“What if you slept? And what if, in your sleep, you went to heaven and there plucked a strange and beautiful flower? And what if,when you awoke,you had the flower in your hand? Ah, what then?”

/Samuel Taylor Coleridge

Come to bed

Praktiken är över,  solen skiner, helgen har varit mycket bra, myst och festat helgen lång och till råga på allt tvärsomnade jag 18.30 igår och sov till halv 8 för att sedan somna om till halv 9. I och med att min sömn varit allt annat än som de ska är detta lycka för mig. Vaknat max 3 gånger under natten och var aldrig problem att somna om. Hoppas de är vändpunkten, nere ska bli upp! Nu ska jag gå till skolan på ny kurs. Sen på torsdag kommer Sara så vi kan åka tillsammans till Maaalin! /j

Trötta söndag.

Grattat bästa E som fyller 3 år idag! Hipphipp!  

Efter den lilla tillställningen var dock min lilla energi helt slut så nu kommer jag stupa i säng fortare än kvickast. Ska tillbaka till kumla för att få ha de små liven för mig själv imorrn fm innan jobbet. konstaterade att gustav vuxit massor på de här veckorna, han har fått bebishull och tjocka kinder, nåt han inte hade när han föddes för då var han ju bara en liten sparv. man måste ju passa på att njuta av dom så länge de är små och hyffsat sammarbetsvilliga.

och snart snart drar vi till Stavanger!! underbart:D

/S


En flygare skulle man ha.

Herregud. har just sett pearl harbor för femtioelftegången och jag blir lika till mig varje gång. den filmen har tamefan allt. precis allt. men mest av allt har den den här killen. och nu kanske ni kommer rynka på näsan och fråga varför jag inte hänger ut josh hartnet istället. men se honom får ni ha för er själv för jag vill ha Ben för hela slanten.





nu dör jag. hej!
/S


Drömma får man.

Nu har jag legat i den här soffan inom de här 4 väggarna i snart 3 dygn. Jag börjar tröttna minst sagt. Kan inte de där bacillerna som erövrat min body bara ge sig iväg!! har till och med fått ont i ögonen nu. hur man nu kan ha det? pratade nyss med syster som varit förkyld i typ en månad nu. kändes uppmuntrande verkligen.

för att iaf göra livet liiite roligare för mig själv försöker jag tänka ut hur jag ska ha det i min nya lya. det finns mycket tankar och ideer kan jag lova. älskar ju den här nordiskinspirerade stilen. tycker det är så snyggt och mysigt, ombonat på nåt vis.











undrassflundra när jag får bo i ett vardagsrum likt detta?jaja drömma kan man ju.

/S

K R A M A R


Ingenting är omöjligt

Jag har en förmåga att oroa mig för saker i onödan. Men det är bara så som jag alltid har varit och dessvärre är det inte alltid så lätt att släppa. En sak att oroa sig för är väl de där med vad man ska göra när man blir "vuxen". Det är jag ju absolut inte ensam om att fundera över heller. Jag kan komma med en rad allternativ om vad jag inte vill göra när jag blir stor men de är svårare att säga vad man faktiskt vill göra. En gång skrev jag i min vänskapsbok att det jag ville bli när jag blir stor är att just "bli stor", alltså bli vuxen och inte vara barn. Alla frågar "vad ska du göra efter att du pluggat klart" och helst vill jag skrika "jag vet inte, måste jag verkligen veta!?" eller "Tyst! Jag vill inte prata om det!". Fast jag har senaste veckan faktiskt kommit fram till att den dag man väl är där kommer de nog på något vis lösa sig. Jag har den senaste veckan kommit på vad jag verkligen vill göra faktiskt. Jag har en dröm, en idé och en påbörjad lista över denna dröm. Däremot känns den ganska långt bort och den känns sorgligt nog ganska omöjlig. Men igår under middagen som jag hade som avslutning med praktiken diskuterade jag detta med min lärare, handledare och övriga deltagare under middagen och de var faktiskt ganska positivt inställda till detta. De gav mig tips, som jag tyvärr redan har glömt (förmodligen för att jag idag har sån huvudverk). Men de är just grejen att någon utomstående faktiskt kan vara så puschande och positiv som just då gjorde mig så glad och gjorde att jag faktiskt kände att "ingenting är omöjligt". Kanske inte som precis färdig utbildad men när jag blir lite äldre då kanske de skulle gå att starta denna dröm. Tiden vill visa! Känns däremot bra att känna att man faktiskt har något att drömma om för ovanlighetens skull. Önskade att man alltid kunde omges av människor som var så drivande, vågade ta risker och puschande som de som jag mött på praktiken.  
Presentationen igår för praktiken gick förövrigt bra, middagen var toppen och galet dyr, pensionssparande mötet jag hade med min bankman idag gav mig extra vuxenpoäng och att jag sedan har fått erbjudanden om vänskap två gånger (nästan tre) gör att jag känner mig poppis (men kände mig också förföljd). Nu ska jag äta lunch och sedan träffa Frida och Emelie på stan. Ledig dag! /j

Jag är syyyyyk!

Som vår älskade bella hade uttryckt det. tycker med andra ord synd om mig själv idag.
min hals började ju krångla redan i fredags, men tyckte inte de va så farligt men så igår var jag hesare än hesats, gick väl sådär att sjunga om jag ska vara ärlig. men trots min aningen sviktande hälsa stod jag där och kraxade för fulla muggar, hur kul är det att bara mima liksom. Take care- konserten igår samlade hur som helst in närmare 50 000 pix! sjukt bra!! och det var en galet bra konsert vill jag lova. blev lite smått förälskad (skräll att jag blir det) i den söta pojken Bryan Pound, han kommer från det stora landet USA där han vunnit någon form av gospelsolisttävling och är nu ute på europaturne´, han valde dessutom att inleda den hos oss och ställa upp helt gratis. en kanonkille helt enkelt!

Tillsammans med honom sjöng vi den här --> http://youtu.be/WQP6EY1H7xs mäktigt!

Ne nu ska jag försöka göra klart det sista på mammas present, hon fyller ju nämligen 50 år just idag, ska försöka kurera mig så mycket som möjligt de här 2 timmarna som är kvar så vi kan fira henne ikväll. Det är hon SÅ värd!

/S

Vänner gör ens dag, ens andetag

I helgen har jag rensat. Jag har kastat gamla skor som är för snea för att gå i utan att få ont i kroppen, jag har kastat tröjor med hål i, jag har sorterat bort alla mina kjolar och klänningar, jag har sorterat ut massa skräpkläder som bara tagit plats, sorterat bort kläder jag inte använder och förmodligen aldrig kommer använda (som för låga jeans, man lär ju inte få mindre rumpa och man lär ju inte vilja visa stringtrosorna igen), jag har även sytt om 5 par byxor, sytt om några klänningar till linnen, tvättat, storstädat, burit upp massa grejer på vinden, kastat massa tidningar, kastat en del gammalt smink (ett puder från typ 9an bland annat), sorterat ut mina sopor och hängt om och vikt om alla mina kläder i garderoben och har även blivit klippt. Det känns så sjukt bra! Det känns så sjukt skönt! Jag har sparat på för mycket skit, alltid. Behöver bli bättre på att rensa ut, allt. Detta var i alla fall ett steg i rätt riktning och det är bra, mycket bra. Känner mig på något vis lättad, och renad, genom att sortera ut saker. Något som skrämmer mig är dock mängden kvitton jag har kastat. Ens konsumtion av kläder är ju inte sund, speciellt inte eftersom jag ändå aldrig har kläder jag vill ha. Känns ju lite sjukt, men är nog ganska normalt. Det är som någon har klottrat över reklamen för Gränby centrum i en busskur vid Luthagsesplanaden: "Jag shoppar därför lever jag". Nej nu ska jag skicka iväg ett skolarbete och sedan mysa med Sofia. /j

Skaplig höst :)










Börjat dagen med en promenix med bästa E, och fan vad jag älskar hösten när den är just såhär!
Plockade med mig massa fina lönnlöv in också så nu är de lite höstigt även inne.
Pratat med banken nu också. fan det tar sig och jag börjar inse att det är på riktigt det här livet ;)
Ha en fin dag alla!

/S

Dags för en naptapp.



Natti!

/S


If your´e out there.

Tänk vad livet kan skifta i olika färger. Och tänk vad lite som behövs för att bägaren ska rinna över åt det ena eller andra hållet.

Just nu känns det som jag svävar på små moln mest hela tiden. Har mina aningar vad det beror på men det behöver jag inte sitta och rabbla här för det är en jäkla massa pusselbitar som behövs. Men jag vet att nåt så materialistiskt som min nya lägenhet spelar en viktig roll för mitt glada humör. Att jag varit iväg på sista övningen inför söndagens välgörenhetskonsert är också en viktig bit. Fasen så kul de ska bli! Är alltid bra för humöret att sjunga, oavsett om det är vackert eller inte. Min kära far stod i tenorstämman bredvid mig och kunde absolut inte röra sig i takt till musiken och rörelserna vilket gjorde att även jag blev helt förvirrad. Men det gör inget pappa. tycker om dig ändå. Dessutom fick jag godis av honom efteråt så då blev han givetvis förlåten ögonaböj. Han känner mig för väl den där gamle Berntan.

Var föresten en konstig snubbe här och kolla de på min lgh förut. Vet inte vad det var för fel på honom men nåt var uppenbarligen inte helt hundra. Han stirrade så på mig hela tiden att jag flera gånger fick titta ner för att se så jag verkligen inte var naken. Han va typ helt stumm och bara stirrade hela jävla tiden så till och med jag blev nervös. Såg han ens hur lgh såg ut?? Kändes skönare än skönast när han äntligen gick. Vill inte att han flyttar in i min kära gamla lgh känner jag spontant. För övrigt sa han att han inte visste om han vågade flytta hit med tanke på allt otäckt som hänt i stan senaste tiden. Hallå liksom. vad jag vet är det inte en enda kille som blivit överfallen? Om jag var en våldtäcktsman skulle jag definitivt inte välja honom. Punkt.



/S

Äntligen!!!

För jag har köpt en lägenhet fy fan vad ja är bra!! :D
Kommer bli så jäkla snyggt när jag har satt klorna i den, och jävlar vad jag ska pressa på min balkong sen. Underbart!


/S


Snälla bli min.

Har slagit på stort och jobbat ikväll, men lugnt som tusan va de så ja fick chansen att sluta lite tidigare, de tackar man ju givetvis inte nej till en fredagskväll.
Imorrnbitti bär det av till hufvudstaden. Ska finally få träffa erkans bästa vän S som vi även ska få bo hos. hyggligt. Brittan väntar oss på söndag och antar att det förmodligen blir en del shopping och mys på cafeer också som är lite av min specialitet. föresten borde jag typ inte shoppa nånting alls för jag ska spara varenda krona till en sak som jag inte vågar säga högt för då kanske alltihop skiter sig innan det är helt spikar och klart. Men det ser helt klart ljusare ut än nånsin tidigare. Håll tummarna för mig över helgen är ni fina. Vill så gärna.



/S


Trötta torsdag.





De blev en utgång trots allt. vi var ju tvugna att bevisa att vi inte alls är för gamla för att gå ut på onsdagar. sanningen att säga var medelåldern snäppet under oss. men vad gjorde de.

nu väntar jobbet. måste resa mig ur min otroligt sköna soffa om exakt 1 min för att slippa stressa. skulle kunna göra vad som helst för att få ligga kvar här. men icke. off to work!

/S

Just ja, varit på visning av lgh på fm också, såklart vill jag ha den. verkar dock som det är fler som vill det. upp till kamp!

I smile.

Åter en dag har passerat på mitt (för det mesta) älskade jobb. Och återigen har jag blivit sådär påmind om hur jävla lyckligt lottade vi alla är som inte är drabbade av skitsjukdomen cancer. För den dyker upp när man minst anar det. Hos personer som borde göra allt annat är vara isolerade på ett sjukhus. Personer som är mitt uppe i livet. fy fan.
Tack för att det inte är jag.

Nu ska jag försöka tagga om för att bli bjuden på mat hos sofaja, sen iväg och sjunga lite för att avsluta kvällen med M ! Kommer nog bli alla tiders!

lyssna --> http://youtu.be/x5QNFow99SY !

Tjing!
/S

Hipphipp !

Farfar har nått den fina åldern av 90 år, inte alls illa pinkat faktiskt. Speciellt med tanke på att han typ är hälsan själv trots de många år han levt. tycker nästan att han blir piggare med åren. nästan iaf. fan nästan hundra år han levt. så länge så man knappt kan förstå de. och herregud vilken utveckling det varit under de här åren. han har ju verkligen fått se allt från bilar, telefoner, teveapparater och datorer. fränt. nästan så man själv skulle velat vara född på den tiden.


Hederspersonen himself!


Fina farmor och Inga som kom farandes ända från småland och suprisade


pappi.

lirarn Axel :)


Kusin maria med Siri som hade en ljuvlig stämma kan jag avslöja.


Mera kusiner


Carlsson med sin förstfödde son


Gurra festade givetvis loss rejält.



/S





Storasyster&lillebror



Stolt är bara förnamnet. Kärlek till er båda!
/S

RSS 2.0