True love doesn't live forever

You touched my heart you touched my soul
You changed my life and all my goals
And love is blind and that I knew when
My heart was blinded by you
I've kissed your lips and held your head
Shared your dreams and shared your bed
I know you well, I know your smell
I've been addicted to you

Goodbye my lover
Goodbye my friend
You have been the one
You have been the one for me


Nu har jag rensat, städat bort alla dammråttor, och allt mitt bråte & min själ var borta. 
Jag har kollat allt en sista gång, sett hur någon annan tagit min plats, lämnat mina nycklar 
och sagt adjö utan att titta bakåt. Och förmodligen ses vi aldrig mer, men jag kommer sakna dig.
Jo en aning seperationsångest har jag allt. Finns ingen som du, absolut ingen !

GOODBYE MY LOVER! /j

Olala ni är mina tre ess

Ibland är det tur att mamma får dålig samvete och kommer på att man behöver deras hjälp, som idag då hon åkte till mig för att hjälpa mig bära kartonger som jag proppsat på att jag skulle klara av att bära själv. För jag klarar mig själv! Men nu i efterhand inser jag att det hade blivit min död, eller var att ta i, men hade tagit mig en hel dag och mycket blod, svett och tårar. Nu kom jag undan med en trasig nagel, mycket svett och träningsverk. Men nu står de där alla kartonger och div säckar på min vind och på tisdag får jag nycklarna till lägenheten. Kommer bli underbart !

Nu ska jag bege mig mot Isabellas fest, olala.
Mot ljusare tider / j

rutan kl 8!

proffsfotografen har varit i farten idag; fick syn på några riktiga pumor som visade sej från sina bästa sidor när de var o slog runt o storstaden!
-för övrigt älskar ja dom sjukt mycket!
dagens citat sara vs johanna 2-1
- ja vet var topshop ligger, i rutan! (=sergelstorg eller plattan om man är lite fränare)
- såja kom igen nu tjejer, va lite fotochiniqa!
-kan man få lite mera sås på månne? vore gott med lite mera sousische-för övrigt de svåraste ord att stava till av alla ord som finns ! kom gärna med ett bättre förslag. men ni som va med vet vilket ord ja menar.









nu sovdaxs ty ni har kört slut på mej fullständigt!
löööv!/S


BFF

Tack för en helt underbar dag. Ni är dem bästa som finns!!
- as we go on, we remember, all the times we had together... we will be friends forever
kunde inte riktigt hela textraden men det är fritt fram att ljuda fram sången.

Yourockmyworld!



Dagens playlist





Som håkan skulle ha sagt det "Dom sa till mig, far inte till Stockholm. Du blir aldrig mer densamma"

Dream on/b

frys!

Jag sitter i soffan och har precis gjort färdigt en powerpoint presentation inför morgondagen. Känner mig som vanligt redo för en stund framför teven och datorn. Men duktigt nog rycker jag upp mig och bestämmer mig för att ta tag i lite disk för att sen gå och handla. Vad händer då mån tro? Jo malin upptäcker att dem valt att stänga av varmvattnet dagen till ära. Känner mig helt paralyserad. Hela världen har stannat upp och jag har inget annat val än att åter lägga mig i soffan. Typiskt när man ska vara lite huslig. Senare ikväll ska jag iallafall diska, laga mat, laga cykeln, träna på presentationen och eventuellt hinna med ett pass spinning. /m

I got a feeling.

sådär hörrni! fan va skönt, sara har skrivit LM hanteringstentan såhär på morgonkvisten, o ja svara på allt, ordbajsade som bara den, o ja tror faktiskt att de gick vägen! brukar alltid känna mej väldigt osäker men för en gång skull kan ja nog säga att de gick vägen. såå grymt skönt. o ja som inte ens pluggat mycke till denna tenta.
o sen har även halvtidsbedömningen på praktiken avklarats idag. o vet ni vad? de gick oxå vägen! om ja fortsätter som tidigare kan ja nog sikta på ett vg så de är väl inte fy skam för en fröken lundh.
såå nu har ja varit tillräckligt självgod för idag. daxs att ta tag i seminarieuppgiften så ja har nåt att säga på seminariet imorrn.wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie.

för övrigt: grymt bra malin att du taggar sälen! me to, måste bara fixa nånstans att bo åt mej oxå o eventuellt dom andra som vill med, har du nåt förslag? nån släkting som går att muta?

looking forward to fredagen som ska tillbringas i bästa vänners (s)lag! hihi. måste klura ut va ja ska köpa för julklappar bara!
tjofräs/Skurt
nedan:sälentema för att få in lite stämning











Kul att det går bra för någon...

Åh jag är så glad så att det nästan pirrar i min mage för era vägnar och tro vad jag längtar tills vi alla slås samman i en stor dejt. En par dejt där jag & Isabella får hålla ihop som det fina kärlekspar vi alltid varit. 
Eller så får vi helt enkelt kasta oss ut i dejting djugeln på internet, det ska tydligen fungera mycket bra och det är bara att välja och vraka har jag hört från nära källor. Så då kanske vi hinner skaffa oss någon tills vi alla ses... Eller finns ju massa olika alternativ till sökande utöver internet också, jag kan vara ganska kreativ och påhittig om jag bara sätter den sidan till.
Men så handlar de ju om hur väl man vill hitta någon. Och jag måste säga att jag är mycket nöjd med min Isabella, hon har nämligen allt så vill inte byta ut henne i första taget ! (sen förstår jag om detta inte är ömsesidigt men det gör inget)

Mot skolan/j


"att älska som en porrstjärna"

Jag såg i ett tidigare inlägg att sara no longer är singel och då känner jag att jag också måste tillkännage mitt steg till att stadga mig. Jag har återigen ändrat civilstatus och har faktiskt pojkvän. Det både känns och låter jätte konstigt att säga men jag antar att det bara är att vänja sig.

Här om dagen kom min kära man över med en lite överraskning. Han hade med sig Jenna Jamesons självbiografi "att älska som en porrstjärna". Den tyckte han att jag skulle plöja igenom. För det första är boken den tjockaste jag har sett, och för det andra undrar jag om det fanns några baktankar med valet av bok. Han ger mig en sidhänvisning där det finns ett speciellt stycke han tycker extra mycket om. När jag slår upp sidan, för att närmare granska vad det är som han så gärna vill att jag ska läsa, ser jag till min förskräckning hur det i steg för steg beskrivs en specifik sexakt. Hmm tänker jag, eller rättare sagt säger jag hmmm och vad menar du med detta? Till svar får jag äh nej asså jag kom på nu att det kankske blev lite fel. Jag menade inte så... osv. Det hela slutar iallafall med att vi asgarvar och jag hoppas verkligen inte att det var en pik.

Sälen över nyår låter hur som helst mycket bra för min del. Jag kommer nog som sagt inte vilja lägga allt för mycket för boende dock. För min del kan jag lika gärna bo nere hos någon släktning eller dylikt. Jag kommer förmodligen även att vara ledig väldigt mycket över julen. När jag studerat mitt schema ser det ut som att jag är ledig 16e december till åh nu minns jag inte bara för det. långt in i januari iallafall. Jag är öppen för mycket mys under dessa dagar.

Nu ska jag gå och förbereda en liten inköpslista till min shopping på fredag / m

garagefester är underskattat

definitivt. ska nog styra upp en repris av mitt garagedisco som ja hade i 2:an lr när de nu kan ha varit?
helgen har bjudit på lite av varje. fredagen blev lugn o skön, spenderades i soffan framför idol o sen kom mr J förbi o sa hejhej sara. mysigt men trötta va vi!
lördagen spenderades i almby församlingshem otippat nog, där ja serverade kaffe till fika-törstande pensionärer o galna småbarn, uj va de gick undan vill ja lova! fick in mitt gamla max-driv o de är inte fy skam! lagom när mitt tempo va som högst va de dock över o ingen ville ha mera. kom o tänka på lördagsförmiddagarna på max när vi laddat upp med ett helt berg med hamburgare o vi bara stod o frustade o ville att alla hungriga människor skulle vakna o komma trängandes just till oss för vi ville bara stekastekasteka! blir nästan lite upphetsad nu när ja tänker tillbaka.
sen bytte ja kategori o drog på garage/överrasknings/25 års fest med sofia o annelie, blev mycke lyckat trots att ja tog de lungt med alkoholen, iaf ganska, då ja va förståndig o behövde komma upp o plugga idag. va väldigt nöjd med mej själv när jag vid halv 2 där satte ner foten och sa, nejni nu är de färdigt för idag, o trots att alla andra stanna kvar masade ja mej iväg hemmåt, i taxi som pappa jens beställt, tack för det. de va skönt o slippa bli rånad o överfallen på hemvägen, sover så mycke bättre när ja får en lugn avslutning på kvällen/natten.

annelie som för övrigt bestämmt sej för att börja med en ny "diet", att bara dricka folköl i fortsättningen, men ändå va de hon som vid 3-tiden sådär inatt får den briljanta idén att åka taxi hem till kga. dock blev hon avbruten halvvägs av sin pojkvän som blir mycket upprörd över hennes sattyg o tvingar henne att hoppa ur taxin, så han kan komma o hämta henne ist. ja säger då det, sånna briljanta ideér får man minsann ICKE av att bara dricka folkis. möjligen att dom va lite spetsade kanske?

sändagen har bestått av pluggande och fika hos syster i kumla, ja har inspekterat elsas framsteg- bokstavligt talat, hon har ju börjat gå nu. dock kan ja tillägga att balansen inte är den bästa då hon liknar en alkis på hal is. men de blir nog bättre. förhoppningsvis.

so loooong!/S


Rensning pågår



Att packa är spännande, är så mycket som kommer upp till ytan som legat gömt under annat bråte. Hittar alla block, alla ord både mjuka och hårda. Funderar på att göra som i filmer att bränna skiten. Men tror jag är rädd för att brinna upp själv eller tända eld på något annat så blir nog att riva sönder och kasta med allt annat som tex:
” I hennes skor”- , ”Polarexpressen”-,  ”Wimbledon”-, ”Harry potter och fången från azkal..”-,  ”Million dollar baby”-, ”Troja”-,  ”House of wax”-, ”Oceans twelve”- biobiljetter (viste inte ens att jag sett en del av de där filmerna),  3 gamla visa kort, gymnasiekortet, körkortsbevis, div kort som gått ut, gamla brev från Sara och Stephanie från 97.

Jo jag tror jag var samlare i ett tidigare liv. Men nu ska de bort bort bort, för nu ska här rensas!
Det roliga är väl att när mina kartonger från Örebro kommer hit kommer de vara fulla med lika mycket skit, om inte mer. Blir mycket spännande ! /j




Söndag.


Det har varit en väldigt händelserik helg för att inte ha gjort någonting egentligen. Den har bjudit på i alla fall en väldigt trevlig och otippad överraskning.

Söndag .. jag har en slags hatkärlek till söndagar. Det är fortfarande helg men morgondagen innebär tillbaka till vardagen. Det finns alltid massa måsten på söndagar, saker som man borde hinna göra som man har skjutit på hela veckan. Egentligen borde jag plugga, det är ju faktiskt ingenting bra på tv, men ändå ligger jag här som klistrad framför den.
Jag säger till mitt försvar att det faktiskt är ingen mindre än Gud himself som har sagt att söndagar är VILOdagar. Det känns onödigt att börja bråka med honom, så jag väljer att följa hans ord, ordagrant!

Kvällen bjuder på bio, New moon. Jag måste säga att jag har en crush på Edward Cullen, shit vilken kille. Härligt dryg, konstig, spännande och galet snygg. Jag säger bara "call me!"

Dream on/ B


Du är unik

Tänkte jag skulle delge mina upplevelser sedan igår.
Jag kom till gymmet och innan mitt pass så hade det varit styrka medel, och ut kommer alla svettiga som vanligt och bland alla människor är det en jag lägger märke till lite extra. En äldre man, man kan nog kalla honom gubbe/farbror, och han är iklädd kalsonger. Ja inte då björn borg eller några sådana som killar i vår ålder har utan typiska gubbkalsonger- rutiga med knappar fram. Han hade ju som tur t-shirt, tajt, också men... frågan är vad han tänkte? Sedan på mitt pass blev jag förundrad över ett flertal tjejer som tuggade så mycket tuggummi under tiden att de knappt hann med och jag var rädd att de skulle sätta i halsen. Och idag när jag kollade i tidningen så står det att det kl 15.30 idag är Nakenbad på Svettis. Jaha ja, kan ju konstatera att de är ju väldigt blandat folk på Friskis&Svettis i alla fall.

Blev förfest med Sofia igår och sen åkte jag med Linnea, hennes mor och plastpappa och kollade på film. Bjöd in mig själv i familjegemenskapen, och vi såg "[500] days of summer", kan vara en av de bättre filmerna på länge! 


Ut i solen! /j

Mumm-ra – She's Got You High
Feist – 1234

helg=ledig? icke!

vart fan är motivatione?!! den som ska få mej att tagga till o säga- jojojo sara du vill visst ägna 3 år av ditt liv till att läsa i fula feta böcker där fina ord står på latin och ingen normal människa fattar vad som menas!!! ne nu när ja behöver energi som bäst håller den sen minsann mer gömd än nånsin!
har läkemedelshanterings-tenta på tisdag, kukseminarie på onsdag, och så toppar vi med lite läkemedelsberäkningstenta på torsdag som krävs 100% rätt på för ett ynka litet G! morr o fräs!

----------

sådär! nu känns de faktiskt lite bättre, min slavdrivare till handledare har idag tvingat oss att sitta o räkna massa värdelösa LMtal, men de gick faktiskt ganska bra..inget ja inte lyckades lösa iaf, även om hon fick ge mej lite heta tips då o då. men nu är de fredagkväll o ja står i valet o kvalet om ja ska ta hälja lr inte...borde ju plugga...frågan är ju bara hur serriöst de blir på en fredagkväll.
har för övrigt fått ha hand om min egna första riktiga patient alldeles själv idag, kändes riktigt stort! =P men de gick utmärkt o ja skicka hem henne på permis över helgen o så kommer hon åter på måndag så ja ska få sticka henne lite mera i armarna o ta lite mer prover, hih sånt tycker vi om!

ne nu tackar vi för oss.  /S
ps. skriver inom parantes som johannie önskade, (att sara är härmed officiellt inte listed as a single anymore. uj så de kan gå när inte haspen är på.)

ps2. daxs att tagga för sälen nuva! nyår kanske? jatack!


Fyra begravningar och ett bröllop


När löven faller av och kvar är vi
Ett litet frö får dö och bli till liv
Som regnet faller ner utför min kind
Du torkar alla tårar med din vind

Då ser jag din kärlek mot mig
Då känner jag livet ifrån dig
När löven faller av och kvar är vi
Då vet du att jag älskar

Som himlen runt vår jord ditt ord består
Och leder mig på vägen som jag går
Som ljuset ifrån skymning gör mig väl
Så styrker du det svaga i min själ



Vi är dom som vill ha allt

Nu har jag fastnat i soffan. Jag borde skriva på en rapport, jag borde städa lite i min lägenhet, borde åka till stan och gå på systemet, borde fixa min cykel och massa mer. Men jiises det löser sig med tiden!!

Jag känner att jag har så himla mycket att prata med er om. Saker som jag liksom inte riktigt kan säga till någon annan. Mitt liv har intagit något sorts skede där saker jag bara fantiserat om börjar inträffa. Jag kan väl säga som så att vår "lista" avverkas på löpande band. Jag har även shoppat loss lite på internet idag för pengar jag egentligen inte har men det var det värt. Hoppas jag. Det är verkligen helt underbart att jag har träffat någon som peppar mig till att vara fin. Jag känner sån jäkla motivation att träna och bli snygg. Vad hände med min kropp? Det är som att jag dem senaste månaderna varit inne i någon sorts bubbla där allt bara växt utan att jag lagt märke till det. Men nu ska det som sagt bli ändring på det. Maten ska det också bli ändring på. Även om jag iof trycker i mig mackor till frukost har jag blivit duktig på att laga en bra lunch och middag. Det blir mindre kolhydrater och mer grönsaker och fisk.

Jag gjorde mitt bästa inköp på mycket länge här om dagen. Köpte en liten "dagbok" eller mer en bok där jag påminner mig om saker som hänt och ska hända. Jag har lyckats locka fram gamla minnen från våra yngre dar som jag skrivit lite om. Det är som att återuppleva vissa händelser och jag kommer på att det är mycket som jag hoppas jag aldrig glömmer. Tyvärr är det ett måste att skriva ner dessa saker då jag börjar bli till åren och minnet sviker mig. Det är inte lätt att bli gammal.

Nej nu ringde min systeryster och påminnde mig om lite saker jag måste ta tag i. Tur är det väl att hon finns. Jag springer över till henne nu med lite lunch och i utbyte får jag skjuts till Tornby och hjälp med att fixa cykeln. I love the people around me. Jag måste måste måste verkligen ringa er någon dag.
Later homies / m

20 år sen muren föll


Hallå i Lingonskogen mina älskade.
Jag har återuppstått. Vet inte vad det är som har gjort att jag har varit så upptagen men det har iallafall inte varit medvetet att jag inte skrivit. Mitt liv rullar på jag fick vg på ekonomitentan vilket jag är sjukt stolt över. JAG KAN! som jag försöker intala mig själv. Sen svävar jag lite som på moln för det känns väldigt bra med matteboy.

Shit jag har ju till och med varit i Berlin. Det var en lyckad resa med massa girlpower. Vi möttes av en lite smått skabbig lägenhet men för 500kr kan man kanske inte ha så höga förväntningar. Vi hittade en liten rolig vrå i vårt badrum där vi efter lite alkohol lekte fotomodeller. Första kvällen blev ett helt sjukt fylleslag och jag lyckades bråka med camilla. Kvällen bjöd alltså på en hel del tårar, stora mängder alkohol och taxiresor runt hela Berlin. Dock lyckades vi inte komma in på ett enda uteställe. Vi stog utanför byggnaden där MTVgalan ägde rum. Vi funderade ett ögonblcik på att försöka smita in. Sara brukar ju inte ha några problem med stängsel så jag tänkte att jag inte heller skulle ha det. Den tanken släppte vi ganska snabbt vilket nog var tur. Det hade kunnat förstöra mitt och Robbie Williams förhållande för all framtid. Synen med mig ivägburen av vakter hade nog inte varit allt för charmerande. Resan bjöd på mycket mer fest och vi hann faktiskt också med lite sevärdheter. Jag missade självaste Berlinmuren men vad gör väl det. Den obligatoriska insidenten med stulen plånbok besökte vår resa och det var Stephanie som blev den drabbade. Det var skönt att komma hem till fina sverige och jag har insett att jag aldrig uppskattar vårt fina land så mycket som när jag kommer från ett annat.

Efter bara ett par dagar hemma kom min kära faster med familj på besök. Dem hade även med sig min systeryster Linnea. Vi fick några kvalitetsdagar tillsammans och det kändes bra att träffa dom. Det slog mig att jag inte varit i Sälen sen i våras. SKÄRPNING malin. Jag var lite rädd att jag höll på att bli sjuk häromdagen men jag trotsade halsontet och den snuviga näsan och köpte ett träningskort istället. Nu är jag bunden till Friskis och svettis det närmaste året och jag hoppas verkligen att jag utnyttjar kortet. Jag har varit på ett gympa pass och ett spinningpass. Nu kommer jag förmodligen att bli sängliggandes ett tag framöver på grund av muskelont.

Det har säkert hänt massa annat också men det får vi ta på telefon om jag nu tar mig för att ringa någon dag. Jag tänker på er jätte mycket och saknar er ännu mer. Men snart är det jul och tid för vår årliga middag. Jag kan knappt bärga mig till att öppna våra brev och se hur fel vi hade.

over and out // m



If you snooze - you lose!


Mitt senaste favorit uttryck. Dock är den där snoozen bra lockande på morgonen, men nu är det dags att leva efter detta nya motto! Statistik tentan coming up, och jag känner att det är dags att lägga upp en taktik. jag har därför tagit kontakt med en gamal lammis som jag träffade alldeles i början av terminen. Killen läser nämligen till ekonom, mm ni ser var jag är påväg.
Han tänker myskväll, jag tänker index! Det känns i och för sig lite krystat, stötte ihop i korridoren för någon vecka sedan och har efter det pratat lite på facebook. Nu har vi kommit till det stadiet när han ska komma förbi eko imorgon och "muntra upp mig" i mitt pluggande. Vi känner ju faktiskt inte varandra, så det kommer antagligen bli en aning stelt. Ännu en av mina fantastiska idéer! Att jag aldrig lär mig.
Men vi får väl se, kanske leder det till VG på tentan, det är med den inställningen jag ger mig in i denna lek!

Sen måste jag bara lämna en kommentar om Paradise hotel. Jag undrar ju vad man ska skriva i sin ansökan för att komma med? Görs det inga IQ-test på folk som ska bli brandmän? Jag fruktar mitt liv. Skål för kvalitets tv, det har varit dåligt med det sedan Big brother slutade!

Lots of love/ b

stortjutarn

För första gången sen ja började praktiken känner jag vilken tung och sorglig avdelning de faktiskt är jag är på. hade vårat första dödsfall sen ja kom inatt, o allt blir så påtagligt o fruktansvärt sorgligt  när man träffar anhöriga o ja vill bara gråta. tänkt att sitta som fru o se sin älskade man dö bort ifrån en, o man kan inte göra ett skit. de måste göra så fruktansvärt ont. o en annan tjej vi har som har sin 10 åriga son hemma, hon kanske kommer leva ett år max..hur kan livet vara så orättvist!!!!!varför ska inte han få ha sin mamma kvar som sina jämnåriga kompisar har?
tack min mamm&pappa o syster o alla vänner o andra som jag tycker om.tack för att ni finns o är friska! (iaf inte dödssjuka)
ne nu ska mamma komma o trösta mej lite o bidra med sin kärlek o kanske lite tips hur man ändå klarar att vara proffesionell i sitt yrke..som ja känner att ja inte alls är just nu.

/S


Järnspöken

Min helg började i Torsdag, efter en heldag med matlagning i skolan, då jag äntligen fick träffa Linnea igen som varit på andra sidan jorden, eller USA. Hon fick mig på gott humör som alltid dels genom att jag fick massa presenter, vilket var alldeles för snällt, och dels genom hennes historia om hennes hemresa. Om ni tänker er vad som kan hända på ett flyg i en romantisk komedi mellan två okända personer, och så gör ni de inte fullt så snuskigt men ändå romantiskt. Ja där har ni henne, mitt levande exempel på att romantiska komedier kan inträffa om man bara är tillräckligt mottaglig och öppen för det (?). Att tillägga är att de fortsätta på flygplatsen där den ena faktiskt missade flyget och den andra blev uppropad i högtalarna för att hinna till sitt flyg.  
Ja det hade ju aldrig hänt mig i alla fall!

Fredagen sen blev det promenad, matlagning, bakning av bröd (vilket är vår nya grej), glögg, te, idol och film med Elin. Sedan på lördagen tvingade jag mig upp tidigt för att, tro det eller ej, kö med Elin utanför H&M när Jimmy Choo släppte sin kollektion. Där stod vi i regn och rusk kl 08.30 och de öppnade först som vanligt vid 10.00, men hon hade tagit med sig av vårt bröd och kaffe så de gick ingen nöd på oss. Vi kom bland de 120 första, de första hade köat sen innan 02, och vi fick ett band för att kunna handla i den ”privata” shopen. Dock blev det ju inget köp för mig, även om jag gärna velat ha en väska och ett armband som tagit slut. Men Elin köpte den kornblå moccaklänningen, hur fin som helst på henne, så de var nog värt att stå där i kön. Jag gjorde dock av med pengar efteråt vilket jag har lite ångest över, men behövde nog lite nya kläder även ifall jag egentligen nog behöver en soffa och ett köksbord mer.




Nu är det dags att försöka bocka av lite av mina grejer som står på min ”to do list”, 22 punkter och har 9 kvar än så länge. Mitt mål är att ha 7 i slutet av dagen!    
Puss / j


För övrigt vad hände med det rosa passet?


Pappas webcam




Luuuuv it!

Först quickstop hos farmor och nu är jag i gamla fina örebro. Eller fina och fina, det regnar oavbrutet men folket är ju alldeles, alldeles undebara! Lisa, Liza, Sara, Natta, Mange, Hanna, Karro ni får mig att inte vilja hata örebro! Peeps, ni är Oslagbara!
På schemat står date efter date med massa härliga människor och sedan det bästa avslutete ever: Sushi middag ikväll! Jag kan knappt bärga mig!
Tillbaka till u-town mañana!

And for the record
"Hey i made it, i'm the worlds greatest!"

Tack som faaan! / b


praktikuppdatering

Daxs att uppdatera er i min sjukhusvärld: började ju i måndags på onkologens avd. på usö för att vara där i 5 veckor o lära mej helst allt o lite till=) de är hos oss man hamnar om man fått någon typ av cancerdiagnos som inte har med gynekologi och göra, allt från bröstcancer till skelettcancer. o som ni förstår så är personerna som hanmar där inte av den friska sorten...dock syns det inte alltid utanpå hur sjuk man egentligen är.
de slog mig igår när ja fick träffa en kvinna som har bröstcancer med metastaser(spridning) i lungor, lever och som ni oxå spridit sig till skelettet. hon ser nästan ut som vilken kvinna som helst när hon kom in till oss, sminkad o piffad i största allmänhet. först när vi satt o pratade med henne drog hon plötligt av sig håret som jag inte fattat va en peruk, o plötsligt såg hon så mycke sjukare ut..man såg henne plötsligt som en svårt sjuk cancerpat. som inte har alltför lång tid kvar att leva. hemsk.
nåt annat som upplyser en om att man inte är på någon "frisk" avd. är att i alla patientpärmar sitter de allra först ett papper med ett kryss -ja eller nej om man ska göra återupplivningsförsök om pat. skulle drabbas av hjärtstopp. på de flesta står de nej.
hoppas man slipper hamna där inom de närmsta åren. dock vill ja tilläga att personalen är supergo o än så länge trivs ja jättebra=)
fått ta 3 EKG idag o delat massa mediciner, även försökt sätta in infart men råkade punktera venen så de blev inge med de, bättre lycka nästan gång..typ alla pat. där är ju sönderstuckna så tyvärr inte så lätta o bra att öva på när man är ovan som jag. om ni är sugna på o va försökskaniner är de bara att anmäla sej. ta kölapp o bilda kö för de är många som anmält sitt intresse redan kan ja lova. först till kvarn! endast ett fåtal platser kvar!

sen har sara även hunnit jobba ikväll, fått lära mej både ett o annat, o kan lova att hon är 100 gånger värre julfantast än jag är..hur de nu är möjligt.
så efter denna sjukt intensiva vecka med praktik, plugg o jobb om varannat så är ja helt slut. så trött så ja inte ens orkar med lite mys. inte bra. måste de bli ändrig på!

ska bli skapligt sköööönt o va ledig o plugga imorrn=sovmorron !

just ja för böövelen, va ju i globen o sthlm i sön kväll o va på världens grymmaste konsert, va sjukt bra verkligen o definitivt värt att bara få sova några timmar den natten, de va han verkligen värd, den där kirk. tror nästan ja blev lite frälst..ne nu skoja ja bara. men vore inte så konstigt för kan nog lova att sofia o ja va typ ensamma om o inte va yberfrälsta av alla msk som va där.

auf widersehen! ich macht geschlafen now. ruhe bitte!
må guds vilja ske-gud vare med er!
AMEN

kanske är de såhär jesus ser ut? man kan aldrig så noga veta.


I do I do I do I do I do I do...



Till er alla från mig! / j

Varför känns det som fredag?


Jag är berädd att ta tillbaka det där om att vi inte håller på att säcka ihop. Jag är istället berädd att hålla med. Jag måste ha blivit fulare för inte mer än TVÅ gånger nu på ganska kort tid har jag blivit bjuden på "date" kalladetvadduvill, smickrande ja kanske. MEN, killarna är (tyvärr, jag hoppas ni aldrig ser detta) för att säga det snällt inte min stil.
Jag trodde inte att vi tillhörde samma lager så att säga, men tydligen så gör vi det nu eftersom de vågar bjuda ut mig, och med detta jag har altså sjunkit genom jorden typ 14 lagar. Ni förstår hur illa det är och hur ful jag känner mig, snacka om motsatt effekt!

Nä vafan om man skulle kila iväg och skriva en tenta istället då!
Later peeps/ b

Ni är min armé

Tillbaka i Uppsala igen, och min bror har nog aldrig varit lyckligare över att bli av med mig som i söndags när jag tog mig själv och mitt pick&pack och gick mot tåget. Då hade jag plågat honom och hans soffa med min närvaro i en vecka och det är nog ungefär där bådas smärtgräns går. Om jag har tur är jag välkommen till jul igen. Men jag vet att han älskar mig så det är nog lugnt...

Helgen blev bra, då hade jag återfått mig själv och min gnista igen.
Blev en idol-öl-glögg-spel-myskväll hos Ingrid med världens bästa Mange på fredagen och lördagen gav jag till supersnällasilversara. Den började med promenad, lunch på java och systemet. Sedan blev det romantisk middag för två med kräftor och vitlöksbröd, innan vi begav oss mot norr och sedan Strömpis för att dansa och avsluta med tryckare, något som man dansar allt för sällan, hon & jag <3
Lika som få men minst lika olika, och inte är vi syskon, och inte heller använder vi samma parfym! (hostdatehost) 


Idag har jag även skrivit under alla papper på lägenheten så den 1 december flyttar jag, läskigt som tusan.
Goodby rödluvan, kommer sakna dig lite!

/j



Ice Ice BABY!


Aldrig mer ska jag frysa! Äntligen har jag köpt en vinterjacka som både är VARM och SNYGG!

Galet bra slut på tentapluggs lördagen. Ikväll blir det ännu en myskväll. Folk kan tycka att jag är boring, men vänta bara till tisdag. Då är tentan skriven och festen ett faktum.

Dessutom vad är det för skitsnack om att vi inte skulle vara snyggast i världen länge? Hah vem försöker ni lura?

Hey i made it, i'm the worlds greatest / b


Lamm är söta men får är mer erfarna

Tio tecken på åldrande:

1. Rynkor i pannan 
2. Bristningar 
3. Läser Tara & Amelia 
4. Försämrad syn vilket gör att glasögonen är en viktig vän 
5. Killarna i ens egen ålder börjar data allt yngre tjejer, alltså de födda på 90talet
6. Beroende av kaffe 
7. Godis är inte längre lika gott
8. När folk undrar om man är dotter till sin mormor
9. Höfter som låser sig
10. Köp av lägenhet

Ja, jag kan checka av allt!
Men jag vill inte bli yngre för det, för tänk va kul vi hade och tänk va kul vi har idag när vi minns tillbaka. Skulle aldrig byta det mot något. Men jag kanske börjar förstå det där med att ens vänner börjar kolla på killar som närmar sig 30 år... 


Har skrivit kontrakt idag, så nu har jag en lägenhet från och med den 15 december (: Bara jag lyckas få min internetbank i Norge att fungera, vilket den inte gör. Jag behöver mina pengar!
http://beskrivningar.capitex.se/CapitexResources/Capitex.Web.UI.WebControls.Object/Capitex.Web.UI.WebControls.Object.AllPictures.aspx?GUID=3MKS2NB0H1N0F58Q&TYP=CMBoLgh&Skin=Maklarhornet&usecache=&from=Hemnet&ds=
Nu ska jag sova, soffan kallar. / j

old?

Då va de fredagsmys då. började med att mamma informerade mig om att hon ska jobba imorrnbitti o ev inatt så hon minsann ville ha GOD mat lagad till sig, även en matlåda stod på beställningen. jaha sa ja snäll som man är, bara att ställa sig vid spisen då. middagen avnjöts med tända ljus o romantisk musik i bakrunden, kände kärleken spira!

men romantiken tog snabbt slut då linda ringde på dörren för idolmys. min käresta försvann kvickt o linda fanns istället vid min sida genom kvällen. när ja bekände för henne att ja börjat bli gammal, få rynkor och allmänt hängig både här o där- som min snälla vän johanna upplyst mej om, ja då hade hade hon minsann ingen förståelse o medlidande att komma med-konstigt när hon själv bara är 20 år och lammkött. det är ju just sådana som hon som är våra värsta fiender. när hon sen tittar på bilder på mig från avslutningsbalen i gymnasiet kommer nästa dråpslag- sara...altså du va lite smalare här va? som svar på frågan slår igen albumet o så va de färdigtittat för den här gången!
ja de är precis de här ja menar-vi har framtiden bakom oss o snyggheten oxå, fy fan säger ja bara.
men imorrn jävlar ska johannie o ja visa oss från vår bästa sida! då ska vi bekämpa ålderstecknen med alla våra bästa knep! tack för sminket o push-up säger ja bara!

adjooos!/S


Sanning svider

Ja, sanningen är inte alltid så lätt att ta till sig.
De senaste två dagarna har min "på&av" knapp ej riktigt velat fungera och mina känslor har flödet okontrollerbart, något som jag har mycket svårt att ta. Rent av Hatar jag när jag inte får bestämma själv hur jag vill må, beroende på var jag är och med vem. Vilket gör att jag blir ännu mer frustrerad och arg.
Men nu har jag fått kontroll igen, det enda som behövdes var lite tidsfördriv, något som är mycket bra.

Tog mig själv i kragen framåt kvällen idag och gick för att träffa min syster och hamnade oplanerat på musikal på kulturskolan där tjejen som jag var kontaktperson för innan jag flyttade till Oslo var med. Och musikalen gjorde mig varm i hela hjärtat, var kanske inte den ljuvaste sången men det spelade ingen roll. Efter det gick jag hem till supersnällasilversara och spred glädje genom att lära henne lite om den bistra sanningen - Vi börjar bli gamla.
Bevisen finns där rätt framför oss i spegeln, det är rynkor, bristningar, "hägningar", slitet hår, dålig hy. Det kan även vara sådant som ont i ryggen, knakningar och dessa lömska djupa suckar som kommer utan eftertanke bara på grund av livet. Vi är inte längre lammkött utan börjar bli riktiga får. 

Antingen är det åldersnoja, eller så är det helt enkelt bara jag som är väldigt tragisk och inte riktigt fått kontroll över mig själv. Men ta det med en nypa salt.

Älskar er! /j
Ps. Om allt går som planerat är jag imorgon förmiddag 1milj 130tusen kr fattigare men en lägenhet rikare. Uppdatering kommer.

Och vinnaren är ..


Äntligen efter en battel som varade i flera timmar har jag nu gått ur striden som segrare!
Det hela började med att jag i snöstorm vandrar ner till stan för att köpa bläckpatroner till min skrivare. Jag kommer hem, meckar in de nya och voala tänker jag nu ska det fungera!
Men oj så fel jag hade. Jag har nämligen en färgskrivare, men det var bara det svarta bläcket som var slut och jag vill ändå bara skriva ut i gråskala så jag tänker att jag skiter i de andra.
Som sagt jag meckar in den svarta patronen och vad säger han om inte "sätt i gul"
Jag ler lite och försöker förklara, nej nej nej jag ska ju skriva ut i svart. Han verkar inte fatta och insisterar på "sätt i gul" jag börjar bli lite smått irriterad och tänker inte ge mig i den här fighten.
Jag börjar fixa och dona och byta plats på patronerna och då helt plötsligt får jag se ett "sätt i svart" vafan tänker jag han måste skoja?
Jag meckar och trixar och fixar och donar men ingenting händer, han strejkar. Jag blir arg och drar ur sladden. Sätter gul på blå, lila på gul, och blå på lila och helt plötsligt har jag lurat honom han bara spottar ut papper nu!

SEEEGER!
Tack som fan/ b

pink is my color

Hur lyckas jag alltid ställa till det. Jag har lyckats hålla mig coollugn angående resan till Berlin. Tänkt att det där med packning löser sig när dagen kommer. Även incheckningen som ska göras online sköt jag upp till sista dagen. Då upptäcker jag att mitt pass har gått ut. (något jag iof vetat jätte länge) Har nog bara förträngt det och tänkt att äsh det löser sig. Jag var hur som helst tvärsäker på att man kunde resa med sitt körkort inom EU. SÅ jag ringer upp skavsta flygplats och frågar hur det går till när man flyger på körkortet. Kvinnan på andra sidan luren svarar kallt. "du kan inte flyga på körkort genom ryan air" anar jag ironi i rösten? Hon förklarar sedan lugnt att jag måste skaffa ett tillfälligt pass som endast går att göra på flygplatsen. Nu börjar jag bli lite nervös och tänker. Hmm jag som ska åka 06.30 nästa morgon. Jag får i alla fall informationen om att polisen öppnar 05.30 och att det bara tar 10 minuter att fixa passet. BRA tänker jag. Problemet löst, lite ledigt frågar jag då hur mycket det kommer att kosta. Till svar får jag ett liiite för hurtigt, 980 kr.

Jag tystnar en lång stund och tänker hon skämtar. Jag upprepar frågan men får samma hurtiga svar. Det enda jag tänker är sluta var så jäkla glad och säg vad det kostar, så jag frågar henne rakt ut. "skämtar du med mig?"
Nej tyvärr säger hon och har äntligen förstått min chock. Hon ändrar då helt tonläge och blir jätte snäll mot mig. Hon informerar mig nu också om att jag inte kommer kunna göra min incheckning online om jag inte fixar passet mer än 4 timmar innan avgång. Detta kommer medföra en incheckningsavgift på 440 kr. Nu är jag iprincip redo att börja gråta. Jag tänker bara härregud hur lyckades jag med det här. Vi som hade fått tag på flygbiljetter för 200 kr tur och retur. Nu kommer alltså resan att kosta mig 1620 kr:S Jag tackar för hjälpen och lägger på. Länge sitter jag i soffan och säger tyst för mig själv. FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN MALIN

Jag ringer upp mina resekamrater och kommer på att vårt bagage är skrivet i mitt namn vilket alltså innebär att jag måste checka in väskan. Dem upplyser mig också om att jag måste göra detta minst 40 minuter innan avgång. Vid lite eftertanke kommer jag då på att jag har exakt 20 minuter på mig från att polisen öppnar tills jag måste stå där med mitt nya pass och checka in bagage och mig själv. Annars kommer jag inte på planet.

Efter ytterligare hundra miljarder stressade tankar kommer jag på den brilijanta idén att åka till skavsta redan idag för att fixa passet. Så det har jag gjort, jag åkte en tur i jordens snöoväder. Körde till skavsta och fixade mitt pass. Det är rosa och jag lyckades efter tre försök inte asgarva på kortet och ser istället ut som en lite lätt efterbliven as sur tjej med flottigt hår.

Nu ska jag inte ropa hej försen the fat lady sjunger men imorgon klockan 06.30 sitter jag på planet mot Berlin. Det ska bli otroligt härligt och jag är sjukt pirrig. Jag ska göra mitt bästa för att inte komma bort i den stora staden, åka hem från krogen utan att meddela mina vänner, undvika svarta fötter och bara ha roligt.

hasta lavista baby / m

Slutna ögon

"slut din ögon, kära,
att jorden ej speglas däri,
tingen är oss för nära,
de ting som ej är vi.

Bara vi skall vara,
världen omkring plånas ut,
kärleken uppenbara
allt. -Dina ögon slut"


Jag fick i söndags 200kr av Britt och Roland och köpte en diktbok för de pengarna igår när jag och Mange var på stan. Andra handlar kläder och jag handlar te och böcker, frågan är vart mitt fel ligger?
Nu ska jag gå ut och gå för jag är arg, ledsen och skakig i hela kroppen.

/j

Kvällens dagens


Måste avsluta kvällen med ännu en härlig citering av kära j

- små syskon är en pina

Undrar vilka hon syftar på, de under 50 cm?

LOVE YA! / b

en snabbis

sjukt länge sedan jag skrev något men nuförtiden så upptas mina dagar av så sjukt mycket. Felicia har varit på besök och det var jätte mysigt. Vi käkade många mysiga middagar och tog en fika i gamla linköping. Sen kom Carro på besök och det blev karatefylla på platå och mysig sushikväll hemma hos hennes pappa i mjölby. Sen har jag umgåtts med mattias väldigt mysigt faktiskt. Hela helgen har väl egentligen tillbringats i hans sällskap. Det blev utgång på lördagen och jag träffade några av hans vänner. Hann dock inte prata så mycket med någon av dom vilket var lite tråkigt. Sen har jag haft både tenta och dugga. Duggan klarade jag idag med en poängs marginal:S Tentan får jag svar på i veckan och har väl inte världens bästa förhoppningar men men.
När jag kom hem idag möttes jag av ett brev från inkasso. Gaaaah läskigt. Ska aldeles strax till linda och fille för att betala mina räkningar. Min dosa har nämligen gått i baklås och går inte att använda. Men snart ska jag uppdatera lite mer frekvent. Eller fan jag åker ju snart till berlin också. JIIIIPPIIIE

love /m

Love and misery

Fredagen började med tenta och en eftermiddag med ångest över tentan.
Men sen lättade denna ångest allt med vad kvällen fortskred, det blev födelsedagsmiddag och vin och kanske lite för mycket vin för min del. När jag väl ska vara fin och dricka vin slår det tillbaka mot mig, bakislördag var ett faktum som jag egentligen inte hade råd med. 
Men jag tog mig igenom huvudvärken, brände sönder min stekpanna, fick stänga av brandalarmet 5 gånger, tvättade håret med tvål, packade, och svor. Taggade till och gick till stan för att möta Elin och Mikael för att köpa rep och ansiktsfärg. Den friska hösten gjorde mig pigg och Elin som lagat jättegod mat fick mig att återgå till livet, eller döden eftersom vi skulle på Halloweenfest och vara hängda.

Vi tog vårt pick och pack och åkte mot skogen och Norredatorp, och allt var som taget ur en riktigt dålig skräckfilm. En fullpackad bil, 4 glada förväntansfulla ungdomar, fullmåne, små små skogsvägar som aldrig tar slut, ett torp, en sjö, läskiga fulla människor som driver om spökhistorier hela natten lång, och ingen lokalförbindelse i närheten för de som vill åka hem...
Men vi klarade oss genom natten och hade riktigt kul!



När jag väl kom hem igår, varit på lägenhetsvisning och packat, bar det av mot Köping. Var av mindre trevliga omständigheter, men kändes skönt att ändå hinna dit och var där i flera timmar innan jag och mamma åkte hem och sov i Kolsva. Och nu sitter jag hos min bror i Örebro och borde verkligen plugga men är sjukt sliten och vill bara sova och kolla på film.
Så, Sara filmkväll?
/J

söndag som i söndagsångest

varit på kyrkogården ikväll o på morfars grav o tittat på alla fina ljus som lyste upp i höstmörkret o den annars så mörka kyrkogården. fint.
va hos anneliepannelie på sminkparty/förfest i charleswood igårkväll. fick åka in till öret för att gå ut, dock blev de aldrig nån utgång för min o sofias del, tråkigt. dumt av oss. 


skulle va så skönt om vi bara kunde ses o prata som vanligt folk o sluta leka nån jäkla kurragömmalek o bete oss som vuxna! jag har iaf inte slutat bry mej fast ja inte fått nåt tecken på att han gör de på typ ett halvår...helt jävla sjukt egentligen. 

väldigt skönt att det finns någon annan nu. som gör mej glad. och som visar att han faktiskt bryr sej.


Krysstat


Beger mig fredageftermiddag till Sthlm för att möta upp familjen och åka på kryssning till den exotiska ön, och välbesökta resemålet Åland!
När jag väl får syn på mor och far i Sthlm håller jag på att svimma. De kommer och möter mig i farfars gamla tyrolerhattar. Jag kan inte annat än att bryta ihop av skratt och fråga om det är ett skämt?
De ser på mig glada i hågen och menar att de ju är jättefina. Jag kan inte släppa det här, och de verkar inte inse allvaret i min komentar så jag försöker igen, denna gång med en mer allvarlig ton i rösten:
"Har ni tagit ner alla speglar där hemma eller?" Jag ser att de blir lite ledsna men tänker ändå att det är för deras eget bästa jag gör det här. Även denna gång utan framgång. Så där tågar vi genom Sthlm en fredageftermiddag jag, min bror Gretchen och Josef Fritzel. Det enda positiva var väl att det är halloween så kanske,  kanske kunde de komma undan med sin "utklädnad" som jag valde att kalla det.

Det blir en fikapaus hos jasminka och jag försöker där en tredje gång men att, "det finns massor av plats i min väska om någon skulle vilja lägga ner sin hatt?" Jag får tillslut mamma att lägga ner hatten och känner segervittring!

Kryssning var det ja. Alla mina fördommar besannades. Det är verkligen som "Färjan". Det är en speciell typ av människor som åker på kryssning. En socialklass så att säga.
Jag har fått slänga mig med uttryck som "Tänk om man hade sådär mycket celluliter, då hade jag också valt en så kort klänning" och "Hej jag är så full så jag märker inte att jag inte har några byxor på mig, och i tillägg är jag äcklig" Folk super tills de stupar, 40-åriga äckliga TANTER dansar upp nyss fyllda 18åriga pojkar som kommer att se suddigt i flera år efter denna resa.
Sen som pricken över i:et kommer Jan Johansen och spelar live. Vilken kväll!!

RSS 2.0