Johanna goes hiphopare

Det e’ hiphopens 10 budord, guide låt för varenda idiot
1. icke bite
2. skriva egen text
3. inge hat för nån som säljer fler ex
...
10. akta er för Greenhouz FX, lätt som en plätt, vi lämnar er knäckt och spräckt
Tänker tillbaka på tiden då jag hade en nokia 3210 och denna låt som ringsignal. 
Apropå det så fick jag igår förfrågan om att spela in en raplåt. 
Men jag förklarade att jag inte kan sjunga, 
jag har ju faktiskt mimat mig igenom högstadiet och sedan körsång A med div konserter. 
Så jag tror inte riktigt att jag har denna talang. 
Personen som inte gav sig förklarade då att jag måste ta mig över muren bara och 
sen kommer jag kunna. Och då till och med bli bättre än många andra,
eftersom jag varit tvungen att klättra först.
Jaha, sa jag med rynkad panna. En annan gång kanske när jag samlat ork till att klättra upp då.
Jag provade klättring på gymnasiet också och det var jag inte heller så bra på. 
Så ni behöver inte bli oroliga, ni kommer aldrig få höra mig spela in en raplåt.
Och om jag blir övertalad så kommer ni aldrig behöva höra det
och jag tror bestämt att personen kommer ångra sig.  

Så i ett annat liv kanske...   /j

Backtoblack


Jag måste tillbaka in i matchen, första steget: bli mörkhårig igen!



Check!

Showmewhati'mlookingfor




Man ska aldrig nöja sig med att vara näst-bäst!

Ett tidsfördriv att dö för

Mamma ringde igår. Hon frågade vad jag skulle göra idag. Jag svarade att jag skulle gå i skolan, träna och ha myskväll med Elin och Sofia. Hon sa att hon tänkte att hon och Anders skulle komma hit. Hjälpa mig kolla på tapeter och spackla. Och så blev det. Min lägenhet är nu spacklad. Tapeter har jag också inhandlat, för 3500kr. Tre tapetvåder är uppsatta. Mina saker är staplade i badrummet och köket. De är slipdamm överallt. Nästa vecka kommer de tillbaka och gör resten av rummet. Till hallen har jag inte köpt tapeter. Utan det kommer senare. Jag är nöjd, väldigt nöjd. Det går framåt på Sysslomansgatan 18.
Långsamt men säkert.

/j

Ja, vad ska det bli av mig

Jag sa: Om du äter upp mig ska jag hämta mina bröder
Och jag ska tjalla-lla, tjalla ifrån döden
Och jag ska skriva brev till dina närmaste och bästa
Och säga att du lurar folk som emellanåt är ledsna
Att du lurar folk som emellanåt är ledsna
Och de lurar folk som e-, som e-, som e-, som e-
Jag är redan vinnare
Veckan inleddes med mysig filmkväll hos R, sen blev det galen utgång med nollningen (+m) och igår var det min tur att stå för veckans finmiddag. En dukad flyttkartong på mattan, 3 vänner, massa tända ljus, Ane Brun, rotfrukter i ugn, köttfärsbiffar, varma tomater, hemmagjort tunnbröd, fetaostkräm, egengjord tryffel, fruktbollar och brunbollar. Jag trivdes, jag trivs. Idag har jag halvt som halvt sovit mig igenom köttfärslabb i skolan och introduktion av köken, och nu ska jag ut och gå i snökaoset för att jag inte orkar stänga in mig på Friskis som jag egentligen borde. 
Vad ska det bli av dig
Vad ska det bli av dig, hej
Ja, vad ska det bli av mig
Men vad ska det bli av dig
Den sa: Vad ska det bli av dig, hej
Ja, vad ska det bli av mig
/j

I got a feeling..

that this is going to be aaaasooome!:D
imorrn bär de av till sälen! erika i klassen följer med och bidrar med lite östrogen o sen blir de testosteron resten. kommer bli galet kul!
denna dag har varit aningen hektisk för att hinna med allt som behövdes; föreläsning på usö hela förmiddagen, hem snabbt på lunchen, tillbaka till usö på iva-vård introduktion, flänga till friskis för att träna med flickorna, kumla med far för att fika o mysa, hämta skidor hos far och slutligen packapackapacka i det är i detta tillstånd ja just nu befinner mej. tycker lite synd om erika som inte har några väskor att packa i, så hon packar i påsar.

neeeh nu måste ja sova..helt färdig. blir föreläsning imorrn föremiddag om cancer- jätteintressant! o SEN FAR VI!!

/S som i sjukt taggad!

Morr&fräs!!!!

fan vad jag hatar o väntar på karlar!!!!kan vara bland de absolut värsta jag vet! när man bestämmer en tid, han skjuter på det en halvtimme utifall att det skulle dra ut på tiden. han skickar sms när mer än en halvtimme har gått för o meddela att han blir sen..-nehe säger du det!
efter ytterligare en timme, totalt 1 timme o 40 min föresenad har han fortfarande inte dykt upp. detta känns så bekant på nåt vis. tror de va såhär ja haft de dom senaste åren. o detta får mer att inse hur fruktansvärt skönt det är att slippa sitta hemma o vänta! då är de fanimej bättre o inte ha nån o vänta på...så slipper man bli irriterad o kan gå ut o göra desto roligare saker ist! ännu mer irriterad blir jag över att nu hade ja ju kunnat följa med linda o jossan på ki box som ja egentligen ville göra!!

jaha nu ringde han o meddelar att han är på väg. får se om ja lugnat ner mej innan han kommer lr om han får smaka på mitt bittska humör o träffa en riktig kärring.

fortsättning följer.../S


sälen lr inte sälen...de är frågan. kluven.

kan nån göra en för och emot-lista för sälen åt mej??eller altså ja har fått ett asfint erbjudande av fredrik i klassen! dom har några platser över i sin stuga i sälen i helgen, så om ja vill följa med så är ja mer än välkommen! så om nån av er som läser detta o är av det kvinnliga könet känner sej sugen så säg till för fan. o ni vet ju hur sugen ja alltid är på sälen, bara de att de händer roliga saker här hemma i helgen oxå ju! o de kostar mycke pengar i sälen...fast stugan betalas bara 300 för...småpotatis ju! så typ liftkort som kostar...o krogen. o alkohol.o mat.  dessutom har ja lyckats lova bort mina skidor till mamma i helgen för hon ska oxå dit just denna helg...så jävla otajamt! så då kommer ju hon bli putt om ja snor tillbaks dom. o ja känner mej taskig som har lovat henne ju. sara o hennes dåliga samvete.
fan aa ska prata med sofie imorrn så fort hon har vaknat o försöka bearbeta henne om hon vill med. kommer bli grymt om de verkligen blir av. hah de enda minuset är att Mr J &co ska upp denna helg...känns lite som han kommer tro att ja är hans stalker. haha men de får ja väl bjuda på...o sälen är stort.:) vi ska för övrigt "prata" imorrnkväll. ja tror kanske han tror ja ska säga att ja är med barn lr nåt annat lika hemskt för han skicka sms förut o fråga om han behövde vara orolig. hah :)

gud ja känner mej helt uppspelt nu! kommer aldrig kunna sova!! ja som va så trött förut. not any more.

jaja fyfan får se var detta slutar!

över&ut! tutuuut

gosade hos emil med världens gosigaste hundvalp igårkväll föresten. bildbevis kommer! vill ha en hundvalp NU!

Jag ska följa dig genom eld och vatten

Allt flöt på så bra och jag kände mig så nöjd. Jag hade hunnit med allt som jag behövde, handla förnödenheter med lillebror, hämta ljud och ljus anläggning, umgås med Mange några timmar, pynta och fixa så fint i festhuset (ni vet serpentiner, ballonger, pappdukar överallt), hämta tårtorna, och åka några extra vändor för att hämta glömda grejer och cd-skivor, och slutligen fixa mig själv och sett till att min bror var snyggare än aldrig förr. Men man ska ju aldrig ropa hej förens man tagit sig över ån, så många gånger som jag hört det där men aldrig lär jag mig.

Jag hade gått ut till bilen, startat den, ringt sara och sagt att vi var på väg. Väntar och väntar på min bror men han kommer inte, så ringer han ”nyckeln, nyckeln till huset är borta!”. Jag svarar ”du skojar, det är inte möjligt”. Men han skojade inte, var gravallvarig. Så vi började leta, klockan var nu runt halv 8a och några av hans vänner var redan på plats utanför det låsta huset i utkanten av stan. Men den fanns inte, ingenstans. Jag fick halvt panik och hjärtat i halsgropen, en tår föll för min kind och jag kände att jag bara vill bli 3 år och få lägga mig ner på golvet och sparka och skrika. Men bet mig i läppen för min brors skull. "Den måste finns på Hells konditori, är enda stället du varit på". Så vi ringer, men nej. Men vi åker dit, letar utanför men nej. Ingen nyckel, och jag blir tokig. Den måste ligga här, i snöhögen där du gick ur bilen eller någonstans. Och JA, där var den ensam nyckeln i den upplogade snödrivan mellan vägen och trottoaren .
Lycka lycka lycka, jag lyckan var total! Jag bad till gud, morfar, farfar, Britt och Ragnvald och tackade.
Kastade in skitungen i bilen, hämtade sara, åkte till stan, hämtade is på Mc-donalds och mat åt mig och min bror och ut till hans frusna vänner som stått och väntat i dryga timmen.

Sen flöt kvällen på. Jag och Sara och ”lillebror Andreas” stod i garderoben och tog betalt. Ingen spårade, ingen spydde, ingen kastade tårta, och vi skålade vid tolv och jag tror min bror hade en mycket lyckad kväll. Sara fick sig ett ragg av en Palle som hon redan kände till allt om. Ni vet Sara och hennes monster minne när det gäller ansikten. ”Din syster heter Maria och ni bodde i Brickeberg och din pappa jobbade som pizzabagare eller hur?”. Killen trodde på riktigt att Sara var hans stalker.
Efter 02 kastade jag och sara in handduken och begav oss till slottsgatan för att sova.

Söndagen bjöd sedan på, lite städning (som ej blev godkänd), lämna tillbaka ljud och ljus och div ting. Sen hände det ingen, något som inte fick hända. Batteriet gick tomt i bilen när jag skulle hämta Sara. Fan fan fan fan, som tur är fanns det en snäll medelåldersman i närheten som hjälpte oss, han blev kårad till söndagens hjälte.  Startkablar fram, rött på plus, svart på minus och poff så gick bilen igång och vi kunde åka och fika frukost och kladdkaka hos Isabella. För att sen äta smörgåstårta hos mormor på eftermiddagen, för den lille sparven som gått och blivit stor.
Där fanns även en tokig mamma, något hon blev då Jesper satt och sa att hans mål nu är att hamna i fyllecell. Varpå jag säger att det är helt rätt, man ska ju vara ärlig mot varandra. Men det funkar ju inte ritkigt så hos familjen Björkman/Wandland så lovar att mamma inte kommer ringa mig på en vecka och ge honom en höger när de ses nästa gång (eller var en överdrift men något liknande). Trotts min fina formulering om att hon inte ska ta det så seriöst eftersom han säger en sån sak öppet, vilket innebär att det inte är sant. Men men... Jag hoppas ju nästan att han hamnar där för att jävlas med mamma.

Ja sen blev det taxi Lohse hem till Uppsala igen och jag deckade i säng innan kl 20 igår. Sov sedan till halv 9 imorse... ni förstår jag hade en häktisk helg. Men den blev bra, och jag är nöjd. Och får jag säga det själv, tror jag att jag kan vara en av de bättre storasystrarna man kan ha. Även hjärtligt tack till supersnällasilverSara som stod vid min sida hela lördagskvällen/natten.

/j

helt enkelt inte min dag

I torsdags började jag med att vara jätte duktig. Jag går upp tidigt på morgonen och äter en ordentlig frukost. Sen går jag bort till Linda och FIlle för att laga min cykel. Det går mycket bra och jag får cykeln att rulla igen. Senare åker jag hem för att byta om till träningskläder och beger mig iväg till friskis och svettis för första spinningpasset detta år. Jag cyklar iväg i god tid för att jag inte bokat ett pass och tänker att jag ska hinna få en av de fem dropin platserna som finns. När jag kommer fram efter att ha cyklat i denna sjuka snö uppför och nedför i branta backar är jag glad att jag är vid liv. Tjejen i kassan säger att jag inte kan logga in mig på passet än men jag får en kölapp som har nummer tre så behöver jag bara sätta mig och vänta. Efter sisådär 10 minuter går jag fram och frågar om det är frittfram att stämpla in varpå hon svara men gud då måste du göra det illa kvickt. Men det visar sig att platserna tagit slut och jag blir rasande. Varför har jag fått en lapp med köplats nr 3 om det inte ens finns en kö. Hon säger att det är först till kvarn som gäller. IDIOT tänker jag. Men jag får iallafall en plats då ett antal personer inte dyker upp innnan passet börjar. Under passet inser jag att jag är helt uttömd på energi av någon konstig anledning och orkar absolut ingenting. Jag cyklar på så gott jag kan men när jag kliver av cykelt är jag så nära att spy så jag måste sätta mig ner på backen. Jag går ut och vilar ett tag för att sedan bege mig hemmåt. Då har såklart mitt lås frusit fast så jag får stå i 15 minuter och lirka innan låset går upp. Jag är vid det här laget så trött att jag måste gå upp för backarna men när jag ska cykla nedför ramlar jag såklart. Slår mig inte som tur är. Jag åker förbi ica för att handla lite mat och väl där går det inte att låsa cykeln för låset är så ihopfruset. Jag får lämna den olåst för att gå in och göra mina ärenden. Väl framme vid kassan drar jag mitt kort för att överraskas av beskedet "köp medjes ej". Jag tänker bara det här händer inte, kön bakom mig är jätte lång och det är bara studenter med overaller. Jag frågar om jag kan gå hem och föra över lite pengar och komma tillbaka senare för att betala. Han är väldigt hygglig i kassan och låter mig göra detta, så jag springer hem till linda och fille, som bor nära ica, och för över pengar. Sen när jag betalt maten och är påväg hem ramlar jag återigen på cykeln och blir bara skitförbannad. Ni kan ju se er det framför er. En tjej som är lite svettig i träningskläder, helt slut och frustrerad, har en tung jäkla matkasse på styret och väska på ryggen, ligger på backen och är väldigt nära till tårar. ush ush. Jag bestämmer mig iallafall för att ställa cykeln i cykelförrådet när jag kommer hem eftersom det är så kallt ute. Jag kommer ner och ser att det är väldigt mycket cyklar där nere men jag ställer mig tajt med dem andra och försöker vara så lite ivägen som möjligt. Då dyker en tant upp och säger att jag inte kan stå där eftersom det är fullt. Jag säger bara det här är lika mycket mitt cykelförråd så nu ställer jag mig här. Hon går lite butter vidare. Låset går dock fortfarande inte att låsa och jag är vid det här laget så irriterad att jag slänger låset i väggen så det flyger plastbitar. Otroligt nog går det iallafall att låsa det efter smällen. Efter en tallrik fil och banan samt två mackor är jag tillbaka till mitt vanliga jag.

så summan av kardemumman är att inte gå runt med tom mage. Det slutar bara illa. /m

I'm A Slave 4U



Bilder från 18årsfesten, och vidare information om div borttappade nycklar, panik, motorstopp och kalas kommer efter skolan. Ha en fin dag! 

/j

Party Knä!


Det är en helt vanlig onsdag. Vi har laddat upp för pubrundan, ikväll är kvällarnas kväll. Alla nollor ska bli dyng och festen är ett faktum.
Huvudfaddrar som vi är sitter jag och Marre på en av pubarna och ansvarar för en aktivitet. Vi blir bjudna på shotts och öl och kvällen utvecklar sig exakt så som vi hoppats.
Framåt 10 är tävlingarna över och folk börjar bege sig till göteborgsnation för att fortsätta festen. Där tas vi emot av alla våra fina nollor och fantastiska faddarar och dansgolvet dras igång med "känn ingen sorg för mig göteborg" som jag och ricco önskar.
Jag hinner ta några snurrar, köra mina parad moves sedan händer det. Det smäller till och så ligger jag på golvet. Fasen det där jääävla knät tänker jag, det är ju inte direkt första gången de sviker mig. Gud så pinsamt! Värre blir det när jag inser att jag inte kan resa mig upp och att knät är låst i 90 graders vinkel. Det blir till att bege sig till ackis! (nollning= utklädnad, min grupp som sagt=pimps and hoes)
I alldeles för snygga utstyrslar glider vi in. Får världens sämsta bemötande och skickas hem med kryckor och två alvedon. Operationstid torsdag eftermiddag.
Jag ringer papi, han fixar läkartid till mig på fredagen och kommer upp och hämtar mig torsdag efter jobbet. Knät är fortfarande låst och en mycket misstänkt meniskskada.
Träffar läkaren tidigt på fredagmorgonen och han börjar böja lite och vrida och dra och jag håller på att börja grina för att det gör så ont. han frågar "gör det ont" "jaaaa" svarar jag och så tar han lite till, fan vad jag hatade honom. Sen säger det klick! Det nästan svartnar för ögonen men han tittar nöjt på mig, "nu har jag fått ut den, nu ska vi bara trycka tillbaka den på rätt ställe" "fuck it" tänker jag, dra loss hela benet när du ändå håller på och tortera mig! Men han klickar en gång till och jag kan böja på benet, nu hatar jag honom inte längre.
Han bedömer även att det är lägligt med akut operation och imorse blev det av. Så nu har jag en fastsydd menisk och en till operation inplanerad om 8 veckor, då ska vi fixa korsbandet! Paaaarty knääää!
Så det ser ut som att det blir till att hålla sig nykter nu hela våren typ. Som sagt PAAARTY KNÄÄÄÄ!

Men som joz så fint sa "du är den tuffaste tjejen jag känner"
I'll be back, stroger then eveeer! /B




like a virgiiiiin- touched for the very first time

Denna lördag har spenderats på marieberg tillsammans med erika, o då menar jag HELA dagen. åkte vid 11 o kom hem nu, kl 18. puuh säger ja bara...är tröttare i fötterna än efter ett mastodontpass på max!
vi har dock haft mycket trevligt o spenderat en del pengar som vi nog egentligen inte borde ha spenderat. men vafan..som student är man ALLTID fattig, bara mer lr mindre. köpte iaf 2 fina stora t-shirtar och jeansleggings+ armband(fynd) :) dessutom hann ja shoppa stearilljus på ikea o vi hann även med en sväng på rusta, för att kompensera allt onödigt&fint vi köpt åkte vi dit o köpte lite nyttiga saker. som tex. 10 disktrasor för 40 kr- lovely!

kvällen kommer spenderas i fulla 18-åringars lag, förutom jag&johanna då som drar upp medelåldern avsevärt- gammeltackorna. dock kommer jag göra mitt yttersta för att se ut som en i mängden o inte en dag över 18! bella rekommenderade mej att icke ha nåt alltför uringat på mej,hm. får se hur jag gör. va ju ett tag sen man fick sej nåt...o en 18-åring är väl bättre än inget. lr?

/S


Buss linje 804 Uppsala- Enköping – Västerås Nästa: Lugnet

Solen ligger lågt över de vitklädda ängarna och åkrarna. Det är mycket vackert ute, trotts att klockan inte paserat 9 och jag redan är trött och sliten. Där kommer en farbror åkandes på längdskidor och jag känner ett lugn här på bussen. Det är ju faktiskt en väldigt bra start på dagen att sitta på en buss och bara lyssna på sjukt bra musik och kisande titta ut på vyerna som paserar en genom rutan.
Men det här är bara ett lugn före stormen, för min dag kommer bli hektisk. Jag ska i köping byta till mammas bil så ska vi, jag och beo, åka till Örebro för att hjälpa lillebror med hans 18årsfest. Det är ljudanläggning som ska hämtas, moteras, det är tårtor som kan hämtas, det är pyntning osv. Sen blir det garderoben för mig hela kvällen/natten och samtidigt ska jag hinna till bra och begagnat och träffa Mange och Sara. Men jag är ju vässlan själv så ska nog gå. Och jag hoppas för allas bästa att den blir lyckad denna kväll, att ingen spårar och spyr ner hela lokalen. Har jag tur kanske jag blir uppraggad av någon snygg 18åring... eller otur. Sara och jag kommer vara riktiga tanter på denna fest.  

Igår uträttade jag ärenden hela dagen, och fikade kaffe på waynes med Sofia för att på kvällen eventuellt hänga med min ”norrlandsvän Robert”. Men så blev klockan förmycket och jag blev tvungen att avböja, och istället fick jag annat besök som jag blivit dålig på att tacka nej till även ifall jag borde. Det var det där med att hålla sina principer Johanna, skärpning och sluta spela spel med människor. Men ibland är det skönt att ha vänner som man kan prata ut med, och tro mig vad jag pratade ut. Jag har svårt att älska, som älska en pojkvän, men jag har lätt att älska, som älska en vän.

Tänker på dig Bella, håller tummarna. /j


We are the Geordies, The Geordie Boot Boys, And we are mental and we are mad, We are the loyalest football supporters, The world has ever had...




Vara försen (som blivit min nya grej), skola, promenad, luncha på mitt golv, städa, duscha, få hem alla faddrar, äta, Kalmars, massa nollor, mycket fjäsk, massage, öl, vin, shots, pussar, dans, vatten, vatten, skitsnack, skadad Isabella, gå hem alldeles för sent, somnade ännu mycket senare, sova några timmar, sms, 08.10, vakna, skolan, mikroorganismer, pannkakor, tack, göra en massa måsten, städa, diska, laga kvällsmat och nu ni är jag helt slut. Orkar knappt hålla ögonen öppna !

Därför säger jag nu godnatt! Godnatt / j

fortsättning på föregående inlägg.

dessutom är jag allergisk mot katter!!!

/S

dagens ögongodis:







va sägs om dessa läckerbitar? de är på jakt men jag har avböjt så om någon annan singelkvinna är intresserad tror jag dom finns till förfogande fortfarande. ber om ursäkt killar...vill inte vara elak. men vafan, så jävla lågt sjunker jag fan inte...nog för att man börjar känna sej lite desperat ibland, men SÅ desperat hoppas jag aldrig att jag behöver bli.


varit i skolan hela dagen, sen gym-intro och sen med far till kumla o mysa med elsa. imorrn sovmorron!:)
/S

Kriget har börjat !

Kom och slåss och du blir aldrig mer som innan.

Isabella har redan börjat passera gränserna och försökt få en av mina egna huliganer att bli med på hennes sida. Att ha insiders är inte okej, men det här är bara början. Jag kommer att komma igen och hämnas.
Själv håller jag mig till mitt eget lag, och mina egna män i alla fall. 


Förövrigt blir Örebro lördag-söndag. /j


Mannen i den vita hatten (16 år senare)

När till och med min kära mor kommer med avslöjandet att hon köpt biljetter till Kent konserten i örebro inser jag att hypen kring detta band är tillbaka. Mamma säger till mig att hon måste uppdatera sig lite på deras låtar eftersom det var så länge sen man lyssnade på dem. Jag tänker genast, hmm mamma har du någonsin lyssnat på kent? Hon svarar att ja men dem hade väl några hits som gick på radion, sen har jag för mig att jag köpte en skiva av dem till dig en gång. Det visar väl på hur bra jag faktikst tycker att dem är. Okej okej mamma du tycker dem är bra eftersom du köpte en skiva till mig. Det går inte riktigt ihop för mig men för all del gå på kent du. Det andra roliga mamma säger då är att hon såg att thomas ledin också skulle ha konsert men att han väl har gjort sitt och borde dra sig tillbaka. Jag förstår ingenting, thomas ledin som alltid varit en av mammas favorit artister. Det här kan bara betyda en sak, nämligen att mamma har kommit in en riktig 40 års kris. Jag vet inte om jag eventuellt ska köpa ett krya på dig kort och skicka till henne.

Jag bombarderas just nu även av kent musik från mattias (blandat med mando diao i och för sig). Det är inte det att jag inte gillar Kent. Det är bara det att det blir så hetsigt kring att jag ska lyssna på dem att jag nästan ställer mig på tvären för sakens skull. / m

PIMP my Hoe


Så var nollningen igång.
Självklart så bjuder första kvällen på skandaler. Är man huvudfadder i gruppen PIMPS n Hoes måste man ju leva upp till det.
Det börjar redan när vi står nere på eko och tar emot nollorna som kommer för invigningen. Det är en kille som ler åt mig och hälsar när han går förbi. Som vanligt kollar jag oförstående på honom och säger till de andra "Hörri, hälsade han killen precis på mig?"
Jag tänkte inte mer på det där utan kvällen fortsatte med lekar och glada tillrop. Jag sitter med mina nollor vid bordet när jag får syn på en snygging vid ett bord mitt emot. Han kollar på mig med glimten i ögat och det slutar med att vi reser oss upp för att gå ut och prata lite (det är nämligen flera bord mellan oss)
Väl utanför så säger han "Du känner inte igen mig va?" Fan vad typiskt tänker jag, varför händer detta alltid mig. Jag får ju erkänna att nej jag känner inte igen honom förutom att han har samma leende som idol danny. Han menar att det var ju synd för han vet i alla fall att jag är Isabella. Tydligen så träffades vi ute i fredags och satt och pratade en lång stund, sedan hade jag försvunnit. (det var förövringt kvällen när jag betalade 100 kr i inträde även om det är gratis för studenter på fredagar, jag var på topp med andra ord! Jag inser inte ens att jag går hem utan märker att jag är hemma och tänker "var inte vi på krogen" ja ni fattar...)
Det roliga är att han först tror att jag har kommit på vem han är, men icke, jag raggar upp honom en andra gång utan att fatta att det är samma snubbe!
Jag och killen går i alla fall iväg lite och ja "umgås". Han är med i huligan-gruppen och är ansiktmålad.
Vi bestämmer oss för att gå hemåt och jag ska leta rätt på marre för att säga att jag drar, så jag glider runt där bland alla och letar efter henne innan jag ska gå på toaletten. I spegeln ser jag att jag är svart i hela ansiktet - HEMLIGT!
Jag går hem och han kommer hit, dock ska han upp tidigt morgonen därpå och sover därför inte kvar.
Dagen går och jag träffar J, berättar om den lilla incidenten och hon säger, jaha men han är väl upptagen?
Jaha, där ser man .. inte vet jag om det är sant eller ej, och jag vet inte om jag bryr mig heller?! Det visar sig kanske. Ikväll kör vi igen! SKÅÅÅL!!!

/B

sugen på lite afterski

Har varit o tränat ikväll. helt frivilligt och utan tvång, så ja känner mej nöjd faktiskt! o imorrn ska ja på gymintroduktion, hah kan bli intressant. ska se till att han/hon får mej att bli en biff lagom till beach 2010.

haft kursintro till vår nya kurs idag, dom har slagit ihop 3 kurser till en, omvårdnad, katastrofmedicin och bemötande, tycker katastof medicin låter roligast. de är sjukt många uppgifter o tentor o praktik o hej o hå. men de känns ju alltid en aning kaosartat när man startar en ny kurs tycker ja, man fattar i princip ingenting av nånting..men de brukar ju ordna sej under kursens gång så hoppas det gör det även denna gång:)

sen blev det långlunch i skolan med flickorna i väntan på tenta-återlämning. o sara tollererade minsann inte sitt U som ja hävdar är felaktigt så ja väntar på nytt svar som förhoppningsvis är G ist. annars jävlar. det är dom som klantat sej, INTE jag.

fick för övrigt syn på dessa 2 glidare som tydligen varit på afterski. glassiiit! vill igen!!!



so loong
/S

18 januari - time flyes

Goder morgon!! Har precis tvingat mig upp ur sängen i min iiiskalla lägenhet. Jag har tänt ljus, gjort i ordning lite fil och mackor, satt på kaffe och väntar på att stephanie ska komma så att vi kan sätta igång med vårt arbete. Jag gillar morgnar som börjar på det här viset. Det är mysigt med frukost, kaffe och ljus. Däremot saknar jag Mattias.

Jag har varit i Sälen i helgen igen. Åkte i Torsdagskväll och kom fram på natten. Sen har jag bara tagit det lugnt där, pluggat lite och umgåts med farmor i småganstugan. Linda och Fille åkte skidor men jag som inte hade några pengar fick avstå det. På fredagskvällen lagade vi middag, potatisgratäng och fläskfilé, drack lite vin och öl, spelade spel och hade det mysigt i varandras sällskap. Lördagen bjöd på bowling med hela familjenpappa och min farbror. Det var jätte roligt även om jag aldrig lyckades ställa in mitt sikte strike. På Söndagen spelade vi wii fit hos fredrik och umgicks ytterligare lite med dem helt underbara syskonen. Wilma är bara hur söt som helst, jag kan sitta och titta på henne i flera timmar. En av hennes mycket intelligenta frågor denna helg har varit när hon tittar ner i glaset med cola, rynkar pannan lite, tittar upp och säger "vaffö ä de sten?". Ingen riktigt svarade men hon tog sig en smakbit och insåg då till hennes stora förvåning och nöje att det ju faktiktiskt var is. Jag säger då det, jag VILL ha en liten knodd åh vad jag vill. Vi styrde hur som helst kosan tillbaka till linköping igårkväll och landade här vid elva snåret. Mattias var för trött för att komma hit så jag fick sova ensam. Detta har alltså resulterat i att min morgon är en person ifrån att vara perfekt.

Nu går startskottet för tre intensiva pluggdagar, sen väntar en liten ledighet för att kunna ladda inför juridiken som börjar nästa vecka. / m

helg.

helgen har på det stora hela varit mycket bra!
mys med annelie, umgänge med bästa bellisch, födelsedagspartaj i tybble toppat med en skaplig utgång- succe!
denna dag var det daxs för sara att jobba lite, de va nämligen tid för julgransplundring hos min kära arbetsgivare. vilket innebär att hennes 3 barn+respektive+8 barnbarn(killar under 8 år allihop utom en). ni förstår ju att deras energi och entusiasm inte gick att ta miste på. redan efter en kvart var ja så trött att ja lovat mej själv att absolut inte skaffa fler än ett barn, och det ska deffinitivt INTE vara en pojke! fattar inte hur mycket energi som kan få plats i en sån där liten kropp!
jaja hur som helst va dom rara trots allt, o vi dansa runt granen, käka tårta o vi styrde fiskdamm i världsklass!

nu ska ja sova så ja är utvilad o riktigt laddad för en ny underbar härlig vecka på slottsgatan 12! de är här de händer.


tjuuusigt värre;P

/S

Pokerface you're faking it well but it shows !

 

 

Ibland gör jag saker som jag ångrar direkt efter, eller nästan redan innan jag vet vad jag kommer göra för att jag vet att jag inte kommer säga nej även ifall jag borde. De inre krigar mellan gott och ont. Ibland är jag alltså ändå så dum att jag gör saker som jag ångrat igen, och igen. Detta kan leda till att jag får en ångest som är väldigt jobbig och gör att jag får ont i magen. Men jag tror att jag börjar bli bättre på det där med att arbeta bort den där ångesten, eller den har lagt sig av sig själv sakta men säkert, som en bakfylla eller som med mycket annat som jag lyckas beta bort, förtränga eller bara låssas aldrig har hänt. Ibland kan jag genom att låssas göra en jobbig sak helt okej, för att jag låssas bara att de aldrig hänt och då har det ju inte det. Jag ställer mig på min enda stol och blundar och säger "Spöken finns inte !" om och om igen tills det att de är borta. Det är jag och Alfons Åberg. 
Det svåra med det där är bara att senare förstå om det är sant eller inte, och då kan det ju vara bra att ha bevis som jag kan kolla på för att veta att jag inte hittat på och blivit helt dum i huvudet. För det brukar ju mamma alltid säga att jag gör, men jag vet att vi åt fisk ofta på söndagar som liten är bara hon som blivit gammal och glömt! 


Igår bjöd dagen på en mysig vinterlångpromenad med vår B, seg eftermiddag i skolan, störda köer på ICA, och min första förfest där mina gäster fick sitta på golvet under tiden som jag åt och fixade mig hemma hos mig. Sedan bar det av mot kick-off med alla faddrar för samhällsnollningen vt-10. Och självklart blev det kul då det inte kan bli annat när man har alla roliga och endel helt galna människor runt sig. Jag tror mig kunna lova en nollning full av skratt, krig, skandaler och intriger och jag- Älskar det! Men gårdagen bjöd också på långa köer in till Värmlands, ett  lagom alkoholintag, bra musik som ledde till att benen spratt och fötterna förde en fram över dansgolvet i timmar. Det blev ett antal ölduschar på dansgolvet också, och mer där till, allt som hör till under första riktiga utgången i Uppsala för året.


Nu sitter jag här och är sjukt sugen på mörk choklad med laktrits smak och kaffe, och en personligkok som kunde göra ruccolapaj till mig och en städare som kunde städa ut alla ölburkar och diska alla glas. Men jag kan ju inte trolla fram någon och inte heller bort allt de där tyvärr så får bli att ta tag i sig själv och städa lite, senare.






/j




fegfisen.

Sitter o kollar på roomservice o är HELT slutkörd verkligen. så fort programmet är slut tänker jag krypa till kojs o somna som värsta döingen. o nu undrar ni ju såklart av vilken anledning jag befinner mej i detta tillstånd..jo sara har nämligen först haft ett icke givande seminarie hela förmiddagen, därefter var det daxs att erövra gustavsvik tillsammans med klassen. efter lite uppvärmning i bubbelpoolen för att ja skulle "vänja mej vid vattnet" begav vi oss mot den fruktade forsen! o de va fan inte ett dugg kul kan ja tala om! ja trodde ja skulle dö typ hela tiden o åkte baklänges o under ytan om vartannat! så efter ett åk där var ja mer än nöjd kan ja tala om!-värt o betala 100 spänn för. sen lurade dom med mej i de där jävla ruschekanorna oxå och dom tyckte ja mycke bättre om konstigt nog! åkte flera gånger frivilligt o de va skitkul, okej ganska otäckt första gångerna men sen så.
så på de hela blev de en mycket lyckad utflykt, kände att ja va modigare än ja varit på riktigt länge o de är ju inte fy skam!
ikväll har jag skämmt bort sanna med spagge&köttfärsås&choklamuffins i en salig blandning. mysigt!

ne nu blir de att plåstra om kroppen o huvudet (började med att slå i huvet i en jävla hängbro de första ja gjorde) o sen sänga för imorrn är de föreläsning igen!

/S som i slund

Knock out!


Dagens låt: Knock out - Lil wayne
Dagens humör: Lycklig
Plugg status: I fas
Nyheter: Örebro på lördag!

Passa er för nu kommer jag och gör staden osäker!
Peace out/ b




En sång till er, alla som betyder nåt.


Du vet väl om att du är värdefull, att du är viktig här och nu.
att du är älskad för din egen skull, för ingen annan är som du

Det finns så många som vill tala om, att du bör vara si och så
Men Gud vår fader accepterar dig ändå, det kan du lita på.

Du vet väl om att du är värdefull, att du är viktig här och nu,
att du är älskad för din egen skull, för ingen annan är som du

Du passar in i själva skapelsen, det finns en uppgift just för dej,
men du är fri att göra vad du vill med den, säga ja eller nej

Du vet väl om att du är värdefull, att du är viktig här o nu, att du är älskad för din egen skull, för ingen annan är som du.
Ja du är älskad för din egen skull, för ingen annan är som du <3


Tänk på det; Att du är lika viktig , oavsett vad du gör eller vad du är bra på eller inte bra på. Och hur liten och obetydlig du än känner dig så är du lika älskad och omtyckt för det. Och kommer alltid att vara oavsett vad.
/S

Partey peeps


Festerna i Uppsala blir man aldrig besviken på. Fredagen inleddes med förfest at my caza. Både tjejer och killar joinade partyt och feststämningen var på topp. Vid 12 slaget styrde vi kosan vidare mot BJ för att inviga detta icke-student ställe. Jag är inte besviken, musiken var toppen och dansgolven allt för trånga. 
Jag och catso hookade up med jays, jdawg och cm och efterfesten var ett faktum. Det började ganska städat med lite rom och cola och hångel men slutade i en mindre orgie.
De där killarna är lite för avslappnade, om de hade fått bestämma så hade det varit gruppsex. Jag och catso var väl inte lika in the moode. Jdawg drar med sin brud in till henne, catso och cm försvinner in på toaletten och kvar är jag och jays. Det ena leder till det andra och mitt i all the action (typ efter 7 min) kommer de ut från toaletten. De började klä på sig och snackade lite och där var vi, mindre påklädda så att säga.
Detta stressade inte dem utan Cm kom fram och kollade in mig och konstaterade att jag väl måste varit utomlands med den där brännan så där stod dem och chit chattade lite innan de äntligen gick. Vi återgick till det vi höll på med tills det igen är någon som rycker i dörren. Denna gången jdawg som glömt lite saker inne hos jays så han haffar sina grejer och går sedan han med.
Klockan börjar närma sig morgon men man ska alltid avsluta det som påbörjats. Några timmars sömn och sedan walk of shame. Det känns fantastiskt att vara tillbaka!

Just nu planeras det för basu efterfesten .. kan bli spännande!
luuuv/ b


lite sliten idag.

hade en sjukt rolig kväll ute igår, det bjöds på lite av varje kan man säga. först förfest på väster med erica&madde o ericas vänner. efter att besöket där kan jag konstatera att det är väldigt tur att jag inte bor granne med en pizzeria som dom gjorde, för fan va sugen man skulle bli på pizza, skulle äta de konstant. det gör jag iof nu oxå.
sen taxitaxi till strömpis där vi för en gångs skull inte behövde stå i kö, därimot fick ja två avhyvlingar redan innan jag kom in, först för att jag placerat en ölburk på marken som man inte fick, o sen hann ja inte gå mer än några meter innan nästa haffade mej o hotade med att nästa gång kommer du inte in om du dricker öl på offentlig plats. nehene, vi får väl se.
väl där inne möter jag ingen mindre än vår älskade malin, såå wonderfull! sen skakade vi rumpa, skrattade o tyckte vi va snyggast i världen natten lång!
i ett aningens onyktert tillstånd ska sara gå hem men ramlar mitt på bilvägen o blir liggandes o tycker lite synd om sej själv o undrar hur fan jag ska ta mej upp igen. men då kommer en liten skyddsängel farandes o skäller ut mej för att jag går hem själv mitt i natten o att det verkligen inte är ett lämpligt beteende för en sån som jag, så han följer mej hem till porten helt utan baktankar(tror jag), tack för det!- slutet gott allting gott!
dock har jag idag kännt mej mer sliten är jag brukar göra, gårdagen gör sig påmind i form av huvudvärk som sitter i fortfarande efter 3 alvedon och massa maxmat- inte okej. ändock tänker jag nog ta buss 12 upp till pappsen för att krypa ner på fällen framför öppna spisen o hämta krafter inför morgondagens föreläsningar, dessutom blir det ju så mycke närmare till skolan oxå, de tycker vi om när det är så jävla kallt ute.
/S som i sladdertacka.


såhär blodigt är det i the real life så att säga.


844 Linköping

Jaha ni, nu sitter jag på bussen hem till linköping. Tänk vad tekniken har gått frammåt när dem har trådlöst internet på bussarna. Man slutar då aldrig förvånas. Jag har en tjej som sitter bredvid mig som inte riktigt har hängt med dock. Hon har under en halvtimme försökt klura ut hur hon ska ansulta sig till internet. Efter två besök hos mr busschaufför har hon hur som helst lyckats. Det kankse var elakt av mig att inte hjälpa henne men äsh, att pröva sig fram är det bästa sättet att lära sig. icke sant.

Jag hann träffa Sara en sväng idag på dagen. Vi var på max och käkade lite bakismat eller jag skulle äta hemma eftersom mamma hade lagat mat men jag smög ner mozarellasticks och lite pommes iallafall. Osis bara att jag blev mätt så när jag för syns skull åt en tallrik soppa hemma efter det var jag totalt proppmätt. Magen växte nästan en decimer i omkrets och tröjan drog sig upp till naveln, ujuj ingen vacker syn. Egentligen var det meningen att jag skulle träffa patricia idag på dagen men hon var visst upptagen med att hålla i en danslektion. Hon sa i och för sig att hon skulle hinna hem innan jag åkte så att vi kunde säga hej då men inte dök hon upp inte. Mina misstankar säger mig att anledningen till detta var att jag sagt till henne att jag skulle ta tillbaka min halsduk som hon har lånat. Men det kunde jag ju inte göra när hon höll sig undan på det där viset.

Sara påminnde mig om en rolig incident på strumpis igår. Jag frågar sara om vi ska gå och köpa en öl men hon vill inte ha. Jag känner mig hur som helst sugen så jag går bort till baren och beställer en stella. När jag har betalat och ska ta den första goda slurken ur min kalla öl ser jag hur det sticker upp ett sugrör ur flaskan. Jag blir förbluffad och ser att det är ett väldigt långt sugrör. Jag följer detta svarta rör och på min högra sida står sara och suger med en oskylldig min. Hon har alltså skarvat ihop ett jätte långt sugrör och har i hopp om att inte bli påkommen redan börjat dricka min öl när jag sköter betalningen. Otroligt smart idé när man inte hittat någon karl som bjuder en på dricka, men det känns tungt att vara den som blir utsatt för detta kränkande beteende. Jag känner mig minst sagt blåst på konfekten.

Jag önskar att jag hade hörlurar till min dator nu så att jag kunde tittat på robinsson reprisen. Jaja jag får roa mig med mitt andra tidsfördriv, nämligen bubble shooter. Det kan jag rekomenndera om ni har lite långtråkigt http://www.humorsajten.com/sid2.htm. / m

dresscode sexy

Har precis varit på stan och inhandlat diverse alkoholhaltiga drycker. Ikväll bär det av till dimman igen. ME LIKE!!! Mia har fyllt hela 23 bast. Inte dåligt, inte dåligt alls faktikst. Detta ska firas med en hejdundrandes fest. Jag har helt ärligt varit lite småseg idag och inte alls partysugen men när jag frågar mia vad jag ska ha på mig och får till svar "dresscode sexiii" så är jag helt med i matchen. Det sög genast till i partytarmen. Jag vill bara slänga mig in i duschen, sätta på bad romance på högsta volym, föna och slänga med håret i spegeln, göra mig snyggast någonsin, visa örebro vad sexiii betyder så att säga:) Mr Marlin gör comeback och tro mig det var ett bra tag sen hon var på besök. Jag ska få killarna att mållösa stirra på oss tjejer och sen kunna viska dem i örat att "ledsen jag är upptagen" vilket kommer göra deras åtrå ännu starkare. Queen of fuckin everything / m

Hell yeah

Jag får göra precis vad jag vill, när jag vill, hur jag vill, om jag vill, med vem jag vill- detta gör att jag är så glad över att vara tillbaka i Uppsala.
Borta bra men hemma bäst helt enkelt!

Men tack ändå Sara och Mange som gjorde mitt Örebro. /j

ett dåligt skämt?

altså det här är så knäppt! vet inte hur jag ska tolka detta. den senste veckan har jag konstaterat en äcklig lukt(doft om man frågar johanna) varje gång jag kommit i i min korridor hemma, typ ruttna räkskals-lukt. första gången tänkte jag att antagligen är det väl nån granne som käkat räkor lr fisk lr nåt..men efter ett antal dagar med samma lukt va det ju inte längre så troligt. igår stod ja till o med o nosade på mig egen moss-krans på dörren för att se om det var den som möjligen spred en så otrevlig odör- men icke! så nu när jag kom hem från min lilla nypa frisk luft och känner mej lite lagom bitter över min omtenta som ska göras imorrn o som ja inte ens börjat plugga till, så kände ja- ne nu jävlar ska ja ta reda på va fan lukten kommer ifrån!! så jag går längst ner i korridoren runt hörnet o vad står där o gömmer sej om inte en kompostpåse fylld med enbart räkskal! vem fan har ställt den där undrar jag?

de lär ju iaf inte va nån av grannarna på samma våning iaf...nån som vill åt oss på våning 5 är det uppenbarligen. frågan är bara vem? o vad blir nästan steg? hundbajs genom brevinkasten? eller den gamla klassikern pulverbrandsläckare att spruta ner hela lägenheten med kanske!

fortsättning följer.

/S

agent på nya uppdrag


Muzungo - what are you going?


Klockan är 04.00 den 17e december 2009 och taxin har anlänt utanför min dörr på karlsrogatan. Det är en utländsman som ska köra mig till Arlanda, svenskan är väl lite halvknakig men han frågar mig var jag ska åka. Jag svarar glatt - Kenya! Han tittar på mig och säger, Umeå? Redan där viste jag att det skulle bli en fantastisk resa!

Resan har innehållit det mesta. Sol, bad, regn, julafton, felkörningar och den så kallade "semester magen".
Jag tror inte att någon i familjen lohse behöver vara oroliga för de där extra kilona som man brukar lägga på sig under julen.

Det har varit dåligt med galna fester och boys dock. Men det finns ju alltid sätt att bli uppvaktad på. Jag har fått de mest spännande presenter, en flaska saft på ett håll och en reklam tisha från ett annat. Jag tackar och bockar med än ledsen att säga att det kostar lite mer att vinna mitt hjärta!

Det är fantastiskt skönt att vara hemma i uppsala även om jag kommer vara i skolan dygnet runt för att ta igen det jag missat. Men först hoppas jag på FEEEEST ikväll. Det är på tiden!

Luuuv. b

utmattad.

fullständigt. så därför ska sara snart bege sig upp på stan för fikadejt med moa o sen på bio. bio som jag egentligen inte vill se...men bara för jag är så snäll o för att ja inte orkar vara hemma så följer jag med ändå..vem vet jag kanske börjar gilla fantasy vid 22 års ålder, ingen omöjlighet. eller jo de är de faktiskt. men moa lockar med att de ska vara nån ashet kille med så ja får väl hålla till godo med det ist.

/S

Hemlängtan

Nu börjar min moravistelse närma sig sitt slut. Även om jag har haft det jätte bra och mysigt så känner jag efter en dag i soffläge och biggest looser i bakgrunden hur min hemlängtan börjar komma. Jag ska mellanlanda i örebro för att fira att Mia fyller 23 och träffa lite nära och kära innan mitt jullov är helt slut och jag återvänder till Linköping. Vardagsrutinerna och linköping börjar sakta försvinna ur mitt minne och latheten har totalt tagit över. Jag ser otroligt nog fram emot dagar som fylls av nyttigheter som skola, träning och matlagning.

Ett resultat från detta uppbrott i vardagen har även varit min bloggtorka. Jag går ofta in för att skriva ett inlägg men kan bara inte få ihop en flytande fyndig text. Det ska det bli ändring på vill jag lova. Sen tycker jag att Isabella ska ta och pallra sig hem, känns mycket konstigt att inte hört något från dig under julen. Jag har saknat alla meddelanden om snäckor i ljusstaken och bilar i julgranen!

lite tröttare, lite segare, lite sämre/m

O.M.G.utropstecken!

oh my gooooood! ni fattar inte vad som skett!! eder Sara Maria Lundh har fått erbjudande att närvara vid jakt imorgon tisdag den 5:e januari 2010! och inte vilken jakt som helst, eller jo jakten är väl egentligen skit samma, vet inte ens vilket kreatur som ska jagas men antar att de är varg? jaja nu ska ja iaf komma till saken! ni kan aldrig fatta VEM som med största sannolikhet ska närvara vid denna jakt!! självaste asheta drömprinsen Carl-Philip Bernadotte! altså jag blir alldeles knäsvag o småpilsk på samma gång!
kan ni förstå att detta kan vara min stora chans att smussla mej in i kungafamiljen o sen ska ja se till att dom aldrig blir av mej mej igen! för han är väl singel numera om jag förstått min säkra källa se&hör rätt?!
tänk er själva: sara där bland alla karlar/gubbar/skogsmullar iklädd nåt raffigt(självklart i mossgrönt), 10 liter parfym så det doftar i hela skogen när gubbarna sitter där utspridda på passen o prinsen kommer följa doften på sin vita häst o hitta mej där, sittandes på en stubbe o dingla med benen o blinka med lösögonfransarna o han kommer känna att ÄNTLIGEN hittade jag det jag letat efter hela mitt liv- och inte var det en varg kan jag tala om!
frågar ni mig är det en genialisk plan! 

här nedan ser ni min blivande familja



tror jag skulle smälta in ganska bra om ja gick runt i balklänningen varje dag. tror faktiskt vi skulle bli ett jävligt snyggt par iaf.

/blivande mrs Sara Maria Bernadotte



Spökslott, töntar, längesen vi sågs, socker eller utan dina andetag

Så det kan gå när man hamnar i "fel" sällskap en lördagskväll i Örebro. Vi skulle precis dra oss till fjortisarna på mc-donalds för att äta morötter när de ställs ner gratis öl på bordet. Och det var efter det allt gick utför... att gå till strömpis när de knappt är halvfullt och klockan har passerat midnatt är inget som hör till Johannas vanliga drag. Speciellt inte när hon endast druckit 2 öl, och sara hade druckit betydligt mycket mer. Men snart åker jag ju från den här staden och var ju ett gyllene tillfälle att smälla många flugor i en smäll, även ifall det inte var helt genomtänkt. Men kul hade nog jag åt det hela!

Att förtydliga från Saras inlägg är att killen på dansgolvet slogs för att han ville ha henne men N sade sagt nej men killen som blev tagen av polisen och som visade alla sina tänder när han gick förbi var en annan. Som ville mucka och slåss utanför, och hade tydligen kniv och var "känd" sen tidigare. Han såg inte mycket ut för världen, så vi blev inte speciellt rädda men ändå kom vakten och sa åt oss att vi borde åka därifrån. Men han fick åka polisbil medan vi tog en svarttaxi. Jag tänkte som så, soffa hos sara eller säng hos N med de andra eller soffa hos D eller golv hos mormor. Egentligen kvittade de men... sängen var skön, sömnen dålig men sällskapet roligt och musiken var mycket bra. Där har vi killarna som lyssnar på exakt samma musik som jag. Så mycket annat blev det då inte, men jag ville ju bara ha en säng!

Tjejen som är tvetydig som få  /j

fyllehundar

inatt har sara drömmt att hon spelat in porrfilm med annelie och blev aspackad o körde bil full mitt framför 10 poliser, när dom skulle haffa mej konstatera polisen att: vi kan nog ordna nåt specialerbjudnade bara för dej sara.

hur ska ja tolka detta?

blev för övrigt en väldigt otippad utgång igår, fast ja inte hade några pengar o verkligen inte borde för ja måste råplugga idag...men sara är ju inte känd för o vara svårövertalad när det gäller alkohol. så inte heller denna kväll. den började på pitchers där s&j bara skulle "hänga" lite o dricka varsin öl. när den första ölen var slut hade 3 askersundpojkar anslutit till vårat bord med motiveringen -det är så kallt borta vid vårat bord, är det ok om vi sitter hos er ist? eftersom vi är som levande element svarade vi såklart ja. resten av kvällen bjöds det på shot, öl och drinkar. så efter detta var det ju inte längre några funderingar på OM vi skulle gå ut..johanna fick bestämma var vi skulle gå eftersom alla "hennes" pojkar va ute på ett o samma ställe- som gjort för att det skulle bli lite roliga intriger såhär på lördagsnatten.  sen "råkade" vi ju tappa bort askersundspojkarna när vi väl kom dit, kände inte längre något behov av dom då vårt alkoholintag och bjudkvot var överskriden med råge för länge sedan.
sen svängde vi våra lurviga o ja fick en ofrivillig danspartner som inte fattade vinken för fem öre, så då kommer johannas mr N på att jag är hans lillasyster så därför ska han ge fan i mej, uj vilken briljant ide´- vet inte hur bra det funkade egentligen men när vi gått ut haffade pappa polis honom o ja kunde inte låta bli o skratta o peka finger åt honom- pappa polis tyckte inte det var en passande beteende från min sida. tusan. det tycker nog inte jag heller egentligen.
medans johanna drog på efterfest med grabbsen begav jag mig hemåt då ja hellre ville ha mat-matvrak som man är. dessutom vet jag att man ändå bara somnar lr har sex på efterfester o sånt är överskattat om ni frågar mej. ska konsultera johanna snart för o undersöka vilket av alternativen hon valde. hoppas på det senare alternativet.

nu börjar verkligheten för sara igen-veckan måste innehålla massor av plugg om inte detta ska gå åt skogen.
på återseende
/S


Pollenchock och stjärnfall

Det verkar inte som att någon missade att fira in det nya året i trosdags. Inte jag heller.

Jag kom till min kille på onsdag eftermiddag och det var ett mycket kärt återseende. När jag kommit hem till honom och tagit igen lite förlorad tid så dök hans vänner upp för lite fotbollstittande och skitsnack. Det kändes bra att träffa några av hans kompisar innan nyårsfirandet så att jag inte behövde känna mig allt för ny. Självaste nyårsafton blev iallafall lyckad. Vi anlände till orsa stadshotell och checkade in på våra rum, sen blev det lite mingel och tävlingar (väldigt interna så jag förstod inte alls vad dem handlade om, kunde inte svara på en enda fråga). Efter det satte vi oss tillbords och njöt av en femrätters middag som smakade helt okej. Jag blev dock så mätt att jag inte fick ner en bit av desserten. Vi började alla bli lite lagom runda under fötterna och begav oss därmed ut för att skjuta raketer, eller skita kareter som joseph sa innan han lärde sig svenska ordentligt. Jag skålade in det nya året med min pojkvän och jag hoppas att resterande del av året fortsätter i samma spår. Efter ytterligare lite dans på orsa stadshotell bestämde jag och mattias oss för att kvällen var fulländad och drog oss tillbaka. Vi missade därmed efterfesten som tydligen bjöd på lite bråk och tjafs och en heldel överalkoliserade människor. Vi fick dock höra allt om detta på brunchen som vi åt dagen efter. Jag trivs väldigt bra i morasällskapet och tror att det kan bli många fler lyckade tillställningar med dessa människor. T ex ikväll då vi ju faktikst ska ut och svira på wasastugan i mora.

Jag kom på att jag kanske måste berätta om mitt möte med mattias hund också. Sent på onsdagkväll ska mattias ta in hunden från hundgården och ropar med hunden i koppel till mig att komma och hälsa på den. HUnden är en jakthund av grå sort bestående av endast muskler. Jag smyger mig försiktigt fram och klappar snällt på hunden. Han sitter blickstilla och stirrar på mig, visar tänderna och morrar. Helt ärligt trodde jag att han skulle käka upp mig. Det blir lite bättre och mattias vågar släppa hunden ur kopplet. Jag gömmer mig i vardagsrummet dit hunden inte kan gå och smyger sedan in i sovrummet när han inte kan se mig. Väl under täcket kommer mattias och gör mig sällskap. Han säger att det nog är bäst om vi sover med öppen dörr så att hunden inte blir orolig men försäkrar mig om att hunden inte hoppar upp i sängen. Jag drar in fötter och händer och ser hur hunden går runt sängen och försöker lista ut hur han ska få tag på mig. När han senare inser att jag ligger för långt bort, dvs gömd under täcket i springan mellan madrasserna, tar han sats och hoppar upp rakt på mig. Jag får en smärre chock men han ville nog bara nosa på mig. Mattias slänger iallafall ut honom och stänger dörren så att jag kan sova lungt. Nu är jag och hunden bättre kompisar men han ska veta att i'll be watching him, det är förmodligen ömsesidigt i och för sig.

/ m

Olala 2010

Veckan i örebro och slutet av 2009 har bjudit på en ganska stor dos av Mange, ungefär lika mycket mamma och nästan mest av mormor.  Men hann också med att träffa Elin och Tomas som var Manges och mina teammates på Polygon i Oslo, mycket trevligt. Året toppades och avslutades med ett helt dygn med frökenSara. Romantiskmiddag för två, lite fest och som redan nämnts hade vi världens snyggaste partyhattar som gjorde det lilla extra av kvällen. Om någon känner att de gärna vill ha en så ring. För jag är världens bästa påhittar- jag hittar på egna ord, jag hittar på egna lösningar på det mesta och jag hittar borttappade saker som Saras handväska igår tillexempel.


Nu har 2010 inletts och jag känner på mig, det här är året. Året som vänder trenden på- bort från all skit och tjaffs och allt- mot lycka och rikedom! Det blir väl vad man gör det till...

/j


2010

ja man tackar ja, då va det nya året infirat. eller kanske blev det snarare firande av att det händelserika o omtumlande 2009 som nu är slut. 2010 måste bli ett bättre år, jag tror det blir saras år. har de på känn liksom.
gårdagen bestod av en johannie, helstekt fläskfille, 2 hemmagjorda partyhattar and some alkohol. en grym start på en grym kväll. sanna kom även förbi o välsignade oss med sin närvaro- sedan blev det fest på drottningsgatan, väldigt passande så vi kunde slinka ner o skåla med alla andra fjortisar vid 12-slaget. sen fortsatte festen natten lång, eller iaf till halv 3 kanske o sen kände vi oss ganska nöjda o de gjorde peter oxå vars lägenhet vi abbonerat för kvällen.



/S


RSS 2.0