gå snabbt och helst se ett resultat ögonaböj!

är skapligt avundsjuk på mammsen idag som åkter till sälen över helgen, vill oxå va tusan!!!
jaja tjoflöjt på er!
/S

RSS 2.0