Hoppsan Kerstin.

Ibland blir jag lite rädd för min egen tankspriddhet.
Var på willys för att göra det man brukar göra där. inhandla diverse ätbara ting.
Då jag bara skulle handla lite tog jag en sån där fin röd plastkorg att använda mig av.
När jag är klar kommer på mig själv med att vara på väg mot kassorna- fast med en stor varuvagn fylld med varor som inte alls är mina och framförallt är det inte min vagn.
När bytte jag min lilla fina korg mot denna groteska vagn?och varför?
innan jag hann klura ut ett svar på den frågeställningen blev jag väldigt ivrig att försöka komma på var jag kan tänkas ha tagit vagnen och ställa tillbaka den där innan nån arg människa skulle hitta mig och fråga vad fan jag gjorde med dennes vagn? hade ju faktiskt kunnat bli en högst olustig situation.
hann till och med bli lite svettig innan jag blev av med vagnen och hittade min egna korg igen.
som sagt- tankspridd var ordet.
och jag kommer i fortsättningen ha mina varor i famnen så jag inte har några händer över att sno andras varuvagnar med.
/S

Vad har du i kikarn Lundh- del 2

/S

Sagan om en fantasi

Oh jeh, dansar lyckodansen, dansa dansa dansa ! Efter ytterligare en hektisk dag i hemtjänsten är jag nu klar med mitt schema. Jag behöver inte höra hur tant A klagar över att skosnörena blev olika långa på grund av att jag dragit i dem fel, för det har jag inte jag hade gjort precis som jag skulle bara de att de var snörade fel från början fast hon vägrar inse det själv. Men hon kan få tro att hon vet bäst, lär mig allt hon kan, tror att jag inte vet något som ett blankt blad, tro att hon är bättre än alla proffessiorer i denna stad- det är mitt jobb att låta henne tro det eller!? Aja slog nog rekord idag också, var hos tant A som bor på ena sidan ån vid stora torget och skulle till farbror B på andra sidan ån bortanför carolinabacken vid kyrkogården. Tog mig däremellan på under 4 minuter och upp för helvetetsbackan! Fattar inte hur de är möjligt men tiden kan inte visa fel. Skulle bara säga detta och nu lägga det bakom mig. Har firat med att måla naglarna, gå en promenad, köpa godis, hyra två filmer på den riktiga videobutiken (bättre stämning än att hyra i de där moderna apparaterna) och så drack jag min första loka på över flera veckor eftersom jag inte riktigt haft magen på min sida. Jag har även dragit bort allt målarpapper och godkänt mina lister och element som jag målat den senaste veckan, check! Imorgon blir det förmodligen Sthlm och så sedan örebro på onsdag och jag får inte glömma köpa solskyddsfaktor så jag faktiskt kan ha sommarlov i solen och kanske bada (har brännt mig nog denna sommar och de har börjat flaga nu). Och ja jag låter som en pensionär, men jag gillar det. Nu ska jag återgå till filmen. Grattis. /j





Nedräkningen har börjat på en hand.

Ja nu har jag bara fyra dagar kvar på jobbet som jag måste jobba innan jag ska ta semester och försöka göra inget och massa roliga saker. Jag står typ inte ut. Om det var roligt där ett tag är det rena raka motsattsen sen de att de bytte personal som planerar schemat. För nu är det mest bara kaos, olika rader varje dag, nya människor varje dag, för många människor varje dag, som jag inte orkar med. Har bara två stycken hemska kvällar kvar och så förhoppningsvis två bättre dagar i helgen så jag ska stå ut. Tänkte seriöst sjukskriva mig igår men min arbetsmoral är dessvärre för hög så jag hade inte hjärta, även om det var mycket mycket nära. Igår började jag även måla min lister hemma (efter 1½år) och det kommer nog bli fint när de är klart. Mycket finare än en massa grått spackel i alla fall och så har jag bestämt mig för att jag ska måla mina element också för det kommer nog faktiskt bli mycket finare om de blir vita på riktigt. Nu ska jag och Sofia gå till ån och äta glass en stund i solen, försöka använda dagen lite. Jag lääängtar så till jag får måla mina naglar igen på söndag, är det första jag ska göra efter jobbet för jag har till och med drömt om långa naglar och rött nagellack i natt! /j


Inget är för evigt.











Alla som känner mig väl vet att jag ofta är väldigt skeptiskt till förändringar som gäller mitt privatliv.
Karstorp är en sådan sak.
Det har alltid funnits i släkten och så länge jag funnits har jag spenderat stora delar av sommrarna där. Tillsammans med familjen och ibland med kompisar, och allt som oftast också stora delar av släkten.

Det har varit en plats att åka till för att få komma ut på landet som jag älskar och till "våran" ö på vättern- och mest av allt har jag älskat att det känns som tiden där står stilla- det har sett likadant ut alltid och man har alltid vetat vad man kan förvänta sig när man kommer dit, ungefär samma människor plus minus några som försvunnit på vägen, men det har alltid varit kul att komma dit och träffa alla på sommrarna. En tradition som jag älskat. 
 
P sa en gång till mig när vi var där själva och ute och rodde med båten en kväll när jag var i färd med att berätta om nåt av alla minnen jag har därifrån sen jag var liten, - "sara du verkar ha väldigt mycket fina minnen härifrån". Ett konstaterande sådär bara. Och vad rätt han hade.


Men det är inte samma sak att komma till Karstorp länge. Och det beror på en enda människa. I längden är det ohållbart som det är nu. Och det känns så sjukt tråkigt och jag hatar att det är så. Hur man som person kan förändras så totalt är för mig svårt att förstå. I alla fall när man är i hennes situation. Hon borde vara glad och tacksam men istället är hon så bitter och avundsjuk och förstör tillvaron för alla oss andra som är i hennes närhet.


När jag&mamma var ute på kvällspromenad och tog alla fina bilder kändes det nästan som jag gick och tog farväl på något vis av alla omgivningar och alla detaljer som man känner utan och innan vid det här laget. Jag ville ta kort på precis allt för att bilderna alltid ska finnas kvar oavsett vad som händer.
Ja förändringar kommer att ske det är helt klart..frågan är bara när.

/S


Dalhalla !



Rättviks kyrka fylld till brädden.


Vi beslöt oss för att ta en liten promenix runt kyrkan som låg precis vid siljan just för att se om siljan va så fantastiskt vacker som alla jämt har tjatat om. Visst var sjön fin men vi tyckte nog att den liknade just en sjö. Så nej vi fattade inte riktigt grejen.


















Genrep!


Min andra favorit Pelle ankarberg ser ni i röd tröja. Lycka att ha så många favoriter samlade på en och samma gång :)


Lagaylia






Örebro gospel





Den nätta lilla kören på 450 pers.

Sofia o fröken L fick äran att stå längst fram då vi ju inte är så väl tilltagna på längden. Bra utsikt hade vi minst sagt.



Det blev en stämningsfull avslutning på en helt fantastisk mäktig kväll. Önskar så att jag får vara med om liknande fler gånger, för faaan va kul de va.
Känns verkligen som jag glider på en räkmacka då jag som knappt ens kan sjunga ändå på nåt vis lyckas ta mig till dalhallas- känns rätt sjukt faktiskt. Att dessutom få sjunga tillsammans med så ótroligt begåvade musiker och artister är ännu sjukare. Men som sagt, jag är väldigt glad att jag fått vara en del i det hela.
Kommer förmodligen kunna leva på det här för en lång lång tid framöver :)

/S







Idolbilden



Givetvis tog jag chansen när jag fick den- Samuel Ljungblahd i egen hög person!

/S

God morgon

Tydligen kostar de på att vara i "artistbranschen". Vi kom hem från dalhalla sent inatt och fröken L har nu sovit som en stock till kl 12.00
USÖ kallar kl 14. snäll som jag var gick jag med på att ta ett extrapass. något jag ångrar lite såhär i efterhand när jag inser hur skönt det hade varit att ligga kvar i sängen resten av dagen också.

För att försöka vakna till lite tog jag mig en kopp stärkande kaffe och har nu gått igenom gårdagens bilder och filmklipp och jag blir alldeles lycklig! faaan vad ja vill göra det där igen altså, det var en helt fantastiskt dag och kväll.
Ska göra mitt bästa för att försöka förmedla det till er men återkommer med alla bilder senare!

Tjing!
/S

Sommar i Örebronx







/S


Nyfikna i en strut.

En promenad i öset bjöd på dessa små skönheter.






/S
skulle med glädje tagit med mig denna lilla raring hem om det inte vore för att jag just för tillfället bor lite för trångt för att få plats med en ko.

/S

urk.

Efter den här kvällen är jag sjuukt tacksam att jag valde att utbilda mig till ssk och inte jobbar som uska. för herregud altså. hade nästan glömt hur jobbigt det är. eller grejen är väl att det är jobbigt på ett helt annat sätt är sjuksköterka. sjuksköterska är mer jobbigt för psyket och hjärnar skulle jag vilja påstå, medans uskorka sliter ut sina kroppar. och en kväll som denna när varenda patient behöver hjälp med allt, verkligen allt, så är mina krafter slut för länge sen. kan upplysa om att antalet gånger jag bäddat rent sängar som varit nerkissade och nerbajsade inte ens går att räkna på mina två händer. det var sådär att lagom när man bytt och bäddat rent hos den ena, så larmade nästa och sen gick det runtrunt kvällen lång..
är imponerad över undersköterskor som orkar göra detta dagarna i enda typ hela sina yrkesliv.. sen finns de ju även de som tröttnat för länge sedan som egentligen borde ha bytt arbetsplats för länge sedan. men det är ju en annan historia.

dock tänker jag nu glädja mig åt att vara ledig i dagarna 2, blev ingen långledighet för mig inte eftersom jag är så snäll och hoppar in för att jobba sönkväll. är det kris så är det.

/S


Min matta

Jag hoppas nu att den passar in och att den är fin i färgerna när den kommer hit. Skall vara mörkblå och rosa så låter ju fint och bilden är ju inte den bästa. Men förhoppningsvis värd 500 kronor. /j

Rädda mig från jordens undergång, för jag faller

Jag har haft en mycket underlig och skrämmande dag idag. Började som vanligt med att jag vaknade vid halv 3 och gick upp för att dricka vatten då jag var akut törstig. Sov sedan vidare till halv 6 då klockan ringde och de var dags att gå upp. Inget konstigt med de. Går en promenad till jobbet, går ett extra kvarter för jag var lite tidig och behövde få igång kroppen. Kommer till jobbet, ringar in alla viktiga punkter på dagens schema, kollar vilka som ska ha medicin, ringar in alla nyckelnr osv. Sen kommer jag och en annan till den första vt för dagen, hjälper henne upp och jag undrar om hon inte ska duscha. "Duscha, nej inte idag", jag frågar varför inte eftersom det står på mitt schema, hon svarar "men E duschar bara på måndag och torsdagar", jag kollar på henne och säger "ja, alltså ska hon väl duscha?". Jag var helt övertygad om att det var måndag idag men det var ju onsdag. Fick sedan stryka och ringa om och planera om min dag som fortsatte i kaos tecken. Låg efter 1 timme redan efter första besöket och när jag kom till den värsta av de värsta vt (den som får folk att gråta) fattade jag inte hur jag skulle ta mig in genom porten då de inte fanns kod, så skulle ringa någon men då funkade inte telefonboken och kan inga nr i huvudet, så jag cyklar 8 minuter till kontoret för att hämta nyckel, som jag konstaterar att jag redan hade, cyklar tillbaka och blir utskälld värre än vanligt eftersom jag var sen, fan fan fan idiot! Skoja inte, men mitt huvud kopplar inte! Hur fan kan jag inte fatta att man använder nyckel in? Hur kan jag inte fatta när jag kollade på schemat tusen gånger att pX var nyckelnummret när det till och med var inringat? Skyller på värmen och hoppas att jag någon gång återkommer till mig själv och livet på jorden. Juste för övrigt har jag storstädat näst in till sanerat min lägenhet i måndags och tisdags dels för att det behövdes, dels för att jag hittade världens äckligaste larver i kexen jag skulle äta häromdagen. Det var inte ett utan ett myller av levande och döda larver, vidrigt, hemskt och fruktansvärt. Tur att jag bara nästan hann äta kexet. Nej nu ska jag köpa blodpudding och sedan ska jag buda på en persisk matta på tradera. /j


F e m t o n t i m m a r !

Är precis vad jag sovit i natt. Det är nog till och med mitt rekord i att sova. Det värsta är att jag med lätthet skulle kunna sova fem timmar till, och hade förmodligen gjort det om inte min bror ringde och väckte mig vid 12. Sjukt! Men jag behövde det nog för ligger efter lite i mitt sovande från denna vecka, det positiva är ju att jag i alla fall lyckades sova och det borde ju vara ett steg i rätt riktning. Fast nu ska jag rycka upp mig, laga mat och sedan gå till jobbet. Man skulle kunna tro att jag är törnrosa eller en björn, förmodligen snarare en björn. /j

De tar sig, sa killen som sket i vasken.

Beslutade mig till slut för att iallafall göra nåt nyttigt av den här högst onyttiga kvällen. Har ätit massa godis som tröst för att ingen ville dricka vin med mig ikväll. Hade förmodligen varit lite trevligare med lite vin och jag hade nog inte kännt mig lika fet som jag för tillfället, men annars var det helt okej med godis också.
Hur som helst slog det mig att jag inte ens har tittat på noter och texter eller ens vilka låtar vi ska sjunga på dalhalla nästa lördag. Tänkte att det kanske kunde vara hög tid att göra det såhär en vecka innan. det är nog en av minsta främsta styrkor faktiskt, att jag alltid ligger så "steget före" så att säga.
Hur som helst när jag går in på deras hemsida upptäcker jag till min lilla förskräckelse att det är typ hur många låtar som helst som ska övas in tills på lördag. De har så fint lagt upp alla stämmor så man ska kunna öva precis efter sin egen stämma hemifrån. Det finns bara ett litet krux för min del.
Jag. kan. inte. läsa. noter.
Det gör det hela minst sagt lite mer klurigt.
För att ni ska förstå ger jag här ett litet smakprov på hur dom ger insturuktioner om hur vi ska sjunga: "i de två första unisona refrängerna kan sopran sjunga "soft" i den oktav som är skriven i noten"
okej?
Har en känsla av att jag kommer få lita ganska mycket på mitt "gehör" och sjunga på känsla och hoppas att det är nån med en riktigt stark pipa som står bredvid mig på scenen så kanske det inte hörs när jag sjunger fel.
Men bortsett från det ska det bli så jääävla kul att komma iväg och få sjunga och lyssna på de här assköningen nedan.
Mr Samuel Ljungblahd som utan tvekan har Sveriges bästa soulröst! :)
/S

Sommaren snurrade fort, när vi bara snöar bort.

Igår efter jobbet tog jag min super snabba Mårten för att skynda mig till tåget som tog mig till Borlänge där min mamma väntade på mig. Under resan fick jag besök av världens sötaste Adrian 6 månader som inte sa ett ord men som stirrade på mig med sina mycket söta fina stora blåa ögon. Man undrar ju vad som finns i deras små huvuden när de kan vara så tysta och verka så intresserade. Men sen vet man att de växer upp och blir som ungen som satt framför och skrek och grät när han förlorade i "finns i sjön" mot sin mamma och de är inte lika söta längre, snarare väldigt störande. Hur som, jag och mamma tog sedan och åkte vidare genom dalarna till Dalhalla där vi såg Mads Langer och Melissa Horn. Det var riktigt riktigt bra, men riktigt riktigt kallt trots långbyxor, skor, två filtar, två jackor och skinhanskar tinade jag inte fören vi väl kommit till Uppsala 3 timmar efter att det slutade och jag hade definitivt behövt laddat med medicin. Idag vaknade vi tidigt trots att vi kom hem vid tre i natt och så fixade vi oss och gick på café för att äta frukost, sedan åka till gamla Uppsala och kolla in allt runt där. De hade tema döden med konstutställning i kyrkan och en kortfilm om livet visades i klocktornet. Typiskt jag och mamma. Efter de åkt vi till fullerö och sedan in till stan igen för att äta sushi på bryggorna och sedan dricka kaffe vid Linné trädgården. Det finns så mycket att se runt bara Uppsala som man missar när man inte läser tidigarna och kultur-delen. Det är bra med endel av de söta tanterna på jobbet för de har koll på detta och kan tipsa mig. Nu är jag trött och ska kolla på en film innan jag ska sova lääänge imorgon för jobbar kväll resten av veckan. Jag har också fått reda på att jag kom in på programmet så det blir förmodligen praktik för min del till hösten! Men man ska aldrig dra några förhastade slutsatser för man vet aldrig vad som sker men, känns super och jag tycker det ska bli mycket spännande och jag vill veta nu vad jag får för roll på praktiken. Avslutar med ett Grattis till Sara igen! /j

Mads Langer – Fact-Fiction


Inte utan dina andetag.

Imorgon ska jag förmodligen få umgås med den här guldklimpen. De finaste av dom alla.


Har varit på bio med bästa B ikväll, det var en tänkvärd och sorglig och rolig film på samma gång.
När den blev sorglig började jag tänka på mina cancerpatienter av nån anledning och det kändes som jag satt där och var sorgsen för deras skull mer än filmen.
Antar att det blir så. När jag är där är jag så fokuserad på att göra ett bra jobb och hålla upp en professionell fasad, och när jag inte längre är där hinner verkligheten ikapp. Och konstigt vore väl annars.
Sov gott.
/S




Se upp för gummibollen

Jag håller på att explodera. Jag kan inte sova, jag kan inte sitta still och jag kan definitivt inte ligga still. Min mage är mer svullen är någonsin och jag står inte ut. Jag har gjort allt i min makt de senaste dagarna men det hjälper ej så snart blir jag störd och få väl gå till apoteket och rådfråga. Är inte van vid just dess problem, är van vid de motsatta och det är tusen gånger bättre, minst! Men det är nog mitt sympatiska-nervsystem som spökar har jag ställt som diagnos (vad tror sskSara?). Det sätts igång när man är stressad och då fungerar inte matsmältningen som den ska och man kan få problem. Alltså borde jag lugna ner mig, men jag ska jobba sex dagar denna vecka och jag ska dessutom åka till Borlänge för att bli hämtad av mamma och åka till Dalhalla på Melissa Horn imorgon kväll efter jobbet så jag har fullt upp. Och jag längtar så till imorgon så hoppas inte denna disfunktionibla kropp sabbar det! Allt jag vill är att ta en nål och trycka hål på mig själv, Pooff! Jag borde gå en kurs i hur du hanterar ditt liv, stress och sånt som alla andra klarar av. /j



Pink is the colour to be.

Putte levererade som aldrig förr som ni ser.
det blev en mycket angenäm kväll med finaste vädret och rose´ i solen på emils balkong. väl på PIP var håkan kanon- ska börja lyssna mer på den killen har jag efter hans framträdande igår konstaterat. Att veta att mina finsaste bönor fanns i krokarna gjorde ju inte kvällen sämre, är dock lite besviken på mig själv att jag lite grann prioriterade annat sällskap större delen av kvällen. jaja verkade va en lyckad kväll för allas del så det är ju huvudsaken. känner mig faktiskt lite ledsen att PIP redan är över för denna gång, hann ju bara med två kvällar i år, men dom va fan helt underbara våda två. joman tackar! eller boom backspegel nej tack som tydligen är mitt nya uttryck.
är förvånad att jag inte är tröttare än vad jag är just nu...har dom senaste dygnen enbart jobbat och festat känns de som. i längden skulle förmodligen det här tempot göra mig utbränd. men soo far I feel just fine!
nu har pappsen kommit hem från sina äventyr så nu ska jag ägna honom lite uppmärksamhet innan det är dags för sängen. för imorrn- ska jag jobba. skräll.
noooooooooooooooot.
tjing!
/S

tröttare än tröttast.

shit vad jag har sprungit denna kväll altså. som en liten galning har jag farit runt på avdelningen och försökt hinna med allt som skulle göras. är dock högst osäker på om jag kom ihåg allt jag borde ha kommit ihåg...för fy fan vad snurrigt de är i mitt huvyyyd nu. för att inte tala om när jag skulle rapportera över till nattpersonalen och dom verkligen fick mig att känna mig som en idiot. här har man irrat runt som en galning hela kvällen och verkligen gjort sitt yttersta för att lyckas med allt, och så kommer dom och ställer massa för mig konstiga frågor som jag inte har en aninig om. vet inte ens om jag förväntas ha koll på allt det dom frågar? -ni får väl läsa själva i journalen och ta reda på det ni undrar! hade jag lust att skrika åt dom, det gjorde jag ju dock inte utan hittade på nåt som jag tyckte lät bra. typ.
blev för övrigt tacksam när jag fick veta att det inte var en av mina patienter som hoppade ut från ett fönster igår. jag&emil råkade ju gå förbi precis när det hänt för inte ens ambulansen hade ju hunnit dit ännu, tack o lov var det inte en av mina patienter som jag var lite orolig för. väldigt tragiskt var det i alla fall.
PIP igår var helt wonderfuuul, hade en sjukt lyckad kväll rakt igenom, ja förutom den lilla incidenten med min försvunna handväska som sen inte länge var försvunnen..bara jävligt väl gömd i ett mycket stort buskage. lite FÖR bra uppenbarligen. hur som helst en jävla tur att väskan återfanns för däri låg pappas bilnyckel så förmodligen skulle jag aldrig mer fått låna hans bil i hela mitt liv om jag slarvat bort den lilla rackarn. meeen slutet gott allting gott :)
känner att jag tajmade in det rätt bra att åka hem och jobba idag för att åter bege mig till festligheterna imorrn after woork!
tjing/S

Jag bär märken och ärren från striderna -de är vittnen till vad jag har varit med om och belöningar för de segrar jag har vunnit.

Igår när jag kollade i min kalender var detta uttryck veckans ordspråk. Jag skrev ner det och postade det till någon som verkligen kan behöva det men jag tror inte det bara är sjuka som behöver tänka över det utan att alla borde göra det. Det är ju mycket sant och mycket värt att tänkas över. Man har ju trots att vunnit striden, även ifall man helst i velat ta den alls, så har man vunnit om man lever och det är ju det bästa och viktigaste! Allt går att se från en ljusare sida och det dumaste man kan göra är att ge upp och lägga sig ner och se det från den mörka sidan. Never ever! /j

Allt är bättre än ingenting

Jag känner faktiskt lite som S att mitt jobb just nu är så där riktigt kul, eller kanske överdrivet men helt okej. Det är galet stressigt ibland, de är mycket att tänka på och man kan få ta en del skit som "Gå, innan jag slår dig med knytnäven", "jävla dritunge". Men samtidigt är det bara få som inte är trevliga. Idag har jag fått höra att jag är en stjärna, att jag är otroligt söt och duktig, att jag gör ett strålande jobb, att jag har super fint hår och kanske fått minst 10 stycken tack. Detta bara under idag. Man känner sig ju väldigt uppskattad och det är det som gör det roligt! Sen är det ju inte många som är väldigt sjuka och eftersom jag själv är ganska mycket tant så matchar jag så bra in. Jag ser ju samma serier som de och jag läser liknande böcker och jag bara älskar deras möbler och speciellt alla otroligt fina tavlor! Det är dessutom super skönt att få cykla fram och tillbaka och upp och ner och gå några promenader. Baksidan är bara att jag blir så trött! Jag orkar inte träna och jag orkar mest bara sova för att man är så förbannat trevlig hela dagarna. Men nog om det, förra fredagen var det ju sthlm med S, sen jobb, sen kom J, sen kom Bella på besök och vi drack kaffe och sedan blev det snerikes i tisdag med henne och hennes gäng, igår frukost med Bella och sedan bibliotekslucnhmys med Sofia och imorgon åker jag till Örebro för att åka på PIP på lördag med några av de bästa! Suuuuuper helg, ledig helg! Nu ska jag kolla på Morden i midsomer sen ska jag äta, packa och sova! /j

Slut för idag, tack för idag!

dåliga saker med denna kväll:
-att känna mig maktlös och inte kunna göra det patienten ber mig om.
-att känna att jag inte räcker till, om jag lägger lite mer tid på en patient som verkligen behöver det, blir någon annan lidande. har hört att det handlar om att prioritera i det här jobbet...

bra saker med denna kväll:
- har fått mig en tankeställare att det kan räcka långt att ta sig lite extra tid för en patient och prata istället för att bara proppa i dom massa tabletter. eller så gör man både och.
- har trots allt varit en rolig kväll på jobbet.


imorgon är jag ledig- man tackar!
återstår att se vad dagen och kvällen har att erbjuda, kanske blir det putteiparken på kvällen..kanske.

/S


Älskade jobb.

Faan vilket kanonjobb jag skaffat mig! Är så glad att jag inte valt nåt annat yrke än just detta.
Även om det allt som oftast är sjuukt mycket att hålla ordning på varenda minut jag befinner mig på jobbet så kommer jag ganska ofta på mig själv med att springa runt där bland alla patienter, mediciner som ska delas, antibiotika som ska blandas, och dropp som ska sättas med ett leende på läpparna, det känns faktiskt jäkligt bra.
Blir liksom alldeles till mig och bara älskart!
Jag har tänkt i 3 års tid att klarar jag att jobba på en vårdavdelning med allt som hör därtill, då klarar jag fan det mesta andra också inom yrket, och nu är jag ju faktiskt här, mitt uppe i det! Jag har alltid tänkt att det är så mycket som verkar så svårt och läskig på en avdelningt, så mycket ansvar och så många olika patienter att hålla ordning på, och framför allt har jag fasat för att själv behöva ronda mina patienter med läkarna som jag typ jämfört med stora stygga vargen. MEN idag kom jag faktiskt på mig själv att sitta på ronden och tycka det var riktigt kul att sitta där och diskutera mina patienter tillsammans med honom. Framförallt är det kul att känna att man fyller en funktion, att läkaren lyssnar på mig och vad jag säger.
Förutom att jobba har jag även hunnit med en lägenhetsvisning och middag på harrys med mamma och systeryster. nu har syster&jag dessutom bokat in tid för när vi ska gå på spaaaa och få massage, blir inte förens i augusti men tror de blir bra för då kommer min sletna kropp förmodligen vara i stort behov av en massage och annas svullna graviditetsfötter kommer antagligen vara i ännu större behov av lite omvårdnad.
Ang lgh så ska jag nog inte vara med och buda på den..vill nog trots allt ha en tvåa. om det var nån som undrade.
ne ni, hur mycket jag än älskar jobbet suger det musten ur en så nu tänker jag stupa i säng.
Tjong /S

Helgen i bilder

Sthlm med JB avverkades i fredags. fick bland annat med mig världens förmodligen snyggaste klocka hem.



Lördagskvällen blev otippad men ack så rolig. Nygamla bekantskaper, en fin kväll och uppdrickande av pappas öl gjorde att kvällen blev tipptopp. Det är sådana kvällar man får sånadär briljanta ideer som att alla borde byta kläder med varandra. Jag och B aka skurt fick snyggaste badbyxorna i stan medans grabbsen fick hålla till godo med kjolar. Tänk så lättroad man är på fyllan, men fan va kul man har.
Istället för att gå på lokal fick jag sen fint sällskap på en nattlig promenad genom stan. eller snarare runt stan. vi promenerade i ett antal timmar tror jag. vi hann även med att prova på trädklättring i stadsparken. det största trädet var det såklart som gällde. att klättra i träd har ju aldrig varit en utan mina favoritaktivieter, till och med i lågstadiet var jag usel på det och kan efter inatt konstatera att inget förändrats på den punkten.. men i övrigt var det en fin kväll och dom ska man ju ta tillvara på. det var en sån där kväll som man inte riktigt vill ska ta slut.

det gjorde den ju dessvärre antingen jag ville det eller ej, och idag har jag varit på auktion med syster, elsa& co. fick äntligen tag på en fin silverbricka som jag letat efter så länge. fick massa fula burkar med på köpet som elsa roade sig med att bygga torn med, hon är kreativ det lilla barnet :)




Finskorna var såklart också med.

/S

And I wonder if I ever cross your mind, for me it happens all the time, its a quarter after one I´m a little drunk and I need you now. I just need you now.

Känner mig lite konstig.
eller kanske lite nere?
jag vet inte riktigt. jag har liksom blivit lite bortskämd med att må bra och vara glad för det allra mesta så jag har nästan glömt hur det är när grubblerierna kommer ikapp.
har ju verkligen haft en supermysig dag med min bästa johanna i sthlm idag, och så nu plötsligt nu när jag är själv hemma så kommer allt liksom över en. why?
dessutom har pappa åkt på semester så nu är jag alldeles ensam i hans hus. känns lite ensamt.
fast ganska skönt om dagarna att få rå om sig själv också.
som sagt, jag vetefan vad som tagit åt mig. förmodligen går det över snart. att gå runt och tycka synd om sig själv är inte riktigt min melodi och jag gillart inte alls.
Jag behöver kärlek. och då menar jag riktig sådan, inget annat jävla tjaffs.
som sagt, hoppas det gått över tills imorgon.
/S

RSS 2.0