varit i dimman

helgen har varit bra skulle ja vilja påstå! har sett till att hålla mej sysselsatt och då brukar tankarna oftast hålla sej borta o ja kan vara glad ist! =bra =)
de blev kårenpremiär i fredags, galet mycke folk så de va drag. dock ett minus att vi va tvugna o gå dit typ kl 9 redan för o garanterat komma in? men de va lite överdrivet om ni frågar mej. men till kl 1 tror ja vi höll ut iaf, inte illa pinkat o ha roligt på krogen såå länge för o va mej! sen hade dock lindas fötter i nya skorna gett upp så då gjorde vi de oxå!
lördag började med huvudvärk och illamående men de tog sej framåt eftermiddagen och vid 6 hade jag lyckats ta mej till fagge o sanna! där blev det piffpiff och invigning av min nya kjol, som ja för övrigt upptäckte va ett hål i mitt fram=/ men de fick gå ändå!  va roligt att träffa fler av sannas vänner o träffa nytt folk är ju alltid intressant! träffade dock en bekant sen tidigare vilket va trevligt. han hade dessutom en sängplats till övers oxå, en hyvens kille de där;) sen blev de kebablunch med sanna o tommy på en sunkig pizzeria innan ja åter styrde kosan mot öret! resten av dagen har inte blivit mycke uträttat..mest deg i soffan faktiskt. oo just ja, mötte min granne the stalker-rille i porten förut. som tur va ringde min telefon just då så hade nåt o skylla på för att slippa stanna o prata alltför länge!

jaja de va nog allt för idag. imorrn blir de trampbåt i svartån med sofia, lunch med linnea o marie o ev kräftfiske hos emil på kvällen.
//S


 
världens bästa sanna!

Jag älskar er!

Sanna vänner har man kvar när de andra har gått
Sanna vänner kan man alltid lita på
När du kom behövde jag en vän
Sanna vänner kommer alltid igen

Alla måste ha nån att kunna lita på, det är så
Och en trofast vän är mera värd än guld
Jag vet, vänner prövas genom tidens gång
Sviker aldrig fast din väg är lång
Finns där vid din sida när vågorna slår
Håller det de lovar, det är vänner som består

Jag har fått en vän som jag kan lita på
I den mörkaste natt så finns han alltid där
Mina tårar har han torkat bort 
Och tillsammans har vi skrattat gott
Han finns där vid din sida när stormarna går
Ger mig mod att står för det jag alltid har trott på
Sanna vänner har man kvar när de andra har gått
Sanna vänner kan man alltid lita på
Dimman lägger sig och de står kvar
Sanna vänner är det bästa du har
han= ni


Vad hade vi varit utan varandra?
<3 /j


Jag får liksom ingen ordning på mitt liv

Efter gårdagens shopping har jag nu handlingsförbud efter att ha inhandlat mat idag och ska nu försöka leva på mina studentpengar för en gångs skull, vara mer sparsam med sparpengarna. Så idag blev det en studentbilutflykt med Sofia och Elin vilket innebär att åka till alla billiga affärer för att göra fynd. Första stopp var på Ikea för att äta korv och handla glasburkar, efter de blev det en sväng till Ö&B och Kupan (röda korset), sen sist storhandling på Willys vilket innebär att hela kylskåpet nu är fyllt av frysvaror eftersom ingenting får plats i mitt "frysfack". På eftermiddagen blev det en joggingtur, städning hemma, plockat upp den sista flyttkartongen (som stått i ett hörn i 8 månader), en te stund hos Sofia och en cykeltur hem i regnet. Konstaterat att det luktar inte längre sommar, för det luktar ingenting när det regnar utan det är bara kallt. Blir till och med röd om kinderna av vinden. Höst innebär att man kan börja tända ljus igen, titta på film och dricka ännu mer te, och det är faktiskt väldigt mysigt!
Ska lyssna på nya Winnerbäck singeln nu och sova, morgondagen bjuder på roligheter som att torka golv, damma, och läsa kemi men sen på kvällen blir det knytis och nollningsplanering med power to the flower. 
Kärlek/ j

...

telefonen ringer aldrig. jag grubblar för mig själv om varför och grubblandet går över i en irritation som är mycket större än själva saknaden. när jag känner efter mår jag faktikst ganska bra över att tiden har gått och jag har fått lite avstånd till känsorna. men det hindrar mig inte från att vara irriterad på att det gått tre dagar.

telefonen ringer. jag vet knappt om jag ska svara eftersom jag är lite förvirrad. det är nu jag borde svara och låta irriterad över att det gått tre hela dagar. istället svarar jag med en röst som om det vore en främling som ringde. efter de första lite nervösa meningsutbytena smälter jag återigen och blir dökär. irritationen försvinner och samtalet fylls av skratt och längtan. helt plötsligt tvingas vi avsluta samtalet och vi får inget riktigt hejdå. det sista jag hör är jag hör av mig senare. nu sitter jag här och längtar mig tokig efter honom.

telefonen kommer förmodligen inte ringa på några dagar igen. de första dagarna kommer upptas av en bra känsla där jag bara är kär. sakta kommer det övergå i irritation över att samtalet aldrig kommer. jag kommer grubbla över hur det borde vara istället för att känna efter hur jag verkligen känner

Brunettbella


I'm so fucking back! Efter en inte allt för lyckad sista period av sommaren så börjar jag äntligen bli mitt normala lyckliga jag igen. U-town är en fantastisk stad, för att inte tala om folket. Jag ocg C har redan skålat för vår bästa termin hittills så nu är det bara att leva upp till det.

Gårdagen innehöll allt den borde, date med johannie på stan, sminkagörasigiordningbytakläderfyrahundagånger samtidigt som man lyssnar på alldeles för hög musik, tjejförfest med vin, riktig förfest med vattenpipa och kaka med dipp, åka bil med folk i bagageluckan, sista bryggan på snerikes, gå hem - hittar snygging i kön, hittar psyk utanför kök bestämmer oss för att planka in, vidare följer shotrace innan räddningen kom och det blev takklättring istället (ett nytt kryss på listan) vaknar upp, mår som vanligt oförskämmt bra - walk of shame!

Idag - joz, oj vad jag har saknat henne! Storhandling idag till alla fem barnen ;)

Later skater/ b

Där ute doftar det inte längre av sommar

    syskon  Stoupa


Då var sommaren slut och jag är tillbaka i Uppsala, i min lägenhet, till min säng och mina grejer. Efter en sommar på soffa i Oslo och en vecka i delad säng med lillebror (som inte helt var medveten om att han delade säng med mig och inte sin flickvän), och sen ett par nätter på madrass hos mormor i Örebro så är det hur skönt som helst att sova i sin säng. Ett plus är att den största och mest otäcka hunden, Elgot (rotweiler), har fått ett nytt hem så nu är det bara den mindre otäcka kramiga Ebba (av samma sort) kvar på gården. Tror att jag i alla fall kommer våga gå hem när hon är ute och det är ju skönt, så jag slipper gå en extra promenad runt kvarteret för att samla ihop mig... Jag är ingen hundmänniska! 
Igår var en händelserikdag började med att jag var hos farbror Doktor G, och de var en farbror, han berättade en liten historia om hur vi är byggda för att leva på afrikas savanner och att stress och psykiskpress nog är mitt problem, för även om jag gav ett lugnt intryck och hade klara ögon (?) så är jag nog mer stressad än människorna på savannen... spännande! Men de var ingen fara. Sen tyckte han att jag skulle kolla min yrsel och min klumpighet på vårdcentralen, men de skulle inte vara något farligt så jag väntar nog och ser om jag blir bättre, är ju gratis fylla att vara yr. 
Sen träffade jag kära Sofia på grötlunch och cyklade till Buttriks för att handlade grejer till nollningen, typ ozzy osborn glasögon blev det till mig, med min grupp och så hade jag upprop i skolan på eftermiddagen. På måndag börjar de på riktigt! Det verkade kunna vara en bra klass med mest tjejer, ungefär 38st är vi. Sen hängde jag hos Sofia på kvällen och gjorde mest ingenting- precis som vi brukar göra hon och jag, alldeles lagom.

Nu har jag 10 liter blåbär som jag borde rensa och så har jag nollningsband att klippa och fixa :)  
Puss/j

Det finns dagar som är som trappor,
man måste välja om man ska gå upp eller ner!

Upp upp upp upp

Dagen i bilder

Mitt inköp för dagen, observera att de utsvängda byxorna ska sys in





Saras inköp




Baka baka pizza





Färdig och sara serverade oss lagom stora bitar på tallrikarna. Hennes bit
blev hel och såg helt enkelt delicious ut. Min bit däremot ramlade isär och
hon slevade upp fyllningen som en klump. Det smakade dock väldigt bra.





Ganska mätt och dags för film





Nu är det ny dag och nya äventyr. Vi ska åka en sväng till IKEA vilket är ett
måste när jag har Sara här på besök. Det som ska inhandlas är ett  dusch-
drapperi + stång, en hylla på hjul till toaletten, vardagsrumslampa. Eventuellt
en tavla och en blomma, men mer utsvävningar än så har jag inte råd med.
 
if i was a rich girl lalalalalala..... /m

spenderat!

dååå har en hel del shopping utförts har jag nöjet att tala om, i form av svarta jeans, tishört, assnyss skinnjacka o örhängen. helgens outfit är med andra ord spikad?för saras del altså.
malin har dock verkligen köpt sej man ur huse! hennes bästa köp är förmodligen ett par 70-tals jeans som är extremt utsvängda nertill, så dessa ska hon lägga upp och sy in..lite småfix med andra ord innan de är klara att börja användas..dessutom va dom sjukt låga i midjan. men förutom det så va dom bra! men de är väl så de ska vara när man kostar på sej ett par nya jeans. bästa köp nr 2 är nya vinterkängor a´ skokanonen anda, dessa fick ju bara inte gå till spillo för det bra priset. dom hittade hon i skäggetorpsköpcentrum dit vi åkt för att handla på willys, men inte ens i ett förortscentrum(tänk brickebacken)  så kunde hon hålla shoppingbegäret i styr! där va vi för ävrigt för att hämta ut hennes nya superfina mobil. sen har hon även handlat en vit stickad tröja som hon trodde va brun till vi kom hem. ett helt nytt mysdresskit i gråaste grått  för att inte tala om att även mölin föll för den extremt snygga skinnjackan, även 2 par solglajjer har investerats i, och 2 behåar(malin följer min väg och vi har nu avancerat till 75E båda 2, himmla praktiskt så vi kan låna av varann. dock har vi konstaterat att ingen av de 4 pattjävlarna verkar vilja sluta växa?

nu har vi just intagit hemgjord pizza, o snart ska hemgjord äppelpaj fylla våra ventriklar (magsäck) och på det tänkte vi toppa med lite chips och vitlöksdipp! med andra ord är det inte säkert att vi faktiskt kommer kunna använda kläderna vi handlat. kanske får bli en joggingtur hem till öret imorrn iställt för volvon. blev lite inspirerad av filles bror som hade cyklat till linköping spontant en vardagskväll. ja varför inte? eller snarare varför?








påkommen med att äta upp fyllningen?


bararrrapapapapapapapappaarrrappapapappapaaa

sådärja då va man äntligen HÄR!!
har spenderast kvällen men möölin , hennes sstasyster som heter linda och hennes boyfriend fillepille. de va högst angenämnt! dom är väldigt sociala o mycket trevliga=)
för övigt: kalhyge plus älg= thygge="malins kille"//sara peace and out


sara är på besök i linkan och vi spenderade kvällen med en burgare på ptichers och sen några öl på NH. kankse några fler öl än väntat. sara klagar på nackspärr på vänster sida som strålar in från vänster sida. kan vara isiasnerven, som jag förövrigt hört sitter i låret. men sjuksöterska som hon är litar jag på hennes omdöme. sara har berättat om ahd värden och konkelbär. kvällen har alltså varit givande på många plan. imorgon vankas shopping vilket ja ginte borde unna mig då jag idag insåg att jag fyllt på mitt kontantkort med 2000 kr sedan 8 augusti. batterierna dog olyckligtvis på kameran just nu men imorgon kommer bilder. nu gör sara några försök till att få massage, hon berättar förövrigt om att en massör dragit ut henne 1 cm för att hon var så spänd. jag är MJUK enligt henne. Nu ska det mulas choklad. kepp in touch / marlin


nu ser ja plötsligt att mitt ser väldigt fjuttigt ut jämfört med mölins så nu är d eälbäst ja utflyller med lite mera. till exempel kan vi tala om! nej helt järnstopp. FINNS INGET  MER AT SÄGA SLUTA TJATA!!!

över och ut. agaain.

Godbajs!


Jaha då har man gått och dragit på sig flunsis till råga på allt. Ska man verkligen behöva dö på kuppen?
Great life! JAAAAAAA

Men men, lite kuckelimuckmedecin och krumilurpiller på det här så ska jag tydligen bli frisk i ett naffs.
Å andra sidan, vad vet gamla astrid om flunsis?

/b

Stensättaregatan 3b har återupplivats



Så slog vardagen mig som regnet gjort mot jobbmarkiserna hela sommaren. Observera hur solljuset letar sig in i mitt vardagsrum medan jag sitter med mina 6 ekonomiböcker för 1700:-. Jaaa, jag vet sviindyrt!!! Men lika mycket som pluggvardagen intagit mitt liv har även tven och datorn gjort. Under sommaren har jag kankse tittat på tv sammanlagt 10 timmar. Nu står den ständigt på i bakgrunden med ljudet av, ibland dyker ett intressant program upp och jag avbryter studierna för att återigen fastna framför favoritserierna. Datorn står också ständigt på så att jag inte missar vad som sker på facebook. Tragiskt men sant. Det ironsika med hela situationen är att jag gillar det. Ekonomin verkar intressant och jag känner mig jätte taggad inför kursen, soffan har aldirg varit så skön som nu och tven fungerar bättre än någonsin. En annan sak som mitt liv återigen ska få uppleva är en middag med Linda och Fille. Jag har planerat in en träff med dem ikväll och det ska bli riktigt mysigt att återuppleva den härliga uppassningen jag får där. God mat, bra film och massa skratt från den humor bara vi tre förstår. Eller egentligen jag och fille då vi oftast skrattar helt obefogat åt linda.
Livet leker återigen på stensättaregatan 3b.

Don't give up, it's just the weight of the world


If you die, i die ...


På väg hem till Örebro

På en strand i solen finns det för mycket tid till att tänka. Som tur är fastnade jag i twilightböckerna och kunde inte sluta läsa när jag väl kommit igång, legat upp till kl 03 på nätterna när min bror snarkat brevid mig (vi delade på en 150 säng i en vecka, kanske inte konstigt att vi nu är lite trött på varandra). 
På flyget när jag läst ut böckerna och inte hade något att sysselsätta mig med,försökte sova men var omöjligt, då kom en massa tankar och minnen flygandes, lite somrepriser av mitt liv som man i film alltid får se att man ser innan man dör. Kortaklipp av händelser från förr, helt olika, sluppmässigt, inget jag självmedvetet tänkt på, endel grejer som jag inte alls tänkt på på mycket länge dök upp. Och de gör mig tokig för finns ingen hejd när de väl kommer igång, jag får ont under revbenen och svårt att andas. Såtypiskt att de sker när man sitter 100tals meter upp i luften och blickar utöver vita moln, där har man ingenstans att ta vägen mer än snällt sitta i sinstol med bältet på. Försökte överrösta tankarna med musik, men inte ens eminem som alltid brukar funka gick. 4 timmarresa, var underbart att komma ut i luften och andas lite. Men nu sitter jag härigen instäng i en buss (efter att sprungit upp till sofiegate och hämtat min sistaresväska och påsar som ska med hem till Sverige, gått i de där trapporna ensista gång!) mellan Oslo  och Örebro, hur mycket orkar mitt huvudet med och hur många tankar kan de finnas? Kan jag inte komma på någotbättre, försökte där ett tag med låtsas historier och skriva sagor i huvudetmen gick inte så bra idag...  Försökersova men går inte.
Jaja de försvinner och nu är jag snart hemma i örebro som jag alltid saknar lite granna. Återstår bara att hitta någon som vill taemot mig när jag kommer hem, någonstans att sova och inte tillsammans med min bror+flickvän. Hoppas på att de är någonhemma hos pappa och de inte alla är i stugan så jag kan ta taxi dit, eller ev om mormor har en madrass såjag kan sova hos henne om hon orkar vara vaken. Är bara ett par dagar, sen åker jag hem till mig iUppsala. Och jag längtar faktiskt efter mitt lilla Carl Larsson loftsrum påNorrlandsgatan 16, även till min lilla inte alls sköna säng!

Men först ska jag få träffa supersnällasilversara som jag knappt hunnit se på hela sommaren och saknat så, de ska bli kul!  Nu ska jag ringa B och hoppas på att du svarar så jag får lite tidsfördriv, annars ringer jag nästa.
Kyss /j

äkta kärlek!

vad skulle jag göra utan er?! ni är verkligen dom bästa tjejkompisar man kan ha i HELA VÄRLDEN! gång på gång får ja de bevisat för mej! o ja är så tacksam att ni finns ska ni veta! fattat inte att ni orkar lyssna på mitt tjat och ältande men de är väldigt skönt att ni faktiskt gör de! o ja är rädd att de kommer fortsätta ett tag till men ja jobbar på de...o ni får säga till om ni helt enkelt inte orkar lyssna mer lr så lånar ni bara johannas hörselproppar så kan ni ju låtasas att ni lyssnar när ja tjatar men ni i själva verket har de alldeles lugt o skönt o bara hör era egna tankar!

bellabejb har iaf sovit här inatt, vi behövde båda lite sällskap så de va mysigt, spec tror ja hon tyckte de när ja väckte henne kl 2 inatt o inte kunde somna om förens vid halv 5 typ? o rar som hon är när ja kommer o knackar henne på axeln o frågar om ja får slå mej ner? jaa gud ja säger hon o övertygar mej om att hon ändå va vaken! haha de är vänskap de. o att du säger så kloka saker sen, den tiden på natten är minst sagt imponerande!
klockan 10 hängde vi iaf på låset till marieberg för då va de tröstshopping-dax! o ja vi lyckades väl ganska bra båda två. dock tror ja att ja ska byta den vita skjortan till den andra vita skjortan så du vet!

nee nu ska ja cykla till pappa, låna bilen(tror dock ej att ja får ta cabben denna gång då han aldrig trodde ja skulle komma tillbaka sist) o fara ut en sväng till IKEA o möta annelie där. sen blir de mys o mat på pitchers ikväll för vår del som de ser ut. tror de kan va bra o vara ute bland lite folk så man får klistra på ett litet leende kanske!

/S
-all min kärlek till er mina bästabästa vänner(o inte till nån jävla kukfittefterbilven expojkvän som verkligen inte fattar nånting o kallar mej för efterhängset ex?) han är inte densamma som ja va tillsammans med för han va INTE elak så är
nog ganska bra att ja faktiskt inte behöver träffa han mer nu. tack o hej


and i´m home

Jag har haft mitt första besök av herr ågren. Kommer inte ihåg mycket från kvällen men av de små snuttarna jag fått återberättade för mig och den magkänslan jag vaknade med att döma så var det läge för lite ångest. Jag har varit lyckligt lottad senaste tiden och har inte gjort bort mig särskillt mycket. MEN så kom jag hem till linköping och föll direkt tillbaka i gamla mönster. Det har iaf gått över nu och jag koser mig hemma. Myskvällarna med PAs järngäng har satt igång och jag har blivit påmind om hur bra jag faktiskt har det. Ibland kommer en känsla av ensamhet krypande men det går faktiskt över förväntan att vara ifrån min man. Telefonräkningarna för oss båda är dock lite skrämmande men jag får försöka leta upp något abonemang som gör det lite billigare att ringa till grannlandet. Johanna eller Isabella kankse har något tips på den fronten?

Wednesday i'm in love


Ok min nya kärlek är Daniel Cirera, thanks lale!

http://www.youtube.com/watch?v=VexXbV7dGGE&feature=fvw
http://www.youtube.com/watch?v=Dh2V7Uty10I

Efter två månader på uppblåsbar madrass på golvet i olso, kommer jag hem och blir förvisad ner i källaren på en "tältsäng" intill matkällaren där det är fuktigt i luften och luktar mögel. Uppskattat!
Jag har gjort uppror och tvångsförflyttat mig till robs 140? säng. Galet stor i alla fall, jag får se hur länge han vill ha mig. Ibland orkar han inte med mig mer och skickar hem mig, typ som nu. Halv nio var det väckning idag för då skulle härrskapet och fiska.
Jag borde kanske komma ut i solen lite, min stackars bleka kropp skulle må bra av det. Sedan blir det stallet, oj vad jag längtar! Stallet och lisa och karro, det kommer bli en fantastisk eftermiddag som toppas med middag tillsammans med sara theoneandonly!

Gårdagen spenderades med tarzan, ett mycket kärt återseende. nu känns det inte ens som vi varit borta ifrån varandra längre!

xoxo/ bell

Hemma bäst?

Nu har jag landat i Linköping. Efter mycket vemod och ångest över att ha lämnat min man i grannlandet har jag nu packat upp väskorna och insett att jag faktikst bor och har mitt liv här. Jag har fått en mycket bättre magkänsla nu när jag bekantat mig med lägenheten igen och spenderat tid med mina vänner. Även om jag saknar Thyge sjukt mycket så har jag faktiskt ett liv här i Sverige. Ett liv som ikväll innebär en bib rosé vid namn chill out vilket är precis vad jag ska göra. Som fadder har jag egentligen skrivit kontrakt på att inte bli för redlös, men då vi inte ens fick plats på samma krog som nollorna så känns det inte lika viktigt. Ikväl ska jag och dreamcaramellgirl spåra. Vi måste inviga denna nollning på ett sätt som påminner mig om förra året. Ansvar ska inte få förstöra den här tiden. Om jag vill spåra så gör jag det, inte för att jag brukar kunna bestämma över det själv. jag återkommer med updates om marlin och hennes upptåg...

Tiden gar fort nar man har roligt...

Den har sommaren ar nu snart over och jag vet inte alls var den tog vagen. Kanns som om det var igar jag sa hejda till alla i Uppsala , med delade kanslor och ingen vetskap om hur sommaren i Oslo, pa sofiegate. och polygon skulle bli. Hur det skulle ga att komma tillbaka till Oslo, till alla pa jobbet, hur det skulle ga att dela en liten 2a med 3 tjejer, hur det skulle ga att jobba och bo och hanga alla ledig tid med Malin. Men allt har gatt bra! Mycket bra faktiskt, jag har tyckt om sommaren. 
Men jag tror att Tiden nog har sprungit ivag och jag har inte riktigt hangt med och hunnit i kapp mig sjalv, och det kanske ar darfor kroppen har protesterat den har sommaren. Sa ar kanske dags att borja jogga pa sa jag kommer ikapp mig till det att skolan borjar igen, vill inte komma efter for langt.
Nu har jag ju i alla fall lamnat Oslo (kanske en sista gang?), och sitter i Stoupa i Grekland. Har ar det underbart! 
Hotellet ar ett av de mysigaste jag varit pa, det ar lagom varmt, vattnet ar alldeles gront och helt klart, husen ar alla byggda i sten som sma borgar, de ar lite folk, ingen stress eller tjat. Jag och min bror gor absolut ingenting mer an ligger pa stranden, ater melon, laser, badar och svettas- jag under parasoll med solskyddsfaktor 30 och min bror pa madrass pa havet med kokosolja och faktor 6, vi ar inte lika som bar for han ar jatte brun och jag vit med inslag av rod! 
Inslaget av rod bestar framst av att det ser ut som om jag, aven jesper, har vattenkoppor. Borjade rakna men gav upp nar jag kom till 78st myggbett, eller jag antar att det ar myggor men skulle kanske lika kunna vara loppor eller nagot annat djur som tycker om att bitas... Men spelar val ingen roll sa lange de forsvinner till skolan borjar.
Nu ska jag ga och natt bad! 

Puss.  j

i väntans tider ..


Det är hemskt att inte veta. Även om jag är sjukt rädd för svaret så tror jag att det är ännu värre att inte veta någonting alls. Alla här hemma går som på nålar och det går att ta på spänningen i luften. Jag klarar knappt av att vara i samma rum som dem, jag måste gå undan vara för mig själv. Denna jävla väntan!
Det är förbjudet att tänka "tänk om", det måste gå bra, det finns inget annat alternativ. Timmarna bara släpar sig förbi, vi sitter och räknar sekunder. Jag tycker att det är jobbigt, förstå då och gå och vänta på en person du levt hela ditt liv med, en person som är hela ditt liv. Det finns inte att det inte kommer att gå bra. Jag kommer inte att fungera då, ingen kommer att fungera då ..

/b

m som i måndag

och jag tycker inte alls om måndagar nuför tiden. dom suger. o till råga på allt så tvingades ja tillbringa natten med mr P och allt som hör därtill. inte alls bra. såå nu ägnar ja all min kraft åt att försöka fokusera på pluggandet istället, o de går sådär halvbra. men har bokat upp en bio-dejt med bella ikväll så ja har nåt att se fram emot iaf! mys=)

helgen va iaf lyckad, släkträffen igår i kumla va över förväntan, massa god mat o faktiskt en stor trevlig släkt har ja visst oxå, inte illa=)
lördagskvällen spenderades med B som i bella o hennes pöjkar=) först förfest, sen förfest, sen satin(ej vitklädd) och senare även en sväng på frimis. och där va ju verkligen inte igår man va..typ 2 år sen kanske? så de va roligt.  vill passa på att ge en eloge till bellas pojkvänner för ridbyxorna? dom strutta runt i hela kvällen, höög raggfaktor vill ja påstå=P

nee back to reality. tjing and out.

m som i mange


Detta inlägg är tillängnat mange, en av de personer som växt mest i mina ögon någonsin. I början när vi lärde känna varandra, eller lära känna och lära känna vi började i samma klass och var så olika som två personer kunde bli men i oslo fann vi varandra. Det började med sova överkvällar när jag höll henne vaken hela natten, hon sjukade sig från jobbet för att dra på en spontanresa till gbg. Vi gick på håkan och på den vägen är det..
Om jag skulle beskriva henne med tre ord (klassikern) vore det : osjälvisk, generös och öppen sinnad. Hon är den personen som aldrig dömmer någon, den personen som sitter med och ler och skrattar även om hon hatade sällskapet, hon skrattar åt mina skämt och jag vet att jag kan berätta allt för henne.
Jag hoppas att hon känner likadant även om hon aldrig skulle göra det, hon är lite som en sluten bok. men det är det som är endel av det fina med henne.
jag har fått ett fylle sms en gång där det stod att "när jag gifter mig vill jag att du är tärna på mitt bröllop" jag vet inte om hon minns detta men det betyder mycket för mig. otroligt mycket!
det kommer alltid finnas stunder då vi är trötta på varandra men det är en slags syskon trötthet som man vet inte är äckta, som man vet bara är kortvarig och kommer gå över för egentligen trivs man så bra i varandras sällskap!

sova nu öven fast jag kanske inte vill, eller vadå vil och vil!
imorgon rob, omg i miss him!

xx/ b

Torsdag, fredag kvar ...

Ja, nu har jag bokat och betalat en sista minuten resa för mig och min bror till Grekland! 
Åker på lördag kl 06 från Gardemoen till en liten fiskeby, Stoupa, med 350 invånare i en vecka. Underbart!  
/j



hämnden är ljuv?

ska till P:s vän emil ikväll o bli supen under bordet. o vem vet vad som kan hända DÅ.

hoppas du fattar att vad jag än gör och hur jag än gör de, så är det för att ja inte annars vet hur jag ska orka hantera alla känslor som finns. att det som händer är ett nödvändigt ont för att orka..att jag inte tycker mindre om dej för det, eller uppskattar allt vi haft mindre..! men jag måste få vara självisk, precis som du är..för det är väl det du är? självisk...du avstår inte nån brud för att inte göra mej ledsen..så varför ska jag göra det? jag gör det jag mår bra av för studen..konsekvensera får man ta en annan gång

/sssss


vad hände med min avskedsfest?

För ungefär en vecka sen planerade jag och mina holmsbupinglor att vi denna måndag 10/8 skulle ha avskedsfest. Alexandra lämnar oss på onsdag och jag åker på fredag. Vi planerade att det skulle bli en dunderfylla utan hämningar, om vädret tillät skulle vi grilla ute. Annars skulle vi äta middag på bröderna jensen. Eftersom jag visste att min kärste skulle få besök denna dag så berättade jag för honom att vi planerade denna fest. Han tyckte det passade super eftersom han inte trodde någon ville ut den dagen. Ryktet spred sig och vi fixade så att vi kunde vara lediga på måndag kväll. Schemat passade perfekt och vi var taggade till tusen.

Då kläcker Thyge ur sig att dem ska ut och äta på vår restaurang denna kväll. Det är killkväll och inga tjejer får komma. Jag tänker att, visst gör det så har vi vår egen förfest. Problemet just nu är bara att två av mina tjejer har varit hemma i örebro och vill tydligen inte komma tillbaka till mig. De andra två tjejerna som skulle få vara lediga kvällen till ära befinner sig på jobb och kommer inte därifrån eftersom ett visst killgäng på 15 personer ska äta middag klockan 20.30. Den restaurangen som vi skulle ätit middag på har stängt köket 20.00 ikväll för att kockarna också skulle kunna vara med på killmiddagen.

Så nu sitter jag här ensam i sängen och lyssnar på musik. Den kvällen som vi skulle ha avskedsfest. Avskedsfesten som inte skulle ha några hämningar. Medan min pojkvän har stulit kvällen för att äta middag med sina kompisar och tvingar mina partypolare att servera dem. Nej vet du vad nu är jag inte vidare värst glad. Jag tror jag glider upp till jobbet och våldgästar middagen. Eller så sätter jag mig alldeles ensam på en annan krog och super mig full. Det här var inte särskillt vänskapligt gjort. 

The war is ooon baby. 
frågan är ju bara vad jag ska kontra med. AHA snilleblixt!! Sexstrejk it is / m 

Lill-evelina


En gång för många år sedan hade jag en stor kärlek. Denna stora kärlek hade en bästa kompis som jag hatade, eller nej inte hatatde jag är ingen hatig-person men jag ogillade henne fruktansvärt mycket. Hon sov för fan i samma säng som min pojkvän, i MIN säng. I fler år försökte den stora kärleken förklara för mig varför han tyckte så mycket om denna bästa kompisen: jo, för att hon var precis som mig. Allt det han älskade i mig hade hon också. Han försökte övertala mig om att jag skulle gilla henne bara vi gav varandra en chans och åren gick kärleken dog men en ny vänskap växtre fram.

En sommar på hultsfred kommer en gäng för mig random killar och campar med oss, en av boysen menar att jag är "lill-evelina" jag förstod inte vad han menade men nu gör jag det.
Det är nämligen denna hemska kompis som sov i "min" säng som kom att bli en av mina bästa vänner. För det var ju sant, vi ÄR sjukt lika.

Den här helgen har varit vår. Först badutflykt, utan bad. sedan parkhäng med pizza och i lördags festernas-fest. Först tapas-kväll här med massa fina människor sedan vidare till ett häng-ställe. Påväg därifrån möter vi evelinas vän som tycker att vi ska med och bada. självkart är vi på. Det är dock ingen vanlig badning utan klättra över murar, springa ifrån vakter, tjuvbada i poolen badning. Kvällen avslutas med 4dusch och 3sked och efter det walk of shame i spöregn.
Vad mer kunde vi önska? / b


Sista lördagen i Oslo var nu passerad

Det var solnedgang
Det var latter det var sang
Det var sommerfri
Det var sjø og magi
Det var deg og det var meg
Det var minner som aldri vil dø
Det var evighet
Og en sol som farga himmelen rød

Det var øl
Berusende ord
Det var sommer det var sol
Det var hjerter I brann
Blikkstille vann alt på denne jord
Og det var kjærlighet
Ja det var kjærlighet
Og minner som aldri vil dø
En sol som farga himmelen rød - Idyll

Sommer'n var på hell
Dette var siste kveld
Vi lå på rygg jeg følte meg trygg
Men frøys litt likevel
Vi lå og så på stjernene
Og hørte på sangen fra ternene
Vi visste begge hvor det bar
Og at vi aldri skulle glemme hvordan det var

Det var øl
Berusende ord
Det var sommer det var sol
Det var hjerter I brann
Blikkstille vann alt på denne jord

Og kanskje en dag vi sees igjen
Vi stopper og prater og du blir med meg hjem
Så ser vi med tiden hva som skjer
Mens vi tenker tilbake på minner og ler

Det var øl
Berusende ord
Det var sommer det var sol
Det var hjerter I brann
Blikkstille vann alt på denne jord
Og det var kjærlighet
Ja det var kjærlighet
Og minnene vil aldri dø
En sol som farga himmelen rød - Idyll


Tack- Godnatt och sov sött / j

vänta vänta vänta

lycklig ena stunden, tröttsamt andra!
väntar på min man som jobbar. han ska komma hit när han slutar. men nu är klockan fyra och han sitter bombis och dricker öl med dem han stängde med. TRÖTTSAMT!! Jag kan inte somna utan honom /m

malin is no longer listed as single


Det börjar närma sig sitt slut för mig i Holmsbu. Jag har ju haft två av mina favorit jenter på besök, dresscoden under besöket var vita converse, och vi har minst sagt satt djupa spår i detta samhälle. Ekot efter våra gärningar kommer ljuda länge. Detta besök och alla andra mer och mindre genomtänkta handlingar har bidragit till mitt livs kankse bästa sommar. Jag har träffat så sjukt mycket bra och roligt folk som jag kommer sakna oändligt mycket. Sen har jag ju träffat kärleken också det är inte illa. Vi är nu officiellt kärste då Thyge presenterade mig som det igårkväll. Full som en kastrull var han vilket innbar att han i vanlig ordning bjöd på skumpa. När jag väl tjatat hem min man sjöng han "när troll mor har lagt sina elva små troll" på norska för min sambo i hopp om att hon skulle falla i djupsömn när vi ägnade oss åt annat. Tror dock inte att hon somnade till hans ljuva stämma.

Idag har vi haft bröllop på hotellet och jag måste försöka måla upp en bild av hur märkligt det var. När gästerna anlände bjöds det på bål, det gick en skål med vuxen bål och 5 med alkoholfritt. Under middagen serverades ingen alkohol men de 64 gästerna satte i sig 140 läsk. Kvällen följde samma mönster och drickesbiljetter delades ut. 1 biljett = 1 öl/vin eller 2 läsk. Tror vi var uppe i nästan 400 läsk, 40 öl och 20 vin när jag lämnade jobbet. Till råga på detta sjuka sockerintag satte de i sig godis kakor och tårtor för säkert 200 personer. puh jag blir helt matt av att ens tänka på det.../ m (not single anymore)


bilder?

johannie kan man månne få se en bild lr två på denna skönhetsmiss??vore klart uppskattat så jag själv kan bilda mej en uppfattning om brännskadans svårighetsgrad och eventuellt ställa en diagnos?! tror de kunde vara bra för dej faktistk!

/the nurse -S

Hvordan føles det å være levende

- Jo takk du, så lenge jeg holder, hodet over vannet


Medicinstund: 
BÄLTROS
Bältros är ett smärtsamt utslag som orsakas av varicella-zostervirus, som även orsakar vattkoppor. Bältros uppträder när vattkoppsvirus återaktiveras, oftast många år efter den ursprungliga infektionen.
Bältros kan drabba alla människor, men är vanligast hos personer över 60 år och hos dem som har nedsatt immunförsvar. Det kan alltså vara ett tecken på att immunförsvaret inte fungerar som det ska på grund av annan sjukdom, som hos HIV-patienter. På danska kallas det helveteseld.    

Förövrigt flagar jag även i ansiktet, främst vid partiet runt munn och näsa. Ganska snyggt! /j

Don't stop me now!


Partybella är så tillbaka, alla gillar det! Det börjar med en gaalen helg i holmsbu där man som vanligt trodde att man var hulken och kunde dricka hur mycket som helst.
Nu är solen tillbaka och likaså partyhumöret, gled hem från jobbet igår och alla mina sambos har tänkt samma tanke, det blir öööl ikväll, OCH middag lyxade vi till det med!
Sedan bestämmer oss jag och nixie för att dra en spontan utgång. hon kommer över vid halv 11 tiden och det blir drinkar och tjejsnack på balkongen, sedan vidare in mot stan. börjar på en liten pub med att shots och en varsin öl, vi vet redan då att detta kommer att bli en galen kväll, vi skålar med orden "vi ses imorgon".
Vidare styr vi kosan mot åpen bar och vi hinner inte mer än att göra entré förens vi har en varsin cider i handen, tack för den! dansar bort hela kvällen, bokstavligt talat ramlar in i dj-båset. vi bestämmer oss för att gå hem framåt tre tiden och råkar ha vägarna förbi en fontän full med skumm, vi byter blickar i två sekunder, Självklart ska vi bada! det blir fontänbad, och sedan vidare till deli för nattamat. där passar vi även på att stjäla friterade vaniljbollar? som förövrigt var skitäckliga, men vi kände för att leva farligt ;) (idag upptäckte vi att de kostade 3kr styck)
Heelt galen kväll med andra ord, och alldeles alldeles underbar!

Luuuuv / b

de här tar ja hand om..

helgen var underbar, konstigt nog fast ja inte var med ER! men önskar såklart att ja varit med er samtidigt, men som ni vet är ja bra på att sära på benen men dålig på att klyvas på mitten! ok ja skoja bara om de där med sära på benen..

och trots att den tillbringades i karlskoga o allt som hör till det så gick de väldigt mycke bättre över förväntan! o de måste ja nog faktiskt tacka sanna för som styrde upp lite fagersta-pöjkar till oss. 4 karlar per tjej närmare bestämmt, så de va fullt upp. banden såg ja inte så mycke av..vad ja vet. eller de kanske vi visst gjorde...kommer iaf ihåg att ja hörde acamp o sahara hotnights lite, o de va ju de viktigaste! sen va de ett jävla skitband som spelade o spräckte min stortå samtidigt(ja, ja hade sandaler o sanna propsa på att vi skulle stå långst fram) va inte riktigt värt de kan ja säga såhär i efterhand eftersom ja inte ens vet vilket band de va! men shit hapens. annars vill ja påstå att ja klarade mej relativs skadefri tack o lov. 
va en supen helg helt enkelt. just de testade en sak till som ni inte kommer bli så stolta över, spec inte du bella. men ja märkte typ inget så ja gjorde nog inte rätt...hah va nog lika bra de=S

auf wiedersehen!/S


Smackspacular!


Jag har hittat en ny kärlek, nämligen Bon Iver, helt fantastiskt. Thanks jay!
Bon Iver – Skinny Love
Bon Iver – re:stacks

jeg har det bedre enn de fleste her tilstede

Weekend i Holmsbu, Malin & Isabella, fjorden, vita små husen, öl, vin, drinkar, skratt hela natten, decka med bröd i munnen, solen, bryggan, myspratdagmedisabella, bränd (som Samantha i sex and the city såg ut efter en ansiktbehandling såg/ser jag ut- bara de att jag solat med solglasögon),  vila, finmiddag, mer alkohol åt folket, onyktert... 
Söndagen var dagen som jag sjöng Markoolios "Jag orkar inte mer.. . jag känner mig så klen".





UNDERBAR helg, trotts mitt nya ansikte! /j

En bild säger mer än tusen ord ...










"Vad är det här, hundarnas dag eller?"
älskar er.

RSS 2.0