we are nowhere and it's now
Har precis kommit hem från ett besök på Andersson och Tillman Chark.
Där fick vi se hur man gör när man styckar och gör korv.
Ja, ibland undrar jag verkligen vad de är vi håller på med.
När vi satt och lyssnade på farbrorn som berättade om företaget fick jag
Men idag är det ju onsdag kära onsdag och det är min onsdag,
Där fick vi se hur man gör när man styckar och gör korv.
Ja, ibland undrar jag verkligen vad de är vi håller på med.
När vi satt och lyssnade på farbrorn som berättade om företaget fick jag
flashbacks till Tema och när vi var på besök på HALDEX i Garphyttan.
Så för en stund satt jag i min egna lilla värld, jag stirrade ut genom fönstret och
var verkligen tillbaka på gymnasiet iklädd min hemskt-fula-röda-hemmastickade mössa (tublinne). Men jag vaknade sedan till och konstaterad att familjen Tema verkligen är utbytt till familjen Kost, bara det att jag nu går omkring med en vinröd huvudbonad/kockmössa som jag faktiskt inte gjort själv.
Så för en stund satt jag i min egna lilla värld, jag stirrade ut genom fönstret och
var verkligen tillbaka på gymnasiet iklädd min hemskt-fula-röda-hemmastickade mössa (tublinne). Men jag vaknade sedan till och konstaterad att familjen Tema verkligen är utbytt till familjen Kost, bara det att jag nu går omkring med en vinröd huvudbonad/kockmössa som jag faktiskt inte gjort själv.
Men idag är det ju onsdag kära onsdag och det är min onsdag,
alltså är det jag som ska stå för middagen den här veckan.
Det är alltid lika svårt men jag har nu äntligen bestämt mig så blir:
skaldjurspaté, panerade fiskfiléer med potatis- och örtpuré + morotskaka och te.
skaldjurspaté, panerade fiskfiléer med potatis- och örtpuré + morotskaka och te.
Dock har jag aldrig lagat något av de tidigare så kan bli hur bra som helst, eller dåligt.
Dags att börja innan kvällen är kommen !
Dags att börja innan kvällen är kommen !
/j
Kommentarer
Trackback