Inspirerande

Har varit på en mycket givande föreläsningen idag med jossan&erikan, på eran gamla temaskola för övrigt. vi kände oss mycker serriösa som anmält oss till denna föreläsning som var frivillig, det var vi, massa lärare o kommunfolk, socialstyrelsen, poliser, sjukvårdspersonal i en salig blandning. vi drog ner medelåldern avsevärt kan ja meddela. dessutom saknade vi det manliga könet, och då inte bara pga av att det var ett tag sen man såg skymten av just ett sådant, utan för att dessa frågor borde vara aktuella för männen då de i allra högsta grad är involverade i denna problematik- nämligen hedersrelaterat våld och övergrepp.
ett sjukt intressant ämne och jag känner sej så glad att jag valt kulturell kurs som valbar kurs efter idag! finns så mycket att tycka och tänka och prata om när det gäller saker som dessa.
tjejen som föreläste hade palestinsk bakrund, har jobbat mycket i rosengård med ungdomar för att studera deras verklighet, familjer, seder, religioner mm. och varför vissa beter sej på ett sätt som för oss verkar jävligt konstigt. tex. hedersmord, de här med att dra skamm över familjen och dess heder. hon sa mycket tänkvärda saker kan ja säga. jag som ibland kan tycka att jag själv är ganska inskränkt fick en hel del att fundera över. och jag kunde känna igen mig i mycket av det hon sa när ja reflekterade till brickebacken och hur det var där med alla religioner och etniciteter som skulle samsas på samma lilla yta.
man blir så pepp när man ser en så ung tjej som kommit så långt i livet och jag tänker att sådär vill jag oxå bli! som brinner så mycket för något , vill förändra och är så otroligt engagerad och påläst. gillart!!

mindre inspirerande var det att åka till kåren för att se magnus betner. eftersom jag aldrig fick se skymten av honom. åkte dit lika tidigt som dom öppnade för att vara säker på att komma in, de andra hade förköp men inte jag. tror ni jag kom in eller? icke!! efter att ha stått o frysit och hungrat ihjäl i över en timme och han redan satt igång konstaterade jag att nu skiter jag i det här, åkte hem och kurade ner mej i soffan istället med en varm filt. om inte min förkylning blivit värre av detta så har jag minst sagt flax.

nattinatt
/S


Bönhörd

Eftersom att be till gud och önska verkar vara ett vinnande koncept i denna blogg tänkte jag passa på att be om att thyge faktiskt kommer om två veckor som han har sagt. Det hade varit angenämt med lite herrbesök så att säga. Amen

...

http://www.mixmegapol.se/on-air/eftermiddag-med-par
andra klippet den 29e
lyssna:)

radiodebut

AAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHH jag vann. Jag var med i Radio och jag vann!! Vad är oddsen på det liksom. Jag är i total adrenalinchock. FYFAAAAAN vad roligt. Den här helgen ska jag och Linda på HotellTimell JAAAAAAA/ m

HotellTimell, hoppas hoppas

Haha okej ni måste lyssna på MixMegapol nu mellan 16-18. Jag anmälde mig för några dagar sen på HotellTimell, en tävling där man kan vinna en helg i stockholm med hotell, mat, unerhållning, upplevelser och avslappning. Dem ropar varje dag vid olika tidpunkter upp namn i radion på folk som anmält sig. Om man hör sitt namn ska man ringa upp inom 15 minuter också vinner man detta paket och får ta med en person till. Idag ringde dem upp mig i skolan och sa att jag var utvald som en av tio personer de skulle välja mellan i eftermiddag. Heelt sjukt av flera tusen som anmält sig har man alltså blivit utvald som en av tio. Kommer säkert inte vinna men jag håller tummarna så sjukt hårt. Hur kul hade inte det varit liksom. Snälla gode gud låt mitt namn ropas upp i eftermiddag. Då ska jag och Linda åka på en härlig helg med massa lyx! / m

Temperaturen är hög uti kroppen

Häromnatten trodde jag hade jag hade fått brandskador under natten för var alldeles knallröd över hela kroppen och lika varm. Men de var feber, som nu kommit lagom till tentan. Känns jättekul att behöva plugga när man knappt orkar tänka. Som tur är får jag ner den lite med Ipren och de går ganska bra under dagen. Tack Ipren! Jag funderar på att be en liten bön också om att de ska ge sig till på fredag, Saras bön slog ju in så kan ju vara värt ett försök. 
Dags att komma igång med studierna. /j

Alla längtar någon annanstans, där gräset växer grönare

Ja jag vill bort bort bort. Har aldrig varit så omotiverad till att tentaplugga, vilket har lett till att jag inte heller har kommit speciellt långt. Att man inte kan bli underkänd på tentan och att den inte är jätte svår gör det ännu svårare att motivera sig till att plugga. För de måste ju göras hur som helst, jag kan ju inte allt bara för att de inte är svårt. Hade de inte varit för att vi har seminarium imorgon skulle jag nog åkt till mamma i Kolsva några dagar och sen till Örebro en dag, trotts att jag sagt att jag inte ska komma hem förens till jul. Miljöombyte behövs ibland och jag längtar efter min bror, S och bebis Molly. Men men får försöka göra det bästa av situationen - tänder ljus i hela lägenheten, lyssnar på bra musik och dricker mängder med kaffe & te. /j   Brandon Flowers – Playing With Fire

Med blommor och med blader ...



Hoppas du har en jättebra födelsedag vår allra bästa M <3 
GRATTIS !   /j

Guten morgen alles!

Fan vad jag saknar det tyska språket när man väl kommer igång o prata lite fraser liknande den ovan. det är verkligen synd att det blir så sällan. får nog ta mig i kragen på den punkten.

Idag är lite av en regnig dag. min mat&sovklocka väckte mig runt kl 6 första gången, med anledningen att jag var hungrig och tydligen inte skulle sova mer. hade väl glömmt att programmera om den på helg-inställning helt enkelt. men jag gav mig inte, sov o snussov fram till klockan 10, eller tills hade slutade regna hade jag tänkt. men har det slutat regna än? icke! och jag som tänkt gå upp på stan och shoppa loss lite, äntligen köpa mina boots o kanske lite annat smått o gött. man måste ju unna sig. speciellt efter en vecka som denna, blir fortfarande alldeles pirrig i magen när jag tänker på veckan prestation :)

Såhär i efterhand känns de också mkt skönt att sofie o ja tog beslutet att stanna hemma igårkväll, efter mycket vilande och velande fram o tillbaka. Dock hoppas jag att Åtorp och dess någon udda invånare visar sig från sin allra bästa sida ikväll när jag&annelie kommer för att se vad som bjuds. Emil (palmqvist) har lovat att ta väl hand om oss, eller iaf mig för annelie o han är väl inte dom allra bästa vänner kan man säga milt sagt. dock tänker jag att den här lilla osämjan som har pågått nu i snart 5 år kommer lösa upp sig ikväll lika lätt som en snöboll o varmvatten. iaf om jag får bestämma. 
har för övrigt en anekdot ang. emils fot som jag tänkte dela med mig av.  Han ringde igår för att meddela att han kommer ta det hyffsat lugnt ikväll eftersom han äter antibiotika. vad an detta kan man ju undra? jo enligt han själv har hans kollega lyckats att med hjälp av spikpistol och spik storlek extra lång- att spika genom emils stålhättesko, genom stårtån och ner genom golvet. han blev fastspikad helt klart. jag tyckte det lätt jätteroligt och hade gjort vad som helst för att få bevittna detta. emil tyckte inte det var lika kul.

Schlagen sig mich!
/S


Hey I made it!

YEES!!!
En enorm sten har lyfts bort från mina axlar, det är faktiskt så, jag överdriver inte. Den här pressen jag känt över den här nedrans tentan, ända sedan ja gjorde den första gången för snart ett år sedan har inte varit att leka med, men nu är det äntligen över! Kan fan inte fatta att det är sant! är så fantastiskt lättad!:D


Min kära mamms kom förbi med den här jättefina blombuketten, tror nog blev lika glad som jag haha :)

I helgen ska det firas vill ja lova.

/S -som i snilleblixt!

Åh Jeh II

One Tree Hill är tillbaka också, hur är det möjligt att jag missat att säsongerna börjat igen? Det är inte bra, haft för många program att titta in att jag varit lite ofokuserad på min litteratur. Men men... fick förövrigt världens godaste onsdagsmiddag hos Elin ikväll, onsdagmiddagar är alltid lika underbart! Nu ska jag slita mig från One Tree Hill och gå och sova i alla fall. Och jag ska liksom du Sara ikväll be en bön för att det går bra för dig imorgon (om inte till Gud i alla fall till någon annan).

Godnatt & LYCKA TILL ! /

Jag ber en liten bön och hoppas att det hjälper.

Gud som haver barnen kär
se till mig som liten är,
vart jag mig i världen vänder står min lycka i Guds händer,
lyckan kommer lyckan går du förbliver fader vår
-ARMEN.

Snälla gud, nu ber jag med mina finaste hundögon att du ska hjälpa mig lite på traven imorgonbitti när jag ska göra om min Läkemedelsberäkning för femte gången. Som du säkert har märkt är jag ganska nervös och orolig över det här, det känns nämligen som att min framtid lite grann hänger på om jag lyckas lösa dom där jävla(de där hörde du inte) talen eller inte! För om jag inte gör det måste jag förmodligen flytta ner en termin, och ve och fasa, börja i en ny klass, hitta nån ny att skriva C-uppsats med osv. men jag tänker inte ens tänka på det nu utan ska bara försöka fokusera på att det kommer gå vägen och att min otur och oskicklighet inför ämnet matte har vänt.

Så Gud se nu till att visa upp dig från din allra bästa sida imorgon så lovar jag att alltid vara dej evigt tacksam. (annars kommer jag förmodligen aldrig lita på dig igen.)

/S


Modevisning och Webcam

Hahaha alltså idag var jag på jobbet. Det var en butik som skulle ha modevisning så jag väntade spänt inför själva showen som vi skulle ha tid att titta på eftersom vi inte hade någon att serva just då. Jag står i garderoben när folket börjar svämma in och blir lite konfunderad när det ramlar in 130 tanter 40+ upp emot 70 skulle jag tippa vissa var. Det visar sig att modevisningen är för en så kallad tantaffär och modellerna är även dem 40+. Fem dressade tanter glider genom publiken och försöker se lite tuffa ut, dem går upp på scenen där ägaren av butiken står och presenterar vad dem har på sig. Lite halv entusiastiskt förklarar hon allt om dem fräcka linjerna i kläderna, de läckra scarfarna, tuffa jackorna och kanonpriserna. Alltså det kändes inte som att de andra som jobbade hakade på min humor men jag kunde inte annat än asgarva inombords åt alla roliga uttryck och det faktum att alla skulle vara så tuffa och fräcka. Ja svårt att förklara men det var sjukt roligt iallafall.
Hade även mitt första webcamera samtal med mr T igår. Det var så gulligt när han frågade om jag inte kunde sätta på webcameran så att han fick se mig. Skönt att äntligen få se den man är tillsammans med, det känns inte som att man är lika långt ifrån varandra liksom. Skulle försöka visa runt i min lägenhet också men det lyckades inte alls, i början var allt bara suddigt och sen la webcameran av. Men men, och nej det innehöll inga avklädda detaljer som camilla antydde idag. Godnatt mina älskade vänner / m

Åh Jeh

Gossip Girl är tillbaka !

Borde plugga men blev distraherad...

http://www.youtube.com/homeproject

Sjukt fina och coola bilder i den här filmen.
Borde ses. / j

Nyfrisörad

Idag var jag hos frisören, jag vet att det inte syns jätte bra på bilden men jag är ganska nöjd med resultatet. Lite väl markerade mörka slingor men jag tror att dem tonas ner lite när jag tvättar håret. Tycker förövrigt att min förkylning ska ge med sig, nu vill jag inte ha kli i halsen något mer!! /m

Aningens stressad.

urk nu har ja sån där stresskänsla i magen som jag hatar! vet inte hur jag ska hinna med mig själv den här veckan, praktik 7-15 alla dagar, ett inlämningsarbete som ska vara inne på fredag som ja inte ens har börjat med, har inte ens litteraturen till det. vet för övrigt inte ens vad det ska vara för litteratur så då är de ju svårt att skaffa den. så planerad är jag. måste försöka hinna till medicinska biblioteket imorrn för att se om de finns några böcker där ja kan ha användning av. suck. sen kl 18 väntar kvällsjobb hos M till 22 innan ja förmodligen kommer stupa i säng. blir trött bara ja tänker på de. vet inte när i veckan det är tänkt att ja ska hinna skriva de här arbetet, är typ ons kväll jag har tid till det, känns lite snålt med tid kan jag tycka. får se hur jag ska lösa det. förutom det har jag den lilla detaljen läkemedelsräkningstenta femte gången gillt på tors förmiddag som jag blir nervös och får ont i magen i bara ja tänker på. utöver detta måste jag ha nån typ av halvtidsbedömning på praktiken för att få veta hur jag ligger till ungefär inför slutbedömningen. usch.
jaja allt löser sej ju till slut de vet jag ju, men innan man fått kontroll på läget så gillar jag det inte alls.

har jobbat på TIVA idag för första gången sen sommaren, o de va jätteroligt! kände verkligen att jag saknat det när jag kom dit igen. helt klart ett bra tecken. får nog bli att rycka in lite mer här framöver.
annars har helgen bestått av mycket mys med nära och kära, ingen alkohol alls vilket känns väldigt skönt. ätit desto mer onyttigheter som jag inte ens tänker nämna vid namn.
för att minska min stessbelastning ytterligare har jag nu sagt ifrån till den nya Mr P. att han faktiskt får lugna ner sej lite och inte höra av sej så mkt. är ju stressande i sej bara det.

måste ju bara avsluta med en liten anekdot från jobbet idag- den här stan är alldeles för liten ibland det vet vi ju alla. som till exempel idag. vi fick en post-op patient in till vår sal eftersom vi hade platser över. personen i fråga hade just fått barn och låg hos oss för lite extra övervakning. jag tänker inte så mkt mer på det förens hennes pojkvän dyker upp en liten stund senare och jag inser vilket par det är. kan inte säga mer än så här, men ni kommer alla mycket snart förstå om ni inte redan har gjort det vem killen i fråga är. vad är oddsen på den liksom. haha inte helt okej. men jag önskade dom iaf lycka till och gratulerade så hemst mycket innan jag såg till att hålla mej sysselsatt med alla andra patienter utom just dom resten av dagen. för alls skull. så kan det gå när lilla luringen faller på.

/S

Bakfull utan att varit full

Jag är rädd för att mitt huvud kommer explodera när som helst. Det är inte helt skönt ! (känns nästan som om jag skulle druckit en liter vodka igår). Men kanske är mitt straff för att jag var och jobbade igår trotts att jag är förkyld. Dock tänkte jag ju att jag skulle vara bättre så jag kunde tränat idag, men inte en chans. Jag ska dricka litrar med vatten och äta alvedon, gott ! /j

Sjuk nu passar otroligt dåligt

Första helgen i Linköping har inte akkurat fortlöpt som jag tänkt mig. I torsdags var jag tillsammans med amelie, sara och camilla på John Doe där Ludwig Bell spelade. Vi började med att äta middag på stället för att sen njuta av hans spelning. Det råder tydligen delade meningar om huruvida han var bra eller inte. Jag anser i alla fall att det var mycket mysigt och Ludwig själv är bara FÖR söt. Det blev hur som helst en tidig kväll för mig och jag somnade illa kvickt när jag kom hem. Vaknade dock morgonen efter med ett halsont, nackont och hosta. Ju längre dagen fortlöpte så fick jag bara ondare i kroppen och kände hur krafterna sinade. I natt har jag inte kunnat sova något alls på grund av halsen och den feber som ville slå till. Jag kan ju inte bli sjuk nu förtusan!!! Ikväll spelar Oskar Linnros och jag tror det kan bli en riktig kalasfest. Jag trotsar nog febern och försöker bota den med lite alkohol. Återkommer med uppdatering om min hälsa för den som känner sig intresserad:P
Tråkigt att det inte passade att åka till Örebro i helgen förresten när Bellababe tydligen fick för sig att ta en tripp dit. Och sara, det lät som en jobbig upplevelse men jag tror som sagt att det är viktigt att uppleva för att senare veta vad som väntar och kanske kunna förbereda sig och distansera sig till sånna situationer.

Allting har ett slut.

Igårkväll fick ja se min första döda människa någonsin. har aldrig gjort det tidigare och det har känts lite som något jag vill få gjort eftersom jag inte vill stå där som färdigutbildad och aldrig ha gjort det.
det är helt klart en väldigt speciell upplevelse, det är så konstigt på ett vis och samtidigt det mest naturliga i världen.
Jag blev helt klart påverkad av situationen, och att se anhöriga som bryter ihop och är helt förtvivlade är ju nästan det värsta..då kunde inte jag hellre hålla tillbaka tårarna. det här har vi disskuterat i skolan tidigare, om det är okej att gråta i en sån situation när man ska vara professionell, och de flesta var överens om att det faktiskt är okej. vi är inte mer än människor och jag tror inte det är något negativt för anhöriga att se att vi också bara är människor..
kommer förmodligen minnas den här händelsen längelänge, men är väldigt tacksam att jag fick vara med om den, och det blev ett fint avslut på ett långt liv.

/S

. .



lovely!!

Jag är så fantastiskt lycklig! jag är med mina bästaste leva drömmen vänner ikväll! nämligen erkan, jossan och så jag så på slutet. DRÖMMEN sa vi!!
för övrigt är ja jävligt glad för att dom åter har "hittat" min anmälan om avsteg från utb. så jag kan få pengar från csn och bli registrerad på kursen och få tillgång till allt kursmatteial osv. snacka oma tt man blir hanikappad och utanför när dom inte vill registrera mej!!
 dessutom är jag fruktansvärt glad och nervös för ja har fått veta att jag ska få göra om läkemedelsberäkningen den 23:e jag och en tjej till! vi slipper vänta till omtentan i december!fantastiksk vilken flyt man kan ha biland! detta ska firas!! kysss mina lovers!!

/S

Jag skulle inte ha så bråttom med att träffa någon ny, om du lämnade mig nu.

Känner mej lite hängig från och till, blir inte riktigt klok på vad min kropp håller på med. Kände mej febrig igårkväll och helt slut, men imorrse va de bättre igen, sen har det gått lite upp o ner under dagen men nu känner ja mej febrig igen. tittade mej själv i halsen nyss och den var alldes vit och röd- inte okej! jag, erkan och jossan som ska på hoffmaestro på Ritzzz imorrnkväll för att fira att jossan blivit äldre, då kan jag ju inte hålla på såhär och vara halvdan. dåligt!
imorrnbitti står även på schemat att gå till vårdcentralen för att lämna sånt där cellprov som man får göra när man fyllt 23..börjar känna mej gammal va tusan. tänker även passa på att ta div andra prover när man ändå ligger "i position" så att säga. har mina misstankar som vore skönt att få veta om dom stämmer eller inte. hög tid nu. men framförallt hög tid att göra något åt det isf.

hoppade kören ikväll för att få en ledig kväll ist. sofie följde med mej till mor för att kidnappa hennes bil då hon ska vara borta ända till på söndag= jag passar självklart på att få vara bilburen några dagar:) sen gick vi hem hit för lite tisdagsmys med äppelpaj- gillart.
ne nu bingen nästa!
/S


Egentligen ingen stor grej

Ibland blir jag arg på mig själv. För idag när vi fick tillbaka vår inlämning från förra veckan så fick vi 2p (av 4p). Då känner jag mig missnöjd och det känns som ett IG. Men egentligen är ju två inte dåligt, det är bara inte bra. Jag svär då över att jag känner mig missnöjd när jag bara borde strunta i det och försöka göra det bättre till nästa gång. Det är ju ingen världsskillnad och därför borde jag inte straffa mig själv genom att vara missnöjd. Är onödigt. Dessutom är det ju grupparbete så även om jag försökt göra det bättre hade jag fått göra det själv och förmodligen hade inte det varit värt de. Så från och med nu ska jag försöka vara nöjd, inte ta det så "personligt" och inte vara så känslig.
Ikväll blir det förmodligen utgång med Isabella och "hennes alla faddrar"... Ska tagga om-  ett två tre ! /j

Elin Ruth Sigvardsson – Love (Acoustic Version) - Feat. Lars Eriksson





Jag vill ha dig, men du vill ej ha mig !


Sådär ca 30000, ja så rik blir jag nog aldrig. Tyvärr /j

Hand i hand har vi vandrat genom stad och land Hand i hand har vi korsat flod och strand Gammal vänskap rostar aldrig



Isabella och jag fick nästan en hel biosalong för oss själva. Det var endast ett annat par där och jag vill inte veta vad de pysslade med under bion, som för övrigt var väldigt bra. Mao´s last dancer. Resten av stan, de som inte var på bion alltså, var nog ute på gatorna och lyssnade på musik och gick på spökvandring då det var kulturnatten. Men vi hann med lite av det också, var lite rock här och lite reggae där.
Så mysigt var det! /j



!

Helgen är slut och jag kan se tillbaka på en väldigt intensiv, social, händelserik och rolig helg!
lördagen började med att jag hämtade upp jossan och erika, (som för övrigt var bakis som två kyrkråttor) för att bege oss ut till mellringehallen för att supporta våra oxelösund/nyköingsgrabbar- lag Onyx- i en innebandyturnering. vem möter jag i entren som kräver mej på pengar om inte lilla robert henningsson, försökte pruta mej in gratis men de gick tydligen inte för sej. fick även förfrågan av han lite senare om jag kunde hjälpa han i sekretariatet- hade fan kunde slutat hur som helst så de va nog lika bra att nån annan lite mer erfaren person hoppade in ist. ne de där med siffror och sport har ju aldrig varit min starka sida precis. därimot hade de kunnat vara kul att sitta o babbla lite med robbisch- gamla minnen från förr liksom:P

hur som helst så imponerade våra grabbar inte så värst till en början, förlorade stort första matchen så vi begav oss ist till marieberg för lite systemetshopping och allmänt flanerande.
begav mej sen hem för ordentlig städning, vilket ju såhär i efterhand var väldigt onödigt att göra innan kan man tycka. erkan, sofie&ja körde lite frågesportshäng med vindrickning innan resterade innebandylaget lyckades hitta hit efter ytterligare 2 spelade matcher, denna gång med vinst som resultat. frågan är ju bara hur det gick till när inte vi fanns där och stöttade och gav goda råd.
det blev trångt och mysigt i min lilla lya precis som det ska vara när man mår som bäst, hade ju planerat att städa undan alla burkar och tjaffs innan vi gick till krogen men de hade ju jag såklart inte koll på så det var ingen trevlig syn som mötte imorrse när vi återvände till livet.. och stanken ska vi inte tala om.
vi drog hur som haver till strömparterren, var ju tusen år jag va där så de va riktigt gött. sa på skoj på dagen igår till sofie att jag skulle vilja träffa j på krogen och se hur han skulle reagera, och tro det eller ej, men vem är de inte vi träffar på ganska snart när vi kommer in, jo J och hans kära vänner. det blir intressant minst sagt och jag känner att det är nu eller aldrig jag ska våga säga vad jag tänkt under ganska lång tid nu. så vi sätter oss ute för att prata lite, och jag vågar faktiskt säga vad jag känner och tänker och hur jag upplevt saker och ting. han ber om ursäkt för hur han betett sej och säger ett och annat som är intressant. kan dock inte påstå att jag känner mej så mkt klokare nu men jag vet iaf lite mer vad han tänkt. det är ganska kul att saker och ting ibland blir precis tvärtemot vad man trott. sen får man givetvis ta allt som sägs på fyllan med en stor nypa salt. eller är det inte på fyllan den riktiga sanningen kommer fram månne?isåfall gäller det ju bara att man kan stå för det i verkligheten oxå. jaja återstår att se vad som händer och sker. om det nu händer nåt överhuvetaget. han glömmde sin klocka här så han lär ju iaf komma hit o hämta den.
hur som helst tiden gick snabbt som tusan och krogen ville slå igen, erika hade dragit till donken med övriga ligan så j följer mej dit för att hämta hem grejerna innan vi beger oss hem till min lya. vad jag råkat glömma bort i fyllan och villan är att vi ju lämnade en stackars liten sate som ännu inte fyllt 18 i min lgh när vi drog till krogen. han ligger nu och snusar så nöjt på min soffa till mitt och Js stora förtret. detta passar j på att utnyttja och pimpar honom så han ser så han ser så mkt mer festlig ut innan han slutligen vaknar till liv. vid detta laget har jag redan ring dante the man för att kräva att dom förbarmar sej över sin lagkamrat för här kan han minsann inte stanna! jag skickar ut honom i en taxi och säger att han ska säga att han ska till mellringestaden så löser sej allt förhoppningsvis. jag orkar liksom inte bry mej så mkt vid den tiden på dygnet. spec inte när jag har manligt sällskap med mej för första gången på x antal månader. självisk javisst! 
vaknar imorrse av att sofie ringer och frågar var den lilla 17åringen tagit vägen för han har tydligen försvunnit och ingen vet var han är! dom (hon och 3 av lagkillarna som sovit där) börjar ringa runt till taxibolag och jag börjar bli lite orolig på riktigt och känner mej aningens skyldig.. dock visar de sej en stund senare att det är dante&co som bara velat driva. skräll att jag gick på det.
erika ringer och ber mej inställa mej till mellringehallen igen, hon har nämligen sovit med grabbarna på golvet nere i gymet där, så jag sätter mej på första bästa buss dit för att återigen stödja våra idag något trötta grabbar som väl kanske egentligen inte är riktigt i form för att spela 3 matcher på rad, men ack så dom kämpade dom tappra små själarna, så pass bra att det faktiskt tog dom till final men där stupade dom dock och slutade på en hederlig andraplats! GO onyx GO!
måste även ge erika cred för att hon alltid bjuder på sej själv på ett sånt underbart sätt! idag fick vi avnjuta en mycket vacker syn när hon drog på sej mysbyxor och tubsockor som jag hade med åt henne tillsammans med gårdagens pumps- underbart!




Även jag fick känna på den åtrovärda bucklan, första och antagligen enda gången i mitt liv jag håller i en sådan.
tack alla för en underbar helg och tack erika för att du finns och är en sån underbar vän som jag alltid har roligt med <3
/S

...................................................


Ludwig Bell – Kärlek slutar alltid med bråk
Säkert! – Fredrik
Daniel Adams-Ray – Dum av dig

Igår kl 13.30 skickade vi in veckans inlämning och jag gick hem irriterad och trött i ögonen. Grupparbeten kan verkligen tära på ens krafter. Men ju längre bort från skolan jag kom desto mindre brydde jag mig om att arbetet inte var sådär bra som det skulle kunna blivit. Egentligen är det väl strunt samma när det ändå blir godkänt men...  Sedan kom mamma till mig ganska direkt efter att jag kommit hem. Och det märktes att hon kommit, för som vanligt är hon klantigare än många andra. Efter att varit hos mig i 40 minuter hade hon lyckats tappa en bricka så den gick sönder och i och med det spilldes det ut en halv burk med skogsbärsmarmelad över hela mitt köksgolv och även på mina vita väggar, mitt köksbord och stolar. Blev till att börja torka golvet igen, hade gjort det precis innan hon kom. Sist hon var på besök var det en stor kanna med vatten som hon lyckades spilla ut över hela bordet. Men nu har jag lärt mig att mamma inte ska behöva göra något när hon kommer hit, utan bara sitta still och ta det lugnt på en stol. Men som kompensation köpte hon mig 4 nya brickor/tallriksunderlägg och bjöd på mat så jag är nöjd, ingen skada skedd. Jag fick också hem min tavla som jag fick när jag fyllde år men som nu äntligen blivit inramad, och jag älskar den. Den gör mig så glad, och jag vill bara ha fler tavlor nu !   
Vi har haft det mysigt i alla fall, gått många timmar på stan och på Gränby köpcentrum och druckit vin och ätit god mat. Men nu är hon åter hemma hos Anders så jag har fått lugn och ro. Ska ta och byta om till träningskläder och gå ut och gå med Isabella nu. Sen blir det bio ikväll med Isabella, jeh !  /j


Fredag hela veckan?

Då har syster sara avslutat sin första vecka inom hemsjukvården i kumla. har gått över förväntan och varit roligare än jag trott det skulle vara. har hunnit få göra mycket på bara en vecka känns de som, har träffat några riktiga orginal minsann. vilka stjärnor de gömmer sej innan för vissa väggar altså. innan vi skulle göra ett hembesök ute på landet igår blev jag varnad av 2 olika sjuksköterskor att det brukade springa möss runt fötterna när man var där, kändes inte helt bra, tack o lov höll dom sej borta just när vi var där, puuh.
dessutom är jag efter gårdagen gladare än nånsin över att ha mina tarmar kvar, det är minsann inget man kan ta förgivet upptäckte jag igår.
har fått sätta katetrar, ta bort katetrar (gubben jag gjorde de på tyckte dock inte det var så skönt så han hotade att jag aldrig mer var välkommen dit om jag skulle göra honom så illa igen, då känner man sej lite som en dålig människa faktiskt..fast han bad om ursäkt senare, men ändock.)
jaa detta plus massa mer har jag hunnit med, kanske kommer jag bli distriktssköterska till slut vem vet, får se hur de känns efter ytterligare 3 veckor..då kanske jag har tröttnat redan:)

Det återstår att se vad helgen har att erbjuda. ska iaf till far på tacomöiys ikväll med syster, J och E. har även ett litet erbjudande att åka till kga för att hälsa på Putte(en ny sådan) men är osäker på om jag ska tacka ja..känns lite otäckt.
fest imorrn av något slag men iklart exakt hur :)

/S

Ett mitt emellan



Jag måste nog säga att jag inte spelat helt med öppna kort senaste tiden och jag vet att det inte riktigt är okej. Men ena stunden tycker jag att man ska göra vad man själv vill dock tycker jag det motsatta en stund senare, man kan ju inte bara tänka på sig själv i alla lägen. Det är svårt det där, det är inte alls lätt att ta beslut som är okej och jag har alltid så svårt att bestämma mig. Det är ju även ett problem nu när det börjar dra ihop sig för val, politiskt. Först gick jag in i detta med tanken om att jag aldrig någonsin skulle rösta på högern, men jag har nog eventuellt börjat ändra mig... Men det har vi inte sett än, skit svårt ! Jag har i alla fall bestämt att jag måste ta ställning, i denna frågan.  /j

Hon förtjänar hela himlen

Hon är inte nåt man får
Hon är nån man ska förtjäna
... ush ibland är det inte rättvist
jag fäller en tår för min älskade Patricia idag /m

Från kylan in i värmen

Precis kommit hem efter att varit ute och gått långpromenad och tränat. Tänkte då att jag skulle duscha för att jag ska upp på stan. Men nej då finns det inget varmvatten, så frågan är var är mitt varmvatten? Det här är nämligen inte först gången. Borde man inte bli varnad om varmvattnet ska kopplas bort? Kom tillbaka, nuu ! /j

Krabbfisch


Köpte finfin fisk till dom små rackarna- resonerade som så att om dom nu ska få äta sin sista måltid borde den ju iaf vara god!

Emil fick göra grovjobbet så att säga.





E slänger i sin första kräftbur någonsin, och det gjorde hon med besked vill ja lova.





Emil är ju något besatt av att jaga så han gav sej ut på jakt där på kvällskvisten. så vi fick roa oss bäst vi ville i hans lilla stuga, bland annat myste vi med mimmi the dog.



dödens kista







döda, röda och fina - team E&S är sjukt stolta !

/S

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig jag kan inte skilja på om jag vill va med dig jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig jag kan inte skilja på om jag vill skada dig

Ibland kommer de där stunderna då allt blir mycket klarare och det som finns i skuggorna kommer fram i ljuset eller då någon ställer mig mot väggen för att säga ifrån. Men när det blir klart väller det oftast över och lika mycket som jag älskar vissa människor kan jag då tydligt känna hur jag ogillar dem för det som finns där bakom. Som tur är gäller det ju inte alla människor, utan det finns ju dem som jag bara älskar också och som jag tillåter mig älska. Allt är ju faktiskt som en förvirrad balansgång mitt emellan. 
Idag har jag varit bakis som fan hela dagen och sen det att jag kom hem idag har jag tillbringat all tid i sängen under täcket. Inte orkat röra mig alls, men nu en portion tortellini och några riesen senare mår jag mycket bättre men minns mycket tydligare varför jag har gjort så många nyktra utgånger. Hade i alla fall jättekul igår trotts det lilla känslo-sammanbrottet jag hade tillsammans med Isabella och vissa minnesluckor. But But de var värt allt ! /j


grrr..sinna

OKEJ....! Vad händer med att vi får så lite CSN den här månaden? Vi brukar ju få typ 11.000 och nu får vi knappt 8.000. Det var inte med i mina beräkningar. Tuuuuusan dubbeltusan.../m

Ang. Hallandsåsbygget som hållit på sedan -92 och beräknas bli klart 2015.

Topp 5 saker som går ännu långsammare än bygget i Hallandsåsen.
 
5. En fika med Leif GW Persson
4. Ett avsnitt av Här är ditt Liv med Ingvar Oldsberg. (somi höst får öppen sluttid).
3. Att heja fram Hammarby till ett SM-guld i fotboll.
2. En facebookuppdatering gjord av Prinsessan Liljan
1. Att läsa Tigers Woods samtliga Sex-SMS.

 

Andra förslag?

 

/Pär

Vi har fått en liten gästbloggare här, nämligen Pär Lernström från Mix megapol och ballar av stål. 
kul kille anser jag. ganska snygg oxå. tyvärr har han flickvän..som vanligt.

/S
 


Jag ser dig.

Jag gillar min nya stora klass. Vi är över trehundra stycken men ändå känner jag igen folk på stan som jag vet går där, jag som är världens sämsta igenkännare. Jag tänker mig att man ska kunna vara ganska anonym men det går nog inte. Idag kom det in en kille lite sent så han satte sig i trappan då han inte såg någon plats. Läraren säger då åt honom att det finns några platser längst ner, så han reser sig, går de många trapporna ner i salen, ser en plats, tar satts för att hoppa över de främre stolarna utan bänk men kommer inte riktigt över utan fastnar lite. Hade det varit jag hade jag vilja sjunka genom jorden, nog för att jag aldrig någonsin skulle få för mig att göra detta atletiska hopp inför alla 300. Stackaren, han kommer vara en av de som alla känner igen förmodligen. Jag såg honom utanför mitt fönster nu i alla fall. Men men ikväll skulle jag träffat r men han blev sjuk, synd för han och synd för mig. Dock är det bra för hade aldrig hunnit plugga klart annars och inte hade jag hunnit med promenad med B om det inte vore för denna avbokning. Finns fler dagar. Nej nu är det bara 20 sidor kvar innan jag är klar för idag, och nej jag klagar inte. För är glad att vara tillbaka i skolan, dock om jag hade haft en önskan just nu vore det att jag kunde läsa fortare. Hatar mitt snigeltempo! /j

RSS 2.0