Vänskap


Fantastiskt bra plugg-start på denna veckan. Sedan i tisdags kväll kom natta och jag släppte allt! Det blev en heldag på stan i onsdags tills Fille kom med Cadillacen och roadtripping barkaby var ett faktum.
Dock hade vi ingen aning om var detta barkaby låg, men vi visste att vi skulle dit. Det är en bilfärd i 140 mot destination okänd med rökning i bilen. Så jävla tjejigt, jag älskar det!
Tillslut når vi barkaby vilket ska vara en outlet-dream. Besvikelsen var stor, det bästa vi hittade var waynes coffe!
Vi packade in oss i bilen igen och begav oss hem till lovely u-town.
Här blev det hårfärgning/inpackning, antiktsmasker, nagellacksmania och för se som vill kuddkrig i underkläder och piercing av diverse kroppsdelar... fantasin sätter gränserna!

Dumpade natta vid bussen imorse och begav mig till eko för att plugga. Det blev en heldag och nu ska jag bara vara med mig själv och äta våfflor. Man kan tycka att jag är tragisk, och jag håller kanske med.

Jag önskar att jag hade alla mina "gamla" vänner närmre, de som känner en utan och innan. De som vet var man tänker innan man ens öppnar munnen. De som kan läsa av vad man är på för humör och de som tycker om en även om man beter sig som en dåre! Det värsta är att när man fått spendera kvalitets tid med dessa vänner så saknar man dem så fruktansvärt mycket mer än tidigare. Man blir påmind om hur det är att vara tillsammans igen..


Hur som helst, en fantastisk vecka och imorgon blir det kryssning. Med familjen bör tilläggas. Ni tänker säker aha, mysigt. Jag tänker, fan vilket jävla fylleslag ;) Det kommer bli ett fantastiskt slut på denna underbara vecka.
Nästa vecka: Tentadvala.

xoxo/ b


rapport från saras liv

sådär, då va andra dagen på praktiken avklarad! o hittills har de faktiskt gått jättebra, inte för ja gjort så himla mycke, mest iaktagit men de kan va nog så klurigt vill ja påstå! dock har ja idag assisterat vid en kateterinsättning, borttagning av en stortå-tagel med nageltrång (usch!) och vid ett antal intramuskulära injektioner, så många att ja nu faktiskt tror ja skulle klara o ge dom själv=P får se när ja törs o tillåts. har även fått linda lite ben o varit med vid ett antal såromläggningar, tagit EKG och gjort spirometri (astmatest )
-gillart!
imorrn fm ska ja va på BVC, ska bli jätteskoj o få titta på alla små raringar (o även de som inte är så söta).
har även fått min lilla svinflunsis vaccination idag, passade på när de ändå höll på med massvaccineringen, har börjat få ont i armen nu o vaknade med halsont imorrse, alla vet vi ju att ett förkylning brukar va på antågande då,(o då ska man inte ta vaccinationer) men smart som ja är erkände ja inte de för sköterskan som gav med sprutan så har förberett mej på de värsta inför imorrn. 40 graders feber, ont i hela kroppen o eventuellt medvetslös. den som lever får se.
har även hunnit ut till marieberg o handlat present till elsa ikväll, men kan inte säga va de är redan nu ifall hon tjuvläser bloggen så säger efter lördag-ja ja vet att de är i tidigaste laget att börja läsa vid 1 års ålder, men konstigare saker har skett vill ja lova! hon fyller för övrigt på fredag, förstår ni hur fort de gått sen hon föddes! ett helt jävla år! ja fattart inte!

just ja, vet ni vem som åkte med bussen till nora imorrse- jo danne björk ni vet markos kusin, humhum undrar sa flundra va han gör där..måste nog forskas lite i!

ne nu ska ja krypa till kojjs, blir nog att kolla på desperate från säng-hållet denna kväll!

hosthost o fräs/S

But there`s some things you need to know about me

Jag har precis återupptäckt en gammal vän- fattigariddare.
Sist jag åt det måste varit på lågstadiet hemma hos Stephanie. Hennes mamma brukade alltid steka det till oss och när hon inte var hemma åt vi grädde med oboypulver istället, det var tider. 
Dock kan jag förstå nu efteråt varför jag inte ätit de sen dess för mår lite lätt illa så tror jag ska kolla på "ensam mamma söker" och sen gå på flugjakt innan det blir sängen. 


Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen


Igår hade jag årets första riktiga vintermyskväll.
Den bestod av vänner, årsglögget från Blossa, rödvin, ost, 3 sorters pepparkakor, russin, mandlar, mörk choklad, tända ljus och en film. Fick till och med en fotmassage innan jag cyklade hem vid halv 3. Jag gillar sånt.

Nu har jag precis färgat håret- och jag ångrar mig. Men som tur är är det bara en toning så jag hoppas att den rinner ur fort för det blev alldeles för mörkt, nästan svart. Och hur det kommer sig förstår jag inte alls för på paketet var det inte så mörkt, men vad gör väl det när det ändå aldrig är ljust ute längre.

Sov gott! / j

Den ultimata förfesten!


Det är sjukt förvirrande det här med att ställa om klockorna. Jag har helt tappat tidsuppfattningen, vet knappt vilken dag det är längre.

I fredags fyllde elinor 21 år. Elinor är kompis med Karin och bor i samma hus som oss. Självklart ska hon ha fest, hemma hos oss! Well, well så går det när man har tråkiga roomies och vi är ett kickasskollektiv här nere på bottenvåningen. Glitter och glamour var det outtalade temat och OJ vad pimpad vår lägenhet var. Serpentiner, glitter, ljus och plockmatsbuffé! Inte nog med det utan Bålen flödade och verkade vara omöjlig att dricka upp. För att inte tala om frukten i bålen, jag hoppas att ni alla vet att det är DÄR alkoholen samlas ;)





Det var singstar i Karins rum, Buffé i köket och mingel/dansgolv inne hos mig. Kvällen var spudlande! Vi delar sedan på oss för utgång, för mig blev det ÖG och vem träffar jag där om inte Rödeorm(!) Den gamla räven.

Smällfull som alltid är det dags att bege sig hem alldeles för tidigt. Dock upptäcker jag att jag inte är den enda som tagit tidig kväll då karin och christoffer också är hemma redan.
Radarparer Karin och Christoffer altså.
De skulle till BJ igår, Karins låtsas-systers-pappa skulle köra ner henne och christoffer. Nu på morgonen visar det sig att Christoffer tror att de har åkt taxi ner. I "taxin" upptäcker han att han inte har med plånboken så det blir till att vända, C förstår inte vad problemet är han menar att "vafan jag betalar ju ändå" stackars pappan får vända och åka tillbaka, (bilen är förövrigt limegrön, jättevanlig taxifärg) C hämtar sina saker och de åker återigen ner på stan. Kön är lång och karin känner att kvällen är över. Det blir taxi hem. Imorse letar karin febrilt efter sitt kontokort, leg, kårleg osv. och upptäcker att allting ligger kvar i plånboken. Det hon har haft med sig ner på stan är en tom kuvertväska!
Vi skrattade så vi grät imorse, men vad är detta om inte en perfect match!

Nu blir det plugga plugga plugga, om bara hjärnan ville vakna!

Peace out/b


Varning, mindre trevligt

Det är så kul att plugga att vi, jag Linnea Elin och Sofia, satt och diskuterade olika självmordsalternativ i slutet av dagen idag. Vi kom på tre olika, som kommer få oss alla att drömma mardrömmar  i natt. Dessa var :

1. Att ta en penna genom näsborren och dunka huvudet mot bordet
2. Göra samma sak fasten med en sax
3. Att ta en penna genom örat och slå huvudet mot bordet

Och nej det var inte jag som kom på dessa idéer, och nej ingen av oss är självmordsbenägna!
Jag mår dåligt av bara tanken och flydde från Norrlands datasal när vi kom till denna nivå på samtalsämne, kändes som att jag inte fick in så mycket mer än bara strunt i huvudet och har tillräckligt svårt att sova utan dessa bilder av Elin eller någon annan i mitt huvud. 


Nu sitter jag här och lyssnar på Lilleman och Darin istället, och väntar på att Sofia ska ringa och säga att vi ska gå ut och gå innan jag ska försöka sova och ladda inför en ny dag nedsjunken i skolböckerna.

http://open.spotify.com/track/1zCnQUzomG4hO4LE7ZEHcQ
http://open.spotify.com/track/3UAxUnf2MAZ58url5UHvRY

Puss / j




Peace out


Träffade Mangö i Sthlm för en shoppingdag och kvalitetestid. Hon hade ett väldigt fint halsband på sig, fortsättning följer närmast:

"åh vilket fint halsband  du har"
"det är verkligen jättefint!"
"det vore så fint med något liknande till min svarta klänning"
"oj vad bart det ser ut utan halsband"
"jag måste hitta ett halsband"
"jag vill också ha ett såndär halsband"
"det är vääääldigt fint malin"
"hur mycket kostade det"

"Men JAAAA om du får det av mig, slutar du tjata då?"

Jag slutade tjata och har nu världens finaste halsband!

Bjussar på en låt också såhär innan morgonföreläsningen, have a nice day peeps!

Brandi Carlile – The Story


hit med pengarna!

idag mina kära vänner har jag skaffat mej ett nytt extrajobb! o inte vilket jobb som helst, utan ett jobb där ja får göra de ja tycker bäst om(efter att dricka alkohol då)-nämligen att pyssla o skvallra om pojkar!:P
ska vara anställd som personlig assisten åt en dam, men ska bara hjälpa henne med "roliga" saker, typ klistra in kort i album-(hon hade flera lådor) göra o skriva julkort- ca 100 stycken ska iväg, julpyssla med sina 9 barnbarn som alla är under 8 år-göra smällkarameller bland annat, nåt ja nog ser lika mycke fram emot som barnbarnen=D
o ja känner på mej att de här kommer bli jättebra! kändes som vi kommer trivas mycke bra i varandras sällskap. hon har även en snäll make, men han får inte vara med oss o pyssla o prata pojkar som hon uttryckte de, honom ropar vi bara på när vi vill ha fika. låter som en hyvens karl tycker ja, vet sin plats;)

annars varit en lång dag idag, föreläsning hela förmiddagen om akut-buk och sårvård, sen lunch hos mormor o seminarie till kl 5. sen intervju o hälsat på pappsen lite när ja ändå va i krokarna. så nu är sara trött o ska sova så fort grey´s är slut.
för övrigt känner ja mej skapligt stressad över skolan, hela hösten kommer bli sjukt jobbig. men just ikväll glömmer jag det o är glad för att ja fått ett jobb o äntligen ska få lite mera pengar!

hoppas tentan gick bra idag malin!
/S-rostahemmet kan slänga sej i väggen


innebörden av tentaplugg

  • 12 timmars plugg dagar, varav 8 tillbringas i ett knäpptyst rum
  • Fula kläder, ful frisyr, fult smink... allmänt ful
  • Ingen sovmorgon
  • Missa alla bra tvprogram
  • Äta mat som lagas på max 10 minuter, inkluderar tid för pastavatten att koka upp
  • Två matlådor, en dag
  • Stökigt hemma
  • Socialt liv = non existing
  • Lugna helger utan alkohol
  • Många koppar kaffe och mycket godis = mycket pengar

Jag har förstått denna innebörd NU, efter ett års studerande. Det är först NU jag inser att jag aldrig tentaplugat förut. Och det är först NU jag inser hur tacksam jag är för mitt val av utbildning. Hoppas Hoppas Hoppas bara jag slipper gå igenom detta en gång till. Håll tummarna för mig imorgon och tack Isabella för det uppmuntrande smset det värmde verkligen:) / m

Broken bridges

Det här var helgen då jag inte gjorde någonting, eller pluggade och kollade på film, lördagen gick jag inte ens utanför dörren. Stängde till och med av ljudet på mobilen för att jag inte orkade prata med någon, eller min syster ringde och hon ringer oftast bara vid dåliga tillfällen och jag hade inte lust att lyssna på något sånt så var nog mest därför. Men hon kom ikapp mig på söndagen och ja- nu är det över. Så känns så där mottligt kul att åka till örebro hela vecka 45, men är kanske bra så jag kan packa mina saker och prata ut lite så jag får bådas sida av det hela. 

Men nu är det en ny vecka, med tenta plugg och ännu mer tenta plugg och så ska jag kolla på några nya lägenheter för den andra blev jag överbjuden på. Så än så länge bor jag kvar i rödluvan (som isabella döpt min lägenhet till).

Dags att åka till skolan och lära mig allt som går att lära sig om proteiner !

Puss /j

gött mos!

jag klarade tentan!! fick VG till o med! vilket innebär att ja nog kommer få VG på hela kursen=)
så nu har linda o ja varit o firat på donken hihi. känns grymmt skönt!!

nu ska ja fortsätta firandet med en dumleklubba!;p

skååål&soo loong!/S


soffläget är de bästa läget

jaha ännu en söndag i bakisträsket har passerat. känns inte helt ok att ja inte uträttat en enda vettig sak på hela dagen. o ja som inte ens mår dåligt! har inte ens lyckats torka upp kebabsåsen som är spilldes ut i fyllan o villan på mitt köksgolv o min fina matta. får se när ja orkar göra den kraftanstängningen.
kvällen o natten blev lyckad som oftast! förfest hos emelie som ja inte träffat på över ett år, några roliga lirare o lite jäger på de blev en bra start på kvällen.
avancerade sen vidare till norr o nästa förfest där vi fick sprida lite kvinnlig fägring o lära oss bugga.
strömpis blev nästa anhallt av nån anledning, ja som bearbetat alla berörda hela kvällen att vi minsann skulle till frimis. men icke. dock hade personalen låtit bli att laga grinden även denna gång, en spännrem fundgerade som lås så sofia o sara behövde inte ens vara akrobatiska för att komma in. mycket uppskattat, de tackar vi för.
dock skulle ja uppskatta ännu mera om vi nästa gång kunde få komma in den vanliga vägen som vanligt  folk gör. fast brukar ja låtsas att ja är en kändis som inte kan gå in på framsidan pga de massiva pressuppdådet. då känns de inte lika jobbigt att behöva smita in bakvägen:P
löööv/S



porrigt!

Gaaaaulen kväll!


Ibland gillar jag mig lite extra mycket. När jag gör sånna där otippade saker och vaknar nästa morgon och skrattar åt mig själv. Imorse var en sån morgon.

Gårdagen bjöd på vin i goda vänners sällskap, vi betade av förfesterna en efter en och när vi slutligen begav oss till norrlands var vi bara två tappra själar kvar. Inte låter vi det stoppa oss, utan glider in och träffar massa härligt folk och slår klackarna i taket.

Jag har sagt att jag måste tagga till och börja ragga och igår var ett gyllene tillfälle, det var en sån där kväll när man verkligen känner sig sjukt snygg och allting bara går ens väg. Det var till och med snygga boys ute!
Så jag och marre kör våra moves på dansgolvet och jag spanar in någon snubbe som blir mitt mål för kvällen. Marre bestämmer sig för att kasta in handduken men jag tänker att den här, vi kan kalla honom petter (han hette förövrig petter) kan vara värd att spendera några extra timmar med så jag stannar kvar.

Vi bestämmer oss ganska kort efter att det är dags för "efterfest" ni alla vet ju vad som menas med det och går för att hämta ut våra jackor. Det är egentligen då vi säger det första orden till varandra och jag börjar såklart med öppningsfrasen "hur gammal är du då?" 29 får jag till svar och vill kräkas, jag inser vilken felbedömning jag gjort, men även att det är för sent att dra sig ur. jag får stå mitt kast. Under cykelresan hem får jag även veta att snubben jobbar som helikopterförare. Själv säger jag att jag är 16 år och fortfarande går på gymnasiet. Ni vet ju hur jag är ...

Väl hemma sätts det på lite musik i den kala lägenheten som saknar gardiner, det är dags för first base, ytterligare en besvikelse, subben kan inte kyssas. Jag blir blöt i hela ansiktet och inser att det bästa är att få detta överstökat så fort som möjligt. Resten kan ni räkna ut själva. Ännu en upptäckt är att snubben är "slickiöratguy" inte alls min meoldi! Så ligger vi där i sängen, han sover mer armar och ben över mig så jag inte ska lyckas smita, men jag är sedan länge medveten om att här inte finns någonting mer att hämta och börjar planera flyktvägen.

Toalett besök får det bli och jag slingrar mig ur hans järngrepp. Min förhoppning är att han ska sova när jag kommer tillbaka så jag ta mina saker och pyyysa men sån tur har jag inte. Han sitter nämligen upp i sängen när jag kommer tillbaka och tittar frågande på mig. Snabbare än blixten slänger jag ur mig att jag måste dra, för Isa min roomie står hemma och har inga nycklar. jag är sjukt nöjd över den här lögnen. Jag fortsätter med att "det är därför telefonen har ringt hela tiden" (vilket aldrig har hänt) han ser på mig med om ännu ytterligare mer frågande ögon och konstaterar att "oj har den, det har jag inte hört jag måste ha somnat" mm aa ojoj klär på mimg snabbt och kilar iväg. Bye bye petter hoppas vi aldrig ses igen!

Vaknar på morgonen och tänker efter, 29 bast jobbar som helikopterförare och bor i studentlägenhet?
Hur lättlurad är jag, snubben ljög ju säkert lika friskt som jag!

Jag är tillbaka på banan, så paaa saaa dig!
Love/b

är calles resa slut?

Kvällens idol tittades in med tjejerna i klassen. Jag var som vanligt lite kär i calle när helt plötsligt, från ingenstans och helt omotiverat någon klämmer ur sig att han är lik mr F. mr F som är ful idag och inte heller dansar bra. En svag känsla av äckel spred sig inom mig. Jag ska göra allt för att skaka av mig det hemska påståendet för att återigen falla in i min härliga dröm. Går inte det får jag helt enkelt göra slut. Calle kommer säkert ta det hårt. Men i det här fallet är det varken mig eller han det är fel på. Det är den där kommentaren som har etsat sig fast. Numera när jag tittar på calle ser jag en kortisonboll, jag blundar och skakar på huvudet men när jag tittar är bilden kvar. Tusan dubbeltusan. Alternativet är att jag under våra möten blundar, om han frågar varför så har jag fått något i ögat. Det kankse inte håller i längden men jag får försöka grubbla över natten och komma på något som är hållbart. tricky one. / m

morr

vaknade av att regnet smattrade mot fönstren- visst är de mysigt, men bara så länge man är inomhus. cykla till skolan i detta väder va ICKE en bra start på dagen. plus att ja va sen, plus att bemanningsenheten som bestämmer om ja får jobba lr inte på rostahemmet, höll på o skickade massa efterblivna sms o hotade med att ja inte skulle få jobba mer om ja inte kunde jobba nästa ons när ja har seminarie! skapligt efterblivna är dom. så ringde upp dom o fråga vafan dom håller på med, samtidigt som ja turbocyklade i ösregn, ujh säger ja bara! o inte blev de bättre av att ja blev arg på S de första ja blev när ja kom fram. tycker hon kunde vara lite tillmötesgående o ställa upp när ja ber henne..men inte. trodde ett vänskapsförhållande handlade om o ge o ta? så resten av skolan va ja irriterad o betedde mej som den skitunge jag är. moget ja vet. men ibland måste man få vara lite arg.
fick häromkvällen frågan om ja inte kunde bli arg, lr när ja va de senast? senast ja va riktigt arg o frustrerad va nog fan på mr P, så de är ju iaf ett par månader sen..men irriterad blir ja allt oftare än så.  som idag. dock gick de inte så bra att sticka in infarter i armar när man är arg så ska försöka vara på bättre humör när ja gör de på en riktig människa.
regnandet fortsatte så ja cyklade hem o kröp ner under täcket igen för o tina o vakna på bättre humör tänkte ja. o de funkade ganska bra!
har även bakat bröd idag, första gången själv tror ja, vart helt ok gott. o så har ja gjort diet-soppan oxå...inte lika god dock.
även gjort en fin liten plantering lr va man ska kalla de, med ljung, murgröna och en blomma som ser ut som ett kålhuvud, låter inte så fint ja vet men de är de faktiskt! tänker att nu när ja inte får ha varken balkong lr balkonglåda att göra fint o pyssla i, så får ja göra de inomhur ist. så nu står min balkongplantering på köksbordet o sprider grönska o höst!
känns bra att de går mot höst o mörkare tider, har kommit fram till att min lgh deffinitivt är mer höst/vinter än sommar.

för övrigt är fröken lundh sjukg sugen på att dra till sälen! så nu tycker ja hela stora skaran som läser o skriver i denna blogg taggar till o säger att ni vill med! så ska de blir åka av kan ja lova:)

/S


öhh..

bloggmotivationen har sinat lite på sista tiden för fröken Lundh. tur att de finns 3 andra turturduvor som kan hålla ställningarna när man inte känner sej riktigt i form.
har ändå varit ganska effektiv idag, först ta sej hem för dusch o frulle, vårdcentralen kl 10, sen promenad i de fina höstvädret runt oset. lunch hos farmor o farfar-rotmos=gott. sen till skolan o linda för o öva lite sond-sättning och injektioner.
finns det några frivilliga försökskaniner som kan tänka sej att ha en sond genom nästan ner i magsäcken så går de bra att säga till. ja behöver öva mera, för är ju bara 2 veckor kvar tills vi ska ut på praktik o då ska ja göra de där på riktiga människor...känns inte helt okej som de är nu. stackars dom.
kvällen har spenderats i kumla med pappa o familjen carlsson-lundh, o elsa har idag lärt sej gå nästan själv med gå-vagnens hjälp, bravo! o när man ska "gå" med henne får man numera springa för annars blir hon jätteotålig- ju fortare desto bättre är hennes nya melodi!

imorrn blir de skolan mellan 8 och 10 för att öva att säga PVK-perifer venkateter. ska bli intressant. lagom lång skoldag sådär på fredagen. sen är de HELG!=)

hamstern som inte längre springer i de snurrande hjulet/S


En eftermiddagshälsning till min M


http://calle.idol.tv4.se/2009/10/13/59/
Love you/ b

när all snö dör, och gården blivit vit

Planen var att jag efter skolan först skulle åka till Willys och storhandla och sen åka hem och plugga hela eftermiddagen. Men som vanligt är jag dålig på att hålla mina planer och det blev att jag och Linnea hamnade på myrorna där vi storshoppade båda två och sen gick vi över till Ica och där det blev ett paket kaffe och inte alls allt som jag egentligen behövde handla. Men så kan det gå och nu är jag 2 par vinterskor/kängor (kanske inte världssnygga men oj så varma) och en tröja rikare och 340kr fattigare vilket det helt klart var värt om jag slipper frysa fötterna av mig i vinter.



En sak har jag lärt mig idag och det är :
”Dricker man alkohol samtidigt med mjölk höjs blodets galaktoshalt. Detta kan leda till att galaktos utsöndras i urinen, vilket är ofarligt, men det finns också en ännu obevisad hypotes om att en sådan förhöjning av blodets galaktoshalt skulle kunna öka risken för katarakt (grå starr).”  Jag vet dock inte om jag tycker att detta var speciellt behövligt att lära sig eftersom det mest var hypoteser, men tänk på de alla ni som dricker mjölkdrinkar på krogen, att ni eventuellt kan drabbas av grå starr som gamla.


Just nu leder jag förövrigt med ett bud på en lägenhet som jag inte riktigt vet om jag vill ha eller inte, men tror det. Eller leder och leder, är bara jag som varit intresserad så imorgon kanske jag är en lägenhet rikare... 
http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/525262
/j

Sol i sinne - brun inne/ Rudolf!


Whatsup med snö i fucking oktober? INTE helt okej. Jag vill ha riktig höst med massa färger på träden och dricka mycket te. (Jag håller på att lära mig dricka te nämligen)
Mysa är det enda jag har lust och ork till just nu, och spinning. Det håller jag också på att lära mig att gilla!
Det hade inte varit helt fel att bara släppa allting och dra en vecka till mallis ;) KOM IGEN VI GÖRE!

Sen måste jag passa på att citera min favoritperson Mrs Anka "sex-mania-heaven!" hur sweet låter inte det?

xoxo/b


Soko - I will kill her










/ m

Vem behöver krogen och dejtingsidor ...

... När man har en mamma som fixar allt åt en.

Jo denna mystiska Mattias "min pojkvän" har nu fått ett ansikte och jag möttes även i söndags när jag kom hem av ett mail där det fanns all information som gick att få fram om honom på internet.
Nej det var inte jag utan mamma som tagit fram detta.
Han heter alltså Mattias (vet även alla andra namn), han är 23 år, bor i Eskilstuna eller numera försöker han få jobb i Oslo, jag vet hans personnummer, vet att han är jungfru och även vilken veckodag han fyller på varje år fram till 2020. Sedan har hon nu även gett mig hans mobilnr. Dessutom tjatar Anders hål i mitt huvud om att jag ska skicka sms till honom, vilket jag inte gjort...
(kan säga att han inte ser ut som en bonde med hängslebyxor som jag tänkte mig i alla fall)

Fortsättning följer en annan dag. Nu ska jag åka på yoga.

Puss / j 



Forever ever ever


Helgen började med Sthlm och Cats med familjen...
... sen Linköping där detta underbart glada gäng mötte mig

och äntligen var vi Alla tillsammans igen 

och vi dansade hela natten- främst Saras "bläckfiskdans"
(var mycket roligt trotts att jag var den enda som nykter)

Älskar er!


Ja blev ju ingen utgång på lördagen... lodarkläderna på!

Tack! /j

en bild säger mer än tusen ord


shoppingdaxs!

let´s sing it!

-vem vill ha en mask med en kuk i ansiktet?



snygga o fräscha morgonen efter

bella demonstrerar att hon nu lärt sej att gå ner i spagat?


malin klurar lite på hur hon ska ha råd o betala vitlöken

ett litet frieri från min sida till min blivande fru malin


tack för en underbar helg med underbara människor o underbara skratt!

/S =)


because of you - thank you kelly



vakna mig inte - bra sagt
Så känner jag nu när mina underbaraste bästa friends forever tjejer har lämnat mig. Helgen har verkligen bjudit på diverse smaskigheter. Efter storhandling på ica maxi, madrasshämtning och bortglömda nycklar började köksmästarna bella och malin föbereda middag för tre. Det blev lasange och cheeskake. mmmmums.
Sara anlände med sug i blicken och 8 små öl på kylning. Det dunkar 90-tals pop ur högtalarna och jag och isabella öppnar upp biben. Vi har beräknat vår alkoholkonsumtion till 4 liter vin och 8 öl. Jag tycker det är lite mycket men isabella påstår att det var aldeles för länge sen vi drack ihop. Det är nämligen lagom. Idol börjar och med lite pirr i magen ser jag hur min nya pojkvän calle dyker upp på skärmen. I´m in löööv.

Efter x-antal samtal panikhoppar moa ur sin bil på första ställe jag känner igen på beskrivningen. Lyckligtvis var det ganska nära och jag går och möter upp henne. Samtidigt ramlar några klasskompisar och systeryser in på förfesten.Vi pratar gamla minnen och kommer fram till att isabellas favoriträtt är handbörjare. Vi talar även om en gammal goding som slängde sig med uttryck som, får jag komma in? Ja det finns många minnen att dra upp till ytan.

När tiden har kommit för utgång har vi 4 cyklar på 8 personer vilket resulterar i pakethållaråkning. Det går väldigt bra för vissa av oss. Men frågan är hur vi tänkte när vi parade ihop sara med camilla. Beviset på hur det gått är när vi får ett samtal som lyder "vi har precis ramlat men vi är i skogen", när dem senare dyker upp är sara livrädd då camilla har lurat i henne massa spökhistorer om skogen. Kön till utestället är svinlång och vi är nära att ge upp. Då ser vi tre indier i kön som verkar helylle. Dem låter oss glida in före och vi kommer in, weeeey. Utekvällen är lite av en dimma men det dansades och dracks lite för många öl i baren. Klockan 01.30 har johanna lyckats, på helt egen hand, lokalisera sig till utestället och joinar festen.

Killen med grön tröja är värd att nämnas här. Han står under hela kvällen bakom sara och är med på precis alla kort vi har från dansgolvet. Vem han var är det dock ingen som vet. En sak är iallafall säker, och det är att han fick sig en smygtitt på vinterns innedans. BLÄCKFISKEN.

Lördagen startas med en frukost delux för att ladda om batterierna. Vi beger oss senare till stan och hittar ett litet gulligt fik "berget" tror jag det hette. Där satt vi i flera timmar och skrattade åt allt och inget. Moas vänner som är här på folkmusikfestival glider in på fiket och slår sig ner hos oss. En av killarna frågar varför vi inte är på festivalen varpå sara svarar "vi gillar inte folkmusik" och isabella kontrar med "vi hittade inte dit". Ett lite för ärligt svar och en otroligt dålig bortförklaring. Moa och hennes vänner bor förövrigt på gotland och vi pratar om att vi bara måste hälsa på. Jag avslutar den diskussionen lite snyggt med "vi ses på stockholmsveckan". Inte heller en kommentar som passade herrskapet.

Klockan blir 4 på dagen och Sara tvingas lämna oss. Helt utan ironi var det jätte tråkigt och jag fällde nästan en tår. Vi andra fortsätter dock helgen med ett tappert försök till vindrickning. Efter ett glas ger vi upp och går över till te. Det blir myskväll och en genomgång av brickebackens gamla skolkataloger. Gamla kändisar som lillrobin, valmira och smithen granskas till många härliga skratt. Hur såg vi ut egentligen och vad hade vi för smak på killar? Varför ska jag ligga i allas knän på klassfotot från 8an?

Heeelt underbar helg i alla fall och det är med klumpen i halsen jag nu återgår till min vardag. Det får inte dröja länge tills vi ses igen. Speciellt inte 7 månader innan jag träffar moa igen. Jag älskar er alla oändligt mycket. Jag är världens lyckligaste örebroare.

word up / m

ps. någon kan väll lägga upp helgen i bilder:)

nuså..

börjar de ordna upp sej! sara o bella på plats hos mölin-moa kommer om ett par timmar o johannie möter förhoppnigsvis upp oss ute i dimman inatt! kommer bli grymt !

-älskling i år tar ja knäcken!
-på oss alla...


/ kärlek&glädje
S

yeah


Back in time

2002

2002

Gladast i världen



Just nu är jag sådär underbart glad, så att rösten spricker när man pratar, det bubblar i magen och det kittlar ända ut i fingertopparna. Denna känsla av lyckorus är det inte ofta jag känner men när den väl kommer blir jag nästan rädd.
Jag klarade nämligen fysiologidelen på tentan sen i fredags, och de med stor marginal (kemin fick jag tillbaka häromdagen och den gick lika bra). Varje gång jag får tillbaka en tenta och de gått bra får jag en chock över att jag fattat och lyckats få in det och sedan ner på papper, när det sedan gått så bra som de gjorde nu blir jag ännu mer förvånad. Men ja som sagt, överlycklig är jag!

Seminariet idag gick också bra så denna helg kunde inte börjat bättre helt enkelt.

Nu är jag taggad till tusen över först morgondagen i Stockholm. Då jag ska gå på musikalen Cats med min mamma, lillebror och syster för att sedan åka mot en singelhelg med ALLA flickorna i Linköping!


Kärlek/ j 


Lycka!


Tänk att ett telefonsamtal kan göra en så lycklig!



Nelly – Dilemma

Talangen, crazyhappymeal och anthonioboy_87 (eller vad han hette)
Tänk om man kunde få virda tillbaka tiden  och uppleva det en gång till, bara en endaste gång till!

så.

nu har ja ätit o är glad igen.
suttit på givande o intressanta föreläsningar hela dagen idag, bland annat om diabetes och invandrare och hälsa/ohälsa och om död och vård i livets slutskede. dock mycke information som nu måste sållas o ordnas upp lite i mitt huvud.  har även varit o hämtat massa böcker på mammas jobb så nu ska här plöjjas! har lilla högen ligger på bordet framför mej. känner mej helt slut i huvet efter allt lyssnade men de är väl bara o sätta igång I guess.
sen kommer pappsen hit o ska sätta upp mitt fina nyckelskåp i hallen o fixa en annan gardinstång så ja kan fixa fina höstgardiner o höstmys i min lilla lya. =)
har även fått veta nu var ja ska vara o göra min praktik under hösten, ska först vara 2 veckor på en vårdcentral i nora, sen kommer ja va 5 veckor på onkolgen..altså där man ligger när man har cancer.kommer nog bli sjukt intressant o lärorikt, men kan nog va väldigt tufft oxå att komma så nära inpå döden..för de som är där är ju där av en anledning..o inte är de för att dom mår bra inte. =/ men kommer bli bra tror ja.

/S

NOLL motivation!


Jag har ingen motivation what so ever! Jag borde plugga, jag har massor att plugga. Istället hade jag vinkväll med mina nya roomies isa och karin. Förövrigt är dem helt underbara. Vi hade en galen kväll på snerikes, dom spenderades alldeles för lång tid i kö och spöregn. Vi har HETA! Ni kan ju tänka er mig, krullhora -jatack!
Kvällen fortsatte med kebab på pantern och sedan cykeltur hem i spöregn. Te i köket och sovmorgon till 11, det var jag inte alls värd.

Nu sitter jag här och borde plugga men tänker att jag gör det "senare" efter föreläsningen. Att gå på föreläsning måste man väl ändå kunna tillgodoräkna sig som att plugga. Det tycker jag allt!

Hur rolig är hon tjejen i gult ;P

såhär snygga var vi när vi kom hem!


Flitiga Lisa, jo men visst.

Ja uj vad jag har varit effektiv både igår och idag. Igår var de först skola 9-15 för att sen åka till Nordea och krångla med mitt lån, och sen hem och göra allt de där som man inte hinner när man tentapluggar. Tvätta,  städa, diska, öppna post, plocka undan klädhögarna på golvet. Hann även med att söka kurs till vårterminen, laga matlådor, leta efter ett bra fältarbete (vilket jag inte hittade), boka buss till Malin i Linköping, göra ansiktsmask, plugga lite och kom sedan även fram till att jag inte var avslutad och fått något slutbetyg från förra terminen och drabbades av lite panik då det inte stod att jag klarat av den 15p tentan jag skrev. 

Denna effektivitet har sedan fortsatt idag då dagen började med en långpromenad runt ån kl 7 i strålande höstsol och minusgrader, mycket uppiggande. Sedan skolan i två timmar, som också blev en mycket bra skoldag dels för att den var kort och dels för att vi fick tillbaka kemidelen från tentan och jag klarade den. Sen fick jag även efter mycket om och men tag på studievägledaren för samhällsvetarprogrammet som nu satt ett betyg på mig, vilket hon glömt bort att göra för att hon inte viste vad jag skulle ha för betyg, hon tyckte att jag skulle höga mig till VG under sommaren (?). Har också pratat med mäklaren från lägenhetsvisningen och han skulle ringa tillbaka imorgon och om lånet är klart då skulle jag få vara med i budgivningen trotts allt.
Shit vad jag har flyt idag!

Har nu även gjort klart en skoluppgift till imorgon och snart är jag även klar med allt till ett seminarium som är på torsdag. Men ska sluta med pluggandet för idag nu och bege mig till stan för att möta Sofia för vi ska gå på bio och se  ”Flickan som lekte med elden”.


Känner att de här är hösten då allt kan ske, då allt kommer att ske!
Ses i Linköping på fredag !

/j 


:)

haha altså va ja skrattat när ja läst de senaste inläggen i denna eminenta blogg! nu är fan kungar på o blogga allihopa!
ville bara meddela att ja är sjukt taggad inför helgen, kommer bli suuuuperkul som alltid med er! o nåt man kan leva på LÄNGE!=D
för övrigt är ja väldigt glad över huvetaget, livet känns bra just nu! av alla möjliga anledningar tror ja. svårt att säga exakt vad...men om vi säger såhär: de går bra nu...lallala
hade öven en mycket angenäm kväll med mr J igår, kände mej så fnissig o flummig.. kände mej nästan lite salongsberusad, fast ja inte druckit annat är sprite (jo de är faktiskt sant!). konstigt de där.
sen är ja även nöjd med att varit på shoppingtur på marieberg idag, hittade massa fina skor men köpte bara ett par. han ni tur får ni se dom på fredag!
sådär, nu ska S iväg o gala lite i körkan!

avslutar med ett citat av vår kära J: "prata på hans fjäsk"
-hmm...va menar du EGENTLIGEN?
/S

nedan följer en liten presentation av singlarna:

malin



bella



sara



johanna



moa


instämmer

det här med att vi alla är singlar är ju faktikst historiskt. och det ska minsan firas. nästa helg blir linköping singlarnas stad. jag kan redan nu måla upp bilden av ett gäng tjejer som ska försöka koka ihop en middag under förutsättningar som innebär inga mjölkprodukter, inga grönsaker och inget kött. 5 tjejer som till en början försiktigt sippar på vinglaset och gör allt för att uppfattas eleganta. men denna falska bild ska snart haverera. alla pratar ständigt i mun på varandra och ska spinna vidare på ett skämt tills, som tidigare nämnts, kroppvätskor kommer upp på grund av allt skratt. heelt oväntat ska vi ställa oss upp för att fylla på glasen och vinglar då till lite. karatefyllan är ett faktum och vi har spårat ur. det här är lagom tills vi ska gå ut och ragga som dem singlarna vi är.

men där har vi tur mina damer, för vi är alltid snyggast, vackrast och bäst. det finns inget tjejgäng som är läckrare. det kan hända att vi ibland vinglar till och ramlar lite på dansgolvet, men en sak är säker och det är att vi alltid lyckas behålla charmen. killarna ute i världen borde fira att dem just nu har möjligheten att dejta oss. om vi mot förmodan skulle bsluta oss för att starta ett tjejband skulle vi förmodligen bli större än spicegirls, så bra är vi.to bad att vi alla valde en annan väg i livet. men men det är lätt att vara efterklok. summan av kardemumman är iallafall att ingen av oss ska gå och vara ledsna över karlar, det är dem som ska sörja oss.

jag längtar mig galen tills fredag. jag älskar er, ni är bästast i världen!!! / m

Bortlovad?

Ja som tidigare skrivits ikväll av B har vi haft en mycket fin kväll tillsammans, bara hon och jag, piff och puff, bill och bull, skönheten och odjuret (ja ni förstår nog vem som är vem).

Men det jag skulle meddela var bara att jag numera är mer eller mindre officiellt bortlovad till en kille, som kanske heter Mattias,  kanske bor i Köping, kanske är runt 24 år, kanske äger ett eget hus, kanske kör lastbil och som har köpt en husvagn som han ska ha i Holmenkollen för att jag, enligt min mamma, ska ha någonstans att bo till nästa sommar. Och som hon så vackert skrev i ett sms "han har telefon men msn och facebook har han inte haft tid med för han jobbar ihop ert kapital", observera "ert". Hon kallar även denna Mattias för min Pojkvän när hon och jag pratade i telefon ikväll och han satt då bara en halv meter ifrån henne vid hennes köksbord i Kolsva, stackars kille. Hon brukar beskriva honom som en Johanna kille, en jeans kille...  ska jag vara ärlig ser jag honom framför mig som en riktig bondkille och vet inte helt om de är min typ. Men tids nog kommer hon nog lura mig till att möta denna mystiska Mattias som hon tjatat om i över ett årstid och som hon tydligen så gärna vill ha som svärson och mer eller mindre har lovat bort mig till. Så kanske jag hittat min ridande prins nu lagom när vi alla är singlar? Eller inte alls- som jag sa i lördags till "min vän" jag är ingen känslosam människa som är ute efter pojkvän...

Men fortsättning följer...
/j




5 singlar

ja de verkar faktiskt så, o detta skulle man kunna säga är en typ av historisk händelse då de nog fan inte hänt så länge vi varit könsmogna, att bella, johanna, sara, malin o moa alla är singlar samtidigt!
känns bra på ett sätt, ser man de negativt kan man ju konstatera att vi inte verkar va nåt vidare bra på de här med förhållande...eller oxå är de killarna vi varit tillsammans med som inte fattar nåt. mycke gråt, ilska o frustation har vi gått igenom o kommer gå igenom. men vi har varandra o de är värt hur mycke som helst!
nu kan vi ge desto mera kärlek till varandra ist för till pojkarna. de tycker ja är bra. o vi samlar framför allt på oss massa med löööv som vi bara kan ösa över prinsen när han tillslut kommer komma ridande på den vita hästen till oss allihop!


/S







världens mest oromantiska date


Hur kan en date gå så fel? Här hade jag ställt in mig på en middag för två men kvällen slutade med snorfest!
Den 20 mars fyllde jag 21 år, man kan tänka att 21 inte är en speciellt märkvärdig ålder (om man inte bor i USA) men detta skall ändå firas med en sushimiddag blir det bestämt. Idag var dagen då vi äntligen skulle göra slag i saken och äta en utsökt måltid i trevligt sällskap. Det var i alla fall min förhoppning om kvällen.
Till en början går allting bra, det är trevligt, vi pratar och skrattar och jag känner verkligen att vi trivs i varandras sällskap, det känns så naturligt.
Vi beställer in en varsin soppa till att börja med och detta visar sig vara mitt livs största misstag. Det är inte stora skålar soppa men på något vänster så lyckas jag säga något extremt roligt (jag vet jag har den förmågan) precis när min date ska ta en klunk soppa (det är japan, det finns inte skedar, man dricker soppan, wierd jag vet!) anyhow detta resulterar i en skrattattack som helt spårar ut.
Det är väl här dags att tillkänna ge min date, det är nämligen J, och alla som känner henne vet hur det kan gå ibland när man inte kan kontrollera sina kroppsvätskor. Denna gången är det näsan som ger vika och snoret sprutar, eller mer hänger och slänger.
Det låter vidrigt, och det var det men i stundes hetta kunde jag inte annat än att krampa av skratt. Detta gjorde J också vilket gjorde processen med att få bort detta slängande slaggprodukter ur ansiktet fördröjdes. Efter att halvt ha kvävts börjar vi komma tillbaka till våra sinnens fulla bruk och fortsätter middagen tills denna incident upprepas ännu en gång.
Det är helt otroligt! Jag kan inte annat än tacka och bocka för "middag med underhållning" det gjorde du bra!
Jag hade fantastiskt kul och maten var alldeles för god. Kvällen avslutades hemma i soffan med choklad och tragiska ensamstående mammor.
Jag älskar dig, det vet du! Tack för att du förgyller min tillvaro utan att ens anstränga dig!

forever/ b


Ni gör att jag blivit kär i staden som jag bor i

Snart är denna vecka över. Den som till en början bestod av stress, ett pendlande mellan ångest och hopp, och magkramper som varit värre än vanligt. Allt bara för en liten tenta, som man inte ens kan få vg på och som var på 4,5poäng (kändes som en på minst 15p). Har nog aldrig slitit så och pluggat så intensivt, jag har tur som i alla fall tillbringat mina dagar på norrlandsnation med min teammate Linnea. I fredags fick jag tentan avklarad, hur det gått är svårt att säga som alltid men det visar sig om en vecka. Sen har veckan toppats med en helg som varit super bra. Blev tentafest, utgång och en sväng till Isabellas husfest där hon som vanligt alltid är min skyddsängel, världs söt är du! Lördagen var dagen då jag gjorde ingenting mer än de jag kände för. Jag låg i sängen till lunch, kollade på idol, sov lite till, bjöd Linnea på kaffe och åkte på kvällen hem till Elin och åt soppa, rödbetor, matmuffins och frukter i ugn och drack massor med te. De är sådana kvällar som gör att jag blir kär i den här staden och i hösten. Känner bara att jag mår så bra trotts att veckan var jobbig till en början så har jag hittat mitt hem här och den här hösten är jag mig själv igen vilket jag nog kanske inte var helt förra hösten som mest bara var en berg och dalbana i dimma.


Idag har jag varit och kollat på en lägenhet, dock har jag inte fått mitt lånelöfte ännu så jag kommer förmodligen inte kunna vara med på budgivningen om inte nordea är snabba imorgon. Men jag har i alla fall gått på en och det är ju ganska mycket med vuxen poäng i det. Nu hade jag tänkt att plugga några timmar innan jag ska träffa Isabella för att gå promenad och ge henne hennes födelsedagspresent, en suchismiddag, så här ett halvår för sent.
Men bättre sent än aldrig!

Kärlek/j


barnvaktat

idag ni har de varit en stor dag i mitt moster-liv! har varit barnvakt för första gången alldeles själv åt elsa. o de gick så bra så bra så ni anar inte, hon blev faktiskt inte ledsen en endaste gång =) först va vi ute o gick i de sköna vädret för elsa skulle sova, men inte ville hon de inte..skulle väl iof inte ja heller velat om ja ist haft möjlighet att umgås med min moster=P så en vaken promenad blev de istället o sen hem o leka i lägenheten. vi lekte bland annat tittut bakom soffbordsbenet och kladda på tv:n leken. mycke uppskattat vill ja lova! varit väldigt familjär idag kan ja konstatera, åkte efter barnvaktandet till mamma med syster o fikade, sen ikväll har ja ätit med papps o biggan=)

ne nu sovdaxs, imorrn fira den bästa farfar som blir 88,inte illa pinkat. sen Ikea o musik&partaj!


bildbevis!

/S

inte ens en tår

då var det över. vafan ska jag göra nu då? det här kommer jag säkert ångra föralltid! inte ens ens nu kan det komma lite tårar. vad är det för fel på mig? varför gråter jag inte?

ölölölölöl

tror snart ja kommer få liggsår om ja inte ändrar kroppsläge snart. har i princip spenaderat hela dagen i min soffa. innan dess sov ja till cirkus halv 1.. o ändå är ja galet trött, hur är de möjligt?
gårdagskvällen va rolig på de stora hela. de ja minns vill säga. förstår inte hur de går till, märker aldrig själv att ja är så full men dagen efter minns ja bara hälften o får höra både de ena o de andra. inte okej.
jaja så kan de va..imorrn ny dag nya möjligheter! pussgonatt på er<3


sanna o mina goa o tunga öl!

bild på hallen som önskats!

 

 


RSS 2.0