blå är mina händer!

följde med pappa, farmor o farfar ut i markaskogen på blåbärsjakt idag. o vet ni de va så mysigt! o ja blev helt nostalgisk när ja gick där o lalla runt, hur många gånger har man inte gått, sprungit, knullat (johanna) o lekt där? o för o inte tala om när vi gick förbi kolmilan, eller före detta kolmilan, nu va de fan ingenting kvar, inte ens kolakojan! men minnena dom lever kvar o dom är inte fy skam!=P
för övrigt tappade ja ut hinkjävlen med blåbär, så pappa snäll som han är skänkte alla sina blåbär till mej eftersom han redan hade så mycke, snällpoäng till pappsen än en gång!
sen bakade ja superkladdig blåbärskaka(värre än oslo-kladdisen!) för att ställa mej in lite extra!
o nuuu ska ja sööva gott folk!

tjenixen!/S


Jag tror, jag tror ...


Lomper, spöregn, Mölin och Backstreet Boys- om och om 
igen på högsta volym.
Ja man blir ganska melankolisk och kanske inte allt för glad, 
ganska nedstämd faktiskt, och det är vid sådana här stunder som 
även jag önskade att jag var kär & galen och älskad-
"sadness is beautifil- loneliness is tragical". 
Kan tänka mig att ha panik över att det ska bli pinsamt 
att ses nästa gång i dagsljus, eftersom jag vet att jag blir röd i ansiktet,
men sånt som går över och kvar blir då fjärilarna i magen.
Men Johanna är ju inte den mest känslomässigt mottagna personen
här i världen så det händer ju sällan, 
vet inte riktigt om jag ens tror på fjärilar i magen...
Men jag tror på vänskap, och riktig vänskap slår allt annat! /j

Se upp för flunsis!


Hemma på Sofiesgate sprider sig skräcken för var dag som går. Vi är nämligen livrädda att drabbas av den fruktade "flunsis" som vi valt att kalla svininfluensan för att göra den mindre skrämmande. Linnea har köpt antibakteriellsprit som hon maniskt smörjer in händerna i, vi har nämligen läst att flunsis bakterierna kan hålla sig vid liv i 20 dygn på pengar!
Linnea är värst, det är hon som skrämmer upp oss andra, hon befarar hela tiden det värsta och vi alla räknar med att vi är immuna mot ett eventuellt vaccin som kommer. Vårt immunförsvar är dåligt, vilket leder till koma och slutligen döden.
Så gott folk, ta vara på den tiden ni har med oss, för vi har enligt våra beräkningar inte långt kvar!!

Idag har vi kryssat av en av alla de saker man vill ha gjort innan man dör. vi har nämligen varit på Madonnas konsert. eller egentligen var vi utanför och picknickade och lyssnade på musiken. det var en mysig kväll, en kväll att minnas.

love you all/ b

Upp & ner

Kan se hur det svarta hålet närmar sig, suckar och håller andan. Det är mörkt med dova lampor som hypnoserar, de är smalt och går fort men ändå står vi still. När vi väl tagit oss igenom, andas ut, ja då bakom nästa kurva kommer ett nytt- rakt in i bergsväggen. Uj det är långt, trångt, mörkt, hypnosringar och det faller några tårar men sen ser vi ljuset där uppe, bara lite till, lite fortare… Ute- äntligen! Berg och dalar, fjorden, båtarna och vilken utsikt i det fina vädret.

 

Från dagens erfarenhet kan man säga att jag Hatar tunnlar men gillar norska kusten /j


ledig dag

nuu har ja fått en ny dator av pappsen! han är världens snällaste verkligen. råkade ju tappa min andra i golvet bara sådär..tack o hej sa den då. så nu har ja fått den biggan engentligen har fått =) så nu är ja på banan igen!

har varit både skönt o tråkigt att ha en ledig dag på en måndag. har lyckats plugga en del iaf så de känns skönt. sen va mormor här o fikade o myste så de va ju skoj. en lunch på stan med sannasanna har oxå hunnits med.
men resten av tiden har ja mest gått o grubblat känns de som..och det tycker jag ICKE om! vaknade med en konstig känsla i magen redan i morse klockan 7(kul o vakna så dags när man för en gång skull inte behöver). det brukar iaf betyda att ja har drömt om mr P och så även denna natt, de är dåligt tycker jag, jag vill själv välja om jag ska tänka på han eller inte, men i drömmarna går ju inte de, o inte har ja vett o vakna då heller..urk.  så den där känslan har förföljt mej hela dagen känns de som, den jävlen förstörde min dag..fast han vet inte ens om de. lär väl inte va den sista gången heller. morr.
o så gruvar ja mej även för helgen o PIP, att ja ska få några anfall eller nåt! men ja har lovat mej själv att ja göra ALLT som står i min makt för att det inte ska ske! för att ja ska kunna ha roligt o njuta i goda vänners(och pojkars) sällskap med öl o sprit i mängder! wish me luck! ni får gärna ha jourtelefonen på under helgen utifall att ja behöver få lite pepptalk!


jaa de verkar som ja fortsätter i samma dämpade stämning som tidigare inlägg, men de är ju därför vi skriver eller hur, för att berätta om både bra o dåliga saker. hoppas nästa inlägg blir mer pepp!=)

/S- hatar sopgubbarna som ska sopa min gatan VARJE morgon kl 7, tro fan att man vaknar..låter som en jävla bulldozer drar fram.
nej jag är inte bitter ja inte...
-
nån som inte brukar va bitter är elsa o hennes mamma, tack för att ni finns=)


kräftskiva, ribbåt, familjen och växlande molnighet

Jag har besök av skogsturken, haltande lotta, sure sivert, smurfen samt ett tillskott i form av trötter. Där har vi familjen annorlunda. Vi har hunnit med mycket konstigheter på bara två dagar. Haltande lotta och min chef har blandannat ringt min "kärste" här i holmsbu och presenterat sig. Vi har under arbetstid haft familjekräftskiva på terassen. Skogsturken och jag följde med arbetsteamet på en tur i ribbbåt (ap snabb gummibåt). Trötter jag och smurfen har legat i sängen och degat, vilket vi även gör nu. Trötter sover, smurfen är rastlös och jag är bara halvnaken och kär. Snart ska vi möta upp med övriga familjemedlemmar för en middag, hur det ska gå återstår att se.

vår signatur melodi:

"lite annorlunda e inge fel o va
om man e av en annan sort
varför ska man kastas bort

lite trasiga och knasiga
är vårt trasdocks gäng"

Livet är en fest!


Helgens soundtrack, livet är en fest! Fantastisk fredagskänsla, dock är jag sjukligt pank då jag tydligen inte fick lön idag. Jag som skulle fått betalt för 1 ½ månad, men lika glad för det är jag.
Det här är nämligen helgen när det kommer ske, jag ska bryta mitt nykterhets löfte och festen blir ett faktum. Det är nickis som har lurat med mig på inflyttningsfest med massa skaterboys, det kan inte bli annat än bra.
Jag hoppas att malin och johanna blir med för detta är en helg ingen vill missa, (vil och vil ...) jag kommer att vara i mitt esse! Antagligen en oförglömlig kväll.
Gårdagen spenderades med lala, fantastisk person det där. Det finns många sånna i oslo!

Ikväll - tacos och måns zelmerlöw!
massa kärlek/ b

...

Vilken vecka!
I måndagskväll kom min mamma hit, så jag mötte henne på stationen vid 17 och så hade vi en riktigt mysig kväll och underbar tisdag tillsammans. Vi gjorde massa olika kulturella saker som vi har/hade på vår "to-do-list-Oslo". Så vi kan nu checka av: Lyxmiddag med efterrätt på Aker Brygge, nationalgalleriet, konsthallen, nationalhistoriska designmuseumet och House of Oslo. Och vi hann även med frukost på kaffebrenneriet, gå armkrok på carl johan, kolla i affärer och få ont i fötterna; sånt som är obligatoriskt och hör till när hon är på besök.

       

När mamma åkt hem på tisdagkväll kom Supersnällasilversara hit och även ifall jag jobbade på onsdagen hann jag med att träffa henne på tisdagkväll (plus en stund på onsdagen) då vi, och crazyhappymeal förstås, satt på balkongen och pratade hela kvällen/natten med tända ljus och fika under infravärmen, alltid mysigt med flickorna.

Så igår jobbade jag och Mangö övertid tillsammans med miljö, vi rensade ventilationssystem. Var dock inte så spännande och coolt som jag tänkt mig för vi var mest assistenter som fick köra en borr och hämta saker, men var ett skönt jobb. Det bästa var nog ändå att vi hade sådan tur att jobbet låg brevid Ikea så vi hann dit innan och köpa blåbärssoppa och äta svenska köttbullar med potatis, lingonsylt och sås. Tog medium potionen, vilket visade sig vara 15 köttbullar och 2 potatisar och allt fick jag i mig, utan problem.
Idag fick vi ett riktigt skit jobb, rent sagt. Varit kloakskada i en trång, oorganiserad och stinkande hemsk källare...
Men nu är jag duschad och skrubbad och det är fredag och helg! 

ælskar, ælskar inte


Jag har en vældigt konstig kænsla idag. Kænner mig lite deppig fast jag har så mycket att vara glad før. I helgen kommer isabella och johanna och hælsar på och det ska bli sjukt skoj. Jag har verkligen haft jordens flax med schemat och kommer kunna vara ledig lite nær dem ær hær. Jag går runt och ær småkær hela dagarna. Men samtidigt læmnade sillen och carro mig før sverige idag. Før deras del væntas moneybrother, killar och massa fest medan hag ær fast hær på jobbet. Jag kan inte sluta tænka på att jag snart ska åka hærifrån, det ær bara tre veckor kvar. VAD SKA JAG TA MIG TILL. Kan ingen stanna upp tiden. Jag længtar inte det minsta till linkøping. Ush nu får jag en klump i halsen bara av att tænka på det. Det gør inte saken bættre att jag sitter hær på jobbet och måste vænta en timme innan jag kan stænga fast vi inte har en enda gæst. Kænner mig otroligt ensam fast jag har det hur bra som helst. Vældigt svårt att førklara. Det kan vara så att jag bara har lite tårar som behøver komma ut. Jag kan inte ens minnas sist jag græt lite. Nej det var inget roligt inlægg men så kan det bli ibland.

snart kommer det kunna ropas ut i høgtalarna att malin has left the building och då ær jag garanterat gladare igen. / m

Uslu är verkligen FANTASTISKT!



nuuu mina damer och herrar sitter jag faktiskt här på riktigt, kan inte tro att det är sant! men jag befinner mej faktiskt just i detta nu hemma  hos inga mindre än johanna och isabella på sofies gate 3A!! och det är precis så uuuunderbart som jag drömmt om!!
fast i själva verket är inte johanna hemma, hon är utbytt mot linnea! och efter ett högst delikat frukostbuffe´på balkongen i sköna solstolar (troligen de bekvämaste jag någonsin suttit i!) ska nu bella o sara göra uslu stad! soooloong!=)

uslu är verkligen FANTASTISKT!

Du ska till oshlooo!!


Jajajajajajajajaja!
Underbart kommer det bli, jag kan knappt bääärja mig!
Malin jag hoppas att du kommer ... NO MATTER WHAT! ;)
och sara du är ju giiiven sen länge!

omg i love you so!

jag vill till oslooooo

Självfallet är jag intresserad av en tripp till oslo imorgon och har därför gjort allt i min makt för att lösa detta. På tisdag finns skjuts till asker för att därifrån ta tåget till oslo s. Problemet uppstår däremot på onsdag när jag måste ha hämtning på samma tågstation. Jag har en kandidat till chaufför men får inte reda på om han ställer upp förräns ikväll. Håll tummarna, för jag vill verkligen göra oslo med er mina bästa brudar.

Besöksvecka


Jo, det blir en fullspäckad vecka på Sofies gate vill jag lova.
Första kommer mamma j måndag-tisdag
Sedan kommer sara och förhoppningsvis malin tisdag-onsdag
Torsdag - Söndag får Linnean besök av M.
Galet bra, vi behöver lite energi från nära och kära!

Someone like you


Jag har en fantastisk vän, han heter rob. Det är synd att vi träffas alldeles för sällan för han gör mig väldigt glad!
Annars har det varit en lugn helg (otippat va) men mysig. Mangö har poppat popcorn av värlsdklass, och gamla klassiker har strömmat ur högtalarna. Livet!



xoxo/ b


Sommaren är kort, det mesta regnar bort

Ja, vad hände med denna sommar? Den som startade så bra, med underbart väder som gav en massa energi. Nu är det regn regn och mera regn och energien har sinat allt med vad regnet har fallit, tycker solen kan komma tillbaka nu så man kan sitta i parken på kvällarna och äta räkor och dricka vin och kanske bada också. I helgen har jag gjort lite i alla fall trotts att det inte är så bra vädret. Var löningspils med jobbet i fredags och ett litet hejdå av Frida som nu slutat på vårt kära Polygon hon också.  Sen igår gick jag och Mangö på stan hela dagen och jag, som brukar använda first price hudkrämer, köpte hudvårdprodukter för 400kr, så nu ska jag styra upp min hy och bli fin! Vi satt sen i någon timme, drack kaffe och kollade på folk, lördagsnöje nr1. Finns ju en del lustiga typer i denna stad. På kvällen blev det räkor och vitlöksbröd och so you think you can dance och massa musik till det att jag somnade under rumsbordet. 
Nu ska vi äta scones och dricka te, som är så gott! Kan låtsas att det är för att firar att jag idag blir 22 år och en månad och har namnsdag, Grattis alla Saror!

Jobbade i fredags föresten hemma hos några ungdommar och jag lärde mig :
1. Ha alltid innbo och bygg försäkring! (blir väldigt dyrt annars) 2. Tvätta aldrig när du inte är hemma (kan vara en brannfara)  3. Ha inte kanin löst i lägenheten (blir en del skit) 4. Diska varje dag (äckligt med disk och mat som stått framme i en månad) 5. Tvätta av spisen oftare än 1 gång om året (blir matfettslager som inte går bort annars)...

Imorgon kommer min mamma till på tisdagkväll och vi ska göra massa kulturella saker, gillar!

Kyss/J


tre dagar tre bilder

Carro hamnade emellan de två små liven under lunchen;)


Nu börjar jag bli lite sliten efter de senaste dagarnas livligheter. Vaknade i upp i onsdags av att väckarklockan ringde vid 10. Snooza var inte ett alternativ då vi skulle till ett köpcenter med min chefs två små barn, 4 och tre kvart samt 6 och et halvt år gamla om de får säga själva. Det blev en minst sagt händelserik shoppingtur, vi tappade bort en plånbok provade massvis med smycken på glitter och åt på tok för mycket godis och glass. Barnvakt är ganska slitsamt vill jag lova.





När de två små busungarna var återlämnade till sina föräldrar åkte vi och köpte alkohol till kvällens sommarfest. Det blev några Coronna för billiga 600:- och en flaska mosserande. Efter det var det raka vägen hem för att sova lite. Dock inte helt okej att vi sov till 19.00 och missade hela grillningen men vatusan. Vi svirade om lite snabbt och fick en tjej i vårt kollektivboende att köra upp oss på festen. Väl där bjöds det på strawberry deiquiris, smaskens. Kvällen blev hur som helst super lyckad och vi festade väl till 6 på morgonen innan benen inte bar mig längre.

Nästa morgon mådde jag oförtjänt bra och vädret var strålande. Jag, thyge, rasmus och ole bestämde oss då för att dra iväg en sväng till spahotellet för en lunch. Det var mysigt och vi möttes upp av ytterligare förstärkning bestående av folk från gårdagen. Senare på kvällen hade ole och thyge hyrt film så de hämtade upp mig och vi spenderade hela kvällen i soffan. Eftersom dygnsrytmen är totalt borta för mig somnade vi vid 4 på natten och tvingade oss upp vid 12. Efter ytterligare lite mys i soffan fick jag stressa hem för att hinna till jobbet vid 16 där ett bröllop väntade och ville inte sluta förräns 4 inatt.

Nu är jag iallafall vaken igen och ska snart göra mig iordning för att gå till jobbet där ytterligare ett bröllop väntar. Oj vilken lång update det blev. Men så ser det ut iaf. / m


fyndat

har shoppat skor på rean idag, känns bra. behövde ett par nya självförtroende skor;såg de på tv häromdagen, va en tjej på tv som hade ett par speciella skor som hon använde när hon behövde stärka sitt självförtroende o peppa sej själv lite (dom va leopardmänstrade med skyyyhöga klackar). tyckte de va en väldigt bra ide´så nu har ja följt hennes råd o köpt ett par söta saker. kanske ska ja ta med mej dom till uslo om ja kommer iväg vill säga!
i övrigt har dagen o kvällen gått ut på att jobba -lösa korsord, torka bajs, koka kaffe, dela medicin, lägga om sår, har iaf ett ombytligt jobb. häromdagen fick ja leka frisör oxå hihi. o snart börjar de om igen så ska nog gå o knyta mej snart.
/S


JAG VILL KNARKA!!!


mjo, det är nog dags att i alla fall dricka lite. mer alkohol till folket, men ikväll blir det glass med linnean.
farligt att vi suttit och peppat med ronny och ragge: Rara söta Anna och De é sommar för att sedan traska till jobbet för L och sova för att orka upp på jobb i morgon för mig. dåligt upplägg av oss!
vin snart, det saknas vin i mitt liv just nu ...

xoxo/ b


Idag ni ...

Idag ni gott folk är ja på väg tillbaka till livet! får se hur de är imorrn men man får va glad för varje dag som inte är pest!

Har shoppat på världens bästa varuhus ikea med syster o elsa. de gick bra, fyndade min billy-hylla för halva priset på fyndavdelningen så de är ja mycke nöjd med! så blev det ett par glasdörrar till och sen lite värmeljus som känns obilgatoriskt att handla när man är där, och vi får inte glömma de swedisch fish oxå som var väldigt välsmakande!
sen tillbringade vi eftermiddagen i min som vanligt överkokta lgh med att skruva o greja o till slut blev de riktigt bra.
dock började det mindre bra med att ja upptäckte att ja ju inte äger en enda skruvmejsel längre" de har ja ju iof aldrig gjort men har låtsats att de är mina som legat i skåpen när de i själva verket varit jan patrik augustssons. trodde ja hade hunnit smussla undan lite bra&ha-saker innan han kom o hämtade sina grejer men tydligen inte..to bad. jimmy fick ta svängen förbi här o låna ut lite jobbarverktyg, mycke snällt.

men behöver helt klart hitta mej en ny hantverkade märker ja, eller så får ja helt enkelt göra som vanligt folk, klara mej utan eller köpa mej ett eget start-kitt som nån annan 18-åring.  får se hur de blir.

saknar er mina bästa vänner, men ja kämpar på o vet att ni finns även om ni befinner er en bit bort hoppas vi ses snart! /S


If I were a boy, I think I could understand


Leeedig dag, luv it! Imorgon är det fredag, fredag som i att vakna till underbara the cure och friday i'm in love. Jobbar både imorgon och lördag men det spelar ingen roll för det är ändå helg, och bara fyra veckor kvar av oslo. Jag tror jag gillar det!



Det var till och med fint väder idag, och jag har ny bikini, den är lila, jag gillar lila!
xx/ b

you're just a boy, you don't understand



The summer's here but I'm just sitting in my room
I sit and wonder if you think of me as I think of you
I'm lost without you, I don't know what I'm gonna do

Oslo är inte sig likt, det är några som saknas ...
luuuv/ b

Storstadskvinnor faller ner och dör


En solig kväll i Oslo sitter jag här framför datorn och har mycket tråkigt.
Mölin har precis lagt sig och Isabella & Linnea är båda två alltid väldigt duktiga som tränar och går promenader (kväll och morgon), medan jag är helt slut och även ifall jag gärna vill gå ut och gå eller springa finns det inte en chans att jag orkar efter en dag på jobbet. Inte denna dag i alla fall, en gång i veckan är mitt snitt på hurtighet efter jobbet. Så istället sitter jag nu här med en skål solrosfrön och kollar på psykologitest, som Mölin pratade om häromdagen att hon provat. Hittade dock inte det hon hade gjort men fann en sida där man kan göra andra olika typer av psykologiska tester bl.a. rörande alkoholberoende, bulimi, självkänsla, paranoia, ångest osv. Lite längre ner på sidan hittade jag även tester kring frågor som: ”Lever du med en psykopat?”; ”Är din partner otrogen?”, ”Är du kär i en narcissist?” ... 

Ska nu roa mig med att resten av kvällen undra över vem som utför denna typ av tester, för finns inte ens något att se på tv.

Godnatt /j


Gilladag

Idag gillar jag:
- dubbelt upp av carro
- två lediga dagar inkluderade grillfest
- chefer som slæpper loss på jobbet
- rekesmørbrød
- Gødd i f...
- fræcka visor
- holmsbu by night
- værldens bæsta blogg
- vakna upp med mr T
- nyfærgat hår och øgonbryn
... Jag ælskar dig b, det ær vært att gilla! / m


Hatdag!


Idag hatar jag:
- folk som cyklar på trottoaren
- folk som inte förstått att det är fruktansvärt 2002 med kickbike (eller vad den heter)
- jobba stängning
- regn
- översvämningen i badrummet
- dålig hy
- missade samtal
- tv

hm det finns säkert med men det får räcka för nu.
ciao/ b

dricka ikapp

Igår var det partaj i lilla Holmsbu. Det var fotbollscup på dagen och de flesta restaurangerna här i området hade ett eget lag som ställde upp (inte vi dock, vi är ju bara tjejer som förövrigt inte får vara med och spela för att de är för "dåliga"). Jag och carro var där och tittade en sväng och det var verkligen blodigt allvar. Juno vann kampen så grattis till dem. på kvällen började jag jobba och resten av holmsbu festade och firade. Vid tio tiden ramlar en viss man in hos oss och vill beställa skumpa, inte vilken skumpa som helst utan bollinger. Bör nämnas att denna man spelade i ett lag som inte ens tog sig vidare från gruppspelet så varför han firade så mycket förblir ett frågetecken. När flaskan var öppnad bjöd han sina vänner och däckade själv i en stol.

I alla fall så sitter folk inte gärna och bara dricker på vår restaurang så efter tio när köket stängde började folk försvinna ner till de andra pubarna. vid tolvsnåret skyndade jag mig hem, duschade och svirade om. väl nere på puben skulle jag ju såklart dricka ikapp lite så jag shotade tog några öl och blev ganska full. Jag har kommit på att jag gillar att börja dricka sent. Jag hinner bli full och nå toppen när allt är som roligast. Men sen är det helt plötsligt stängningsdags och hemgång.  Eventuellt blir det efterfest och det bästa då är att inte vara så där seg som man kan bli efter en helkväll. Tummen upp till dricka ikapp kvällar, me like. / m

Helgen i bilder ..

  
  
  

.. vi har ätit ganska mycket. nu blev det visst paj också! FATSO
lots of love / b


premiär!

gooigt värre att s har hittat hit va?!  trodde aldrig de skulle ske men nu ni nu är ja HÄR! har för övrigt vare en litten sväng till metropolen sala idag o hämtat pappas bil. den gamla altså för han va där o köpte sej en ny lite goding igår, så nu ni om ni pallrar er hem till öret  nångång innan  isen har lagt sej så ska vi fräsa cab! fast vi får åka 4 vändor för de får bara plats 1 passagerare åt gången..o bagaget är inte ett alternativ de har ja redan provat men de va så litet så inte ens min handväska får plats där. dåligt planerat av pappsen tycker ja menmen. röd o fin är den, o de regnar bara in LITE i skarvarna så de kan vi väl stå ut med, de är ju bra om man blir törstig för övrigt.

nejnu ska ja klä om mej o vidda vyerna mot varmare bräddgrader, närmligen karlskoga, tänkte hitta mej en liten gulletus på stattshotellet där, låter inte helt fel va?! förstår att ni hellre skulle vara där med mej än i den där hålan oslo..;)

/röda faran


Everything is different but nothing has changed

Where we're gonna be when we turn 25
I keep thinking times will never change
Keep on thinking things will always be the same
But when we leave this year we won't be coming back
No more hanging out cause we're on a different track
And if you got something that you need to say
You better say it right now cause you don't have another day
Cause we're moving on and we can't slow down

These memories are playing like a film without sound
And I keep thinking of the night in June
I didn't know much of love, but it came too soon
And there was me and you, and then it got real blue
Stay at home talkin' on the telephone and
We would get so excited, we'd get so scared
Laughing at our selves thinking life's not fair
And this is how it feels

Chorus:
As we go on, we remember
All the times we had together
And as our lives change,
*Come* whatever
We will still be, friends forever

So if we get the big jobs and we make the big money
When we look back now, will *our jokes* still be funny?
Will we still remember everything we learned in school?
Still be trying to break every single rule
Will little brainy Bobby be the stockbroker man?
Can Heather find a job that won't interfere with her tan?
I keep, I keep thinking that it's not goodbye
Keep on thinking it's a time to fly
And this is how it feels

As we go on, we remember
All the times we had together
And as our lives change,
Come whatever
We will still be, friends forever

La, la, la la; (repeat) yeah, yeah, yeah
La, la, la, la, (repeat) we will still be friends forever

Will we think about tomorrow like we think about now?
Can we survive it out there? Can we make it somehow?
I guess I thought that this would never end
And suddenly it's like we're women and men
Will the past be a shadow that will follow us 'round?
Will these memories fade when I leave this town
I keep, I keep thinking that it's not goodbye
Keep on thinking it's a time to fly

Frossa fredag

Ja nu är fredagen äntligen kommen, och "gådd".
Jag och Bells har haft en riktig myskväll med tända ljus, vindruvor, melon, godis, popcorn här i vårt "pent house". Så hade vi en liten dansshow för Linnea innan hon gick till jobbet, mycket duktiga är vi, graciösa som få! Jolla kom på besök med vin senare och så kollade vi på film som i gamla goda dar. Nu är det  nattmuski, Disney, som kommer ur Bellas dator, Shrek, Poccahontas, Aladdin osv... KOS!

Natti/j


friday i'm in love

Dagens soundtrack: The cure- friday i'm in love

Gick upp med joys imorse vid kvart över sju även då jag hade kunnat sova mycket längre. Satte på min fredagslåt på högsta volym och sjöng för full hals! Äntligen helg, såsom jag väntat. Min första av två lediga helger denna jobbsommar. I och med att jag hade torsdag redan i tisdags så har denna veckan varit outhärdligt lång, men nu är den äntligen slut och två hela dagars ledighet väntar. Jag hoppas på sol! Fem veckor kvar i oslo sedan ett eventuellt stopp i örebro, förhoppningsvis en sista minuten och sedan tillbaka till älskade uppsala, som jag längtar!

later skater/ b

vi har alla hemligheter ...


Graaats!



Gaaalet stolt storasyster när lillen har gått och tagit körkort! graats taaz, love sis

och vinnaren är..

Det är dags att presentera denna blogg tror jag


Johanna Björkman 22, pluggar kostvetenskap, Uppsala
söt, klok och eftertänksam



Sara Lundh 22, pluggar till sjuksköterna, Örebro
Charmig, kreativ och ärlig




Malin Dismats 21, pluggar till personal och arbetsvetare, Linköping
Spontan, påhittig och snygg

Därför älskar jag dem, och så är det ju jag Isabella Lohse 21, pluggar samhällsplanering i uppsala.
xoxo/ b

Neste Dalsbergsstien

Åkte Trikk hem från jobbet idag och gick av vid Dalsbergsstien och fick en mycket intensiv olustkänsla, som jag för övrigt haft hela dagen men den växte extra. Har haft en av mina "tänkardagar" då allting snurrar omkring för mycket och det inte finns någon hejd på mitt tänkande, då får jag alltid en olustkänsla. Det var ett halvt år sedan jag och D flyttade därifrån, Dalsbergsstien 3, det är väldigt länge sen men det känns ändå som om jag aldrig varit härifrån. När jag och Malin kom tillbaka till jobbet första dagen i Juni var allt precis som det alltid varit (bortsett från att en av tjejerna var gravid), kändes som om vi haft en vecka semester men så var det ju inte.
Är nästan lite läskigt hur tiden bara rinner iväg, snart sitter man väl där 35 år gammal med radhus, bil, man och barn (ingen hund!). Jag och Isabella har vårt Café som vi i högstadiet skrev att vi skulle öppna, och vi har hittat varsin brannmann hon en A.. och jag en V... Eller om man har tur, för kan ju lika gärna sluta med att jag sitter där 35 år gammal och singel i en trång två med ett halvbra jobb, och lever "sex and the city" livet?  

Förövrigt blir det inget Hultsfred för mig och Mange, ja ganska ledsen är jag allt! 
Men något som glädjer mig är att jag länge funderat på en artist som vi lyssnade på under fjortistiden. Ingen anning om vem jag tänkte på, om han var svensk eller inte, hur gammal eller vad låtarna hette, men idag har jag kommit på det!

Moe- side by side, backstabber och imagine.

Kärlek /J




crush on you


Igår kom joel till mig och lagade pannkakor efter jobbet. jag gillar det, en kille som står en hel kväll och steker pannkakor till mig och trycker i mig glass tills jag nästan spyr. sedan blev det film med de andra tjejerna. joel är fin. men det viktigaste av allt var att det blev goda pannkakor! det bör tilläggas att jag hjälpte till men jag var kass ..


min pannkaka (gjorde ett försök) såg mest ut som äggröra .. men det är också gott ..
 


 

me and joy's är ensamma nu ett par dagar, oj vad vi ska dansa nakna nu när inte malin är hemma. hon vägrar kolla på oss, då är det inte lika roligt ..

xoxo/ b

...fortsættning

Det har vairt en ytterst intressant arbetsdag idag. Ryktet om mitt æventyr spred sig snabbt bland alla anstællda. Det har iof varit riktigt roligt och vi har skrattat massor. Min chef hetsade mig till att skriva ett litet meddelande på en servett som han læmnade till mr T. Æven han ær på jobb så ryktet lær væl spridas ganska snabbt på hans restaurang också. Hoppas bara att han førstod att det var på skoj som jag skickade "brevet", men det tror jag. / m

En spontan

Gårdagskvällen började med några glas vin under markisens skydd från regnet.  Ett glas vin blev dock 4 glas vin och några öl. Lättpåverkad som jag är fick det mig att bli lite rund under fötterna och jag släppte loss mitt inre jag, nämligen maRlin. Ett gäng från de övriga restaurangerna joinade oss på terassen men försvann efter inte så lång tid. Jag som hade förväntat mig efterfest blev lite lätt besviken och slängde iväg ett sms till en viss servitör. Det tog inte lång stund innan han, med följe av en till pajsare, kom upp till vår lägenhet. Full som en kastrull drar jag med mig denne man till en vad jag trodde avskilld plats för en egen liten fest ute i naturen. När jag sen kom hem smög jag in i mitt rum och somnade.

På morgonen ville jag berätta historien för mina roomies, bara det att den "avskillda" platsen var ganska synlig från våra sovrumsfönster och jag fick snarare historien berättad för mig. Så nu ligger jag här med en känsla som jag inte riktigt kan beskriva. Egentligen är det bara väldigt roligt och jag skrattar med mina vänner samtidigt som jag är lite rädd för vilka fler som kan ha fått sig en liten show igårnatt:S Jaja jag får helt enkelt bjuda på det. / m

Karamu, fiesta, forever

morgonens låtar
Lionel Richie - all night long
Paramore - misery business

jobbar stängning idag, börjar med andra ord halv 12 och hatar det. vaknar på morgonen, tar en morgonpromenad, äter frukost och en känsla av ledighet börjar infinna sig i kroppen. men nej, istället ska man pallra sig iväg till jobbet. vika kläder för 140 kr i timmen, galet land det här. men man ska inte klaga, nej nej jag klagar inte!
nu hoppas jag på att sommaren ska komma tillbaka så att vi kan sitta på balkongen och dricka vin, jag gillar vin!

luuv/ b


En lukt av blåbärspaj

Ja, jag och Mange (eller bara Mange när jag tänker efter) har precis bakat en mycket fin blåbärspaj, något som jag verkligen behöver efter en hemsk dag på jobbet. Blev iväg skickad till ett utbrännt tåg idag som skulle "grovvaskas". Blev masken på, och fram med de starkaste såporna för att få det nå så när rent, eller för att det skulle lukta bättre i alla fall... Tycker bättre om småvask hemma hos tanter faktiskt! 

Nu ska jag äta varm paj med vanlijglass! /J

Dumma mig

Nu sitter jag på jobbet. Vi har inte en enda gæst och jag har hørt på samma skiva 10 gånger. Børjar bli ganska less. Hade det inte varit før att jag, klantigt nog, informerade två hotellgæster om att køket stængde klockan 22 hade jag kunnat stænga igen. Nu måste jag sitta hær och vænta på att de kommer tillbaka. Jag førsøker førbereda mig på deras besvikelse nær jag sæger att kocken har gått hem. Typiskt mig, TRØTTSAMT!!! / m

Välkommen regn


Har precis avslutat en joggingtur i regnet, lovely, det var The Killers i öronen.

Out here the good girls die
Now Cinderella don't you go to sleep
It's such a bitter form of refuge
Ahh don't you know the kingdoms under siege
And everybody needs you
Is there still magic in the midnight sun?
Or did you leave it back in sixty-one
In the cadence of the young mans eyes

Out were the dreams all high

 
Jag och Malin ska åka till Hultsfred nu till veckan och jag är väldigt dålig på låttexter så måste börja öva nu, ("it's a fire in down town" har jag alltid trott att Europe sjöng men ska ju vara "it's a final countdown"). Funderar på att skriva ut ett sånghäfte eller så kanske jag borde sova med musik i öronen, istället för öronpropparna, för att kunna sjunga med.

Kiss/ J


inlove

ensam hemma, nästan naken, två liter glass och kvällsmusik!
melissa horn - när det äntligen är över
sweet dreams/ b

låtar på hjärnan

better be someone special,
better be more inlove than me... - Anna Ternheim

the history books forgot about us
and the bible didn't mention us
the bible didn't mention us, not even once
you are my sweetest downfall, i loved you first - Regina Spector

... jag måste lära mig hela texterna så jag slipper gå runt och sjunga samma textrader om och om igen!!

anyway, jag har precis pratat lite med the one and only sara på msn och nu ska jag läsa lite i min kära gossip girl bok. så småning om är planen slumra in till allt fyllesnack utanför fönstret, (det är inte alltid lika roligt att bo ovanför en pub). Godnatt brudar, kärlek till er / mr M

later skater!



det är lycka med nya skor!

...

utan sprit i fjorton dagar försmäcktar jag i denna stad!

äntligen har jag också helg! /bells

wet t-shirt!


oh man kan väl säga som så att jag bara har regn hos mig! slutar äntligen jobbet och ska börja vandringen hemåt då himlen plötsligt öppnar sig och översvämningen är ett faktum. jag kunde seriöst vrida ur mina kläder när jag kom hem. som tur (otur) var hade jag inte vita kläder på mig, den missen var det däremot andra som hade gjort ...

tänkte spontan-åka till hultsfred, mangö och johannie fick ledigt men inte jag .. linnea åker ju också hem så det blir bara jag hemma på sofesgate. tur att jag gillar mig!

johanna har förövrigt "aldrig varit i italiano"

lateer/ b

nattbad, nakenbad, sjöpolis

Gårdagens svettiga arbetsdag genomleds endast på grund av att tankarna redan befann sig i fjorden. Efter stängning planerades ett nattbad för att kyla ner den övertempererade kroppen. Jag väntade olidligt på att de sista gästerna skulle lämna restaurangen. Jag hade redan stämplat ut och under väntetiden intog jag en kaffe med bailys under infravärmen, jag ville ju inte riskera att bli kall och på så sätt förstöra njutningen med ett svalkande bad.

Tjejerna slog igen portarna och vi rusade ner till båtbryggan, kläderna slängdes av, endel bikinidelar sattes på. I tystnad, för att inte väcka de som eventuellt övernattade i båtarna, dök vi i fjorden. När ytspänningen bröts och kroppen omslöts av det överraskande varma vattnet, glömdes genast den hårda arbetsdagen. Den överarbetade kroppen slappnade av. Vi hoppade flera gånger från bryggan men känslan efter första dyket gick inte att återfå. Efter lite simmande och fnissande skymtades en liten gummibåt. En av tjejerna viskade att det var sjöpolisen så vi skyndade oss upp, virade in oss i handukarna, slängde ihop väskorna och kläderna och sprang hem.

Förmodligen var det ingen sjöpolis men tanken på det gör hela natten mycket mer spännande så jag lämnar in med den tanken. / M

love angel music baby!



kvällspromenad med markus krunegård, the sounds, robyn, lady s och lorentz
got to love it, i sure do!

måste avsluta med lite queen

you brought me fame and fortune
and everything that goes with it
I thank you all!

love / b


Yes Oslo it is...

... hela sommaren lång och jag gillart!
Det är sommar, det är sol, det är Varmt, det finns hav, det finns parker, det finns fina vänner, det finns goda bärmojitos och det är härligt-  men det är mycket svettigt, klibbigt, tjejigt, trångt och slitigt att jobba i värmen. 

Men jag klagar inte jag inte, det är bara mysigt!

Puss & Klem / J






Linneö, Joys, Mangö 'n' Izzie









Det är ett ganska nyktert sällskap på Sofiesgate 3A...

Tiden är inne ..

Oshlo baby! Här är vi nu fyra brudar intryckta på 47 kvadrat, vi skulle kunna spela in en riktigt sunkig porrfilm nu då det är olidligt varmt så alla glider runt i så lite kläder som möjligt, medan svetten rinner. Det enda vi behöver är en "handy-man" som kommer för att "fixa med agregatet" and we are all set!

well, well Lady Sovereign- love me or hate me, that's me today!
lots of love/ b


RSS 2.0